“Tijd van Bouterses en Wijdenboschen loopt af”

70

PARAMARIBO, 30 sep – “De tijd van de Bouterses, de Wijdenboschen, de Alibuxen en de Abrahamsen, al die oude kerels, loopt ten einde.” Dit zei Desi Bouterse in het partijcentrum van de Nationale Democratische Partij, NDP. De grootste regeringspartij zit midden in een proces van transitie.

Het oude loopt op zijn laatste beentje en wordt snel vervangen. “We zijn in transitie. Er zijn Surinamers die hun bijdrage hebben geleverd, maar vanwege hun leeftijd, geloof me, is het tijd om anderen naar voren te schuiven. We hebben nu jonge mensen nodig. We plaatsen overal jonge mensen”, zei Bouterse. Hij is er niet blij mee dat de jongeren in het openbaar worden besproken door nota bene partijgenoten.

Willen de jonge leiders in het gareel worden gehouden, dan moet de bejegening anders. “Ze zullen soms bezig zijn op een manier die niet in lijn is met wat we elkaar hebben beloofd in 1980. Maar dat geeft ons nog niet het recht om hen in het openbaar te bespreken. Het geeft ons wel het recht om intern harde afspraken te maken en hen op het juiste pad te brengen. Want zij zijn de nieuwe leiders”, aldus Bouterse.

Bekijk ook:

70 REACTIES

 1. Wat een onzin is hij aan het kraaien. Deze mensen gaan zelfs na hun dood door om het land leeg te roven. Met de volgende generatie die in de media besproken wordt bedoeld hij met Wather Bouterse. Hij wordt de volgende opvolger van de bouta dynasti. Ik snap niet dat er mensen zijn die nog zo’n preek willen bijwonen.


  Maak melding

 2. freeway
  Ze werden gedwongen om deze bijeenkomst bij te wonen anders was er geen hond verschenen. En de mensen uit de verre districten kregen gratis vervoer, gratis eten en natuurlijk de 50 SRD aanwezigheidspremie. Kom je niet dan word je ontslagen en dat is zeer pijnlijk. Ja die ogenschijnlijke lieve DDB is nog steeds die keiharde oude “bevel”.


  Maak melding

 3. “Look who is talking”
  A-mony-de-keba-na Zwitserland-Bahama’s naga in China !!!

  Zelfs@ diana (toch geen nep-diana), staat nu achter Bouta !
  het kan verkeren !!!


  Maak melding

 4. Als ik zo naar de foto van Bout kijk, met een leuk staand baardje, kan hij zo minister van “corruptie” worden in bv.Irak of Egypte !
  In Saudie Arabie ‘ding-kotie-ing-annoe-gelijk ” !!!


  Maak melding

 5. Bouta je heb het ook voor om de partij te verjongen nu komt het nu ga je innerlijke spijt hebben wat je allemaal hebt gedaan karma gaat je nu volgen dus geef alles over bv gestolen geld en de moord je dagen zijn geteld


  Maak melding

 6. Onze baas Bouterse heeft gesproken. A mang tof mang ekte ekte. Dus laat mensen die willen 1 dag staken en dan geeft onze baas hun water en brood en dan kunnen ze nog 1 dag staken .. Wat willen ze meer en wat kunnen ze meer .. Want onze baas Bouterse zal die 1,8 miljard , ik weet niet eens hoe ik t moet skrijven baya, en dit bedrag is zo groot dat onze leider Bouterse zich zelfs in verslikte bij het uitspreken ervan in OCER. Maar onze leider zal dit bedrag koste wat kost lospeuteren. En dan gaat hij allemaal mammoetbedrijven oprichten. Kijk dit is ontwikkeling tôh, dan heeft iedereen werk enzo, we gaan allemaal rijk worden. Zie je, die DoeiBye gaat echt komen, jah mang ..
  Lang leve NDP ! Bouterse is onze leider ! Hoera !


  Maak melding

 7. Al die oude paarse tobbers kunnen met pensioen. Ze hebben hun zakken goed gevuld een een failliet land met een verkoren generatie achtergelaten.


  Maak melding

 8. Ze hebben de economie en de maatschappij in de vernieling geholpen.
  Zakken goed gevuld, behoren nu tot de rijkste van Suriname.
  Het strafproces waar ze als hoofdverdachte van moord en foltering worden vervolgd behoorlijk gefrustreerd.
  De volgende generatie met een berg schuld opgezadeld.
  De Staat Suriname internationaal neergezet als een bananenrepubliek.


