Top bands Sabroso en La Fiesta op Caribbean Party vandaag

0

Vandaag, ZONDAG 18 september 2016, kun je genieten van een unieke Caribbean Party in ZOETERMEER en dit keer gaan we dansen met de populaire bands SABROSO en LA FIESTA! Ja! Je leest het goed; deze geweldige combinatie maak je niet vaak mee, dus mis dit feest niet!

De Carifesta Caribbean Party XL vindt plaats in de super mooie locatie Dekker Zoetermeer en duurt van 17.00u ’s middags tot 23.00u ’s avonds. Tussendoor draait DJ SENZY de lekkerste Caribische hits aan elkaar waaronder merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek uit Suriname.

Kaarten zijn normaal 17,50 euro MAAR tijdelijk in de voorverkoop slechts 15 euro excl. fee (OP=OP). Op de dag zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar). Info over een VIP arrangement: 010-2151770.

Voorverkoop adressen:
– Restaurant Warung Mini, Amsterdamse Veerkade 57A in Den Haag
– Online via Ticketscript: http://bit.ly/CarifestaXL

Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette exclusieve party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur! Surinaamse catering aanwezig: ROYAL JAVA FOOD!

CARIFESTA Caribbean Party XL
Datum: ZONDAG 18 september 2016
Tijd: 17.00u – 23.00u
Locatie: DEKKER Zoetermeer
Adres: Scheglaan 12 – Zoetermeer(Gratis parkeren precies voor de deur)
Muziek: SABROSO, LA FIESTA, DJ SENZY
Surinaamse catering aanwezig – by Royal Java Food
Toegang: 18+
Info: of 010-2151770

Bekijk ook: