Politieagenten voeren actie vanwege hitte

47

Politieagenten van enkele bureaus voeren deze week actie. Ze balen ervan om te werken in kantoren waarin de hitte ondraaglijk is vanwege het gebrek aan luchtkoeling. Het gaat om agenten die ingedeeld zijn op de posten Uitvlucht, Paramaribo (Centrum) en bureau Paradise (Nickerie). De actie wordt ondersteund door de Politie Bond in Suriname.

Bekijk ook:

47 REACTIES

 1. Zo gaat het in Suriname er is geen geld meer voor eenvoudige voorzieningen in het land.Al onze reserves zijn verbruikt door die machthebbers en niemand kan iets er aan veranderen.Bouterse lacht ze alleen maar uit in het land.Hij zorgt ervoor dat Suriname in zo een chaos verkeerd.Als ik al deze dingen lees dan vraag ik mijn zelf af waar gaat het naar toe president.Vind je het gek dat de president voor lul staat in het land.


  Maak melding

 2. Ja agenten, eigen schuld dikke bult. Jullie hebben ook bij gedragen aan deze situatie. Nu jullie baas alleen de macht heeft zijn jullie nu zijn schoothondjes. Het zou verstandig zijn om met alle politie agenten bij hem op de stoep te gaan staan en om uit ook eg te vragen,. Want als de gewone burger wil gaan protesteren dan staan jullie met je knuppel klaar om ze slaan. A kies oen mooi!


  Maak melding

 3. BROKO EDE OEKOE
  agenten moeten niet lullen,om dit wisje wasje weet men wel actie te voeren,toen hun collega H.Gooding in koele bloede werd vermoord waren ze in geen velden of wegen te bespeuren.Toen hadden jullie actie moeten voeren!


  Maak melding

 4. Deze agenten zijn van een andere generatie, je kunt zie geen schuld in de schoenen schuiven over het verleden. Het is wel zo dat ze zich kunnen aansluiten bij de meerderheid van het volk om aan te geven dat het zo niet langer kan. Desi mag nu oprotten ook met zijn volgelingen die zich alleen maar verrijken ten koste van het arme volk.


  Maak melding

 5. Politieagenten van enkele bureaus voeren deze week actie. Ze balen ervan om te werken in kantoren waarin de hitte ondraaglijk is.

  Waarom maken de politieagenten hun borsten niet flink nat dan?

  Het stond vast dat met DDB het behoorlijk warm zou worden en zal blijven. DDB is droge tijd! Alles hoge temperaturen en niet genoeg water tegen afkoeling. M.a.w. alles gaat dood met DDB. Zie zijn doodskop, het zegt meer dan genoeg.

  DDB rijdt in zijn limousine met geblindeerde ruiten met airco in de rondte in Suriname.

  Wie Moet nu echt zijn bundel nemen en ophoepelen?

  Volk van Suriname kijkt u wie u in grote armoede heeft gebracht en daarom moet ophoepelen, ja toch?

  Sranansma Oe Bondroe!

  Tijd voor actie!

  Time4Chan(ge)!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Maar er was wel geld voor Simons en manlief om naar China te gaan en voor de verrader Chitan en nog andere DNA-leden om te gaan luisteren, zondere enige toegevoegde waarde naar de komende conferentie in het buitenland, compleet met daggelden !!
  Welke DNA-lid durft te vragen wat de reis van Simons(Katrijntje) en manjlief heeft gekost ??
  Belly, opo-joe-moffo-now !!
  Het blijkt dat jij en je baas Brunsie achter Bouta staan, daarom heeft Bessie Turf nog geen enkele “Marron-geboefte”op J/P laten oppakken of laten opsluiten !!!


  Maak melding

 7. Pffffff oplossing lig zo voor de hand,

  Meer grijs op straat!!!!!
  Wat een luxe, in de droge tijd willen ze airco,
  En straks in de regentijd gaan ze een kachel eisen.

  Met teveel hokken op het bureau doet de temperatuur stijgen.
  Dus here agenten de straat op en een verplichtte aantal bekeuringen per dag uitschrijven,

  Het veld lig daar en het is braak !!!!
  Zo zonen van hermandad WERKSE ja !!!


