Partij DENK wil racismepolitie en racistenregister

58
Sylvana hoeft geen schadevergoeding te betalen aan Denk

De politieke partij DENK heeft deze week haar antiracisme- en antidiscriminatieplan gepresenteerd. Als het aan de partij ligt, moet er een #racismepolitie komen van minstens duizend speciaal opgeleide agenten, die ook een ‘einde moet maken aan het etnisch profileren’. Discriminerende Nederlanders worden volgens het plan op een #racistenregister komen te staan: deze mensen zouden nooit meer voor de overheid mogen werken.

De racismepolitie moet ‘mensen die zich racistisch uitlaten of discriminerend gedrag vertonen’ aanpakken. Discriminerende Nederlanders moeten volgens het plan van DENK ook praten met minderheden om te ‘leren van hun fouten’ aldus een woordvoerder van DENK.

De partij van oud-PvdA-politici Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, die ook de in Suriname geboren Sylvana Simons en de Marokkaanse Nederlander Farid Azarkan op de lijst heeft staan, wordt verwacht ergens tussen de nul en de vier zetels te winnen in maart.

Bekijk ook:


58 REACTIES

 1. Denk is bulshit een partij die meer bezig erdogan te faciliteren. De donkere dame is een enkel een camouflage om partij een Multiculti imago te geven. Maar niets is minder waar. Deze partij houdt zich meer bezig met Turkije.


  Maak melding

 2. DENK can kiss my black a$$.
  Ze zijn zelf heel goed in discrimineren. Turken vinden zich zelf de meest superieure mensen op aarde. En dan anderen betichten van discriminatie. Niet dat de autochtonen niet discrimineren, maar je kan tenminste verhaal halen als je een sterk racistisch verhaal hebt. In Turkije is dat niet mogelijk!

  Bovendien huppelt deze partij achter de dictator Erdogan aan. Terwijl Surineds juist van die andere dictator, Bouterse, afwillen.

  Wacko


  Maak melding

 3. Nationalis,

  Wat is hun intentie dan? Denk je dat indien de Turken meer zeggenschap krijgen, ze het voor Surineds gaan opnemen? Natuurlijk niet. Wel voor de Marokkanen en andere islamieten.

  Wacko


  Maak melding

 4. Vind het een mooi initiatief maar wat DENK wil is niet haalbaar. Wil je het in de politiek maken dan moet je liegen en bedriegen. Dat is wereldwijd zo. DENK zal het nooit maken door integer te blijven.
  Daarnaast zal racisme altijd blijven bestaan. Je kan het bestrijden maar racisme kun je niet uit een racist halen. Ik zou ook graag een dag uit m’n bed willen opstaan en meemaken dat er geen armoede en oorlog meer is maar helaas. Zal altijd zo blijven net zoals racisme.


  Maak melding

 5. De Turken gebruiken Simon voor hun eigen doel en ze heeft het niet Door deze partij heeft een heel eigen agenda en als het punt komt hebben ze Simon en die meneer farid niet meer nodig want de orders komen van Ankara


  Maak melding

 6. Als Simons slim is, kijkt ze goed uit haar doppen, leert zoveel mogelijk en start een eigen politieke partij.

  DENK is teveel confronterend, net als Wilders. Ze apen Wilders gewoon na, maar dan met hun eigen thema’s.

  Laatst was er een onderzoek, ook hier op Waterkant gemeld, dat Hindoestanenen Turken meer dan gemiddeld lijden aan dementie. Wat heeft DENK ermee gedaan? Ipv te pleiten voor betere zorg voor deze mensen, dus ook hun eigen mensen, gaan ze tijd verspillen aan Erdogan en Turkije. Alsof Surineds wat hebben aan Erdogan en Turkije. Simons heeft ook de DENK-heren blijkbaar niet kunnen overtuigen om op te koemen voor deze 2 groepen ouderen die het best moeilijk hebben.


  Maak melding

 7. Wat een kansloze paupers zijn het toch.

  Deze partij wil zogenaamd verbinden terwijl ze niets anders doen dan mensen tegen elkaar opzetten,

  Wat als Nederlanders in Suriname een partij beginnen en het standbeeld van Kwaku willen verwijderen.

  En mevrouw Simons laat zich op een ongelofelijke wijze misbruiken door dit zooitje


  Maak melding

 8. Hoe is deze Simons niet verplicht een boerka te dragen?
  In de Piet discussie geef ik haar mee om alvast te pleiten voor import stop van bananen.Deze vrucht wordt door de blanken [en turken]weleens geassocieerd met de Afrikaan.


