Ambulancedienst distantieert zich van geldvondst

36
Man die 2 miljoen probeerde in ambulance naar Suriname te sturen krijgt celstraf
De in beslag genomen Jaguar en ambulance die naar Suriname zouden worden gestuurd.

De stichting Suridocs, Suriname Ambulance & Emergency Medical Services (Suraems) en overige stichtingen die participeren in opzetten van een ambulancedienst in Suriname, hebben via een uitgestuurd bericht laten weten dat zij niets te maken hebben met de ambulance en het bedrag dat deze week in Vlissingen werd gevonden.

Een speurhond vond op een kade in Vlissingen twee miljoen euro aan contanten in een ambulance. Het geld, in biljetten van 500 euro, zat verstopt in het dak van de ziekenauto die samen met een nieuwe Jaguar zou worden verscheept naar Suriname. De beide auto’s werden in beslag genomen (FOTO boven).

“Er zijn meer telefoontjes van nieuwsgierigen naar onze stichting geweest naar aanleiding van dat incident. Dit is een veel groter aantal dan het aantal mensen dat bereid was ons project te ondersteunen. Wij hadden juist gehoopt dat men meer interesse zou tonen in hulp aan Suriname en minder energie in zaken die hiermee niets te maken te hebben. Vanuit ons bestuur en bestuur overige stichtingen hopen we dat iedereen ons initiatief voor betaalbare betere ambulancezorg gaat ondersteunen” aldus het bericht van de stichting.

FOTO onder: de voertuigen van de ambulancedienst Suriname:

ambudienst

Bekijk ook:


36 REACTIES

 1. Een belangrijk adagium voor her oprollen of in kaart brengen van criminele organisaties is: FOLLOW THE MONEY.. De politie had het dak vd auto na de vondst weer keurig netjes moeten dichtlassen en door laten gaan voor verscheping.. middels undercover rechercheurs uit Nederland hadden zij de beide auto’s moeten “volgen” en verder hierop rechercheren en kijken wie de voertuigen in Suriname zou inklaren…in de hoop dat ze niet met corrupte justitiele ambtenaren in suriname te maken kregen zou het in samenwerking met de justitiele autoriteiten van suriname moeten gebeuren.. zal me niet verbazen als er bekende figuren achter deze kwestie zitten..


  Maak melding

 2. Kan Suriname als land niet zelf ambulance kopen ?
  De president rijd in bolides van miljoenen Euro’s en een ambulance voor het volk moet men om bedelen , ano kan toch .


  Maak melding

 3. Robinho
  middels undercover rechercheurs uit Nederland hadden zij de beide auto’s moeten “volgen” en verder hierop rechercheren en kijken wie de voertuigen in Suriname zou inklaren…in de hoop dat ze niet met corrupte justitiële ambtenaren in Suriname te maken kregen zou het in samenwerking met de justitiële autoriteiten van Suriname moeten gebeuren.

  Even uit de droom helpen. Zie je het gebeuren?
  De president op het podium van OCER
  Nederland heeft ons verzocht om samen een onderzoek in te stellen naar witwassen etc.
  Wie is Nederland om zomaar undercover hier te komen om Surinamers te rechercheren.
  Wie is Nederland om te vragen naar het geld dat zij volgen
  Wie is Nederland om de uitlevering te vragen van een Surinamer, al heeft hij geen Surinaams paspoort, om die te vervolgen.

  Bakra basi mi ne plei. Go home.

  En daarom denk ik dat het samen rechercheren met Suriname geen uitkomst / oplossing zal bieden “follow the money” niet zal werken


  Maak melding

 4. Beste mensen

  Vanuit ons bestuur en bestuur overige stichtingen hopen we dat iedereen ons initiatief voor betaalbare betere ambulancezorg gaat ondersteunen” aldus het bericht van de stichting.