  Maak melding

 8. Deze gasten snappen het nog steeds niet. De overheid moet bezuinigen op de energierekening. Ook zij zullen er aan moeten geloven. De perioden van een luxe airco op een kleine werkkamer is voorbij.


  Maak melding

 9. @ RobG,

  Ik weet niet of je nog werkt?
  Zo ja, was je dan blij dat op de warme dagen je in Nederland airco hebt zowel thuis als op kantoor.

  Ook in Suriname wordt het steeds warmer i.v.m. de klimaatsverandering, dus het lijkt me geen overbodige luxe als er airco is. Ook agenten doen kantoorwerk.
  Met extreem warm weer is het moeilijk om je te concentreren, terwijl het werk door moet gaan.

  Denk je echt dat de parlementariërs zonder airco hoeven te werken? Denk je echt dat Bouterse geen gebruik maakt van airco?

  Ronduit schandalig wat er zich allemaal afspeelt in Suriname.


  Maak melding

 10. Jiyani, airco’s zijn stroomvreters. Ook de politie moet inleveren op de luxe voorzieningen waarover zij beschikken.Straks gaat meneer Valies eisen dat de leslokalen van een airco zijn voorzien. Men wil pronken met luxe terwijl men er nog niet rijp voor is. Zo komen we geen klap verder in Suriname.


  Maak melding

 11. @RobG
  Deze gasten snappen het nog steeds niet. De overheid moet bezuinigen op de energierekening. Ook zij zullen er aan moeten geloven. De perioden van een luxe airco op een kleine werkkamer is voorbij.

  Wat een werknemer snapt RobG is dat zijn werkgever al het nodige zal doen om het zijn werk optimaal moet kunnen uitvoeren.
  Je presteert het best bij een temperatuur van 18 graden en niet bij 30 graden.
  Waarom denk je dat de Spanjaarden een siësta houden van 1 tot 3 uur?
  Dat je geen geld hebt is één ding maar dat je niets onderneemt, ja zelfs niet in een betere planning maken, om het je werknemers aangenaam te maken zodat ze beter presteren.


  Maak melding

 12. @ Jiyani,
  Niet alleen door klimaatsverandering: Vraag aan ouderen.
  Vroeger was er weinig asfalt, minder bebouwde terreinen met grote daken in Paramaribo en omgeving. Nagenoeg in alle straten, koelte gevende bomen ook fruitbomen op de erven.
  Par’bo noord, alleen koelte gevende cacao,koffie, citrus;achter Krepie(Charlesburg)de Boerbuiten, Gummels, uitvlucht,achter Zorg en Hoop, bossen/zwampen.
  Mensen klagen ook vaak over overstromingen in deze gebieden; maar het water bleef soms 6mnd vroeger romdom Par’bo in de zwampen, als buffer !
  Mensen proberen soms met 1-zin en loze kreten kritiek te leveren op zaken, waar zij geen benul van hebben !!


  Maak melding

 13. @ Bigi Sma

  Hey Bigi Rommel, je moet je bek hier dicht houden flappie
  ander mo klappie. je legt alleen maar onzin uit!!
  Tap ie Smoel man toch. achhh.
  Omdat je denkt dat je zogenaamd BIGI SMA bent dat je hier mag lullen en zegge wat je wilt nohhh


  Maak melding

 14. Bigi Sma,

  Ik heb al veel vaker gepost, dat RobG geen idee heeft van het dagelijkse leven in ons land.
  Ik neem aan, dat hij in Nederland de verwarming op 21 graden of nog meer zet als het koud is of wordt.
  Dat is precies hetzelfde als waarom wij hier de aico aanzetten, maar dan vanwege de hitte.
  In tropische landen is dat een basisvoorziening.
  Met iemand, die daar geen idee van heeft, is het wel heel moeilijk communiceren.