  Maak melding

 9. Jij bent eender als je baas ACHTERBAKS!!….verschuil je niet achter een ander je bent een BACKSTABBER je baas is bekend als een BACKSHOOTER!!


  Maak melding

 10. We plaatsen overal jonge mensen”, zei Bouterse.
  Inderdaad. Op alle plaatsen dus stichtingen, bedrijven,
  ministeries worden NsDaP-ers neergezet.
  Ze moeten in elk geval wat creools bloed hebben en hoeven niet te kunnen lezen en schrijven.

  copy/paste Cuba


  Maak melding

 11. bouta heeft het riool viertal bekend gemaakt die su naar de afgrond hebben gebracht
  ik zie de naam alibux weer
  de bedenker van de december moorden en de bedenker van het oic verdrag.
  achter de schermen is alibux de baas en su leidt naar een islamitische staat
  bouta volgde eerst de cuba revo en alibux was helemaal in de ban van moslim verzetsheld ghadaffi in de jaren 80
  deze 2 krankzinnige zijn de meest waardeloze surinamers die ooit hebben bestaan


  Maak melding

 12. Volgens het bijbel boek:
  Genesis werd ooit op aarde één taal gesproken. In die tijd vestigden de mensen zich op een laagvlakte in het land Sinear, niet ver van de Eufraat. Zij spraken af een stad te bouwen met een grote toren die ‘tot in de hemel reikt.’ Zo zouden ze beroemd worden.
  Maar God daalt af om het allemaal te bekijken en vindt dat ze het te hoog in de bol hebben. Daarom besluit hij een spraakverwarring onder de mensen te veroorzaken zodat ze elkaar niet meer verstaan. De bouw van de stad en de toren wordt na deze babylonische spraakverwarring gestaakt en de mensen verspreiden zich alsnog over de aarde. Men noemt de stad waar het gebeurde Babylon, wat ‘verwarring’ zou betekenen.

  De spraak verwarring van crimineel bouta zoals gewoonlijk. Die crimineel heeft zichzelf bekeerd tot god in ocer, hij weet donders goed wat ik bedoel.


  Maak melding

 13. PRES no spang yu ede moro, go melde safri safri na KRIJGSRAAD !

  A VOLK O SITIE SRANANG BAKA !!!!!

  LEVE DE RECHTSSTAAT SRANANG !

  LEVE DE MENSENRECHTEN !!

  SRANANG VOLK O WINI !!!!!

  PS : NDP-MAFFIA, GO HOME !!!!!!!!!!

  OBAMA E KOME, NA OIC-HUB UN WAN PLEY !!!!!!!


  Maak melding

 14. De eerste x ook dat ik een Surinaamse leider over opvolging en verjonging heb horen praten! Een unicum voor Surinaamse begrippen en standaarden. Natuurlijk zal Bouterse niet snel als leider van het podia verdwijnen. Maar het is wel goed dat men beseft dat het geen eeuwigdurend leiderschap is!


  Maak melding

 15. Een andere spraakverwarring is, de lening van de ISDB.
  ik las in mijn portal magazine dat de Arabieren suriname geld gaat lenen in Dinar. Dat is de munteenheid van de noord oost Afrikaanse landen. Terwijl in su wordt beweerd in us $ 1,8 miljard.
  De munteenheid van Saoedi Arabië is riyal dat is 1€ = 4 riyal. En ga eens na na de omrekening van dinar in $. Op internet staat een lijst van landen die geld in dinar hebben geleend en gekregen. Ik denk , suriname krijgt 1,8 miljard dinar. De behandeling van de aanvraag duurt circa 1,5 jaar.
  Alstublieft,


  Maak melding

 16. ha ha ha
  net zoals bij de schoolpaketten verdeling waar jonge ndpers andere discrimineren
  Abdoelgafoer liet het over aan de toekomstige leidertjes van de ndp
  tja, dat mag je niet in het openbaar bespreken want stel dat het komt uit dat het met voor bedachte rade is gebeurd

  en dan vraag ik me ook af welke lijn ze in de jaren 80 hebben ze afgesproken
  zat daar 1982 in??


