OIC blij met steun Suriname voor Palestina

41

PARAMARIBO, 30 sep – De Organisatie van de Islamitische Conferentie, OIC, is blij met de diplomatieke steun van Suriname voor Palestina. Dit zegt de secretaris-generaal van de OIC, Iyad Amin Madani. Hij heeft zijn tevredenheid kenbaar gemaakt tijdens het onderhoud met president Desiré Bouterse.

Voor de OIC is Palestina een bijzonder lid vanwege de problemen in dat land. Suriname heeft solidariteit herhaald tijdens de laatste algemene vergadering van de Verneigde Naties. De OIC heeft dus erkentelijkheid getoond. “Dat was één van de belangrijkste redenen van het bezoek”, zegt Madani tegenover de Times of Suriname. De OIC ziet de problemen rond Palestina als een ‘belangrijk mensenrechtenvraagstuk’.

De steun van Suriname wordt daarom op prijs gesteld. “De secretaris-generaal heeft Suriname inderdaad bedant voor de consequente positie die wij innemen op het stuk van Palestina”, zegt minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken. Volgens Madani kan de leningenreeks van OIC-tak IsDB snel op gang komen. Binnen hooguit twee weken komt een team in Paramaribo voor de eerste stappen.

Bekijk ook:


41 REACTIES

 1. daar ging het toch om!!!
  in elkaar opgezet stukje smerige politiek van die strontzak alibux en zijn midden oosten friends
  zo toch te gek zijn als ze baas worden over jeruzalem
  de geestelijke hoofdstad van de christenen en de joden
  nog ff een oorlog in europa ontketenen en hoppa eurabia wordt een feit onder leiding van de moslims die nog nooit wat hebben uit gevonden
  zo iets als bouta, heeft nergens verstand van, alleen maar van doden en kijk maar waar het su heeft gebracht
  nergens


  Maak melding

 2. Daar gaan we dan vanuit al Surinamya.
  Dat was voorwaarde 1.
  Voorwaarde 2: betrekkingen met Israel op een laag pitje; dus die cacao plantage gaar voorlopig niet door.
  Voorwaarde 3 : Arabische militairen komen hier trainen (dit om Amerika te dwarsbomen)


  Maak melding

 3. Suriname zal Surinamistan gaan heten, temeer omdat Bouterse steun betuigt aan Palestina.

  Ik kies noch de kant van Palestina, noch de kant van Israël.
  Beiden zijn even misdadig bezig!

  Niermala Badrising gaat voor de rest van haar leven de schoenen poetsen van Madani en van Bouterse.


  Maak melding

 4. Deze regering kan niet eens zijn eigen onderbroek schoonwassen!! laat staan van anderen het is echt een lachertje van deze hond!! en die Niermala Badrising!!!


  Maak melding

 5. Met het geld probeert de OIC de deur open te trekken om Abu Bakr Shekau binnen te laten in Sur.Deze wordt de volgende pres. van Sur.
  Abu Bakr Shekau is de huidige leider van Boko Haram en is gespecialiseerd in ontvoeringen van jonge vrouwen en dorpen en steden platbranden.


  Maak melding

 6. als er ooit een palestina heeft bestaan als staat dan moet er ook een koning/ leider zijn geweest
  tot van dag de dag is in het hele midden oosten gezocht in oude geschriften naar palestina
  nergens te vinden, geen staat, geen koning,
  nemen we de bijbel er bij dan kan iedereen lezen over de koningen en over hoe joden jeruzalem hebben gebouwd
  als de palestijnen een eigen staat willen moeten ze naar italie
  onder rome ligt de stad palestrina, daar komen ze vandaan
  palestina is de naam die de romeinen aan het veroverd stuk land (israel) hebben gegeven
  de grenzen van israel liggen vast in de bijbel
  dus israel is geen bezet gebied maar een bevrijd gebied


  Maak melding

 7. Hr MADANI van OIC zegt :
  “De OIC ziet de problemen rond Palestina als een ‘belangrijk mensenrechtenvraagstuk’.”

  Het belangrijkste MENSENRECHTENVRAAGSTUK van SRANANG, HET VERTRAPPEN VAN ALLE MENSEN-RECHTEN IN SRANANG door REGIEM DDB, ziet de heer MADANI, NIET !

  Wij SRANANG, Land en Volk, mogen vernietigd worden !!!!!!

  PS : Hoe staat het met het strafrechtelijk onderzoek naar de MISDRIJVEN tegen de Staat Sranang en tegen de Bevolking van Sranang, gepleegd door crimineel DINO BOUTERSE ??

  Hoe kwam deze VEELPLEGER aan meerdere Diplomatieke Paspoorten ??? Wie waren de hooggeplaatste politici/ambtenaren in Sranang die deze veroordeelde misdadiger hebben GEFACILITEERD ???


