Bouterse over IMF: doorgaan zonder jou geen punt

58

PARAMARIBO, 30 sep – President Desiré heeft laten doorschemeren dat niet koste wat kost op het kompas van het IMF zal worden gevaren. De regering doet haar uiterste best om zich aan afspraken te houden. “Ik heb gezegd dat het mensen zijn die koud berekenen.”

Struikelblok bij uitstek is dat er geen rekening wordt gehouden met de gevolgen van maatregelen. Het standpunt is nu nog dat de samenwerking doorgaat. “Als eenmaal het besluit genomen is om met het IMF in zee te gaan, moeten we omgaan met die realiteit. We willen het programma zo veel mogelijk voortzetten. Maar als je het ons moeilijk maakt, hebben we geen bezwaar om door te gaan zonder jou”, zei Bouterse in OCER.

Hij sprak in het NDP-hoofdkwartier aanhangers toe, kort na zijn jaarrede in het parlement. Het valt dus niet uit te sluiten dat wegen zich scheiden. “Maar dan moeten we wel alternatieven hebben. We willen niet alles verklappen, maar één is bekend, de lening van achttienhonderd miljoen dollar. Dat is heel veel geld. Na de ontwikkelingshulp is dit de grootste geldinjectie. Het is nu alle hens aan dek, wie wil mag staken”, aldus Bouterse.

Bekijk ook:


58 REACTIES

 1. Anderen hadden dit al voorspelt en laten doorschemeren.

  IMF was geen doel tot samenwerking op zich. Het was het instrument om andere geldschieters binnen te halen.

  In het parlement heeft hij over IMF binnen halen voor strak regiem en in Ocer hangt hij een ander verhaal…
  Waarom heeft hij wat hij in Ocer roept niet in het parlement geroepen??????

  Dat is precies de reden ook waarom er nu niet meteen geroepen wordt dat ze niet verder gaan met het IMF. Dit zal pas een feit zijn op het moment dat de andere deals volledig binnen zijn. Het zal je gebeuren dat ook andere geldschieters zich nu ook terugtrekken….


  Maak melding

 2. Jong Suriname.

  Ik blijf dit benadrukken.. De over grootste deel van het surinamse volk is onder_ontwikkeld.. Die massa stemt NDP.

  Bouterse weet heel goed hoe hij het Surinamse volk onder de duim moet houden.. En dat is .. Heel simpel mensen
  Arm en Dom houden en tergelijke tyd hoop geven. zo simpel is dat..


  Maak melding

 3. Zonder IMF doorgaan, weer een bevestiging van het vaak terechte vooroordeel dat je beter met Surinamers geen afspraken kunt maken, Suriname sttat dan weer op de kaart als onbetrouwbaar


  Maak melding

 4. ALS IK HET GOED BEGRIJP , HAD KUMA WEER EEN GROTE SNUIT IN OCER. OVERWEEGT KUMAKOISI INDERDAAD HET IMF AAN DE KANT TE ZETTEN?

  IK HOOP DAT HET IMF KUMAKOISI DE WACHT AANZEGT EN GEEN USD MEER OVERMAAKT VOOR DEZE CHARLATAN.

  KUMAKOISI DONDER ZO SNEL MOGELIJK OP.!!!


  Maak melding

 5. IOC heeft ook al laten horen dat IsDB geen gratis geld verstrekt.
  Bouterse legt zich elke dag weer op het hakblok zonder het zelf te beseffen.

  Een land krijgt de regering die het verdiend en zal zelf ook voor een nieuwe regering moeten zorgen.