  Maak melding

 17. @diana volgens mij heb je zand in je ogen..jij bent precies een als JE leider,one way thinking and seeing!daarom praat je zo stom.Zie je nog steeds niet dat het niet goed gaat in het land en bovendien gesproken over lening vn di zoveel miljard??is dat een land leiden met zoveel leningen??dan praat JE leider over,over geen steun van het buiten land????suma dong u of u leider??je kouwlo leider heeft het land naar de klote gebracht en straks nog ook als onderpand..foeiiiii tog,alleen maar boeven daar …🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻


  Maak melding

 18. Die man die ze Bouterse noemen is gewoon ziek en is een president niet waardig.
  2010 had hij toen ook al geroepen dat er jongeren aan de macht zouden komen. Zie maar wie om hem heen zitten.
  Hij had toen ook heel veel beloofd, maar haast niets is van terecht gekomen of alleen maar ellende.

  In Ocer heeft deze man weer een grote mond opgezet tegen het IMF, dit omdat hij van de islamitischebank geld kan lenen en het IMF stelt nu niets voor.
  Wel dit zegt iets over de leiders en schoonzoon van Bouterse zelfs.
  Men wist toch wel van te voren wat de regels van het IMF zijn????

  Mensen opgelet, wie nu naar Suriname gaat is verplicht een bepaald bedrag in te wisselen op Zanderij. Wanneer deze regeling ingaat is nog de vraag. Bouterse heeft valuta’s nodig voor zijn familie.
  Deze regeling was toen al ingevoerd en weer ingetrokken.
  Ik ga zonder valuta,s naar suriname en kom toch aan geld.
  Mijn geld gaat niet naar boeven

  Bouterse aan de macht is vragen om problemen. Wat denk je van al die waardeloze adviseurs die om hem heen hangen??? Nooit is goed gepresteerd.


  Maak melding

 19. Even nog dit:: Misiekaba zei het volgende in ocer:::::

  Misiekaba was duidelijk in zijn speech. “Na Gado pot oen dja en no wang sma no kan poer oen dja,” zei Misiekaba.

  Hij is een ding vergeten om te vertellen:::GOD heeft niets te maken met het volgende:::
  -het volk misleiden
  -leugens te verkopen
  -geld uit staatskast weghalen om de NDP partij te spekken
  -culturen uit elkaar halen
  -rechtstaat vertrappen
  -haat zaaien en nog veel meer

  Niets hiervan komt van GOD, maar van de duivel him self,
  Dus de duivel heeft de NDP aan de macht geholpen en niet GOD. Misiekaba shame on you.


  Maak melding

 20. @ PARAMARIBO, 30 sep – “De tijd van de Bouterses, de Wijdenboschen, de Alibuxen en de Abrahamsen, al die oude kerels, loopt ten einde.” Dit zei Desi Bouterse in het partijcentrum van de Nationale Democratische Partij, NDP.

  @ Niet alleen de bovengenoemde NDP-abanies, maar ook de Boerenvenen, Linscheren, Misikaba’s, Bouva’s, Geerlings, Lackins, Lingers, Hoogharts, Hoefdraads, Slootes, Jozefzoons, Sinesters, Needes, E.v.d. San, Herrenbergs, Limbobo’s, Doekhie’s, Miranda’s ……. zullen kaalgeplukt en eventueel berecht worden.
  A sa de wan dé {dey}!!!


  Maak melding

 21. Ndper’s zijn de oorzaak van de totale achteruit gang op elk vlak en gebied. Die oerdomme paarse idioten stemden op een partij waar lijder en kader staan voor moordenaars, staatkasrovers, drugshandel, corruptie, moreel en geestelijk verval, naast leugen en bedrog. De ndper’s die over zullen nemen zullen al deze paarse misdadige eigenschappen van hun lijder toepassen in hun eigen voordeel. Ndp en lijder en al die oerdomme paarse stommelingen zullen het land verder de verdoemenis in leiden. Wacht maar. Oma nanga opa no lobi kosie, ma voor de ndp maken ze een uitzondering, na wang bigi mpp hebi didibri vloek gi kondre, volk en egi dong moro dong ndper’s, zucht na so sma dong.


  Maak melding

 22. Yep,hij bedoeld dat tijd voor amnestie en opa bouterse is op als mede de wijdenboschen.Nu is het tijd voor de 2de ronde voor de boutersen en Wijdenboschen,de JUNIORS wijdenboschen en boutersen!Eentje bouterse jr zit in Alcatraz de vrolijke handgranaat Meriba bouterse junior komtn straks aan de mach met dank aan Dora door het plegen van Meineed .Nu is het tijd voor de boutersen en wijdenboschen Juniors om Amnestie en vergiffenis hun eigen te maken.DE APPEL VALT NIET VER VAN DE STAM.


  Maak melding

 23. “….wat we elkaar hebben beloofd in 1980.”

