Abop niet bij protest ontevreden Surinamers

29

PARAMARIBO, 27 sep – De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij, Abop, doet niet mee aan het openbare protest van het Burgercollectief. Dit zegt parlementariër Marinus Bee. Er zijn geen gesprekken vooraf geweest. Als oppositiepartij is Abop van niets op de hoogte.

Het is dan ook moeilijk beslissen welke houding moet worden aangenomen. “Wij hebben geen gesprekken met de groep gevoerd over een gezamenlijke actie en wij weten ook niet wat de intentie van deze groep is. Bovendien zijn wij ook niet op de hoogte van de activiteiten van wie dan ook. Vandaar dat de Abop niet zal meedoen met de acties”, zegt Bee tegenover Dagblad Suriname.

Het Burgercollectief bereidt zich voor op een goed georganiseerd protest. Eerder is al opgeroepen tot zoveel mogelijk spontane deelname. Van de regering wordt geëist dat die het roer onmiddellijk omgooit. Bee zegt dat de achterban nog niet geconsulteerd is over eventuele deelname aan protestacties. Wel is binnen de oppositie overleg gevoerd over mogelijk gezamenlijk protest tegen het beleid.

Bekijk ook:

29 REACTIES

 1. @@@@ Beste forummers, budayayawa is degene die misbruik maakt onder mijn naam!!! en zet alleen maar rommels op deze forum en probeert allen te beledigen.
  .
  @@ budayayawa yu ma piema yu!! wil je mee ophouden aub!! anders wordt er aangifte gedaan!!! De administratie en de redactie van waterkant.net heeft het achterhaald!!

  Volgens mij heeft de Ezel goed van achteren gepakt!1 ze is de weg kwijt!!!

  @@ Missikaba/Haco a no mi yere mi mati!!! Na a mapiema budayayawa!!!!

  Het volgt!!!!


  Maak melding

 2. Abop wacht op een uitnodiging op een gouden dienblad, alsof zij de noden en snoden van de Surinamers niet ernstig genoeg vinden om deel te nemen aan acties.
  @Morena
  Jij hebt gelijk. Abop gaat eerst koekeloeren kijken of de massa zich aansluit achter de oppositie,gebeurd dat niet dan stappen ze over naar de coalitie!
  Net zwervers die Abop !


  Maak melding

 3. abop heeft groot gelijk,, er valt geen minister post te halen..

  bovendien heeft de prinses van abop een andere belangrijke post aanvaard..

  zo werkt het..


  Maak melding

 4. BROKO EDE OEKOE
  de marronpartij zal niet meedoen logisch, zij zelfs hebben meegestemd voor de amnestie,huigelaars,boevenbende,billenlikkers met een drugs veroordeelde leider


  Maak melding

 5. Algemene Boeven Ondernemende Partij is mede debet aan dit gevolg. Eerst steunden ze de paarse boeven lovend olv de zwart gele Bankrover, Boris Boef. De man die zei niet over principes te beschikken. Wie ABOP geloven zijn oerdomme stommelingen en onder hen zijn vele boeven die Boris zien als hun toekomstige president. Zowel baas als Lon na soso achteruitgang in hun voordeel. Soso ka paars of zwart geel. na srefi ka.


  Maak melding

 6. DEZE ZELFDE ABOP HEEFT KUMAKOISI IN HET ZADEL GEHOLPEN: ABOP MET BRUNSI EN MARINUS VOOROP ZIJN GORE LAFBEKKEN.

  ABOP WACHT NOG STEEDS OP EEN UITNODIGING VAN KUMA.


  Maak melding

 7. De Algemene Boeven Ondersteunende Partij,ABOP, heeft de meeste concessies (goud/hout) en ilegale roofbouwende gouddelvers, zonder belasting te betalen.

  Financieel-economisch zou Suriname niet afhankelijk hoeven te zijn van buitenlandse leningen, als de Regering belastinggelden zou innen bij deze rovende gouddelvers !!
  “a-ptjien-ingi-boi” frede Ronnie want Ronnie sab-torie !!t


  Maak melding

 8. Brunswijk is een verrader.
  Hij wacht nog steeds om samen te werken met Bouterse zodat zijn goud mijn gewaarborgd blijft.
  En enkele hectare erbij kan krijgen.
  Eenheid is ver te zoeken onder de politieke leiders.
  Iedereen denkt aan zakken vullen.
  En wie is uiteindelijke winnaar de President.


  Maak melding

 9. Het burgercollectief richt zicht tot de individuele burgers oneacht de kleur van het vlaggetje. Zolang als ze in de economische crisis zijn en pinaren en wat willen doen zijn ze welkom.

  Officieel zijn geen politieke partij uitgenodigd. Waarom ABOP het moet zeggen weet brunsie. Hij was eerder uitgenodigd om deel te nemen maar weigerde ddb. Hij wil neutralitijd. Voor wat?


