Rovers kloppen aan als bode Surinaams waterbedrijf

17

PARAMARIBO, 7 okt – Rovers maken er de laatste tijd een gewoonte van zich op woonadressen aan te melden als medewerker van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, SWM. Het is menigeen al overkomen. Volgens social media wordt je beroofd als je opendoet.

Het waterbedrijf wil er paal en perk aan stellen. Er is groot alarm geslagen. De autoriteiten is gevraagd om een grondig onderzoek. SWM-directeur Marlon oosterling waarschuwt burgers om vorzichtig te zijn en op te letten. SWM-personeel hoeft doorgaans de woning niet in. Meet- en toevoerapparatuur staat immers buiten de woning. Medewerkers van SWM zijn makkelijk herkenbaar. Ze gaan gekleed in uniform.

Ook heeft de medewerker een identiteitsbewijs bij zich. Voertuigen van het bedrijf zijn makkelijk te herkennen aan het aangebrachte SWM-logo. Het Korps Politie Suriname heeft tot nu toe geen aangiftes binnen gekregen. Politiecommissaris Inder Jangbahadoer zegt tegenover de Times of Suriname dat burgers goed moeten nagaan of het om SWM-personeel gaat. Bij twijfel moet de politie worden ingeschakeld.

Bekijk ook:

17 REACTIES

 1. Rovers zijnvernuftig en mensen zijn vaak naief.
  Maar vast en zeker zal Limbo het niet in z’n show op de radio hierover hebben en de mensen waarschuwen, want die mensen zij vaak niet zijn aanhangers.


  Maak melding

 2. Bied deze boeven een glas ijskoud water gemengd met een serum Virodaan of glyfosaat!!!!!

  Lang zal die leven, lang zal die leven, lang zal die leven in de ( Glo…) eh ik bedoel hel!! innnn de hellllll! hiep hiep hoera!! naar de hel!!!


  Maak melding

 3. Het gros der rovers,moordenaars, dieven, drugsgebruikers en handelaren, alles wat in verworden misdaadstaat misdadig bezig is, is ndper. Soso roof, van staatskas tot bij moesje thuis, daarin ndper’s na wang. Allen die de nationale dieven partij vertegenwoordigen zijn in principe aanhangers van de misdaad. Ndp en lijder na moro bigi vloek sa kondre habi, vnl moord,roof vloek. Het gehele land is in de ban van deze verdoemde paarse misdaadvloek, dankzij oerdomme paars verarmde idioten en zombies. Wo ka.


  Maak melding

 4. Strenge gevannen cellen:
  Zonder bed,TV,Radio op de vloer slapen.
  Eten Nasi met Suiker of zout,
  Elkedag straat schoonmaken op hun wijk/straat.


  Maak melding

 5. Wat als een rover het glaasje van de watermeter inslaat? Dan ben jij de l.l. Niet slim van SWM om de meters onbeschut te plaatsen. Bovendien belemmeren ze het gebruik van het erf omdat ze niet ergens in een hoek geplaatst worden.


  Maak melding

 6. Ik wil die rovers verzoeken naar het huis van Gier-jasing te gaan van de vhp. Dan kan hij gelijk zijn rekening vereffenen van al dat gestolen water door een grotere buis te plaatsen.. En zodoende het volk te belazeren.

  Misselijk word ik van die man!


  Maak melding

 7. Bij ons in de straat (Par-nrd) hadden we indertijd
  Furgel Grant en nog een trawant gezien.Aangezien de grasmaaier bezig was,enkele bermen te maaien, heeft hij geen kans gekregen zijn slag te slaan; later weer met hun 4 in een auto langs gereden, maar steeds waren buurtbewoners of gasten aanwezig; aan de hand van de foto in de krant(van de week) herkende ik hem !!
  Politie nogmaals gefeliciteerd !! Hewit pe-joe-e-kibrie-now ?
  Heb je de vader van Grant al ondervraagd hoeveel hij al die tijd van zijn zoon en trawanten als zwijggeld heeft ontvangen ??Hewit,hebben ze nog niet bij jou ingebroken en je vrouw verkracht ???


  Maak melding

 8. Mensen er is een nieuwe fenomeen opgedoken; nl de heer WZwartmans. Hij is wel een broeder maar niet biologisch,gelukkig gedraagt hij zich keurig netjes. Hij gooit mijn goede naam en eer niet te grabbel,wat zijn humor betreft, kan ik bijna zeggen dat het zelfde is als de mijne !!

  @ Mohamed

  Mijn fam wonen ook op Parbo Nrd dus ik moet ook opletten Jullie hebben allemaal gelijk, kom hierop terug moet even weg !!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. Ndp, ndplee, ndp mpp ndp we ka we ga nog vo vijf, krijsen paraman en vele gedrogeerde oerdomme paarse debielen. Wiens we ka soso lobo baas en co deng paarse schijt en pis vol paarse verdoemenis. Wahahahaha he hele wereld lacht en weet, wat een oerdomme mtf paars volk zijn die paarse paria’s die stemden soso lobi baas der misdadigers sa e mek deng ka. Wahahahahahahaahaha


  Maak melding

 10. Bijna elk huishouden heeft toch 1 of meer honden op het erf. Stuur Fikkie op die indringers af, dat zal ze leren.
  Helaas gebeurt dat in Nederland ook(liegen aan de deur).
  @JZwartmans, jullie hebben zeker hetzelfde gevoel voor humor zal wel in de genen zitten. Misschien toch maar een dna test doen😂.


  Maak melding

 11. Ze komen met nieuwe trucks en de politie wordt meer en
  meer onverschillig.

  De radio stations moeten de burgers alert houden met nieuws van de tricks die deze boeven gebruiken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.