Broederliefde december op Urban Festival Suriname

8
Broederliefde voor Phagwa event naar Suriname

De populaire Hiphop groep Broederliefde gaat in december weer naar Suriname voor een optreden. Dit vindt plaats op 27 december 2016 op het Urban Festival van Hotel Torarica. Naast Broederliefde zullen ook rapper Angelo King, SFB, SBMG, Ronnie Flex en de DJ’s Franck en Babel-Ish optreden. Op zaterdag 31 december zijn ze terug in Nederland en staan ze op de Surinaamse Owru Yari #BakkaNa Party van 15.00u – 21.30u in de Maassilo Rotterdam.

Vorig jaar bezocht Broederliefde Suriname tweemaal: in juni en december. Met hun nieuw album Hard Work Pays Off 2, waarin de grote hit ‘Mi no Lob (deng bari)’ voor komt, stonden ze weken op de hoogste positie in de Album Top 100 van Nederland. Hun andere twee EP’s staan eveneens in de Top 50.

De Hiphop groep die door Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella wordt gevormd, bestormde de scene met video’s, studiosessies en een mixtape. Ze speelden dit jaar ook op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Solar.

Broederliefde is op zaterdag 31 december ook te zien op de Surinaamse Owru Yari BakkaNa party van 15.00u – 21.30u in de Maassilo Rotterdam! Kijk voor meer info op www.bakkana.nl:

bl2

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Voor dit voor shit zijn ze in suri wel te porren.En dan maar klagen dat het zo slecht gaat.Zo laag zijn ze in suri.Als je arm bent dan is dat je eigen schuld maar probeer je zelf uit de shit te komen
  Edje


  Maak melding

 2. @@Budayayawa!! volgens jou!! Wieb-Ding , maai ke tjode tori…. moet zijn tori maai ke tjode.

  ik hoop nu van harte dat de duivels jou mag komen halen!!! Mijn moeder heeft je gevloekt!! Zij heeft hier niets mee te maken!!! zij gaat elke zondag naar de kerk!!!!! Je gaat nu te ver en persoonlijk ook!!!! Dus hou aub met je gewaffel met persoonlijkheden!!!! Anders wordt je ook van deze site uitgeknikkerd!! Hopelijk krijg je wurmen in je bek!!!


  Maak melding

 3. @@ budayayawa!! Jij hoef mij niet te corrigeren/verbeteren!! daar heb je wel een heleboel hersenen voor nodig, om tot verstand te komen!!

  Het woord TORI is in Sranantongo!! als a tori seti!!! en geen hidustant sani als JIJ en JE!!!!

  Boi a tori spang!!! Ma mi ne spang nanga a tori!!! sjnap, sjnap, niet ge sjenapt???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.