  Dat was ook de bedoeling geweest van de bouta groep om met 2 miljoen de ambulancezorg betaalbaar te maken, en de jaquar was bestemd voor de dochter van de president, jammer dat de Hollandse honden zijn slimmer dan de paarserovers. Het waren witte honden woef woef woef BOUTA


  Maak melding

 5. Baas en roverbende truc misluk. Ondertussen schijten en pissen vele verarmde paarse oerdomme aanhangers zich paars van de honger. Baas we hebt toch twee kere gestemd op jouw vo gratis ete, drinke en plezier, op ndp njang dringie prisiri ma na soso honger, dorst en armoede e gi oenoe oerdomme lobiwang. Wahahahahaha


  Maak melding

 6. @bigi sma..ik deel jouw zorgen mbt mijn post..dat zie ik inderdaad niet gebeuren..Suriname wordt geleid door iemand die criminaliteit tot kunst heeft verheven en heeft geinstitutionaliseerd..
  Formeel heeft Suriname wel een samenwerkingsverband met Nederland op het gebied van criminaliteitsbestrijding..ik weet ook dat bouterse liever niet met Nederland samenwerkt op dat gebied..anders kunnen hij en zijn bendeleden in de kaart worden gekeken..


  Maak melding

 7. Robinho
  Jij en ik zijn niet bij machte wat te veranderen in Suriname.
  Degenen die wel wat kunnen en ouden moeten om verandering te brengen althans de aanzet te geven willen niet of kunnen niet of durven niet.
  Ten tijde van Aaron konden zij het wel en nu dus niet hetgee erg jammer is.
  Maar ja, je krijgt wat je zaait dus als je het zaad van de duivel zaait krijg je geen Engelen hé.


  Maak melding

 8. “Er zijn meer telefoontjes van nieuwsgierigen naar onze stichting geweest naar aanleiding van dat incident. Dit is een veel groter aantal dan het aantal mensen dat bereid was ons project te ondersteunen. Wij hadden juist gehoopt dat men meer interesse zou tonen in hulp aan Suriname en minder energie in zaken die hiermee niets te maken te hebben.

  Wat een arrogantie van het bestuur. Met andere woorden, als er gul was gedoneerd hoefden ze zich niet als muilezel te laten gebruiken.
  Ze zijn ook geinfecteerd met het a no mi virus.

  Wij hadden juist gehoopt dat men meer interesse zou tonen in hulp aan Suriname en minder energie in zaken die hiermee niets te maken te hebben.

  De boodschap is duidelijk: We moeten meer interesse tonen in hulp aan Suriname (Lees de gevestigde orde van criminelen en corruptelingen)
  Er is contrabande in jouw hulpgoederen gevonden maar het heeft niks te maken met jouw “humanitaire” acties, rara.


  Maak melding

 9. Paars sarcasme, jij moet je vuile mond met de inhoud van de wc pot reinigen.Jij weet heel goed dat VHP-ers achter al deze transporten zitten.Jij moet je vuile muil maar eens dichtlijmen met braaksels.


  Maak melding

 10. @Sjonnie & @Lincoputra, ik ben het volkomen eens met jullie reactie.
  En inmiddels hebben enkele vrienden van mij in Almere, reeds achterhaald, wie de verdachte van 44 jr. is.
  Deze werd namelijk in zijn woning in Almere aangehouden.
  Volgens info. werd hij reeds geruime tijd in de gaten gehouden.


  Maak melding

 11. Mensen, jullie geven altijd onze president de schuld van alles wat er fout gaat in Suriname en in Nederland.

  Echter checken jullie eens wie deze meneer van een shipping bedrijf uit Almere is. Uit ‘the grapevine’ heb ik al een naam gehoord van een zekere PM, maar ik kan niets bewijzen of iets hierover zeggen.

  Het zijn allemaal speculaties dus ben ik zeer voorzichtig.

  Alleen wil ik jullie vragen om onze president buiten te houden en laten van dit soort van zaken.

  De man heeft andere grote zaken aan zijn hoofd en zal zich nimmer bemoeien met dit soort van illegaal gelummel.

  Daar is onze president een te grote gentlemen voor !!!

