Opening nieuw ambassadegebouw VS in Suriname

27

Vandaag vond de inauguratie plaats van het nieuw gebouw van de Amerikaanse ambassade in Suriname. President Bouterse verrichte samen met ambassadeur Edward Nolan en andere stafleden van de ambassade de officiële opening. Het nieuw ambassadegebouw staat op 3,6 ha grond aan het einde van de Kristalstraat te Morgenstond in Paramaribo-Noord. ambavs

Het gebouw voldoet aan alle standaarden van het Amerikaanse Department of State wat betreft veiligheid, beveiliging en een modern kantoorruimte voor ambassadepersoneel en heeft in totaal een bedrag van USD 164 miljoen gekost. De werkzaamheden van het gebouw vingen aan op 29 januari 2014 en duurden tot 18 juli 2016.

Bekijk ook:


27 REACTIES

 1. Laat NDP Beleid medewerkers het zien NDP gaat DNA gebouw renoveren

  Wij van V7 zouden ook een nieuwe DNA gebouw neer zetten .
  En in elk groot District 5000 Huizen bouwen wat zij kunnen kan V7 ook uitvoeren .

  Laat NDP ook bouwen ze gaan alleen wegen aanleggen mensen hebben huizen en gebouwen nodig .

  Laat vooral Henk Herrenberg zien hoe het hoort met je bewustwording politiek

  Onder NDP leven is het slechter dan in Noord Korea.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd met de nieuwe Ambassade gebouw VS. Met de nieuwe electronics kan je nu de rapporten over ddb veilig naar Washington DC versturen. Wanneer verstuur je hem ook naar de VS hoofdstad?


  Maak melding

 3. Tijdens de regeerperiode van Vene kwam deze knopendraaiende frauduleuze moordpresident zeer zelden opdagen in DNA maar hij is er wel als de kippen bij de opening van de ambassade van het land waar zijn eveneens criminele zoon in de cel zit. Hoe selectief waren de nooit onderbouwde scheldkannonades richting “buitenland”.
  De topman van Staatsolie is toch wel een ex-Ballast-Nedam werknemer? Suriname zit 2 x 5 jaren opgescheept met een untermensch van de zuiverste soort.


  Maak melding

 4. Hoe hilarisch komt dit over bij die Amerkanen, een drugscrimineel die op de lijst van Interpol staat, en nu samen een lint doorknipt, vanwege een nieuw ambassade gebouw.


  Maak melding

 5. De paarse schijtzak heeft Suriname aan de bedelstaf gebracht met dank aan het onderontwikkelde stemvee. Het zijn overduidelijk bittere tijden voor het onderontwikkelde stemvee. Komt er na de idiote jaarrede nog een parlementair-debat hierover? Nee, want oppositie geeft liever uitleg aan verslaggevers die geen geschoolde journalistiek bedrijven.
  Infrastructuur werd in jaarrede genoemd dus diepzeehaven flyovers en treinen worden vervangen door iets anders maar niemand weet wat. De criminele comedie gaat vooralsnog gewoon door met het liegbeest in de hoofdrol die met een uzi voorbeeldige Surinamers heeft vermoord. Failliet Suriname sluit nu overal vele geldleningen met 3 keren een lege staatskas en omvangrijke corruptie.


  Maak melding

 6. Als je een ambassade opent in het land van de moordenaar waarmee je “vriendschaps- en samenwerkingsbanden” hebt, kun je niet buiten hem (president) om.

  De ambassadeur heeft niet voor niets de samenwerking met de NPS verstevigd.

  Het wachten is op een gouden kans om toe te slaan. Vanuit Suriname is het makkelijker om de twijfelachtige banden met landen als China, Venezuela, Cuba, Brazilie en de criminelen uit Columbia en Haïti een voet dwars te zetten.

  Kortom het is in het belang van USA zelf.


  Maak melding

 7. DNA Gebouw kan men in brand steken en Bouterse en Henk Herrenberg standbeeld daar plaatsen .

  Fort Zeelandia krijg de naam van Fort Bouterse

  Grootste slopers van Suriname zijn de beleid makers van NDP van af 1980 tot 2016 .


  Maak melding

 8. -Zie maar weer die lage president van Suriname. Niet Bouterse gaf de Amerikanen van langs en had aangegeven dat ze Suriname beter konden verlaten???
  Suriname heeft Amerika en Nederland toch niet nodig waren zijn woorden.

  Kostmisselijk kun je van deze man worden. Wat een voorbeeld naar de jongeren toe.

  In ieder geval kunnen de Amerikanen achter meer info komen en zijn zoon aan een boom laten hangen. Vader Bouterse heeft al slapeloze nachten, omdat hij nu al weet dat de volgende verkiezing zijn strop zal worden.
  Laat hij alvast zijn zaken met Obiang gaan regelen om te verhuizen.


