zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentRapper en vlogger 'Boef' naar Suriname

Rapper en vlogger ‘Boef’ naar Suriname

-

- Advertisement -

De in Nederland in opspraak geraakte rapper en vlogger ‘Boef’ is op 1 oktober live te zien in Suriname. De 23-jarige Boef, die in het echt Sofiane Boussaadia heet, is geboekt voor een optreden in Club VIP in Paramaribo.

- Advertisement -

De in Parijs geboren Boef was de afgelopen dagen vaak in het nieuws door alle commotie rondom zijn vlogs. Hij had de afgelopen weken in een aantal vlogs pittige en provocerende uitspraken over de politie gedaan. Ook werd hij gearresteerd na een vechtpartij.

Na de commotie rond zijn persoon werd hij geconfronteerd met een aantal annuleringen van zijn optredens. Eerder werd een concert van hem in Tilburg afgelast, en daarna zagen ook organisatoren in Dordrecht en Eindhoven van zijn performances af. In Suriname is de Franse Algerijn vooralsnog welkom.54 REACTIES

 1. Oh….is er niemand ,die effe deze vent wil influisteren,SRANANG skotoe…klappen eerst voor ze je wat vragen.En doe je moeilijk,dan krijg je te maken met de A team,en dan kom je zonder oog of oor terug.Surinaamse politie dulden geen tegenspraak.Wie geeft hem effe tips.


  Maak melding

 2. Met een naam die synoniem is voor Teodoro Obiang Nguema Mbasogo,wordt Boef vast en zeker ook op het presidentieel paleis ontvangen en krijgt hij van onze president vast ook de sleutel van de stad Paramaribo.


  Maak melding

 3. Als ik te zeggen had zou deze Crimineel geen kans maken om Suriname te zien of daar te optreden!Of onderweg weg dumpen in zee met 1 rugtas dat niet open gaat voor haaien.


  Maak melding

 4. Dus daarvoor hebben de Surinamers wel geld maar om de monden te voeden houden ze maar al te graag de handjes op bij de Islamitsiche bank ? Een volk dat in mijn ogen niet het recht heeft om zich trots te voelen ja misplaatste trotsgevoel. !


  Maak melding

 5. @ Ai baja

  Heeft su dan geen recht op vermaak zoals jij het verwoord hij wordt gehaald door een particulier en dus niet door de staat.
  Deze man moet geweigerd worden het land te betreden elk ander moet welkom zijn.


  Maak melding

 6. @ai baja
  je basi sluit die leningen af, niet wij
  bouta en zijn aanhang hebben su financieel kapot gemaakt, niet wij
  en ze moeten daar niet klagen, ze hebben de stem bij de vn gekocht van su
  dat is natuurlijk goud waard en zal de islamitische bank er niet warm of koud van worden van een of andere rapper boef


  Maak melding

 7. Iedereen is in Suriname welkom.
  Als je hier misdraagt en een loopje met de politie neemt dan zullen wij je wat manieren bijbrengen.
  Mensen die zulke gedrag vertonen worden gratis normen en waarden bijgebracht.
  Ik kijk met belangstelling naar deze rapper en geloof mij hier zal hij doen alsof hij niet tot 10 kan tellen.


  Maak melding

 8. Hahaha men.boefie je bent welkom als je iets langer blijf gaat het je opvallen dat ze daar erger zijn dan jou succes met je acts en maak er iets moois van en verloochen je volk en afkomst niet haal die doekoe binnen van die aapjes ze weten toch niets beter mee te doen..


  Maak melding

 9. En de politie..pffff ze hebben zelf prof hulp nodig 88%corrupt weten niet wat politiewerk inhoud laatstaan verschil kruimel dief en zware jongens


  Maak melding

 10. Waarschijnlijk ben je net zo jong en geschift als Boef met dezelfde trekken en gedrag. Waarschijnlijk ook zo een boef wiens ouders vanuit de woestijn of de bergen ergens op de wereld terecht zijn gekomen. En vandaag zie jij anderen als aapjes?

  Gelukkig kun je altijd uit de sloot kruipen en dat is je van harte gegund. Maar helaas zal de goot nooit en te nimmer uit jou kruipen want je bent ermee geboren. Dat laat je heel goed merken.

  En als bovenstaande toevallig niet klopt dan ben je in ieder geval een ordinaire kl..tzak!