  Maak melding

 6. Bouterse moet 5miljard lenen bij islamitisch bank en suriname versneld ontwikkelen. 500.000 hectare rijst planten. Alle vruchtensoorten goed door middenstand landbouw ontwikkelen en duurzaam verwerken. Een aantal vissoorten in het groot produceren. Zoetwater in grote hoeveelheden exporteren. Veeteelt in het groot aanpakken. Alle ambtenaren ontslag geven en 2 jaar salaris doorbetalen en de overheidsdiensten compleet automatiseren. Sollicitatieronden houden voor overheidsfuncties en alleen gekwalificeerd personeel aannemen. Zo slank je de overheid af. Zo krijgen we suriname versneld tot ontwikkeling. We ontberen die al te lang. De rekening zal automatisch betaalt worden. Credits for à great future


  Maak melding

 7. DESI heeft te laat door dat hij door het IMF-witmannen wordt GEWURGD !

  Er is geen weg terug, het Land zakt dan nog dieper in de afgrond! Als IMF afhaakt of wordt weggejaagd door Desi en de NDP, zullen andere grote banken hun LEENSTEUN ook heroverwegen en/of terugtrekken !

  Vraag is of Desi, de moed heeft om een deel van de clan, die hem in deze VAL heeft gelokt, te laten vallen !

  Een van zijn kernadviseurs heeft belang bij het verlaten van Sranang, om van zijn “gemaakte” US-dollars, in de USA te gaan genieten !
  Zijn belang is Sranang zonder kleerscheuren te verlaten !

  De Sranang economie is vernietigd door het NDP-regiem, de neergang zal nog enige tijd duren, omdat het WANBELEID, wordt voortgezet ! De Overheids-Uitgaven overstiijgen de Inkomsten NOG STEEDS !

  Elke cent die nu NIET WORDT INGEZET VOOR PRODUCTIE,komt het Volk duur te staan. WIJ ALLEN ZULLEN MOETEN OPDRAAIEN VOOR DE TERUGBETALING VAN DE ZEER CORRUPTIE-GEVOELIGE NDP-LENINGEN !!!!!

  Sranang heeft OP DIT MOMENT PRODUCTIE NODIG, GEEN INFRASTRUCTURELE INVESTERINGEN !!!!


  Maak melding

 8. Bouterse doet me sterk denken aan de illegale parkeerwachters (verkapte bedelaars) in de binnenstad; zij benaderen je ongevraagd en wanneer je ze, om hen te helpen, 5 srd aanbiedt als ze ook je ruit poetsen, dan zetten ze een grote smoel op omdat ze het bedrag te weinig vinden en ze vinden bovendien dat je hen niet moet/mag verplichten om naast het opletten ook nog te werken. Wel, als Bouterse, de mega-bedelaar, niet aan de eisen van het IMF wil voldoen, dan pleurt hij toch op (om de gevleugelde woorden van Mark Rutte te gebruiken).


  Maak melding

 9. Zijn toespraak was bestemd voor het gros der oerdomme paarse stommelingen die hij dagelijks belazerd. Ndper’s zijn het domste volk op deze Aardbodem. Al die oerdomme paarse stommelingen zijn te beklagen, want het was hun oerdomme stomme keuze te stemmen op moordenaars, drugsbonzen en bankrovers. Vene beng warskow deng, ma o moro je warskow na moro deng krijs soso lobi baas, neks no fout. Na wang paars verdoemd oerdom volk. Wahahahahahahahaha die paars verarmde idiote klootzakken zijn de ka ook hun nageslacht.


  Maak melding

 10. Wie denkt Bouterse dat hij is?

  – Een grote leugenaar
  – Een landverdelger
  – Een coke-dealer
  – Een gezocht persoon
  – Een charlatan
  – Een landverrader
  – Een moordenaar

  Denkt hij nou werkelijk dat het IMF zich als een stuk vuil laat behandelen door deze zielige coke snuiver?
  Ga toch weg kerel, voor jou zullen ze niet zwichten!

  Ik vraag me werkelijk af hoe lang de bevolking deze snuiter nog vrij laat rondrennen als een kip zonder kop!


  Maak melding

 11. Jantje vroeg aan z’n vader: pappa, waarom fluiten de vogels?
  Ze herinneren mij aan mijn grote fout, zoon.
  Welke fout pappa?
  Dat ik destijds je moeder nafloot.