  Maak melding

 9. Jullie hebben te hoge verwachtingen van Sylvana Simons. Eigenlijk kan ze niet anders. Vergeet niet dat Sylvana het vroeger best goed deed. Wist niet of ze toen al met racisme te maken had maar ze kwam vaak op tv en presenteerde programmas. Ze had potentie om de vrouwlijke Humberto Tan te worden. Nu wordt ze zo een beetje uitgekotst en het is makkelijk om te zeggen dat ze zich laat misbruiken maar tenminste geven die Turken haar wel een podium. Ik ken geen enkele blaka man die Sylvana ooit geeft gesteund. Misschien nu maar dat is dan dankzij die Turken van DENK die haar een podium geven.


  Maak melding

 10. Goed initiatief van Denk. Waarom mag een figuur als Wilders openlijk zijn haat tegen buitenlanders in de media en in de Tweede Kamer verkondigen terwijl de politiek de autoriteit het hoofd wegdraait.


  Maak melding

 11. @RobG,

  Turken behoren tot een tak van de blanke ras dus zij worden niet op ras gediscrimineerd. Misschien wel op godsdienst, cultuur en bemoeizucht.


  Maak melding

 12. RobG
  Goed initiatief van Denk. Waarom mag een figuur als Wilders openlijk zijn haat tegen buitenlanders in de media en in de Tweede Kamer verkondigen terwijl de politiek de autoriteit het hoofd wegdraait.

  Denk is het verlengstuk van Erdogan die alle politieke tegenstanders zonder vorm van proces vast zet.en Koerden onderdrukt.

  Dat vind jij zeker ook prima zaak.?


  Maak melding

 13. Wat DENK doet is polaristaie van de autochtonen t.o.v. de allochtonen.
  DENK moet meditatie promoten en gratis yoga en fitness voor alle mensen. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

  Van die Erdogans en z’n geleuter heeft de wereld genoeg. Meneertje streeft naar een wereldmoslimrijk en DENK fungeert als handlanger.
  PVV en DENK zijn 2 handen op 1 buik.
  In het begin had ook ook sympathie voor DENK. Maar sinds ze zo achter de Turkse regering zijn gaan staan en eigenlijk Turkije en de Turken hun main interest is geworden (of wel atijd al was), heb ik het gehad met DENK.


  Maak melding

 14. Een racistenregister is goed. Maar dan moeten mensen die voor racisme zijn veroordeeld door de rechter erop komen te staan en mogen ze geen functies bekleden waarbij ze moeten omgaan met hun slachtoffergroep.

  Racistenpolitie is wat moeilijker. Je kunt dan beter een aparte racisme rechtbank hebben.


  Maak melding

 15. Deze Turkse knuffelallochtonen zijn zelf de grootste discriminators die er op aarde rondlopen. Het is de 5e colonne van de dictator Erdogan. Wat zij willen is de sharia invoeren en de vrouwen aan de ketting! Ga svp terug naar je heilstaat Turkije en vertroebel hier de democratie niet!


  Maak melding

 16. GrietjeBie
  Deze Turkse knuffelallochtonen zijn zelf de grootste discriminators die er op aarde rondlopen. Het is de 5e colonne van de dictator Erdogan. Wat zij willen is de sharia invoeren en de vrouwen aan de ketting! Ga svp terug naar je heilstaat Turkije en vertroebel hier de democratie niet!

  Beste Grietje Bie

  Jij slaat de spijker recht op zijn kop!!

  Als morgen Erdogan met Turkije Nederland binnenvalt, mag jij raden aan welke kant de 3de generatie Turkse “Nederlanders” staan.


  Maak melding

 17. ALOHA…….Beste mensen. Denk is een Partij die goede bedoelingen heeft. Zij willen een Racismeregister invoeren.
  Een doorsnee Patatvreter (Bakra)in de Tweede Kamer gaat
  nooit het Initiatief nemen om dat te doen. Juist Denk heeft besloten om dat te doen. Vooral die rotzakken bij de Politie moeten flink aangepakt worden.Neem dat geval van die Arubaanse MICH. Is iets ,dat op Dood op Leven was.
  Die hebben ze met puur Racisme vermoord,terwijl collega,s stonden te kijken en geen hulp aanboden om Mich te redden
  Er moet een verbetering in dit Pokkenland Holland komen waar alles in de Doofpot terecht komt door de Rechters.
  Bij de komende verkiezingen in Mrt 2017 ben ik als eerste een kandidaat van Denk te kiezen, die hopelijk in de 2e Kamer terecht komt.Che!!!!!