  Wij hebben elkaar nooit de belofte gedaan dat wij het volk zo zouden verarmen en het land volledig naar vernieling zouden helpen….


  Maak melding

 24. Als we na de Bouterses, Abrahamsen, Wijdenboschen en Alibuxen (de oude vervloektelingen), Misiekabas, Bouvas, Sapoenen en Hopkinsonnen (de jonge ellendelingen) krijgen, kunnen we net zo goed meteen een atoombom op Suriname gooien.


  Maak melding

 25. De jonge NDPers hebben een goede scholing meegehad van de NDP bejaarden.
  Zie onderstaand de hoofdvakken met bijbehorende docenten:
  Naschoolse njangpatu docenten Bouva en Panka.
  Carifesta docent Grantjie.
  OW miljoenen verduistering docent Abracadabra, Schoolboekenproject de zoon van Jozef,
  Overfracturering bij aankoop van gebouwen, Alibuks.
  Smeergelden affaire Ballast Nedam werd verzorgd door Bosje.
  Treinproject de docenten Balesar en Jozefzoon.
  De hoofd docent had tot taak om persoonlijk de onderdelen, liquidatie, blinde muren opzetten, vertrappen van de grondwet en volksmisleiding bij te brengen.


  Maak melding

 26. Is de foto een recente foto van zaterdag, 30 september 2016?

  Mocht het van een eerdere datum zijn, andere activiteit zijn dan is het misleiding. Het bericht is dan niet in overeenstemming met de foto. Het is dan triest.

  Wie houdt dan wie voor de gek?
  De dief roept, “houdt de dief!”

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 27. Wan san, a foto mooi yere .. ekte ekte .. loekoe alla deng mooi mooi koe .. Mie e breetie foe loekoe ala mie mattie nanga famirie, oenoe na wang groupa, oe lob Bouta .. Oe no pina, want a grassie foe Sranang swietie yere ..


  Maak melding

 28. De president is duidelijk dement aan het worden. Een grond voor vervanging lijkt mij.

  In de DNA zweert hij in het publiek trouw aan het IMF en in OCER horen zijn vrienden dat hij het IMF geschreven heeft “I do it my way”.

  Meneer Charap zal nog weer langer wachten met het overmaken van echte dollars.
  Als meneer Charap wacht wachten de anderen ook.

  Ook de meneer van de IOC heeft duidelijk gemaakt dat er aan leningen van de IsDB voorwaarden zitten of wel net als met heel veel andere leningen je kunt er wel voor tekenen maar het geld kunnen uitgeven is heel iets anders.
  IsDB kan enorme contracten met je tekenen echter onder de Sukuk regels is het wel zo dat je geen lening krijgt maar dat zij iets voor je kopen dat tot dat de laatste termijn betaald is hun bezit blijft.

  Maak het simpel.
  Suriname wil een cocosbedrijf beginnen van $ 100.000.000
  Dan zal er een businessplan ingediend moeten worden dat door echte specialisten gechecked wordt.
  Suriname zal bouw/ verbouwrijpe grond moeten inbrengen waarna IsDB met het geld komt. de rest. pakweg $ 80.000.000. Het bedrijf is daarna 100% onderpand tot dat de laatste termijn, incl. winst, totaal $ 160.000.000 aan IsDB betaald is. Wordt er niet tijdig terugbetaald worden er kosten bijgeschreven en de termijn verlengd. Ontstaat er een ingebrekestelling dan is het hele bedrijf incl. de inbreng van Suriname (de grond) van IsDB en kan zij het voor een habbekrats verkopen aan een bevriende ondernemer. De habbekrats is de nog uitstaande schuld plus een vergoeding van kosten.
  IsDB is geen liefdadigheid maar pure business. hun business model is gebaseerd op het falen van Suriname.

  Ze verdienen ALTIJD


  Maak melding

 29. Archief
  @salamander :Het paarse kankergezwel woekert van jong tot oud. Uitroeien is de enige adequate oplossing!!!

  Waren ook de woorden van een gewezen partijvoorzitter (ex president).

  Nouw hij heeft het geweten hoor,werkte als een boemerang.
  Zie archief!!!!


  Maak melding

 30. tja, hij wil geen pres zijn bij de totale ondergang van su
  geeft het stokje door aan de jeugd en kan later altijd zeggen
  dat het de schuld is van de jeugd die nog veel moet leren.

  hij wil de ndp jeugd op het rechte pad houden door harde afspraken te maken???
  huh, wat is er met deze jongeren aan de hand, geboren criminelen ofzo, die je op het rechte pad moet houden??
  niet te geloven, de volgende generatie rovers in maak


  Maak melding

 31. Eergisteren is er een Awarie in de velle zon dood gereden!! Daarna heeft nog een aantal auto’s deze arme beest verpletterd. Na twee dagen ging het heel hard regenen.