  Maak melding

 10. Die stront-djoeka Lonny is nooit te vertrouwen. Hij weet ook bliksemsgoed dat het met zijn glorie zal zijn gedaan als het met Desi is afgelopen.
  Dit soort parasieten moeten uitgeroeid worden.


  Maak melding

 11. Wat had je gedacht van de ABOP? De genen zitten er nog in.
  Je eigen broeders, enkele honderden jaren geleden, voor een hap snap verkopen en nu in een modern jasje zeggen dat je de intentie niet weet.
  Marinus Bee geef me een brik mang. Kunnen jullie anno 2016 dan niet lezen?
  Sla de krant open en luister en kijk naar “in de branding”en niet naar bakbaba torie.
  Zoals altijd laten deze mensen hun eigen mensen in de steek ja en voor wat? Voor grond en bomen


  Maak melding

 12. @Bigi Sma,
  Jij bent geen haar beter .
  Jij hebt het over in de steek laten.
  Wel jij bent duivels je eigen familie en vrienden heb je in de steek gelaten en gevlucht naar Nederland.
  Hier is maar een predicaat die jij met je bigi smoel verdiend namelijk landverrader die op de vlucht geslagen is.
  En nu achter de pc na het ontvangen van subsidie en uitkering madame spelen.


  Maak melding

 13. @??
  Haha boi nanga mi baka saka mi e bai joe en da mi e kies kleingeld baka.
  Zelfs een monster zonder waarde is beter dan jou.
  Maandelijks onderhoud ik mijn familie. En betaal het salaris van de wachter en de dienst en de tuinman van mijn schoonmoeder ja mijn ouders ruste in vrede.
  En jij ?? wat kun jij betekenen voor Suriname????????
  Ik zorg tenminste voor wat werkgelegenheid voor enkelen die eerlijk hun boterham willen verdienen.
  Ja ik ben een gepensioneerde zakenman die zijn pensioen dik heeft verdiend en waarmee hij ook zijn familie kan onderhouden. Ik hoop dat jij ?? dat ook kan zeggen of niet??


  Maak melding

 14. Het Volk moet niet op ABOP wachten, zij zijn degenen die Onze Massamoordenaar een NEP-Amnestie hebben helpen verlenen. ABOP is en blijft ONBETROUWBAAR omdat de partij wordt geleid door een persoon met een zwaar nationaal en internationaal Strafblad !

  Zij zaten ook in het Kabinet dat Onze staatskas heeft LEEG GEROMMELD, alle Monnie nanga Alla Gowtu, VERDAMP !!!!!!!

  Daarom zullen Desi en Ronnie mekaar STEEDS blijven beschermen en bevoordelen ! Beide zijn INTERNATIONAAL GESIGNALEERD wegens openstaande, onherroepelijke HARDDRUGS-VONNISSEN !

  De politieke leiders, de vakbonden en de door Desi berooide burgers, moeten terdege rekening houden met de criminele achtergrond van deze twee veroordeelden !

  Dat er een POLITIEKE ZUIVERING in Sranang komt, leidt geen twijfel ! Het Financiele NDP-FAILLISSEMENT, PLUS het openlijk ROVEN van staatsgelden (oa Carifesta en Naschoolse Opvang) zet de KIEZERS aan het denken !

  De burgers moeten hun verzet tegen de ONdemocratische NDP-clan gewoon voortzetten !

  TIME FOR CHANGE ! CRIME WILL FAIL !!!!!!!!!


  Maak melding

 15. Waarom zou Brunswijk protesteren? Hij heeft, door Bouterse in het zadel te helpen, meer dan genoeg goudconcessies, houtconcessies, poesjes en schaapjes op het droge.


  Maak melding

 16. Zou ook niet geloofwaardig zijn als de Abop mee zou doen omdat ze ook lekker hebben meegedaan met corruptie!! Het clad rapport over het ministerie van Juspol onderleiding van Belfort liegt er niet om!!


  Maak melding

 17. Alle Aboper’ s en alle Ndper’s zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de achteruitgang van land en volk, naast Somo en Palu.. Oerdom stemden deze domkoppen op twee bij verstek veroordeelde drugsbazen eb volksverlakkers. Soso ka e go kong moro.


  Maak melding

 18. Abop is geen partij die Suriname vooruit kan brengen. In het slechtste geval kan zij zich hooguit manifesteren als een partij zoals de NDP…..crimineel dus.

  Als het volk van Suriname echt vooruitgang wil zal zij zich moeten ontdoen van dit soort partijen…niet op stemmen dus…


  Maak melding

 19. Mijn Visie
  7 Ministers voor (NDP+ABOP+SPS)
  4 MInsters voor (VHP)
  3 voor (PL)
  DOE (1)
  LALU (1)
  Eerlijkdelen eerlijkverdelen om mooie Suriname op te bouwen ja., mag ook extra ministerie creeren , maar niet heftig uitschelden man, is niet correkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.