zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEconomieOpnieuw gouden medaille voor Borgoe rum

Opnieuw gouden medaille voor Borgoe rum

-

- Advertisement -

Tijdens de internationale Spirits Selection 2016 competitie welke afgelopen zomer werd gehouden in Mexico, heeft de Surinaamse Borgoe 8 Years Old rum opnieuw een gouden medaille gewonnen in de categorie 8 jaar oude rums. Hiermee is wederom gebleken dat de eigen Borgoe rum tot de beste aged rums in de wereld gerekend mag worden.

- Advertisement -

In Suriname steekt Borgoe rum al vele decennia met kop en schouders boven alle andere geïmporteerde buitenlandse rums uit. De Borgoe rum varianten zijn erg populair onder Surinamers en de vele toeristen die Suriname jaarlijks aandoen. De laatste jaren geniet Borgoe ook in het buitenland steeds meer bekendheid.

Met name in Europa krijgen de verschillende Borgoe rum varianten steeds meer voet aan de grond. De verkopen van Borgoe rum in bijvoorbeeld Nederland vertonen al jaren een sterk stijgende trend. De groeiende bekendheid van Borgoe rum komt mede door de verschillende prijzen die met name Borgoe 15 Year Old rum in de wacht heeft gesleept tijdens Europese en Caribische spirit competities.19 REACTIES

 1. Paul, gelijk heb je, de paarse rovers drinken geen Surinaamse rum, op het kabinet van de president drinken ze alleen Gold Label whiskey uit Schotland, je denkt toch niet dat zij ons belastinggeld aan Surinaams fabricaat gaan uitgeven, hun corrupte tong is te goed daarvoor.


  Maak melding

 2. Pico, Boergoe Rum (SAB) bestaat al 50 jaar, deze regering bestaat pas 6 jaar, waarom denk je dat deze regering iets met SAB te maken heeft gehad, ze konden Suriname niet eens met de cassavefabriek op de kaart zetten, het meest opvallende feit waarmee deze regering ons de afgelopen 6 jaar op de wereldkaart heeft gezet is in één woord samen te vatten namelijk DINO.


  Maak melding

 3. Te bedenken dat een glas melk meer waarde heeft dan een liter Borgoe of welke rum of alcohol ook.

  Het zijn deze zelfde baldadige alcohol consumeerders die na hun consumptie (of juist ervoor) een koe of een andere dier gaan slachten. Waar aloohol – Borgoe, Black Cat, White Label, Heineken, whatever – niet schadelijk voor is.

  Het land wint eens een prijs en dan met iets dat je een kind niet eens zou durven geven!


  Maak melding

 4. Ze hebben alle hoop op de goud gezet…2018…hihihihi keep dreaming ….dag amazone…lekker hé die verontreinigde drink water…hoe ziet sterft neemt toe…dankzij de paarse gift….kondre laat niet jullie lot bepalen…get up…monkies… 🙁


  Maak melding

 5. Heel goedkoop naar Indonesia:
  Mirah sanget Liburan ke Indonesia.
  Naar Indonesia met name Yogyakarta:
  Ticket met KLM/Garuda/Singapore/Arabische AIR.
  kost e.500,- voor 90 dagen 17000 km met 3 X warm eten
  visum e.20,- voor 90 dagen
  Hotel kost Rp.300.000,- per nacht inkl.onbijt.
  Warm eten, Nasi + Sayur + Ayam + Thee s.Glas
  betaalt men Rp.20.000,- bij Mbak Tinuk lan Pk.Agung
  Jl.Pasarkembang
  Bus stad te bezichtigen 6 uur lang bus 1 tot en met bus 6
  kosten Rp.5000,=
  Ze praten javaans kromo of ngoko en Engels, heel veel mooie
  Batik op Malioboro en heel goedkoop, ook op Pasar Binghardjo heel goedkoop.
  De koers is gelijkt aan e.1,- = Rp.16000,-


  Maak melding

 6. Ik Sta nog steeds achter bp.P.S. Somohardjo ja, waarom: PL. is de enige javaanse Partij die van buitenaf en ook van binnen GOEDkunnen pareren ja , niet als Bpk. Iding Sumita die 70 lage jaren worden gedomineerd, verpest geitimideerd door J.A. Pengels NPS en J.Lachon van VHP, een schoonmaker zelf kon hij niet krijgen. foei foei domboooo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.