  Nou! ik moet zeggen, dat er niemand in de buurt wilde komen, zo’n stank was het daar in de omgeving!! M.a.w. Waar Bouta zijn bek open doet, stinkt het precies als de stinkende dode Awarie!!!!


  Maak melding

 32. Hahahaaaa de paarse opperrat ddb kon zoals bewezen zn eigen kids niet op het rechte pad houden. Welke pres heeft het vb gegeven dat schuren tussen volwassenen en kinderen normaal is? Hahahaaa
  Mensenhandel drugssmokkel roven criminelen moord en doodslag is dagelijkse kost in het failliet gemaakte land door dezelfde opperrat ddb.


  Maak melding

 33. Ik denk dat je aan begrijpend lezen moet doen…tussen de regeltjes in.Je bent te snel van stof..neem je niet kwalijk..heet gebakerd door de situatie.


  Maak melding

 34. 50 srd koe.mie no sjie joe tapoe na fowto.Anders a bo de moro mooi.Want na moro koe bo de toch?🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂


  Maak melding

 35. Bouta is in de waar hij lult maar wat in de ronde.
  Hij heeft psychische hulp nodig.
  Weet niet hoe hij een land moet regeren nog te leiden.
  hij heeft niet de kwaliteit om een land te regeren en nu de staats kast leeg is probeer hij alles in het werk te stellen om zijn zakken door te vullen.
  Zielige poot op donderen.


  Maak melding

 36. Intussen zijn er honderden jonge abrahamsen, boutisten,alibuksen, oosterlingen al geboren . Klaar om te parasiteren.net als de “ALIEN” movie. Suriname gefeliciteerd met hun komst


  Maak melding

 37. RobG

  Waarom duurt het zo lang voor dat u de jaarrede hebt verwerkt.

  @ Hermien

  Wie heeft er de afgelopen 6 jaar gegraven aan de kuilen in het land. Wie heeft de gaten in de begroting en de gaten in de koopkracht van de Surinamers (ook de rijke NDPers) veroorzaakt.

  Deze regering graaft een steeds diepere kuil om de voorgaande te dichten.


  Maak melding

 38. Mijn Visie is:
  6 Minsters voor (NDP+ABOP+NPS)
  4 Minsiters ( VHP)
  3 (PL
  DOE (1)
  PALU !1)
  Eerlijk delen eerlijkvedelen, samen het mooie Land Suriname opbouwen Ja..


  Maak melding

 39. Blijkbaar gaat Dino binnenkort vrijkomen, want z’n papie is al voorbereidingen aan het trefffen voor een grote rol voor zoonlief.

  Van Miss Peggy moet papie niet veel hebben, want ze houdt meer van tasjes, schoentjes en slipjes dan van een Uzi.

  Ook kleinzoon Walther krijgt een grote rol. Na papie en Dino wordt hij de 3e machtigste man van Suriname.


  Maak melding

 40. Desi Delano Bouterse is THE king of surinam and nobody can,t do nothing About That or touch HIM ,even uncle Tom Obama ,of de kinder lokker uit den haag ,Rutte ,of de brulapen hier op waterkant ,learn to deal with That or jou gonna get OLd and seniel


  Maak melding

 41. Puff,

  Hoe kom jj zo oerdom? Mr Times, ook wel De Tijd genoemd, is geduldig. Slechts 1 secondetje heeft hij nodig om alle leven uit Uncle Desi te persen. En hij zal het doen op zijn tijd. We zullen dan zien of Desi nog steeds King is en dat nobody hem kan touchen!


  Maak melding

 42. Tjabaja, PUFF MORO, maar ondertussen is het Volk SKEER en
  velen VERHONGEREN al !!!!!

  SRANAN RECHTSSTAAT SA WINNI, A TRANGA MORO LEKI DENG NDP-FUFURMANG !!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 43. Oen allamala dja é lul!!

  Proberen jullie eens voor de verandering zonder spel- of grammatica fouten een comment neer te zetten. Mogelijk dat er dan iemand is, die deze comments (opinie) ter harte neemt.

  Een en al nutteloze ‘brombere’ over een sceptic tank. Geen wonder dat ons land daar beland is: beste stuurlui staan andermaal aan wal en het schip is zinkende!

