zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentDJ Dyna tekent bij Sony Music Entertainment

DJ Dyna tekent bij Sony Music Entertainment

-

- Advertisement -

DJ Dyna, die dit jaar de FunX Award voor Best DJ ontving, gaat een langdurige samenwerking aan met major label Sony Music Entertainment Nederland. De in Suriname geboren DJ is erg enthousiast over de samenwerking en kijkt er naar uit om samen met het label de komende periode meerdere tracks uit te brengen. De eerste single ‘Wild in Here’ featuring Badd Dimes and Leftside is net uit en laat de signature van Dyna Sound horen.

- Advertisement -

Dyna, die officieel Vishaal Lachman heet, scoorde vorig jaar een triple platinum hit met de track ‘Round & Round’ samen met F1rstman, Lil Kleine & Bollebof. Die video werd meer dan 18 miljoen keer op Youtube bekeken. De 31-jarige DJ staat volgende maand ook op het programma van het eerste Urban Festival Curaçao, dat op 7 oktober op het mooie strand Kokomo Beach plaats vindt.

Over zijn single ‘Wild in Here’ zegt zijn management:
Na het tekenen van een major deal bij Sony Music is het weer tijd voor een reeks gruwelijke Dyna muziek door je speakers. Als warming-up kick-off vormt hij ‘Team Winning’ met Badd Dimes & Leftside en dropt hij vandaag de club hit ‘Wild in here’. Nu beschikbaar op alle streaming & download portals!5 REACTIES

 1. Fantastisch voor die jongen en hopelijk wordt hij een groot succes. Moet wel eerlijk bij vermelden dat zijn muziek niet mijn smaak is. Het is muziek met weinig betekenis.


  Maak melding

 2. die mevrouw heeft een paar afgedankte rug tassen gegeven aan die tjé potie kinderen die ze gekregen heeft van de chinese knechten, waarvan de waarde nog geen 2,– us dollar waard zijn..,
  —–
  zij krijgt elke maand meer dan 10000 dollar in handen om niks te doen..
  —–
  je hoort tegenwoordig ook niks meer van die mevrouw van buitenlandse zaken die ene magere vrouw..
  ——

  je vraagt je ook af,, waarom die moordenaar zelf niet gaat naar het buitenland als regering lijder.. zelf naar Venezuela gaat hij niet..

  —-

  waar om verschijnt hij niet in het poppenkast om tekst en uitleg te geven over die 1.8 miljard dollar die hij gaat krijgen van de islam bank en wat er mee gaat doen..

  het is zielig triest,, voor die v.p. om als loop jongen te fungeren voor een moordenaar die ook zijn oom heeft vermoord..,

  laat hij maar ontkennen dat het niet zó is..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.