  Maak melding

 18. Zoals Gerard Spong al aangaf in de uitzending. DENK verkoopt onzin. Als je door de rechter veroordeeld wordt wegens racisme krijg je geen VOG en kom je dus bij de overheid maar ook diverse andere bedrijven niet meer aan de bak. DENK verkoopt oude wijn in nieuwe zakken. Ik blijf het doodzonde vinden trouwens dat Simons zich aan deze afschuwelijke achterlijke club heeft verbonden.


  Maak melding

 19. Kohaarh

  In Nederland worden agenten voor de rechter gebracht als bij arrestatie iemand om het leven komt.

  In Suriname executeren agenten bij bosjes verdachten van roofpartij en staat heel Suriname te juichen omdat het hun verdiende loon is.

  Suriname is het land van de ultieme doofpot,

  Als je dit ‘pokkenland’ niet bevalt pleur je toch lekker op.

  Of bevalt die uitkering je wel?


  Maak melding

 20. @henk molenaar2016

  Het is altijd weer aardig om te zien dat mensen die zonder enig probleem kunnen terugkeren naar hun voorouderlijk land alleen maar lopen te zeiken over Nederland en een bloedhekel hebben aan blanken maar wel blijven zitten.


  Maak melding

 21. Paul
  @henk molenaar2016

  Het is altijd weer aardig om te zien dat mensen die zonder enig probleem kunnen terugkeren naar hun voorouderlijk land alleen maar lopen te zeiken over Nederland en een bloedhekel hebben aan blanken maar wel blijven zitten.

  Hallo Paul,

  Ik word echt kotsmisselijk van dat soort type mensen. In Nederlanders hebben mensen die ergens anders geboren alle rechten waardoor ze van wieg tot graf worden verzorgd.

  Uit de hele wereld komen mensen naar Nederland om hier te wonen. En als ze eenmaal een huis hebben gehad, een uitkering, gezondheidszorg, scholing etc. dan plotseling is Nederland een ‘land van racisten’ .

  PLEUR DAN LEKKER OP!


  Maak melding

 22. Beste Kohaarh, ik voel mij ernstig gekwetst door je generaliserende en beledigende opmerkingen naar de burgers van het land waar jij zo graag wil wonen. Ik draag je bij deze voor om opgenomen te worden in het racismeregister.


  Maak melding

 23. @henk molenaar2016

  Waarom zouden ze toch hier blijven dan? Geen idee. T’is een vreselijk land vol met racistische bakra’s. Ik zou het wel weten als ik een dubbel paspoort had. Dan was ik vertrokken uit dit vreselijke land vol vreselijke mensen 😀


  Maak melding

 24. Speciaal voor DENK supporter Kohaarh

  k word op mijn wenken bediend:

  Minister erkent liquidatie ongewapende burgers

  “PARAMARIBO – De minister van Justitie en Politie, Jennifer van Dijk-Silos, erkent dat het politieoptreden tegen vier verdachten in 2012 buitensporig was.

  “Ongewapende mensen zijn in een auto geliquideerd. Dat is ernstig”, gaf de minister woensdag toe in het praatprogramma Bakana Tori op SRS


  Maak melding

 25. Beste Paul,

  Als ik mij in een land niet welkom voel, ben ik de volgende dag vertrokken.

  moslims zeiken altijd over racisme en discriminatie. Maar schelden en beledigen zonder problemen op homo’s lesbo’s joden en roepen vrouwen in een kort rokje na voor ‘hoer’.

  Ondertussen zit 70 procent in de bijstand en lopen de hele dag mensen lastig te vallen.

  Heb je wel eens een aflevering van Opsporing gezien” Tachtig procent zijn ontspoorde Marokkanen die een buschauffeur voor 30 euro aan kleingeld in zijn nek steken.

  Ik ben er klaar mee. Bij elke scheet de racistenkaart trekken terwijl generaties Marokkaanse moslims door de ‘bakra’s via een uitkering worden onderhouden. Die eeuwige slachtofferrol zonder zelfkritiek komt me strot uit.

  Elke Aziaat die Nederland binnenkomt, spreekt binnen 1 jaar perfect Nederlands, valt niemand lastig, eist niks en werkt gewoon voor zijn brood.

  Het kan dus wel,.