  Maak melding

 11. Boef durft tenminste zijn mond open te doen over de Nederlandse politie die buitenlanders, dus ook vele Surinamers verre van fair/netjes behandelen. Maar die laffe Surinamers huichelen wel mee met de witte politie alsof ze zelf ook wit zijn. Deze redie-moesoes schijten in hun eigen nest, verkopen hun eigen land om in de gunst te vallen van de witte man,zijn bereid om de eigen moeder of grootmoeder te verkopen aan de witte man om vervolgens als nep-witje geaccepteerd te worden. In feite zijn het schijtfiguren die niet eens geaccepteerd worden door de massa witten mannen en witte vrouwen. Dit soort figuren zijn net zo hopeloos als de slinkende NPS.


  Maak melding

 12. Als Boef het goed speelt bij Baas, wordt hij net zo’n boezemvriend voor het leven als Brampie, hij krijgt dan niet alleen de sleutel van Paramaribo, maar ook de sleutel van de kluis van de CBvS, levenslang, ongestraft mogen graaien gegarandeerd.


  Maak melding

 13. Godo-sierie,

  Jij weet precies wat je allemaal gedaan hebt en nog steeds doet .Ik kan wedden dat je een WITTE MANS naam heb. En jij bent net zo hopeloos als de slinkende NPS en NDP.


  Maak melding

 14. Zou hij gaan voor een heropvoedingscursus? Hopelijk hebben zijn matties hem geïnformeerd dat de Surinaamse politie op figuren als hij anders reageert dan die hier in NL.


  Maak melding

 15. Gewoon “Boef” man!! Ik vindt hem een ontzettend slimme kerel!! Met zn “ondeugende” vlogs pakt hij wel heel veel vieuws……op Youtube wat hem toch wat geld oplevert.


  Maak melding

 16. Lieve mensen, laten we ophouden hoor. Deel van wat hij zegt is waar, hij is eerlijk genoeg om zijn fouten toe toegeven. Laten wij surinamers laten zien dat wij niet alles geloven wat voorgeschoteld wordt op tv.


  Maak melding

 17. @ Godo-sierie

  Als jij je als tuig opsteld dan zal je in contact komen met de politie. hangen op straat of hoek en dan claimen dat de stoeptegel waar je op staat jouw prive eigendom is.
  Buitenlanders veroorzaken veel ellende.
  Kan ik jouw niet wijsmaken omdat deze ellende voor jouw blijkbaar normaal is.


  Maak melding

 18. Pipo de CLOWN, de Arubaan Henriques werd gewurgd door gemene agenten. Jij neemt het op voor de agenten die bloed aan de klauwen hebben. Zal me niet verbazen als jij het opneemt voor de racistische agenten bij de Amerikaanse politie.


  Maak melding

 19. Godo Sierie, die arubaan had zich moeten gedragen en niet de agenten moeten uitlokken. Als je tegen je aanhouding gaat verzetten dan vraag je om problemen. Heb absoluut geen medelijden met die arubaan. Je hebt je gewoon te gedragen.


  Maak melding

 20. @koos,

  De politie heeft zich ook te gedragen. Met 5 man een ongewapende man aanvallen en letterlijk laten stikken, als dat politiewerk is, wie heeft dan nog politie nodig?


  Maak melding

 21. Aha zie je wel de appel valt niet ver van jou boom en jou inschat vermogen doet de sloot in mij helemaal verdampen ik Ben een creoolse en ik pas me aan aan jullie gedrag onder de surinamers that,S it…je weet tog zien doen laat doen aanpassen het is wat jullie aan de wereld laat zien dat krijg je terug..no respect in jullie doen en laten Een echte man gebruikt zijn energie positief naar zijn volk een echte vrouw laat zorg&verdriet zien voor volk ipv van als discriminerende goddeloze beesten mekaar te veroordelen…lekker puh kijk in de spiegel en vertel aan je zelf of je een goed mens Ben en of je een goede daad voor de dag heb vericht


  Maak melding

 22. @Godo-sierie

  Je moet luisteren naar wat de Politie zegt zoniet dan wordt je hardhandig aangepakt. als je normaal je dagelijkse ding doet kom je nooit in aanraking met hun.
  Amerika is een ander verhaal zoek even uit wat voor lui daar elkaar afmaken voor een stukje straattegel gekleed alsof ze net uit een vuilnisbak komen.


  Maak melding

 23. B Saram als je risico neemt en het risico verzilvert dan moet je niet zeiken. In dit geval moeten de nabestaanden niet zeiken. Die halve zool nam risico en dat pakte verkeerd voor hem uit. Wat is er mis met gewoon luisteren naar en een beetje respect hebben voor het gezag ? Deze agenten moeten niet vervolgd worden. Ze moeten een medaille krijgen. Politie in Nederland moet nog harder optreden.


  Maak melding

 24. @koos,

  Een kind neemt soms ook het risico om z’n ouders te tarten. Maar hij gaat er dan niet van uit dat die ouders hem zullen ombrengen. Net zo min als Hernandes er van uit ging dat zijn beste vriend wier pet ons allemaal past, de politie, hem zou ombrengen.