  Kijk maar hoe onze pres is ontvangen door de Amerikanen tijdens de opening van hun nieuwe ambassade !


  Maak melding

 12. De 2 miljoen is onderschept, IMF laat voorlopig geen cent meer los, dat van Islamitic Bank is nog laaaaang niet in orde dus: ElND VAN DE MAAND bigi probleem met uitbetaling salarissen aan ambtenaren en andere schuldeisers. Maken jullie je borst maar nat.


  Maak melding

 13. Een super doorgestoken kaart. Met een beetje meer geduld hadden deze jokers nog meer aan het licht kunnen brengen.
  Nochtans, “het is niet waar wat waar is, veeleer gaat het erom wat doorgaat voor shoete koek!


  Maak melding

 14. Milton, al zouden de Amerikanen Bouterse, als persoon, de toegang tot hun ambassadegebouw willen weigeren, dan kunnen ze hem als president van het land waarin hun ambassade staat, niet negeren. Bouterse zou als vader van Dino het liefst ook geen poot willen trappen in een Amerikaanse ambassade, maar omdat hij als president van Suriname uitgenodigd is, is het heel moeilijk om een geloofwaardig smoesje te bedenken waarom hij niet aanwezig kon/kan zijn.


  Maak melding

 15. @ “jullie geven altijd onze president de schuld van alles”

  NEEN, niet van ALLES ,

  MAARRrrrrr…………………………, maar hij heeft wel, Sranang FAILLIET gemaakt !

  Hij heeft gezorgd voor het VERDAMPEN van RUIM een MILJARD US-dollars aan Monetaire Reserves bij de centrale Bank, in samenwerking met Gilmore !

  Hij heeft tezamen met handlanger GILMORE ruim DRIE MILJARD aan ONGEDEKTE bankbiljetten uitgegeven, terwijl zij, op dat moment al wisten dat Sranang FAILLIET was !!!

  Hij Desi, bouwt nog steeds aan de 17.866 volkswoningen !

  Hij Desi, heeft weet van de Carifesta en de Naschoolse opvang-gelden-fraude door voornamelijk partijgenoten, en doet als Pres daar NIETS AAN !

  Hij Desi heeft weet van ROOF, door NDPers, van pakketten voor de armlastigen ! Desi zegt te weten Wie de rovers zijn en Waar deze pakketten zijn opgeslagen ! Pres doet verder NIETS en zegt zand erover !
  Desi handelt alsof de NDPers een nieuw Grondrecht hebben ,
  het recht op ONGESTRAFT ROVEN van de staat !

  Hij Desi weet dat de regering NIETS heeft geinvesteerd in productieve bedrijven of productie-mogeljkheden ! Er is ondanks de Mega-staatsschuld, geen arbeidsplaats bijgekomen, integendeel ! Alla monnie gwe na ini CONSUMPTIEVE bestedingen !

  Hij Desi zadelt de komende generaties, door zijn WAN-BELEID, op met een MILJARDEN-STAATSSCHULD !!!

  Deze FINANCIELE troep/chaos heeft Desi veroorzaakt !

  Ik, althans, beschuldig hem verder niet van alles en nog wat !


  Maak melding

 16. Door deze klootzakken kan ik geen zaken meer doen met Suriname. Alle zendingen naar en van Suriname worden sinds de onafhankelijkheid van Suriname gecontroleerd door drugs en geldhonden van Nederland . En dat is niet alles. Ik heb een paar Nederlanders verleid om in Suriname te investeren. In hun jaarrekeningen heb ik per ongeluk de naam Suriname vermeld, Gevolg: belastingcontrole met alle problemen van dien. Mijn conclusie is dat alles wat met Suriname te maken heeft niet door Nederland wordt vertrouwd en onder een vergrootglas wordt gelegd. Ik heb voldoende bewijzen hierover., Deze investeerders zijn dusdanig door Nederland gepest dat ze besloten hebben zich uit Suriname terug te trekken. Ik ben één van ze. Door deze witwassers hoef ik dus niet naar andere investeerders te zoeken, daar Nederland alles zal willen controleren. En daar heb ik helemaal geen zin meer in daar dit een probleem is tussen Suriname en Nederland op politiek niveau. Als we zaken doen moet dat op een normale manier gebeuren. Dus Nederland: van mij hoef jij niet meer te verwachten dat ik ga zoeken naar investeerders voor Suriname. Ik ben het zat en jij hebt gewonnen, mede dank zij deze hufters. .