  Maak melding

 15. @ Bigi Sma

  Reageren op RobG heeft totaal geen zin hij praat alles recht wat krom is. Vooral helemaal niet bemoeien als het om het beleid gaat van zijn geliefde Pres, want dan trapt je RobG op zijn staart !!!
  Ben volkomen eens met @ Jiyani, de hogere heren zitten lekker in een gekoelde kamer en de lagere Ambtenaren kunnen lekker stikken.
  Het geld dat ze voor de airco´s moeten betalen voor de lagere Ambtenaren, wordt liever besteed aan drank.
  Zo hebben ze meer geld om te zuipen !

  Sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 16. @RobG
  Met fyieke kracht los je niets op. Los van het feit dat mi no frédé djie joe helemaal niet.
  Als ik de jaren 80 heb overleeft zal ik jou fysieke kracht ook overleven.
  Bouta zei ooit “mik den kong we wakti den”
  en nu zeg ik “RobG deze taal en intimidatie heb ik overleeft dus mi no frédé djie joe”

  Dat je leraar bent kan ik niet geloven want dan zou je opstelling anders zijn, daar in Nederland consensus en overleg een vereiste is op de middelbare school en avondopleidingen en daar toon je een manco van jezelf in.

  Joe sabi even out of the box : Ik help leerlingen met hun huiswerk en begeleid hen met hun scriptie, het zijn er thans 4 die momenteel bezig zijn met hun afstudeer scriptie.
  Vraag
  Wat doe jij voor Sranang??


  Maak melding

 17. Jiyani

  De norm met betrekking tot Airco en noodzaak is rekbaar en wordt door veel mensen heel verkeerd uitgelegd.

  Werkend in het midden oosten (Oman/Bahrain) had ik auto’s zonder Airco nu in Nederland is het ondenkbaar geworden geen airco te hebben.
  Het belangrijkste is dat je lichaam afhankelijk van de inspanning de warmte kwijt kan. Ook bij 40graden in de schaduw zorgt je eigenlichaam daar voor mits de omgevingslucht droog genoeg is. Dan zweet je prettig omdat je zweet verdampt.

  In Suriname is de temperatuur niet al te hoog maar is de relatieve vochtigheid hoog waardoor zweet niet meer kan verdampen en aan je blijft plakken.
  Het is dan belangrijk dat je altijd in een luchtstroom zit die je verfrist.

  Masdar City in Abu Dhabi heeft natuurlijk koeling door op een natuurlijke wijzen (ontwerp) luchtstromen te creëren. Het effect is dat je je in de steegjes bij een lucht temperatuur van 34 graden prettig voelt, in gebouwen bij 28 graden en net buiten de wijk in de vrij zon bij 37 graden vergaat en niets meer kunt.

  Op Sumatra heb je die hele hoge huizen die in binnen natuurlijke trek (luchtbeweging veroorzaken) en daardoor in een vochtige tropische omgeving prettiger condities creëren. Mensen die rekening houden met de natuur (en dat deden onze voorouders / Bonny was veel slimmer dan veel mensen van nu omdat hij de natuur als bondgenoot kende)

  Airco is in principe heel ongezond omdat de temperatuur verschillen vaak veel te groot gemaakt worden. Bespaar energie door er slim mee om te gaan en niet Europese temperatuur regimes Max 25,5 graden – min 18,5 graden na te streven.
  3 graden koeler is vaak meer dan voldoende om je prettig te voelen.


  Maak melding

 18. Moest hun baas niet een auto van 60000 usd hebben, terwijl deze gasten in uitgewoonde gebouwen met smerige toiletten, vleermuizen poep, verstopte riolering hun werk doen.
  (zie apinti tv) Schande!!!jaren heeft men niets gedaan aan onderhoud.vraag mij af of ze geen Technische dienst hebben voor het opknappen van de gebouwen en structureel onderhoud te plegen.Smerige bende daar. Kom je overal tegen, wil men toeristen ontvangen.Ruim eerst je rotzooi op zou ik zeggen.Jullie standaard is niet het standaard van een tourist


  Maak melding

 19. Ik ben bepaald geen fan van Robg, integendeel! Maar lijkt me sterk dat de posting van 16.34 uur, van zijn hand komt!
  Het valt mij de laatste tijd op dat er een aantal “grapjassen” zijn die er alleen maar op uit zijn om de boel flink te verzieken door onder andere “Nick” te posten.