  Maak melding

 25. Korte metten harde taal. Dit soort TUIG moet je geen credits geven. OPROTTEN met die hap. GROTE BEK RESPECTLOOS NERGENS GOED VOOR. STOER doen terwijl je LEEFT van STAAT. Te DOM en ACHTERLIJK om ergens te kunnen werken. Laat maar naar SU komen kunnen we hem lekker peuren over de Bosje Brug. Dan is Nederland bevrijd van tenminste 1 stuk ELLENDE/ ETTERBAK die niet wil oprotten.


  Maak melding

 26. Komt hij lekker met zijn wajong uitkering naar Suriname. Terug naar Parijs maar, heb je niets aan. Gewoon een oplichter. Beetje stoer rappen en zijn handje ophouden.


  Maak melding

 27. Chrissy Burger KORTZICHTIGE domme ONMENS nederland houd van deze soort mensen ze zijn een toevoeging voor het bedrijfsleven ze worden GESTEUND iedereen laat zijn talenten op zijn manier zien idi amin en bouterse zijn erger dan deze jongeman die uit zijn inkomsten veel goed doet en zal doen voor het goede doel deze jongeren zitten in een fase met hun talenten het is aan de publiek wat ze er uit kunnen halen .waarom schopt u niet tegen de echte slechterikken te Durven trappen U BENT ASCIOCAAL KORTZICHTIG kijk in de Spiegel confronteer je zelf met de waarheid


  Maak melding

 28. Willempje wat is jou probleem heb je meer gun facor voor de echte ziekecrime of Ben je jaloers op zijn wajong????wees eerlijk rupsje mischien word je ooit ook een vlinder je heb de zelfde kansen en mogelijkheden laat gaan..


  Maak melding

 29. volgens een enkeling hier, moeten we hem als grote voorbeeld zien en hij ons zal bevrijden van de boze politie
  wha ha ha ha
  we willen juist bevrijdt worden van dit soort stront tuig.
  ze noemen zich zelf straat terroristen
  man man man


  Maak melding

 30. ben het met mazda eens hei laat boefje koem en laat ie een week hier met de echte boeven en gangsters blijven ik den dan gaat boeje gillend naar huis en o ja laat de politie van su hem ook even een beetje onerhande nemen ik denk dat het boefje gekijk even anders gaat piepen en een beetje zijn grote mond gaat houden wie weet heeft ie mee respect


  Maak melding

 31. @Willempie, vroeger had “Boef” een wajong uitkering…..wel goed lezen…he…..hij verdient nu gewoon zn eigen “Doekoe” met zn vele optredens die hij geeft…….in 1 van zijn vlogs zie je hoe hij een nieuwe “”Range Rover”” haalt bij de dealer…….denk je echt dat hij dat zal laten zien aan heel Nederland via youtube als hij een uitkering heeft?!!!!


  Maak melding

 32. Voor de fossielen die dit “spelletje” niet snappen…..wat Boef doet is gewoon gespeeld.(sensatie)………hij gaat tot het uiterste wat hem honderdduizenden “Vieuws” opleverd…. en dus veel geld uit reclame-inkomsten!!! Hij doet me denken aan het programma Jackass…..gekke dingen doen om veel kijkcijfers te halen!!


  Maak melding

 33. dus wat ????????
  want je denkt dat als het een volbloed surinamer was geweest men er niets over zou zeggen
  ha ha ha
  dit is geen mamjo hoor die hun ogen sluiten voor de fouten van hun eigen groep met hun stammen cultuur
  hij zou hier juist extra saus krijgen, gratis, een portie negatieve publiciteit


  Maak melding

 34. Boef is welkom in Suriname. Zijn muziek zijn wel geweldig. Helaas kennen ze hem alleen puur dat hij de politie heeft beledigt.
  Ik durf te wedden dat boef zich gedragen, want ik denk dat de politie harder aanpak als hij misdraagt.


  Maak melding

 35. Een Beverwijkse vrouw beschuldigt rapper en ’treitervlogger’ Boef ervan haar vorig jaar onder druk te hebben gezet om een wietplantage in haar huis te kunnen exploiteren.

  De vrouw, die aangifte heeft gedaan, zegt dat Boef en zijn kompaan na de eerste oogsten haar kat Gijs meenamen en ’gijzelden’.

  Gijs werd later zwaargewond teruggevonden langs de snelweg. Het dier bezweek uiteindelijk. Uit de aangifte blijkt ook dat ze met de dood is bedreigd, toen ze weigerde nog verder mee te werken aan de plantage.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.