  Maak melding

 12. Een groot deel van het geld zal verdwijnen in de zakken van baas en zijn elite roverheid. Het volk en ook die oerdomme paarse verarmde idioten zullen de schulden moeten aflossen te deng ka. Als ze gewillig gratis blijven eten en drinken…de paarse schijt en pis vol leugen, bedrog, corruptie en wanbeleid van baas en roverheid. Wo ka


  Maak melding

 13. Ik weet niet wat die moslim van de OIC hem beloofd heeft, maar meneertje begint weer praatjes te krijgen. Elke keer als hij praatjes krijgt, volgt een crisis.


  Maak melding

 14. Oh ja, ik dacht dat de regering een verklaring had uitgegeven om ditzelfde dat Bouterse nu weer uitspreekt, te weerspreken.
  Wat is er asn de hand? Loose Canon, again?


  Maak melding

 15. Wat zal de reactie zijn van IMF? Hoe zullen ze zich nu voelen? Hoe zit het met hun overleggen met andere tegenpartijen die de grote lening niet zagen zitten?
  Waarom wil isdb Suriname zo een groot bedrag lenen? Realiseren de mensen zich wel dat het wordt terugbetaald en omgeslagen over ongeveer 300000 verdieners? wat is de catch? Bouterse denkt als ik die stuwdam niet mag opblazen dan vernietig is Suriname wel op deze manier?


  Maak melding

 16. Tekenen van Alzheimer en MEGA-vrees voor Santoboma !!

  PS : IMF-witmangs zijn ZEER BANG GEWORDEN voor de MACHTHEBBER ! Voorlopig maken zij, uit vrees, GEEN GELD over naar Sranang !!!


  Maak melding

 17. Goede avond mr/mevrouw. Adviseurs van president d d bouterse, corrigeren, hem niet op zijn woorden. Ik zie dat de president,Verdwaald. In zijn verwoording omtrent Imf,twijfelend bezig.Doorgaat,doorgaan,omgaan met die realiteit, etc……Ik denk dat de president. Hij zit vast. No way out. De tijd zal ons leren. Uit respect voor de president,zal ik aan Hem doorgeven, zijn vrouw, familieleden, surimamers :laat hij plaats maken voor vp, etc……schande zal zijn gezondheid tasten. Terugtrekken zal hem goed doen. Mensen, treden jullie op. Het wordt hem,fataal. Zijn gezondheid is niet optimaal. Gebruiken jullie niet onze president, Als een object om doelen zien te Bereiken,ambtenaren van kabinet van president. Bij voorbaat dank u.


  Maak melding

 18. Hi laupi,s wat jullie allemaal gehoopt hadden is totaal niet uitgekomen,de grote leider heeft ervoor gezorgd, dat de mensen die over bakken vol beschikken een groot vertrouwen hebben in Bouta de brein,van alle kanten werd er gemiauw dat Su geïsoleerd raken,nu blijkt het tegenovergestelde,en velen kunnen dat hier op de waterkant niet verwerken,jullie gezwets,de grote leider puft in jullie gezichten en het komt hard aan,dat gemiauw van jullie deert ons helemaal niet,wij gaan door met het ontwikkelen van ons geliefde land, en kiezen zelf onze vrienden,wat jullie laupi,s nog niet begrepen hebben,de wereld is aan het veranderen,Europa en Amerika is pase’ dead of THE dinosaurus .eindelijk wordt er gewerkt aan de opbouw van het land ,en de schapen van Chan en zijn veertig rovers,kunnen dat niet verwerken,50jr het bewind gevoerd op OW heeft ze geen wind eieren gelegd,maar nu ze ver van de honing pot verwijderd zijn,raken zij meer en meer gedeprimeerd,de zelfmoord onder sommige groepen is schrikbarend gestegen,maar wij van de NDP blijven kalm,want dit hadden wij allang zien aankomen,en puffen masaal op jullie hoofden en mond,en lachen jullie uit.jullie kunnen van alles verzinnen,we do not care


  Maak melding

 19. Invloeden van Chan Santhoki die onlangs in het buitenland was heeft Bouta parten gespeeld.
  Chan heeft vele bronnen geboord en aangegeven dat Suriname zich niet aan de afspraken zal houden.
  Dus geldt lenen aan Bouterse is het zelfde als geldt in een zee strooien.
  Bouterse weet als geen ander dat chan een belangrijke rol gespeeld heeft om te dwarsbomen.
  Wie het tegendeel bewijst mag het zeggen.