  Maak melding

 8. Aaai baja laat de mossad aub Bouterse omleggen. Suriname zal nooit een volwaardig islamitische land word. Wij houden van varkensvlees, Johnny Walker en sexen erop los. Dat gaan we nooit opgeven.


  Maak melding

 9. als er ooit een palestina heeft bestaan als staat dan moet er ook een koning/ leider zijn geweest
  tot van dag de dag is in het hele midden oosten gezocht in oude geschriften naar palestina
  nergens te vinden, geen staat, geen koning,
  nemen we de bijbel er bij dan kan iedereen lezen over de koningen en over hoe joden jeruzalem hebben gebouwd


  Maak melding

 10. Ik leen liever bij een westerse bank tegen een x-percentage, dan dat ik mijn hele ziel en zaligheid verkoop aan een Islamitische bank.
  Als je googled bij de uitgangspunten van Islamitisch geldlenen,
  weet je genoeg.


  Maak melding

 11. Mag ik een kotszakje…?

  De volgende keer moet Bouterse IS aanslagen in Europa goedkeuren…

  Henk ik ben niet eens met jou Argument:
  Miden oosten met name Irak, Libie, Syrie etc etc. zijn gebombardeerd door NAVO en Amerika ja, 2 miljoen doden, 5 miljoen gewonden en 20 miljoen vluchtelingen met achterlating van arme kinderen zonder voedsel en zonder schonen drinkwater ja.


  Maak melding

 12. Cochise binnenkort mag je wennen aan een hoofddoek en vrouwen besnijdenis. We gaan jou en Wiep-Ding besnijden. Vooral Wiep-Ding met der lelijk ding.
  Het wordt tijd dan suriname een islamitisch land word. Sinds de revo zijn er tal van oplichtersbendes geweest. Nu mag de islam gaan rulen.


  Maak melding

 13. Papito,

  Volgens mij spoort het niet helemaal in je hoofd.
  Suriname, een islamitisch staat, laat me niet lachen.
  Dat zal nooit gebeuren
  Wat ben jij trouwens voor lelijk ding ?


  Maak melding

 14. @koos de Islam is zeker een groot succes. Daarom ontvangt europa moslims met open armen. @ referendum
  Het surinaamse achterlijke volk heeft bouta gekozen en dus ook steun gegeven. Nu verkoopt Bouta jullie moeders nog en gaan jullie niets en ook niets kunnen maken omdat die achterlijke surinaamse volk dat slaven mentaliteit heeft meegeervd steeds. Stelletje debielen mongolen. De islam zal nu de uitkomst zijn voor suriname


  Maak melding

 15. @ Budayaywa,

  Gaan we die toer op? Vingertje wijzen naar de VS?
  Wanneer begin je met vingerwijzen naar de moslims?
  Telt het niet wat zij al eeuwen uitvreten.
  Ook jullie Indonesiërs zijn door hen bekeerd met hun Allah ho Akhbar.


  Maak melding

 16. @ conchise, wen er nu maar vast aan. Zet een hoofddoek op en ga voor de spiegel staan. Roep allah akbar en vraag om vergeving. Je zult dan licht zien!
  Doe je dat niet, stel je dan een scenario voor dat je je plotseling bevind in de zoo omringt door leeuwen. Hahaha


  Maak melding

 17. @ de Webmaster/Administrator,

  Kan er niets gedaan worden aan al die neppers die onder de namen van een ander de grootste onzin op deze nieuwssite plaatsen. Het gaat steeds meer op mamjo lijken.

