Kamerlid niet vervolgd voor aanranden vrouw in Suriname

39
Portret Harry van Bommel

SP-Kamerlid Harry van Bommel wordt niet vervolgd voor het aanranden van een vrouw in Suriname. De vrouw beschuldigde Van Bommel ervan dat hij haar een aantal keren in bijzijn van haar echtgenoot had betast. De Nederlandse parlementariër ontmoette het echtpaar in Suriname zelf, tijdens zijn bezoek in februari. De politicus was in Suriname onder meer om zijn boek Surinamers in de Polder promoten.

Het verhaal leidde in Den Haag tot veel commotie rond het SP-Kamerlid dat volgens weekblad Privé al eerder betrokken was bij incidenten met vrouwen. Tegenover Privé bevestigde Van Bommel dat hij wel de vrouw had aangeraakt, maar niet betast. Hij had haar alleen getroost en opgevangen toen de vrouw struikelde.

Tegen Van Bommel werd in maart aangifte gedaan bij de politie in Paramaribo. Van Bommel deed vervolgens aangifte wegens smaad en laster. Beide aangiften zijn nu geseponeerd.

Bekijk ook:

39 REACTIES

 1. waarom zou je ” de kamer lid ”’vervolgen,,,, de meeste vrouwen in sme / Ned. zijn geil op witte mannen..

  ze vragen smeken om een kind te mogen baren met een wit man..

  vooral de donker gekleurde vrouw, om zijn/haar ras te veredelen van zwart naar licht gekleurd.. die donkere kleur is niet meer van deze tijd..


  Maak melding

 2. Ik zou mij in Suriname drukker maken over het huidige staatshoofd. Zelfs de beschuldigingen over zijn connecties met de drugsmaffia brengen zijn positie niet in gevaar.


  Maak melding

 3. Marcel, idioot. Het betrof in dit geval een witte Nederlandse vrouw die van Bommel beschuldigd heeft.
  En wie ben jij om te mogen beslissen dat een door God gegeven huidskleur niet meer van deze tijd is? Idioten zoals jij horen in geen enkele tijd thuis, het is jammer dat jou soort nog niet uitgestorven is.


  Maak melding

 4. Lekker belangrijk boeii wat een toegevoegde waarde trouwens heb nog gratis jurken en rokken over voor de geen die het past ..hoe zeg je dat nou op z,n surinaams??…het zal beeldig staan


  Maak melding

 5. Als je een schip wil bouwen, roep dan geen surinaamse mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.


  Maak melding

 6. De prettigste mensen zijn mannen met een toekomst en vrouwen met een sterke mooie rug..Vrouwen zijn gek op zwijgende mannen. Ze denken dat die luisteren.Idiote vrouwen zijn niet zo idioot als men denkt, idiote mannen wel.


  Maak melding

 7. De surinaamse vrouw wou geld van de witte man maar is haar niet gelukt zoo is het eenmaal leeglopers zoeken alle weg om geld te verdienen schande voor deze hopelose mensen


  Maak melding

 8. Het lijkt er eerder op dat zowel Van Bommel als de vrouw in kwestie slachtoffer zijn van deze zogenaamde ex-marinier… Die vrouw heeft zich nergens laten horen en die beste man heeft volgens mij een paar steekjes los. Maar goed kunnen we ons nu weer druk maken om onze eigen politiek.


  Maak melding

 9. Op wellke grond(en) is de zaak geseponeerd? Heeft jusritie die Van Bommel wel gesproken? Als eeen vrouw struikelt ga je haar opvangen, maar je gaat toch niet in haar billen knijpen?


  Maak melding

 10. De dame is Nederlandse en de man is haar echtgenoot die het, misschien vreemd voor sommigen, voor zijn vrouw opneemt. De vrouw zoekt geen geld want ze heeft zich zoals dit juridisch heet niet financieel gesteld(ze vraag geen geld). De aangifte van de vrouw is nog steeds in behandeling bij de PG. van Bommel bepaald niet of een zaak in Suriname wordt geseponeerd dat doet de PG en niet hij. Tot nu toe heeft de PG nog steeds de zaak in behandeling en heeft hij nog geen besluit genomen, van Bommel loopt de zaak voor te liegen en voor de PG in te vullen wat deze moet doen. Deze van Bommel loopt flink te doen in Suriname en denkt dat hij als Nederlandse politicus alles mag en kan doen als hij in Su is. Hoe weet ik dit simpel ik ken deze mensen een vader, moeder, opa en oma die van Bommel persoonlijk niet konden. Zij konden niet vermoeden dat een gerenommeerd Nederlands politicus zich zou gaan gedragen als een oversekste puber. Had van Bommel op de terugweg van de pier naar het hotel de vrouw met rust gelaten dan was er niks aan de hand geweest. Voor zijn gedrag op de pier had haar man hem direct al een waarschuwing gegeven. Wat ook heel vreemd is dat er met geen woord wordt gesproken over de aanwezige getuigen die gezien hebben wat van Bommel deed en die bij de Surinaamse politie een verklaring hebben afgelegd die het verhaal van de man en vrouw ondersteund.


