Twee shows ‘Poke’ op dezelfde dag in Suriname

12

De Surinaams-Nederlandse rapper Poke die momenteel in Suriname vertoeft gaf op zaterdag 1 oktober twee optredens in club Euphoria. Het eerste optreden was speciaal voor jongeren beneden de 18 jaar en vond in de middaguren plaats. In de avond uren was hij samen met de rapper met de Marokaanse rapper Lijpe te bewonderen.

Poke, die officieel Resinio Wijngaarde heet, timmert al twee jaar aan weg in de Nederlandse Hip Hop Rapmuziek-scene. Zijn eerste hit ‘Raak me niet aan’ is een samenwerking met Roscovitch een van de leden van zijn crew Kamp Ras. Op 20 juli dropte hij zijn solo EP Paradox.

De rapper, die vandaag terugkeert naar Nederland, was blij dat de club een aparte show voor jongeren organiseerde. Voor dat optreden had hij een speciaal repertoire bedacht. Wijngaarde wil in de toekomst rap workshops in Surinaamse verzorgen en denkt zelf aan om een clip, in het land dat hij acht geleden verliet, op te nemen.

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Mijn Visie
  7 Ministers voor (NDP+ABOP+SPS)
  4 MInsters voor (VHP)
  3 voor (PL)
  DOE (1)
  LALU (1)
  Eerlijkdelen eerlijkverdelen om mooie Suriname op te bouwen ja.


  Maak melding

 2. @Parasiet
  Dat klopt, mijn tweede kop pindabravoe smaakt lekkerder dan de eerste.
  Nu even serieus, wat betreft Buda….
  hij/zij post overal het zelf riedeltje. Best interessant hoor daar niet van.


  Maak melding

 3. Linda,

  Hij/zij lijkt wel t.k.v. alles gehoord (gelezen) te willen worden. Want hij denkt iets heel belangrijks te vertellen te hebben. Nl zijn visie.


  Maak melding

 4. Deze jongeman is gevlucht vanuit Suriname.
  Als reden gaf hij dat Bouterse hem wilde vervolgen maar na acht jaar keert hij terug.
  Eerst had hij status van asiel zoeker en nu hij zijn paspoort heeft gaat hij naar Suriname om zijn zang kunsten te laten zien.


  Maak melding

 5. Bigie pie je bent zo belachlijk, acht jaren terug ging het veel beter in su, Als ik jou was zou ik nu vluchten uit su probeer een ander niet voor schut te zetten probeer wat van je leven te maken.


  Maak melding

 6. Bigie Pie, je kletst uit je nek. Vervolgd door Bouterse? Asielzoeker? Hij kwam naar Nederland om bij zijn moeder te gaan wonen. Ik kan het weten want ik was er bij.
  Je kunt beter trots zijn op een srananman die zijn talent gebruikt om vooruit te komen. Er zijn er genoeg die alleen maar commentaar kunnen leveren op anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.