  De reactie van 18.53 is van een valse Jiyani


  Maak melding

 18. deze regering van bosje tot bouterse zijn alleen maar uit om ons suriname te grabbel te gooien voor geld ,meer is het niet .suriname is geen moslim land ,om geld willen deze criminelen dat land in problemen brengen .vraag ze waar dat geld is gebleven die venetiaan samen nu wijlen telting had achter gelaten toen deze criminelen het roer over namen .
  deze regering bosje , bouterse zetten ons geliefd suriname te grabbel bij die moslims .alle soorten moslims van allerlei landen die terrorisme herbergen vormen een gevaar voor ons land ,onderschat deze gevaren niet .ding ma pang pang mang dies au vernietig na kondre voe monie ede .eerst was het drugs nu is het moslims binnen halen .ik zal u eerlijk zeggen ,ik heb geen macht maar als ik macht had zou de gehele ndp top een hoge prijs betalen ,jammer dat mijn broeders en zusters op deze hebies hebben gestemd .
  er heerst als het ware een vloek over suriname met deze ongeschoolde lieden van criminelen .moet je zien met wie deze gasten zaken doen ,kirgizie ,haitie ,indonesie ,india .allemaal derde wereld landen die niets te bieden hebben .
  steeds benoemen ze commissies in het leven die naar nergens leidt .al deze genoemde landen kunnen hun eigen mensen niet op een behoorlijke manier opvoeden en ze willen zaken met deze landen gaan doen .kijk op het internet b.v you tube en zie die ellende van die landen ,wij in su hebben het zelfs beter dan deze landen .
  beschaafde landen als nederland , duitsland ,amerika belgie frankrijk kan bouterse geen zaken doen ze willen deze drugs crimineel niet erkennen deze murder .zijn zoon zit in de bak in amerika wegens drugs ,zo de vader zo de zoon .straks volgen de kinderen let maar op .boerenveen zat ook vijf jaar vast .bouterse ding mies joe .joe pesa in wang nai olo ka joe .deze regering heeft suriname veel heel veel in verlegenheid gebracht ,ze zetten dat land te schande .zie die criminaliteit ongekend hoog voor dit kleine bevolking .en het zijn dit soort mensen als bouterse die haden geroepen dat diefijzers verboden zouden zijn als deze leba aan de macht zou komen , niets is minder waar so so ka .er zouden flyovers komen ,diepzee havens ,tram banen ,weg naar brazilie ,ziekenhuis in wanica 18000 huizen , so so stront ,ook zou de koers naar beneden .allemaal triest als ik dit hoor hoe deze man het volk misleid.
  men mag het weten ik was ndper ,ik had de nps verlaten voor de ndp omdat somo het voor het zeggen had ,vene was te slap voor somo ,ik had werkelijk gehoopt dat bouterse iets positief zou doen voor dit volk ,maar in werkelijkheid zijn vele mensen misleidt door deze hebie ,van de familie bouterse ,zie zonen vader zijn vrouw allemaal criminelen .ik snap niet hoe mensen nog respect kunnen hebben voor bouterse en zijn vrouw .trowe ka tap ding mang dies jongoe schaamteloos benadelen ze het volk .die man zet dat land alleen maar in schulden die generaties lang de surinamers gaan moeten betalen .hij bouterse heeft die grote dikke varken hoefdraad eer bij de centrale bankl gezet nu minister van financien ,die man weet geen moer hij kan beter als songo worstelaar gaan met die doek om zijn zwarte kont.
  suriname verdient beter dan dit soort hebies .het arme volk lijdt en dat is jammer .


  Maak melding

 19. Met de leningen probeert de IOC stemmen te kopen in de VN. Ieder land dat geld van ze leent wordt geacht met de moslims mee te stemmen in de VN. Van Suriname wordt dit uiteraard ook verwacht.

  Daarnaast mag geen enkele geld lenende land de verspreiding van de koran tegengaan. Dus straks zul je op de scholen in Suriname de koran onderwezen en uitgedeeld krijgen. De ambtenaren zullen korans toegeschoven krijgen.

  Dan de schijnheiligheid van de IOC. Ze beweren de belangen van de moslims overal ter wereld te behartigen. Maar toen India met dat argument – de grootste moslimgemeenschap in de wereld is de Indiase met ca. 300 miljoen moslims – lidmaaatschap van de IOC aanvroeg, werd het meermaals afgewezen. Omdat men landen die geen 100% moslimland zijn, niet vertrouwt.

  Alle godsdiensten die streven naar GELOOF ipv naar KENNIS, zijn een gevaar voor de wereld. De islam, jo-den-dom en christendom zijn meer geinteresseerd in geloof dan in kennis.
  Vroeger werd je als christen gedood als je beweerde dat je God kende. Als moslims werd je gevierendeeld indien je beweerde dat je God kende. Dus als je dom wilt blijven en God niet wil kennen (maar alleen wilt loven, maar zelfs daarvoor heb je Godskennis nodig), kies dan voor de islam of voor het christendom.


  Maak melding

 20. Johannes was aan het vissen. Hij haalde een joekel van een vis aande kant. Kwaad geworden gooide het weer weg in het water. Elke keer weer.
  Zijn zoontje die dat zag vroeg: pappa waarom gooi je die vissen altijd terug in het water?
  Ik moet ze niet jongen.
  Waarom niet?
  Ze lijken op je moeder.


  Maak melding

 21. LONDEN – De Amerikaans-Britse inval in Irak in 2003 was illegaal. Dat zegt de Britse oud-vice-premier John Prescott, die deze functie bekleedde ten tijde van de Irak-oorlog. In de Sunday Times zegt hij dat hij met dat rampzalige besluit zal moeten leven.


  Maak melding

 22. Mijn Visie is:
  6 Minsters voor (NDP+ABOP+NPS)
  4 Minsiters ( VHP)
  3 (PL
  DOE (1)
  PALU !1)
  Eerlijk delen eerlijkvedelen, samen het mooie Land Suriname opbouwen Ja..


  Maak melding

 23. Voor mij zal het beter zijn als Suriname Palestina erkennen. Israël is zelf de nummer 1 die mensenrechten schenden en ze stelen gebieden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.