  Maak melding

 9. Dat lint: rood, wit en blauw komt uit Nederland.
  Jawel hoor!! de boef knipt heel graag de Nederlandse vlaggen kleur!!
  Dat de boef daar tussen staat, hoop ik niet dat America de Boefjeetje Dino vroegtijdig vrij zal laten gaan!!! Daar zal de boef zeker over gehad hebben!!! Hoeveel dat schuift, weten wij het nog niet!! Het volgt!!!!!

  Deze boef is schaamteloos en heeft geen eigenwaarde, dat hij daar nog durft te gaan voor de lintjes knippen!! in tegendeel!!! De Surinamers hadden daarginds moeten zijn en ook door de lint moeten gaan tegen de boef!!!!!!


  Maak melding

 10. Aangezien de amerikaanse ambassade geen politie werk doet wie zien we daar lintjes knippen?Juist ja de amnestie killer bouta.!Hij moet durven lintjes te gaan knippen in Amerika!
  Hahaha..in Amerika mag hij de lintjes van zijn cel gaan knippen onder toeziend oog van Preet Bharara!!


  Maak melding

 11. @pico,

  Natuurlijk is het een recente foto.

  Zie facebook U.S. Ambassy Paramaribo, zelfde foto’s.
  Ze zoeken nog naar een kok, wie o wie!

  Logisch hé, als suri het eerste (sha-aria)land in Latijns Amerika wordt!
  Dit gedoe mag zich absoluut niet uitbreiden als een olievlek.

  Keep your friends close, and your enemy closer.


  Maak melding

 12. DDB has touched down US soil!. He drunk, shook hands, talked with de US-Ambassador and others in the U.S. Ambassy in Paramaribo, yesterday.

  DDB gaat vanuit dat de CIA, State Departmant, US-Army, Navy Seals zijn test-move niet hebben gezien en grondig hebben voorbereid en hebben uitgevoerd. Wat belangrijk is, ze hebben zijn DNA nu zwart op wit, alles wordt in laboratoriumonderzoek aan een nader screening onderworpen en toegevoegd aan de bestaande DNA van DDB voor de DEA en CIA, Navy Seals en wordt goed bewaard. Ze beschikken over filmbeelden, stem, klankleur van de stem, oog kenmerken, breedte van de mondopening bij het praten, lachen, grinneken, bewegen, vingerafdrukken, gaan, every move he makes, telefoongesprek, big brothers/US is watching him, maat van zijn kostuums, merk schoen, das, enz, enz,. Er is hoogwaardige equipment in het gebouw en op het terrein van de US-Ambassadegebouw in de Kristalstraat in Paramaribo. Heel Leonsberg, Paramaribo, Suriname is heel goed vanuit de lucht te volgen. Afluisterapparatuur, nachtkijkers, enz

  Dit om op het juiste moment boven water te komen drijven, ” We,ve got hm!”

  Datgene dat als een opening van de US-Ambassade aan de Kristalstraat werd gezien is om nogmaals de DNA van DDB duidelijk ter beschikking te hebben.

  Speciale Amerikaanse drugshonden van de Navy Seals en CIA kennen de puf evenals andere DNA-sporen van DDB nu goed.

  Het wangslijm en zweet van de mond van DDB is nu ook bij de DEA in Miami, US Department of State in Washington DC veilig achter slot en grendel geplaatst.

  Het huilen zal DDB nader staan dan het lachen. Als je naar de beelden van Saddam Hoessein keek, was het geen van beiden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 13. Alleen dit soort shit doet deze stomme president lintjes knippen, iemand eren zoals top voetballers als Seedorf, mensen die eerlijk hun brood hebben verdient of een president die uit het buitenland is arriveert. Maar ho maar in plaatst dat hij de valuta stabiel maakt en zich gaat verantwoorden voor al die ellende die hij verricht verschrikkelijk. Ik snap deze man niet meer leeg hoofd met z’n shows voor het eerst heb ik zo een president gezien


  Maak melding

 14. als hij lintjes moet knippen of iemand moet eren of hoge gasten uit het buitenland op bezoek komen dan staat hij voor aan de 1e plek, maarrrr de koers stabiel maken komt niet in zijn woorden boek voor of verantwoording af leggen bij het volk die hij zoveel heeft beloofd nee hoor vergeet het maar.
  Alleen maar feestjes vieren en lintjes knippen


  Maak melding

 15. Amerikaanse ambassades worden altijd bewaakt door Amerikaanse mariniers.Ook hebben al deze ambassades de beschikking over een groot wapen arsenaal en allerlei andere zaken om hun greep op de wereld te vergroten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.