  Maak melding

 26. Racisme is groot in Nederland, Nederland is ook van ons ( vergeten hoe onze voorouders gebruikt zijn om Nederland te schapen?. Dus kom me niet vragen wat ik nog in NL doe. Het is mijn land, hier is Nederland opgebouwd dankzij bloed zweet en tranen van de voorouders van dezelfde mensen die vandaag de dag door de blanken ” zwarten worden genoemd”. De blanken zouden juist DANK JE WEL moeten zeggen en zich schamen dat ze kwetsbare mensen gebruikt en misbruikt hebben om Nederland op te bouwen.

  By the way, een kleurling wordt gediscrimineerd om hun kleur, maar beste mensen, de blanken leven zelf met elkaar ook als beesten, kat en hond. Er is altijd wat onderling gaande. Je kleur kunnen ze wel discrimineren omdat je dan pijn in je hart voelt. Maar waarom discrimineren ze onderling elkaar ook nog omdat de ander een beter leven heeft? .

  Mijn conclusie is dan ook: ze reageren hun onvrede af omdat het blanke volk een ziek volk is. ZE ZIJN TE JALOERS en het is alsmaar ikke ikke en ikke. Delen, hebben velen nooit van gehoord.

  Troost je maar hiermee.

  Velen zijn ook ERG ziek, tot aan de Nederlandse politiek en top van justitie. Zo meende Demmink als blanke het recht te hebben om straffeloos kwetsbare buitenlandse kindjes te misbruiken. En ja, de blanken zijn zo ziek in hun hoofd dat ze zelfs pedo’s als Demmink in bescherming nemen in Nederland.

  Bij mij wil ik enkele blanken op na, GEEN gedoe met dit volk. Ze zijn te jaloers en sinds ik vader ben komt dit klote volk NIET makkelijk dicht bij mijn familie.

  Vergeet niet: liever jij en ik een zwarte om onze kleur!!!!. De blanken staan weer wereldwijd ook bekend om hun kleur maar dan als PEDO, PEDO Pedo!


  Maak melding

 27. @Kopinhetzandsteken

  Ik heb in 1 stuk nog nooit zoveel racistische taal richting de blanken kunnen lezen als in jouw stuk. Je bent niet goed bij je hoofd. Mijn voorouders stonden turf te steken voor hun rijke broodheren. Die hebben geen cent gezien van de slavernij. Lees je een keer in idioot. Er heeft geen Nederland bestaan waar de hele bevolking aan deelnam om landen leeg te roven. Dat waren kleine elites die dat deden. De resterende 90% van de Nederlanders waren zo arm als een kerkrat. Dus hou je onzin voor je.


  Maak melding

 28. Dit is pas racisme .
  Ik zie geen blanke op de foto.
  Ik zie alleen profiteurs die in ons land een bestand hebben opgebouwd dankzij ons .
  Wij gunnen iedereen welvaart maar ik zak mij broek ervan af als ik hoor dat men het over racisme heeft.
  Terwijl bovenstaande foto meer egoïstische is en vul maar zelf in.
  Jammer dat zulke figuren er ook zijn.
  Sari Tori


  Maak melding

 29. Het is altijd een goed initiatief als men discriminatie/racisme wilt aanpakken. Zeker nu het in de afgelopen periode duidelijk is gebleken hoe sterk racisme nog in de gemiddelde Nederlander zit geworteld.

  Of DENK in de toekomst gaat opkomen voor de Surineds weet ik niet. Ik weet alleen dat de huidige Nederlandse politieke partijen ook niet opkomen voor de belangen van de Surineds.
  Feitelijk staat Suriname/Surinamers al jaren niet meer op de Nederlandse politieke agenda.


  Maak melding

 30. Er stond naar aanleiding van die aanhouding van Typhoon een stuk op de website Joop. Hieronder een reactie die daar werd geschreven waar ik 100% achter durf te staan..

  Citaat:

  Feit is dat het in verband brengen van mensen op gebied van dader- of slachtofferschap via niets anders dan huidskleur of afstamming beide racistisch is en het een ook niet meer of minder kwalijk dan het ander.

  Ik heb als blanke hedendaagse Nederlander geen enkele schuld aan slavernij van generaties terug omdat ik mij er nooit schuldig aan gemaakt heb.

  Als je meent dat ik wél schuld draag zonder dat ik dader ben dan acht je dat als mogelijkheid één op basis van bloedlijnen i.c.m. huidskleur en dat dat racistisch is behoeft geen betoog.