  Maak melding

 11. ALOHA……Wat een geraffineerde Dell heeft dhr van Bommel meegemaakt. Die dame dacht op zo,n manier aan geld te komen. Maar is haar niet gelukt.Wel,dat gaat ze nooit meer in haar leven doen.Men zegt :De Ezel stoot niet de 2e keer aan dezelfde steen. CHE


  Maak melding

 12. Bakraman in Suriname: “zij konden niet vermoeden dat een gerenommeerd Nederlandse politicus zich zou gaan gedragen als een oversekste puber”.

  Beste Bakra man in Suriname, als ze daar geen rekening mee hielden, dan zijn ze op z’n minst naïef te noemen, er zijn namelijk meer dan genoeg voorbeelden te vinden van gerenommeerde Nederlanders en Europeanen, die zich ten opzichte van vrouwen even schofterig gedragen en gedragen hebben als de eerste de beste Surinaamse schoft, denk b.v. maar aan Lubbers, Bernhard, Strauss Kahn en Berlusconi, om maar een paar willekeurige namen te noemen. Als vrouw in deze wereld zou ik bij alle mannen, die ik nog niet had leren kennen, ervan uitgaan dat het oversekste schoften zijn.


  Maak melding

 13. Counter, het was ook een Bakra en zeker geen Sranan Man, welke rechtgeaarde Surinamer zou zo iets, waar hij erbij stond, met zijn vrouw laten gebeuren? Alleen een suffe Bakra gaat voor zo iets braaf naar de politie en dat weet van Bommel, als Suriname specialist, natuurlijk heel goed, als het een Surinamer was geweest, was van Bommel op een brancard afgevoerd.


  Maak melding

 14. Waarom gaat bijna iedereen er vanuit dat de vrouw schuldig is hieraan? Serieus? Gaan we nu zo maar vrouwen bashen ongeacht of het een Surinaamse of Nederlandse vrouw was? Shame on you. Of is Suriname nu een wildwest natie geworden waar mannen ongestraft wegkomen met aanranding. Vergeet niet… jullie hebben allemaal een moeder, zus of dochter. Ba suku ba fini ba tyari…. karma is a butch


  Maak melding

 15. Ze zullen hun koersen&geld plus reclame nu richten op Andre doelen .het is een kunst om problemen tacktische op te lossen in alle beschaafdheid in sommige landen is DAT extreem ver te zoeken.


  Maak melding

 16. @marcel
  Domme marcel van Bommel heeft on het verleden meer van dergelijke aanklachten aan zijn broek gehad.
  Hij is niet getrouwd en een geile aap.
  Jouw verhaal van rasverbetering slaat op jezelf toch. Hoe ben jij zo achterlijk geworden?


  Maak melding

 17. @marcel
  Domme marcel die Harrie van Bommel heeft in het verleden meer van dergelijke aanklachten aan zijn broek gehad.
  Hij is niet getrouwd en een geile aap.
  Jouw verhaal van rasverbetering slaat op jezelf toch. Hoe ben jij zo achterlijk geworden?


  Maak melding

 18. als eenzame man in de politiek, heeft men de neiging meteen op iedereen en alle vrouwen verliefd te worden en kunnen zij hun handen niet thuis houden….daarom heeft de samenleving legale manieren bedacht om deze mensen te behagen,,, in de vorm van prive huizen en nachtclubs waar deze personen zich te buiten hun boekje kunnen vertoeven… echter zij vergeten heel vaak dat als zij op vakantie gaan, nog steeds legetiem het recht beschikken om deze daden te doen….dus dames in het vervolg meteen de edele van deze figuren afhakken.


  Maak melding

 19. Is dat soms jouw gedachte over je zwarte kleur. Was jouw mama ook een van die vrouwen die jou inprente met licht getint te verwekken. Speak for yourself achterlijke vent


  Maak melding

 20. Hahaha wat een giller. Ik ben zelf erg dark skinned en mijn man 10 tinten donkerder bewijze van. Aub niet generaliseren, GENOEG vrouwen die van prachtige donkere kleur houden. Sorry 😉


  Maak melding

 21. Maar wat heeft die Bommel nou gedaan? Heeft hij haar onzedelijk betast? Waar, hoe vaak, hoe hard. Ik wil alles ervan weten. Wie het weet mag het hier plaatsen.


  Maak melding

 22. Zucht zucht m.u.v. Marjorie wat een ONZIN weer. Wat een stelletje DOMME OELEWAPPERS zijn jullie met je ACHTERLIJKE commentaar. Zo LELIJK BAH!! Doe niet gewichtig terwijl je dat niet bent. Bij deze ook weer de tip ga ABN leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.