  Maak melding

 17. Soso lafu het verdere paars verderf dat al die oerdomme paarse stommelingen over zich hebben laten komen. Wahahahahasha fosting deng beng lafu, neks no fout, we ga vo nog vijf, wahahaha, ondanks waarschuwingen, no stem didibri no na heri grontapoe e lafu deng paarse burikies en krabitas sa soso lobi de baas der misdaad. Ai mek deng ka en doe soso paars ogrie sani, ze zijn paars oerdom bezeten. Wahahahahaahahaha waarheid tranga ma troe, voor het oerdom paars volk, wahahahaha


  Maak melding

 18. Ik zag een filmpje van Jurgen Rayman. Zijn opgewondenheid/ frustratie in deze case roept vraagtekens bij mij op.
  Is hij de benadeelde??????

  We weten allen dat hij failliet verklaard is / zn huis verkocht in Ned vandaar zijn move naar Su

  Rarara


  Maak melding

 19. Het bestuur had er beter aan gedaan om een onafhankelijk onderzoek af te kondigen of de resultaten van het politie onderzoek af te wachten. Hun “goede naam” is in het geding. Je kan je niet distantieren van een incident waarbij jij het “slachtoffer” bent. Je zou je juist boos en verraden moeten voelen door degenen die jou in deze positie hebben gebracht.

  In plaats daarvan reageren ze hun frustratie af op mensen die niet gedoneerd hebben en de mensen die geinteresserd zijn in de gang van zaken.


  Maak melding

 20. Suriname kan alles zelf maar onze politiek/politici zijn nog lang niet volwassen.
  De bevolking overigens ook niet.
  Wij Surinamers leven graag boven onze stand.
  Rujd rond in Su en je ziet bij de meest afvallige woning 2 auto’s op het erf staan.
  Daarom falen we als de broekriem zoals nu strak aangehaald moet worden!

  Dat we bedelen over de hele wereld om onze valse levenssituatie in stand te houden zegt al genoeg.


  Maak melding

 21. Is het nou zo heel ingewikkeld om man en paard te noemen?
  Naam, toenaam en beeldmateriaal zal elke fatsoenlijke samenleving beschermen tegen deze abanies.


  Maak melding

 22. (real) anoniem

  Ik zag een filmpje van Jurgen Rayman. Zijn opgewondenheid/ frustratie in deze case roept vraagtekens bij mij op.
  Is hij de benadeelde??????

  We weten allen dat hij failliet verklaard is / zn huis verkocht in Ned vandaar zijn move naar Su

  Rarara


  Onverantwoorde schepsel!
  Wie is Rayman als jij in staat bent om je eigen m@ te verkopen voor dat bekende bordje linzensoep?


  Maak melding

 23. Bouta heeft jullie leren bedelen in buitenland en Bouta doet er een schepje boven op die gaat voor 2 miljoen om de koers te laten zakken helaas mislukt dit gedrag heb ik meerdere keren gezien bij mevrouw Jennifer govaard en renwich govaard bedelen in Nederland dan voor dit en dan voor dat t is gewoon beschamend


  Maak melding

 24. Afleidings tactiek van Desie.Na-soso-nagemaakte-valse-biljetten-van-500euro ! Hahaha!!!
  Welke bank gaat jouw zoveel biljetten van 500 euro’s geven??
  Waarmee heb je geld opgehaald bij de bank !!!
  Weer iets om de Surinamers bezig te houden na de uitgesproken vloek van a-ptjien-ingi-boi, over Suriname met de woorden: “ik wens jullie slapeloze nachten toe” !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.