  Mogelijkheid twee is dat je doet dat op basis van niets anders dan mijn Nederlandse burgerlijke staat die mij een collectieve schuld nagelaten zou hebben die ik dan dus deel met alle andere Nederlandse burgers.

  Dan geldt die schuld dus omdat deze slechts op burgerschap steunt ook voor iedere zwarte, lichtgetinte, en iedere Nederlander vanaf het moment dat deze het burgerschap verkrijgt en dus voor iedere tot volwassene opgegroeide Nederlander maar ook voor een gisteren Nederlander geworden ex-asielzoeker.

  Meer mogelijkheden van schuld zonder jezelf schuldig aan racisme te maken zijn er niet.

  Overigens waren ook in de tijd dat Nederland nog betrokken was bij de slavernij nauwelijks Nederlandse burgers die enige schuld te verwijten zou zijn geweest.

  De voormalige slavernij was een in de tijd voordat het westen, inclusief Nederland, die afschafte een wereldwijd bestaande praktijk maar bijvoorbeeld juist niet in de westerse samenlevingen op die van de Zuidelijke Staten in Amerika na.

  In de Nederlandse samenleving is slavernij niet voorgekomen, had de Nederlandse burger er in de dagelijkse praktijk ook helemaal geen ervaringen mee, en was de Nederlander er al helemaal niet verantwoordelijk voor. Laat staan dus dat je afstammelingen via racistische argumenten enige schuld kunt verwijten.

  De Nederlandse burger verdiende zijn en haar dagelijkse kost zelf in arbeid in stad en platteland waarbij grote delen van de bevolking zelf uitgebuit werd door elites en nog wel het meest schrijnend, aan slavernij grenzend, in ontginningsgebieden, de veenkoloniën, aardewerk, en textielindustrie. Daarnaast was er nog een iets beter gesitueerde bevolkingslaag die ook volledig zelf de broek ophield.

  Naast genoemde elite die in Nederland gewone Nederlanders uitbuitte was er ook nog een elite die dat in de koloniën en in de slavenhandel deed maar volledig t.b.v. gunste van die happy few net als in Nederland zelf.

  Deze kwalijke praktijken in binnenland en in den vreemde d.i. de koloniën onttrok zich volledig aan de aandacht van de Nederlandse burger van destijds. Begrijpelijk ook. Naast dat er geen radio, televisie, en nauwelijks kranten waren, en laatsten niet of nauwelijks beschikbaar (=betaalbaar) voor de gewone burger, en deze sowieso een meer dan volledige dagbesteding had, was nog belangrijker dat er geen democratie was om e.e.a. in den vreemde te veranderen, en was er anders eerst nog genoeg ten goede te veranderen binnen Nederland zelf op gebied van recht en rechtvaardigheid t.a.v. uitbuiting.

  Ergo: Er was destijds slechts een kleine elite verantwoordelijk en dus schuldig aan kwalijke praktijken en binnenlandse uitbuiting zoals dat in de hele wereld, niet alleen de westerse, praktijk was.

  Wat dat laatste betreft. Bijvoorbeeld in de West, het huidige Indonesië, bestond de uitbuiting van de bevolking alleen maar door aan te sluiten aan de al daarvoor bestaande uitbuiting door de inheemse structuren zelf met aan het hoofd de Regenten d.i. de inheemse elite.

  Precies hetzelfde gold voor structuren in Afrika waar van oudsher al slavernij een bestaande traditie was onder zowel o.a. Turkse, Arabische, als zwarte volken waar het westen op weliswaar tot industriële proporties op inspeelde maar dat had meer te maken met de succesvolle wijze van markteconomie in combinatie met daaruit voortkomende wetenschappelijke vooruitgang die internationalisering mogelijk maakte.

  Het was juist de westerse burger die na invloeden van Verlichting en daaruit voortkomende liberaliserende invloeden emancipeerde en na zelf steeds meer vrijheid en macht verkregen te hebben ook de nog steeds door haar elites gedreven uitbuiting in den vreemde begon te bevechten. Dit heeft uiteindelijk tot een afschaffing van de slavernij vanuit de westerse invloedssfeer geleid.

  Maar juist de wereld waar uitbuiting, ook slavernij, al vóór de westerse deelname bestond verzette zich heviger dan welk westers land ook tegen deze praktijken.

  Dat is ook niet zo gek.

