zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentGrote comedy show op 23 december in NIS Suriname

Grote comedy show op 23 december in NIS Suriname

-

- Advertisement -

Hardcore Entertainment presenteert op vrijdag 23 december 2016 ‘COMEDY XL’ in Suriname. Een nieuw evenement met top entertainment van Roué Verveer, Rayen Panday, Murth Mossel, Nabil Aoulad Ayad, Clifton Braam, Huan Graanoogst, Pres Juriaantje en Herbert Watson. Deze speciale XL show vindt plaats in de Anthony Nesty Sporthal(NIS) te Paramaribo.

- Advertisement -

Hardcore Entertainment is geen onbekende in de Surinaamse gemeenschap. De organisatie heeft uitverkochte concerten op haar naam staan in Suriname van bekende artiesten zoals Gentleman, Kassav, Himesh Reshammiya, Rahat Fateh Ali Khan, Atif Aslam en Marc Anthony in samenwerking met Pal Mundo Events in Ahoy Rotterdam.

Meer informatie over de kaart verkoop volgt binnenkort.11 REACTIES

  1. Ik Sta nog steeds achter bp.P.S. Somohardjo ja, waarom: PL. is de enige javaanse Partij die van buitenaf en ook van binnen aanvallen GOEDkunnen pareren ja , niet als Bpk. Iding Sumita die 70 lage jaren worden gedomineerd, verpest geintimideerd door J.A. Pengels NPS en J.Lachmon van VHP, een schoonmaker zelf kon hij niet krijgen. foei foei domboooo. GOBLOK GOBLOK


    Maak melding

  2. Ik vind dat de Rijkdommen van Suriname eerlijkverdeeld worden onder de Afrikanen,Hindoestaten, Javanen e.a. wat Bouterse nu doet is heel goed, gronden verdelen onder de arme Surinames. Ook de Minsiters posten 4 Afrikanen, 4 Hindoestaten, 3 Javanen e.a. om het samen te bouwen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.