Alakondre Magazine vanaf 26 nov beschikbaar

13

Vanaf 26 november is het nieuwe Alakondre magazine(AK) overal in Nederland verkrijgbaar. De makers willen hiermee een brug slaan tussen de gevestigde media en de burgers met een affiniteit met tropisch Suriname.

“Suriname heeft veel Surinamers in Nederland afgeleverd sinds de jaren 70. Nederlandse Surinamers die zijn opgegroeid als volwaardige burgers die altijd een soort heimwee hebben naar land van herkomst. Deze doelgroep kan wel wat extra beeld en geluid gebruiken waarbij ze geconfronteerd worden met het feit dat zij meer invulling hebben in de Nederlandse maatschappij dan de standaard beeldstellingen” aldus de makers.

Het magazine is zowel in hardcopy als online verkrijgbaar vanaf 26 november. Foto: Fajah Lourens met de eerste editie.

Bekijk ook:

13 REACTIES

 1. Afgelopen jaren zijn er genoeg van dit soort bladen uitgebracht……zonder succes…..na een tijdje zijn alle “interessante” onderwerpen op…..en bloed het dood.


  Maak melding

 2. Heel veel mijn beste Ray, veel Surinamers zijn niet veel verder geweest dan Het Vat , Cola Kreek of Blaka Watra wanner ze op vakantie zin in Su. En veel Surinamers hebben wel een heel raar beeld van de surinaamse politiek en zijn president, kijk alleen maar naar RobG-estoord


  Maak melding

 3. “Suriname heeft veel Surinamers in Nederland afgeleverd sinds de jaren 70. Nederlandse Surinamers die zijn opgegroeid als volwaardige burgers die altijd een soort heimwee hebben naar land van herkomst

  Heimwee??? VERGEET HET MAAR!!!!! Op plat Surinaams gezegd , Jang MIE Mars !!


  Maak melding

 4. Leuk hoor, maar t zal waarschijnlijk weer alleen maar over onze afro-surinaamse broeders en zusters gaan. In Nederland doen creolen altijd alsof zij DE Surinamers zijn. Net als “Sranan Gotu” van TopNotch met Surinaamse artiesten… Afro-Surinaamse artiesten bedoelen ze.


  Maak melding

 5. @ Marvin,

  In Suriname doen de creolen ook alsof zij de enige zijn die zich Surinamers mogen noemen.
  Maar het is ook de schuld van de ‘witte’ nederlander, want zij promoten dat creolen Surinamers zijn.
  In Nederland zie je dat haast dagelijks op tv.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.