  Daar waar slavernij deel uitmaakt van de samenleving zelf, en dus als normaal wordt ervaren door de gewone bevolking die er op de slaven na ook van profiteren, is er een groot belang tot behoud ervan. Dit in tegenstelling tot de westerse wereld die op één na geen samenlevingen kende die slavernij als normaal kende en dus ook geen burgers die dit normaal achtten.

  Die ene uitzondering in het westen waren zoals gezegd de Zuidelijke Staten van de VS.

  Alleen daar en in grote delen van de niet-westerse wereld ontstond er dan ook groot verzet, zelfs oorlogen, tegen pogingen tot afschaffing van slavernij.

  Behalve in het zuiden van de VS was dat in Afrika, Indonesië, en elders waar bevolkingen profijt hadden van slavernij. Allesbehalve één dus blanke volken.

  Alleen in Afrika al worden tot op de dag van vandaag nog meer dan een miljoen slaven gehouden. Niet door of dankzij westerlingen maar ondanks westerlingen.

  Typhoon’s actie om zich te laten geselen om zo te voelen wat het betekend om zo behandeld te worden is pathetisch maar meer waarschijnlijk slechts onderdeel van het promoten van z’n handel.

  Maar als het de pathetische variatie is: Dan heb ik als witte Nederlander dus net zoveel reden om mij te laten geselen om dat slachtofferschap na te voelen als hij dat zou hebben omdat zijn zwarte huidskleur hem niet meer slachtoffer maakt als dat mijn witte huidskleur mij meer dader maakt en wij beiden Nederlander zijn.

  Ik deel die pathetische behoefte in ieder geval niet. Geleend of nagespeeld lijden en slachtofferschap verdient slechts hoon. Echt lijden doet dat niet. Vrolijk Pasen alvast:


  Maak melding

 31. Partij DENK dat Nederland Turkije is. Erdogan kunnen ze niet klein krijgen dus denken zij het in het buitenland te doen.

  In alle culturen en op de hele wereld komt racisme en discriminatie voor, dus zou ik zeggen laten sommigen niet zo hypocriet doen.

  Laat DENK maar gaan werken aan hun eigen gedrag en vooral Simons ook. Zelfs kunnen ze geen goed voorbeeld geven en zijn nu bezig met eigen belang.
  Vele allochtonen maken ook misbruik van alles en houden zich ook niet aan de wetten en regels.

  Mijn stem krijgen ze niet en Turkije blijft toch de baas van DENK.
  Spong heeft ze al op hun plaatst gezet.


  Maak melding

 32. Kopinhetzandsteken

  “Bij mij wil ik enkele blanken op na, GEEN gedoe met dit volk. Ze zijn te jaloers en sinds ik vader ben komt dit klote volk NIET makkelijk dicht bij mijn familie.

  Vergeet niet: liever jij en ik een zwarte om onze kleur!!!!. De blanken staan weer wereldwijd ook bekend om hun kleur maar dan als PEDO, PEDO Pedo!”

  Beste Kopinhetzand

  Ik neem aan dat je het eerste het beste vliegtuig naar Afrika neemt, want daar is het vast veel beter met al je gekleurde soortgenoten.

  Let mij eens uit gore racist, waarom, heel Afrika in gammele bootjes stapt om in het racistische Nederland een toekomst op te bouwen

  Pleur lekker op.


  Maak melding

 33. Wat is de Farid Azarkan gisteren bij Pauw afgegaan.
  Spong had hem bij de kladden. Toen zong Farid wel een paar toonladders lager.
  Als ik die kop van Farid zie, gaan mijn nekharen overeind staan.

  In elk geval heb ik totaal geen vertrouwen in de partij DENK.
  Heb eerst gedacht die halen geen enkele zetel.
  Maar omdat het overgrote deel van de Turken in Nederland achter Erdogan staan en DENK het verlengstuk is van hem, zal het me niets verbazen als deze partij toch met een paar zetels binnenkomt.

  De genocide op de Armenen en de Koerden door Turkije wordt door zowel Erdogan als DENK niet erkend.
  Dat is voor mij reden niet op deze partij te stemmen.


  Maak melding

 34. Surinaamse Romein op de issue:

  In de VS worden mensen ook gediscrimineerd. De Joden hebben hun Jewish Committee en de Anti-defamation League.

  Beide organisaties beschermen de Joden tegen inbreuken op hun civil rights. Ze gaan naar rechtzak en en schrijven friend of the court voor de slachtoffers van civil rights inbreuk. Dit laatste ook voor niet Joden. Verder vechten tegen discriminatie in de VS.

