Clifton Braam klaar voor eerste solo show in Nederland

9

De in Suriname beroemde stand-up comedian, entertainer en presentator Clifton Braam is helemaal klaar voor zijn eerste Nederlandse solovoorstelling ‘De Eerste Keer’. “Ik ben er helemaal klaar voor en wil liever vandaag dan morgen beginnen”, vertelt hij. Hij staat in totaal 11 keer op de planken in de periode van 5 tot en met 29 oktober.

De eerste keer is een concept gebaseerd op het feit dat je alles wel de eerste keer gedaan hebt. Je eerste verliefdheid, liefdesverdriet souldans, boosheid. Van alles en dat levert leuke verhalen op. Braam zegt bewust te hebben gekozen om in Nederland te beginnen met zijn solovoorstelling. Er is met de ‘Kaseko in Concert’ reeks vorig jaar november, waar hij als presentator optrad, al een traject hiervoor ingezet. Het was voor hem tevens een kennismaking met de theaters in Nederland.

Clifton Braam is vooral bekend van zijn samenwerking in het cabarettrio ‘1 + 1 = 3’. Eerst als toneelgroep maar later is met de televisieprogramma’s hun naam gevestigd. Als radioman, acteur, maker van tv en radiospotjes en als ceremoniemeester met zijn karakter ‘Mister English’ is hij zeker beroemd. Hij heeft ook meegedaan aan diverse shows met Murth Mossel, Jandino, Big Comedy Jam, Wesje en Roué Verveer en is door anderen, onder wie zijn goede vriend Bryan B, aangemoedigd om solo te gaan.

Het streven is om begin 2017 de show ook in Suriname te spelen.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. Hopellijk neemt hij ook Bouta mee als assist!!! voor de €€€€€€’s!! het ligt toch in Nederland voor het rapen volgens vele Suries!!!
  Waarom Haïti niet?

  Den-Haag zal echt blij zijn en de Suries!!! Ik ook hoor!!! en……. wie niet??????


  Maak melding

 2. Tante Wonnie,
  De eerste keer is altijd spannend en die dag vergeet je nooit.
  Die dag zal je tot de dood herinnert worden.
  Voor velen is het altijd de eerste keer maar niet de laatste keer.
  Dame je hebt gelijk geniet van het leven voordat je het weet is het over en maak je niet druk wat anderen ervan vinden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.