  Maak melding

 20. @Bigi Sma

  Interesseert me geen moer als je jaren tachtig heb overleeft. Na soet ding mang bing moes soet u mars overhoop! Jij vieze ouwe bouta aanhanger hebben alles kapot gemaakt. Ju moes tik slag in u bakka sey. Onbeskoft ouwe troella😮


  Maak melding

 21. Bigi Sma, sorry voor je overdreven reactie naar mijn persoon. Het siert je in elk geval niet.Ik wil je alleen duidelijk maken dat het bericht geplaatst om 16.34 uur niet afkomstig van mij is geweest. Het taalgebruik past niet bij mijnpersoon.Mensen met dit soort taalgebruik behoren ook niet tot mijn vriendenkring.Ik kies er bewust voor om dit soort problematische types op een afstand te houden.


  Maak melding

 22. @RobG
  Wat voor manieren zijn dat ?
  Je bent goed bezig. Ik heb een slm actie waar je gebruik van kan maken. Boek nu een ticket en dan kan je gratis men kontje bonken high in the sky😘


  Maak melding

 23. Bigi Sma, ik wil het eigenlijk met je goed maken. Je mag beginnen met mijn kont kussen en daarna geef ik je een baf behandeling met extra shu diarree. Ik ben die lieve nicht die alles voor je kan doen.


  Maak melding

 24. @Robg
  Zo komen we geen klap verder in Suriname

  Waar lul je over, in het comfortabele Nederland met momenteel een 20 tot morgen verwachte 23 graden in tegenstelling tot Suriname waar het momenteel 38 graden in de schaduw is (13.40 uur) en ben blij dat ik een plekje in de schaduw met een lekker windje. Koop een ticket en ga de realiteit eens ervaren zowel wat betreft het weer als de alledaagse werkelijkheid voor vele zo niet de meeste, Surinamers die echt moeten pinaren i.p.v. in een luie stoel vanachter je PC je schijnwerkelijkheid opgedaan van horen zeggen en een kromme fantasie hier zit te verkondigen, echt of je wordt er voor betaald of je bent gewoon niet goed bij je hoofd en dan druk ik me nog zacht uit


  Maak melding

 25. Hahaha..dus ex collegas moeten de regendans uitvoeren, elke dag herhalen,als het regent dan wordt het koeler, dus doe je best!! In mijn tijd was er niet eens een ventilator., Wat een stelletje verwende modomangs !!


  Maak melding

 26. Ik dacht al dat die posting van 16.34 niet van onze intellectuele Robg was.Al ben ik vaak niet eens met hem dat is niet zijn taalgebruik.
  Waarom doen mensen dit ? Vind ik laf hoor !


  Maak melding

 27. @ Oud Skotoe, het is ontzettend heet momenteel hier in Suriname, uw tijd was een andere tijd dat u zelfs geen ventilator had maar betekent het dat het zo door moet gaan in deze moderne tijd ? Men moet toch ook aangenaam kunnen werken tich ? En in uw tijd waren er houten gebouwen en kon je alles wijd opengooien.Politie Munder zit in een prachtig volkomen stenen gebouw dus de hitte zal zonder koeling niet te harden zijn; buitendien DDB en consorten rijden rond in airco wagens zitten in full airco ruimtes en voor verpozing ligt die zogenaamde pikien iengie boi (we moeten ophouden die grote logologo zo te noemen want hij verdiend zo een vertederde naam totaal niet )languit in zn hangmat op Brokobaka met blue label en zn snuifwaar binnen handbereik!


  Maak melding

 28. He RobG, wanneer kom je weer langs om te puffen op men gezicht. Ik wil graag dat je em dit keer harder doet. Daarna krijg je een lekkere stevige blowjob, kus amaranta


  Maak melding

 29. @ amaranta Oud Skotoe, het is ontzettend heet momenteel hier in Suriname, uw tijd was een andere tijd dat u zelfs geen ventilator had maar betekent het dat het zo door moet gaan in deze moderne tijd ?