  De Southern Poverty Law Center vecht tegen discriminatie via onderwijs en litigatie (mensen aanklagen en voor gerecht brengen). Ze documenteren haatgroepen en volgen hun activiteiten in het publiek belang. Andere dingen die ze doen zijn mensen die ten onrechte zijn veroordeeld helpen hun onschuld te bewijzen. Zijn allemaal vrijwilligers die het doen.

  Zoiets kunnen de groepen die gediscriminiseed worden in NL doen of die de gedicrimineerden willen helpen.

  Over Denk de racisme politie lijkt op de sharia politie die de gelovigen check op hun gedrag. Onnatuurlijk voor de NL samenleving. De derde generatie Turken moeten het wel moeilijk hebben met een turk identiteit met een NL nationaliteit. Geen integratie blijkbaar. De Franse Algerijnen hadden ook problemen..


  Maak melding

 35. gut, hij gaat de kleine tokkies aanpakken maar de islamitische banken gaat hij niet aanpakken
  gaan in de we in de toekomst ook bv chinesen in een moslim supermarkt of slagerij zien werken
  hahahaha
  wel nee, ze willen overnemen om de nederlandse geest kapot te maken


  Maak melding

 36. Waarom zo’n discussie dit is alleen vals ego we zijn gewoon mensen zielen die heeft geen kleur alleen het lichaam heeft kleur en daarover alleen gezeik we gaan toch allemaal dood die kijk niet naar zwart blank we hebben de zelfde natuurlijke problemen hoop voor vrede


  Maak melding

 37. Mensen laat je niet BEDRIEGEN EN GEK MAKEN DOOR DEZE PARTIJ ze stoken onrust in de samenleving …..ze krijgen weing stemmen en zetels .
  NU PROBEREN ZE JULI GEK TE MAKEN OM STEMMEN TE WINNEN IN NEDERLAND …DEZE PARTIJ MET TURKSE BEWIND VOERDERS VAN ISLAMITISCHE AFKOMST KRIJGEN GEEN POOT AAN DE GROND IN NEDERLAND OM DAT ZE LEUGEN EN BEDROG VERKOPEN ….LAAT JE NIET MISBRUIKEN EN VERKWANSEL JE STEMRECHT NIET AAN DEZE PARTIJ ALS JE GAAT STEMMEN IN NEDERLAND. ..ZEGT HET VOORT …,ZEGT HET VOORT


  Maak melding

 38. Onhaalbare onzin. Het geeft weer eens weer dat deze personen niets van democratie snappen. Niet vreemd met hun achtergrond. En dat zijn dus de aanhangers van Erdogan.


  Maak melding

 39. @ Henk Molenaar
  ALOHA……..Wat een Labiel figuur Henk Molenaar, die lult uit zijn nek verward taal.Die kraait alleen Nonsens uit.Hij komt als eerste in de Racismeregister te staan.Laat Denk maar binnen zijn .Weet je iets van de Media hier in Ned. Wel je komt me niet zeggen, dat je die hond Karremans niet kent van de Dutchbat. Moet ik je nu gaan vertellen wat die bange Poepbroek Karremans gedaan heeft.Die gaf z,n mannetjes over om de 8000 Moslim mannen te laten Excecuteren door de ongelovige Servier Mladic . Deze likt de vloer nu in de Nor.
  Dat weet je zeker niet he als je Labiel bent Henkie boy.
  Wat heeft Nederland gedaan. Niets, want ze hebben Bloed aan hun handen,die Kaasvreters.De rechter heeft de zaak in de Doofpot. Waar is die hond Karremans. Houd zich schuil in een Spaanse hol. Dus zo gaat t hier. Wat deden jullie met Indonesie met de javanen, Liqiudaties van duizenden!!!!
  Henk Molenaar je moet blij zijn dat de Nazi(Hitler) jou gespaard heeft.Kijk wat de Joden van de Boevenstaat Israel met de oorspronkelijke bewoners de Palestijnen doen. Ik zal me woorden niet meer vuil maken. Want je bent een rare Engerd!! Che!!!


  Maak melding

 40. Nationalist@
  Over welke belangen voor de surined hebt je het .
  Is dit een ander ras of zo
  Ik hoor het graag en kom niet aan met dingen die 200 jaar geleden zijn ,ik hoor van je.
  PS surineds zijn Nederlanders toch


  Maak melding

 41. Voor onze grote denkers op deze site:

  * Wat heeft het cultuurstelsel (De bloedige kolonisatie van Indonesië ) te maken met de industrialisatie van Nederland?