  Maak melding

 20. @melvin
  Een grote bek geven aan hulpverleners (die voorwaarden stellen) is typisch voor Bouterse. In ocer je populistisch gedragen is één maar zodra hij weer buiten staat en de dagelijkse realiteit dringt zich op ?
  Dan wordt het poepen met de broek aan Desie.


  Maak melding

 21. 4 maanden geleden feliciteerde deze gedrogeerde brulaap het volk met het IMF. nu staat hij wanhopig te roeptoeteren tegen een zaal vol lege stoelen om zijn onmacht kracht bij te zetten. Het handjevol paars klapvee zijn ambtenaren, die uit angst voor ontslag, op Koreaanse wijze hun leider toejuichen. De realiteit is dat deze megalomane dorpsidioot het land in 1 lange glijvlucht het financieel / economische en morele ravijn in gestort heeft, binnen een tijdsbestek van 6 jaar.


  Maak melding

 22. @dirk
  “hoe lang de bevolking deze snuiter nog vrij laat rondrennen als een kip zonder kop!”
  Wacht maar af Zodra ze honger gaan lijden. En zand en gras moeten eten.
  Men moet gewoon de straat op gaan. Demonstreren, demonstreren, demonstreren, demonstreren. . . .
  Ontregel alles. Laat je niet intimideren door politie inzet. De politie staat aan jullie kant. Dat zijn ook gewone mensen met een gezin en met dezelfde zorgen en problemen als de rest van de burgerbevolking.

  Geen vrijheid en gemoedsrust zonder strijd. Al deze zaken moet je opeisen/halen en ook ervoor hosselen.
  Doen wij dat niet dan zullen wij als volk dus ook onze kinderen en kleinkinderen monsters en gedrochten als Bouterse en zijn bloedzuigers blijven onderhouden.
  Dus gewoon slaaf worden van een kleine groep immorele profiteurs.


  Maak melding

 23. @bernie
  Bouterse lijdt aan zelfoverschatting, grootheidswaanzin en heeft ook een God complex (ik kan en mag alles). Hij is altijd een hufter geweest en zal dat ook blijven. Asso gedrag, egocentrisme is ook waar het in zijn huis om draait.
  Een vrouw en kinderen die denken dat het hun geboorterecht is om staatseigendommen te misbruiken.
  Zulke profiteurs gaan niet uit zichzelf weg. Het is aan de bevolking daar wat aan te doen.


  Maak melding

 24. President Desiré heeft laten doorschemeren dat niet koste wat kost op het kompas van het IMF zal worden gevaren.
  “Ik heb gezegd dat het mensen zijn die koud berekenen.”

  Daar hij enige zekerheid heeft voor de lening van de Islamitische Bank kan nu de IMF vertrekken.
  Ware de Islamitische Bank er niet dan nam hij alle shit van de IMF met een open broodmolen in ontvangst ja en zelfs de pis zou hij als sinaasappelsap naar binnen werken zonder blikken of blozen.
  Je kappa vertoont thans enige tanden van je kunstgebit, hoop de de Islamitische Bank haar aanbod niet intrekt .q. nog hardere eisen zal stellen dan de IMF.
  Time will tell.


  Maak melding

 25. De Organisatie van de Islamitische Conferentie, OIC, is blij met de diplomatieke steun van Suriname voor Palestina.
  Suriname ligt in de tuin van USA. Kijken en wachten of dit land de goedkeuring geeft dat de OIC vaste voet krijgt in Suriname.
  Suriname wordt dan kennelijk een tweede Indonesië.


  Maak melding

 26. “Maar dan moeten we wel alternatieven hebben. We willen niet alles verklappen, maar één is bekend, de lening van achttienhonderd miljoen dollar. Dat is heel veel geld. Na de ontwikkelingshulp is dit de grootste geldinjectie. Het is nu alle hens aan dek, wie wil mag staken”, aldus Bouterse.