  VEEL Sukses, Veel plezier in de MODERNE TIJD !


  Maak melding

 30. Als je heb warm, dan koop koude djogo en hang je l.u.l erin, dan gelijk je hooft wort koel.

  Frauwen kunnen die koude djogo fleshals in hun schede steken. Dan wort ook koel. Overal.


  Maak melding

 31. @Robg u begrijpt dat die ordinaire posting van 20.21 niet van mij komt, dat komt van dezelfde kwal die uw nickname misbruikt ! Walgelijk ! Maar ik ga daarop niet meer reageren .Een ieder die mijn postings regelmatig leest weet dat dit niet mijn wijze van uitdrukken is .


  Maak melding

 32. Een lesje normaal en goed nederlands schrijven zou sommige mensen heel goed doen.in plaats daarvan proberen ze uit te blinken in ordinaire opmerkingen die kant noch wal raken !


  Maak melding

 33. Dat krijg je ervan als je op een stelletje onbenullen stemt…

  I.p.v een airco kan er ook gekozen worden voor een goedkoper systeem die kantoorpanden tot 5 a 6 graden koelen t.o.v. van de buitenlucht…


  Maak melding

 34. @Hans,als de olieprijs gaat stijgen verdwijnt bijna alle kritiek op de regering en zal president Bouterse bewierookt worden door de achterban van VHP,NPS en PL.Misschien kan jij Sinterklaas spelen voor VHP en NPS.Zolang je geld gratis kan weggeven t.b.v deze partijen is de aanhang hen trouw.


  Maak melding

 35. ALS DE OLIEPRIJS STIJGT, zijn wij NOG STEEDS FAILLIET !

  Als de olieprijs stijgt zit Sranang nog steeds met een staatsschuld van ruim TWAALF MILJARD !!!!

  Zitten wij nog steeds met een NEP-begroting en met een ROVERHEID, die maandelijks TEVEEL uitgeeft aan ONPRODUCTIEVE, deels Corruptieve ONZINNIGE zaken !

  De slaaf Rob wil al deze nonsens uitgaven van Desi plus alle staatslasten betalen uit wat olie-inkomsten !!!
  Slaafje vergeet dat ALLE geld dat binnenkomt bij dit regiem (ook de tig leningen) ook nog voor een GROOT GEDEELTE VERDWIJNT (VERDAMPT VOLGENS NDP) door CORRUPTIE !!!!!

  DESI noch deze slaaf komen met VERANTWOORDING van de MAAND-Inkomsten en MAAND-uitgaven, waaruit blijkt dat wij maandelijks nog steeds MEER uitgeven dan wij aan inkomsten hebben !

  Daarom kan Desi op dit moment nog geen cijfers inleveren bij het IMF ! De financiele-NDP-CHAOS is compleet !!!!
  Bij heel Sranang is bekend, dat de overheidsadminstratie NIET DEUGT en dat die CHAOTISCH is !!!!!

  Onze MILJARDEN zijn VERDAMPT, olieprijsstijging brengt daar geen verandering in !!!!!

  De NDP-clan ontbeert de eigenschappen en kennis om Sranang financieel, socaal en economisch te kunnen runnen, daar brengt een olieprijsstijging GEEN VERANDERING In !

  Al stijgt de olieprijs, het hoofdbeleidspunt van regiem Desi blijft : Hoe houden wij, ten koste van alles, mn ten koste van Sranang en en ten koste van haar Bevolking, DESI UIT DE BAK !!!!!!!!!

  PS : Zie de LAFFE HOUDING van DESI tov de Staats-Geld-Rovers, meneer, de zogenaamde volkspresident, wil het CLAD-Rapport niet kennen !!!!!


  Maak melding

 36. RobG, leg je oor eens te luister in Suriname. Misschien dat het dan in fe botte hersens doordringt dat Bouterse afgedaan heeft in Suriname, wel of geen stijgende olieprijzen


  Maak melding

 37. Ook al verandert dat kantoor in een serieuse iglo-ijshut, binnen de kortste keren is die hele airco allang weer naar de klooten. Wij zijn geen kampioenen in het preventief onderhouden van zaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.