  Stop met lullen, stroop je mouwen op en begin iets te doen! Voor hen die niet weten wat te doen: onthoudt je van enig commentaar en zoek het miniscule splintertje in je oog.


  Maak melding

 44. De tijd is aangebroken om definitief afscheid te nemen van deze verraders van het mooie Suriname. Ze hebben daar gezeten om zichzelf te verrijken ten koste van land en volk.
  Geen enkele belofte van de NDP naar het volk hebben zij kunnen waar maken. Niets en dan ook helemaal niets heeft hij Bouterse kunnen realiseren, anders dan het land leeg roven ter eigen gewin.

  De NDP is in transitie. Er is geen tijd voor de NDP jongeren als toekomst voor het land, ze zullen snel vergeten moeten worden.
  Er zal een andere regering moeten komen, zonder de NDP lieden, die het land uit de economische rotzooi gaat halen. En natuurlijk ook de NDP lieden ter verantwoording zal moeten roepen voor de gecreëerde chaos en ondergang van de economie in het land en de verarming van het volk.

  Het zogenaamd schelden naar de buitenlandse machten zoals Nederland, waar nota bene de andere helft van de Surinamers verblijft, heeft geen zoden aan de dijk gezet. Suriname is er geen haar beter op geworden.
  En ondertussen jezelf verrijken met precies datgene waar je zelf tegen preekt.

  De Surinamer is geen haar bewuster geworden op zijn soevereiniteit. In tegendeel heeft Bouterse met zijn NDP (zie de namen die hij zelf noemt) het land en volk de verdoemenis in geholpen.


  Maak melding

 45. Dit is mijn Visie:
  Eerlijkdelen eeerlijkverdelen:
  8 Ministers voor (NDP+ABOP+NPS)
  4 ministers voor (VHP)
  3 minsters vorr (PL)
  1 minsiter voor (DOE)
  1 Minister voor (PALU)
  Samen om het mooie land Suriname op te bouwen, niet verwijten en niet op heftige manieren schelden ,dat is niet Correct vind ik ok.


  Maak melding

 46. Bouterse heeft nooit een goed beleid gevoerd in Suriname .Het ging altijd om Suriname leeg te plunderen en zichzelf en familie en vrienden te verrijken.Bouterse heeft geen verstand van niets.Hij kan allleen maar wapens gebruiken om te doden.Waarom gaat het zo slecht in het land.Dat is mij vraag aan de kiezers van het land.Zo lang Bouterse voor het zeggen heeft in Suriname komt het nooit meer goed.Ik ben een eenvoudig burger van het land en die geen verstand van politiek heeft.Het land is kapot gemaakt door Bouterse/Brunswijk en Somohardjo want die hebben ook in het verleden meegeregeerd en zichzelf verrijkt hebben ten kosten van alles.Dat is mijn mening punt uit.


  Maak melding

 47. Het schip IS zinkende.Ja velen die Suriname een warm hart toedragen en posten zien het ook.Om voor mezelf te spreken…weet je wat;LAAT HET ZINKEN!!!Oplossingen aandragen ipv zeuren.Er zijn al zoveel oplossingen geweest op WKN met en zonder spel en typfouten.Je “BAAS”en Jij hebben deze chaos gecreëerd ruimen jullie het op of zal ik mijn mede Surineds oproepen een deel van hun inkomen maandelijks over te maken.Wat wordt het de CBVS of rechtstreeks bankrekening BOUTERSE


  Maak melding

 48. De NDP overdragen aan jongeren..WAT EEN TOP IDEE!! Kan je nu van je gestolen en ontvreemde gelden van het volk genieten Wat wordt het CUBA of VENEZUELA.


  Maak melding

 49. die moordenaar heeft zijn eigen graf gegraven is nu definitief erin gevallen..

  komende dagen wordt moeilijk voor hem, weg lopen is ook geen optie..

  denk erom,, dat er wel een reactie komt van I M F , het zal niet in goede arde vallen..,, vergeet de reacties niet van de andere geld schieters..

  de 11 jaren wachten op hem in Scheveningen..

  goed dat hij zelf heeft erkend, dat zijn en vrienden tijdperk aflopende is..

  de tijd gaat het leren..

  ook Gado slaapt niet, wordt ook niet moe..


  Maak melding

 50. Nederland heeft Bouterse helemaal klein gekregen. Hij roept niet meer dat het allemaal de schuld is van Nederland. Joop den Uyl doet nog een vreugdedansje in zijn graf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.