  Daarom willen de coalitieleden geen herverkiezing want het bedrag is groot genoeg om enkele honderden miljonairs toe te voegen aan de lijst van miljonairs in Suriname.
  Wie wil mag staken. Wat een onzin.


  Maak melding

 27. “Koud en berekenend”…was deze serial-killer zelf ook op 8 Dec. ’82, toen hij 15 onschuldige en ongewapende landgenoten, martelde, folterde, verminkte en standrechtelijk vermoordde.


  Maak melding

 28. @ Surinamer … “| invloeden van Chan Santhoki die onlangs in het buitenland was heeft Bouta parten gespeeld.
  Chan heeft vele bronnen geboord en aangegeven dat Suriname zich niet aan de afspraken zal houden. Dus geldt lenen aan Bouterse is het zelfde als geldt in een zee strooien. Bouterse weet als geen ander dat chan een belangrijke rol gespeeld heeft om te dwarsbomen.Wie het tegendeel bewijst mag het zeggen.”

  Meneer of mevrouw ” Surinamer ” Chan heeft bronnen aangeboord om Suriname daadwerkelijk uit de door de NDP-abanies gecreëerde chaos te redden. Vervolgens heeft Chan aan de Bouta-geldschieters duidelijk gemaakt dat de volgende regering het geleende geld { dat in de zakken van die NDP-abanies verdwenen is } niet terug betaalt. Men is dus gewaarschuwd!


  Maak melding

 29. Opa bouta praat in Ocer alleen daar kan hij een grote mond opzetten want daar zijn een paar aanhangsels van hem te vinden die hem nog vereren!
  Nu nog de reaktie van het IMF die volgen moet!!
  Het wordt een oorlog van je welste.Het IMF vs Bouta en het oic alliantie,
  Want eerlijk bouta kreeg het geld van het IMF en hij moest beloven hun koers te varen en plots heeft hij geen zin meer om de bevelen op te volgen.
  De anderen hebben gelijk door te zeggen dat in het OIC, bouta zijn redding zie!Hij moet durven A NO MIE te zeggen tegen het OIC,die kent geen genade!!


  Maak melding

 30. Bouta denkt dat hij het IMF zo kan behandelen als hij zijn oerdomme paarse vazallen behandelt….

  Verkeerde inschatting vrees ik….

  Bouterse speelt weer Sinterklaas ( loonsverhoging voor ambtenaren en gepensioneerde, wanneer en hoeveel?-) en verwacht dat ze weer even terug de kast ingaan…

  Hoe oerdom en doorzichtig is coke snuiver Bouterse ?


  Maak melding

 31. Jammer dat ze niet een Raket hebben afgevuurd op ocer gisteren, alle ratten waren daar samen…..en konden allen in 1 keer worden weggevaagd!!


  Maak melding

 32. ” Geld lenen kost geld ” ,zo is het toch. En lees de Kleine letters, alleen in Su werkt. Men andersom, en dan lopen ze te janken dat geldschieters koud zijn. Welke idioot weet dat niet
  Stelletje Ezels. Hoe zegt men het weet ” Zo dom als het achtereind van een Varken”, o ja ,dan komt er stront uit het achterwerk van het varkentje, lees “volgelingen”, Ding dong lik KA…


  Maak melding

 33. Ik wacht en met mij velen wanneer deze moordenaar verantwoording geeft over ons door hem gestolen 4800 miljoen us dollar.
  Die leningen zijn niet nodig laat de grootste boef Bouterse ons gestolen 4800 miljoen us dollar terug storten.
  Wij Surinamers moeten dit niet vergeten de grootste dief en moordenaar D Bouterse eraan herinneren ons geld terug te storten.
  Suriname is door rover D Bouterse vernietigd. Suriname is van een midden-inkomen-land(=gemideld inkomen 400 us dollar) ten tijde van president Venetiaan totaal geruïneerd door de halve alfabeet, rover drugsdealer maffia baas en moordenaar D Bouterse en een arm land geworden.
  Alles in het land is door deze idioot vernietigd.
  Dit is niet alleen mijn mening maar ook de harde realiteit.