  * Wat is de relatie van de industrialisatie van Engeland en de slavernij? Hoe hebben de Engelsen hun industriële revolutie kunnen financieren?

  * Wie waren de grote kolonisatoren ter Wereld? Was dat een clubje van filantropen?

  * Hoe komen al de witte mensen in de mooiste delen van de Wereld terecht? Denk aan Australië, denk aan Zuid-Afrika, denk aan Noord-Amerika? Waren dat lege woestenijen? Waren dat allemaal onbewoonde gebieden???? Hoe vaak hebben ze geen genocide moeten plegen.

  * Wij zijn hier om dat jullie daar waren. Denk goed hieraan.

  * Tuurlijk is een deel van de politie hier in Nederland racistisch. Zo ook in Amerika en de rest van de wereld.
  * Ik heb ook hier mijn dienstplicht gehad.


  Maak melding

 42. En voor al de hele en halve idioten die gelijk in aanval gaan ik heb gediend in Libanon en ben nog steeds werkzaam bij een repressieve organisatie. Maar ik ben hier omdat jullie daar waren. Mark my words.


  Maak melding

 43. @
  Henk Molenaar
  ALOHA………Deze labiele Molenaar de Nietsnutter die zelf in de uitkering zal zitten heeft een grote Bek. Vergis je niet ,dat ik een geboren bruine Nederlander ben van de voormalige Kolonie Suriname.
  Eigenlijk moet die achterbakse Molenaartje oprotten naar de Geestes zwakke mensen in de Parnasia. Jij bent een gevaar voor de samenleving.Ik krijg mijn Pensioen van het Rijk en de Aow nog erbij. Ik ben een ambtenaar in Rijksdienst geweest
  debiel. Jij met je rasistische uitlatingen denkt,dat een Surinamer altijd in de uitkering zit.Che een ziele Poot ben jij!!!


  Maak melding

 44. @ Kohaarh,

  Zo zeg. Voor een gepensioneerde ambtenaar in rijksdienst beschikt u over een geweldige vocabulaire (ervan uitgaande dat u begrijpt wat dit is). Heeft u zeker opgedaan tijdens de tijd dat u gewerkt hebt. Ben zeer benieuwd wat uw functie was. Waarschijnlijk een hoge leidinggevende functieniveau waarbij u veel raportten heeft moeten schrijven schat ik zo in.

  Veel succes verder met uw “intellectuale” gebral.

  WKN gast1


  Maak melding

 45. @WKN gast 1

  Aloha……..Wel beste man. Je hebt t niet mis. Al 38 jrn met tevreden gewerkt als ambtenaar. Alleen mensen als Henk Molenaar, die spreekt KOETERWAALS in de ruimte.
  Zo,n iemand als Henkie boy moet je op z,n plaats zetten, dat hij nu een toontje lager gaat zingen gast1. CHE!!!


  Maak melding

 46. @Kohaarh

  Aloha beste man. U heeft mijn reactie totaal niet goed begrepen. Was sarcastisch bedoeld (voor alle duidelijkheid),
  Ik vind Henk namelijk wel een beste man en ben het vaak met hem eens.


  Maak melding

 47. Kohaarh, je hebt niks uit te leggen waarom je hier bent.
  Jij bent hier en zowel ik omdat ze daar waren. Maar er zijn van die zogenaamde democraten en grote denkers op deze site die geen kritiek kunnen velen. Ook onze grote van den Broek niet.
  Let wel op: de blanken hebben door het plegen van onder andere genocide de beste plekken ter wereld ingenomen. Continenten met een mooie klimaat en mooie ligging. De voorwaarden om als werelddeel of als land succesvol te zijn.
  Van het verhaal van Dutch bat dat moet toch genuanceerd worden. Die moslims zijn niet allemaal te vertrouwen. Het oproepen van doden en beelden die nooit hebben bestaan. Waar zijn die 8000 lijken gebleven.
  Let wel op: de politiek wordt nu gedomineerd door het westen. De voorouders van de Serviers hebben een historische slag geleverd bij het Merelveld in 1389 en hebben voorkomen dat de Ottomanen (De Turken) Europa had veroverd. Hadden ze dat maar niet gedaan. Dan hadden we geen Molenaar gehad en geen van den Broek.
  En voordat de smerige idioten weer kritiek gaan leveren. ik ben hier omdat jullie daar waren. Mark my words. Ik heb in Libanon gezeten en ben nog steeds werkzaam bij een repressieve organisatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.