  Maak melding

 34. Mijn Visie is:
  6 Minsters voor (NDP+ABOP+NPS)
  4 Minsiters ( VHP)
  3 (PL
  DOE (1)
  PALU !1)
  Eerlijk delen eerlijkvederlen, samen het mooie Land Suriname opbouwen Ja..


  Maak melding

 35. Soso brombere en lusubere en teki IMF en de brulapen hier op waterkant,de ultimatum van de grote leider aan THE IMF take iT Pr leave iT,anders trappen wij jou eruit,a man with balls,intussen GN wij hier in Su rustig verder met de opbouw van het land,dementie zal zijn werk voor ons doen,bij ray is het allang begonnen


  Maak melding

 36. Ai switi de ini sranang;Bouterse tegen THE IMF be quiet lullo or I Will kick jour ass out,alleen een grote staatsman kan dat permitteren,tegen een internationale Boeven organisatie,een weezel of slijmbal kan dat,het ligt niet in hun aard


  Maak melding

 37. Puff,

  Alleen een bijzonder grote staaatsman blijft angsthazerig in eigen land en durft de grens nauwelijks over te steken.

  De IMF eruit schoppen is geen kunst. De kunst is de econ omie weer op poten te krijgen. Maar daar is deze hoogbegaafde staatsman tot nu toe niet in geslaagd en de kans is bijzonder klein dat het hem lukt.
  Met supporters als jij zit hij goed in de zadel.


  Maak melding

 38. Parasiet wat jullie domoren nog steeds niet begrijpen ,is dat onder de 15jr front regeringen er stilstand is geweest niet eens 1 cent is geïnvesteerd in de opbouw van het land,en is Su een 100% importland geworden,de enige fout die men Bouterse kan verwijten is dat hij 50 jr achteruit gang heeft proberen weg te werken in 5jr ,waardoor er teveeeeeeeeel srd in de omloop kwam waardoor de economie over verhit raakte,en daar hebben dezelfde awaries die de pres gunningen en opdracht had gegund,onderleiding van Chan en zijn rovers,want hij dacht het zijn toch mensen die van het land hielden,het waren juist die awaries die begonnen te speculeren op de geldmarkt ,de rest deed de media machine van Chan en consorten ,door constant leugens, valse informaties, manipulatie,kortom alles werd uit de ijskast gehaald om het land te destabiliseren,nu is die zelfde awarie bezig de wereld af te reizen Su zwart te maken ,wat hem ook niet zal lukken,van een 100% importland te veranderen in een land dat kwalitatieve goede producten te maken voor de export duurt even,het begin is al gemaakt,don,t worry About That.het enige fout die Bouta maakte is dat hij dacht dat de awaries van de vhp mensen waren die van het land hielden


  Maak melding

 39. DDB-WANBELEID FAILLIET UN KONDRE , Alla Moni nanga Alla Gowtu, GWE !! Gilmore takki Un Monni nanga Un Gowtu VERDAMP !

  No wan OPBOUWE NO De ! NDP-SKEER A KONDRE !

  NOOTI ETe SRANANG LASSIE ALLE ING MONETAIRE RESERVES ! NDP-REGIEM POT SRANANG INI WAN DIPI RAVIJN, SKEER ALLA SRANNG-PEOPLE !!

  TWAALF MILJARD STAATSSCHULD, NO WAN INKRI WROKO-PRESI KONG BIJ !

  PLUS DESI DRUK DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD, PE A MONNI DISI, OOK TU GO ???????????????

  DANG PE A MONNI GO ?? INI SUMA SAKKA ?????

  PLUS DESI DRUK DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD, SUMA GEBRUIK A MONNI DISI, DJI SANG, INI SUMA BELANG ??????????

  ONWIKKELING NO E KOME NANGA DENG FUFURMANG DISI, SAKA DJUNTA ! A VOLK WERI, NEKS E WORDE !

  SOSO MEGA-NDP-CORRUPTIE E KLAR A VOLK !

  SRAFTENG KEBA !!!!!!!!


  Maak melding

 40. Srafu ju boeritjie kijk verder om j heen dan j neus lang is ,de Amerikaanse dollar is niet gedekt,Amerika leeft al meer dan dertig jaren op kosten van andere landen,door te stelen ,moorden,en chantage,dat land is failliet ,maar dankzij hun militaire macht durven poesies als jij met j grote waffel kleine landen de vinger aan te wijzen ,maar bij de oorlog misdadigers zit het diep verscholen in j reet,wan j kan zomaar van de aardbodem verdwijnen,en geen haan die naar j gt kraaien,zo bang zijn ze vr janky doodle dandy


  Maak melding

 41. Srafu zal ik je zeggen in wiens zak?Allemaal die van de ene op de andere dag rijk zijn geworden.Van werken een baan wordt niemand rijk.Van corruptie stelen en frauderen van de Staat.Alle rijken die zijn bijgekomen …ga daar je geld zoeken.


  Maak melding

 42. Kom dat land bezoeken boeritjie dan zal j zien waar het allemaal geïnvesteerd is,ga mijn tijd niet aan een boeritjie besteden,omdat allemaal op te noemen,aangezien j ziende blind bent,en anderen na praat,de opposities die de leugens verspreiden dat het geld verdamptis,zullen nooit meer aan de macht komen ,de mensen minachten hun en de leugens die ze maar blijven verspreiden,waarom denk j dat ze niet eens vijfhonderd mensen op de been kunnen brengen om te GN demonstreren,probeer daar eerst achter te komen boeritjie


  Maak melding

 43. @PUFF WAI GWE BOI !

  We taki over SRANANG MONNI NANGA GUDU SANG VERDAMP, Yu E KONG nanga Obama ????

  Sang na a productie fu USA, sang na a productie fu Sranang ????????
  SANG NA A BNP FU YANKI, SANG NA A BNP FU SRANANG ??????

  PE deng 17.866 Sranang OSO FU Desi De ?????

  Pe a Sneltrein Parbo- Onverwacht de ?????????

  Pe a monni fu Carifesta, DE ??? Pe a monni fu Naschoolse Opvang, DE ???

  Pe a Voedselschuur fu ZD Amerika, De ?????

  Pe Desi pot deng fly-overs ???????

  Pe a NDP-kassaba-Fabriek DE ?????????

  PE DESI POT DENG CLAD-RAPPORTEN nanga deng Neng fu NDP-ROVERS, DENG NDP-EDE-MANG ?????

  PUFF, WAI GWE SAFRI SAFRI, YERE !

  A Sranang VOLK WIKI KEBA !!!!!!!!

  DESI kan stop nanga deng ANANSI-TORI , PRODUCTIE MUS FU KONG,
  JAGGI ALLA DENG FUFUR-NDP-POLITIEKMANG !!!!!

  PS : OBAMA TAKI, DINO NO MANG SRIBI TE NETI, ING CEL DRUK TUMSI !!!!!!!!! TROUBLE IN THE DJARI !!!!


  Maak melding

 44. Srafu j rateld als een boeritjie aan een stuk door ,haald allerlei onderwerpen door elkaar zonder iets concreets te zeggen,typisch iets van de oude stempel,j klink als jogi de orakel van de vhp aan een stuk door mensen lopen beschuldigen,zonder enig bewijs ,terwijl hij alle kenmerken van een awarie vertoond,50 jr lang nooit iets vr het volk gedaan,en nu willen jullie dat het in 6 jaren moet gebeuren,typisch een awarie die houdt de dief schreeuwd,terwijl een kip in j smoelwerk zit.


  Maak melding

 45. Dit is mijn Visie:
  Eerlijkdelen eeerlijkverdelen:
  8 Ministers voor (NDP+ABOP+NPS)
  4 ministers voor (VHP)
  3 minsters vorr (PL)
  1 minsiter voor (DOE)
  1 Minister voor (PALU)
  Samen om het mooie land Suriname op te bouwen, niet verwijten en niet op heftige manieren schelden ,dat is niet Correct vind ik ok.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.