Politie Suriname toont foto’s doodgeschoten rovers

161

De politie van het ressort Geyersvlijt in Suriname heeft foto’s getoond van rovers die op zaterdag 17 september werden doodgeschoten na een vuurgevecht met de politie. Tijdens een achtervolging na een beroving bij een winkelpand, openden de rovers het vuur op de leden van het regio Bijstand Team Paramaribo. De politie schoot terug en daarbij werden vier rovers geraakt door politiekogels.

Drie van hen kwamen ter plaatse te overlijden. De vierde crimineel is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij in de ziekeninrichting is opgenomen.

De politie heeft op de plaats waar de rovers het vuur op hen openden een jachtgeweer met ingekorte loop en kolf en een revolver aangetroffen en in beslaggenomen. Een deel van de buit is eveneens aangetroffen en in beslaggenomen. De foto’s zijn te zien op de site van de Politie in Suriname. FOTO: Bombelman.com


161 REACTIES

 1. Een goede actie, maar de grootste crimineel van het land, Bouterse genaamd, loopt nog steeds vrij rond, net als Brunswijk, en nog enkele van dat geboedte op het kabinet, die hadden al meer dan 30 jaar geleden geliquideerd moeten worden.


  Maak melding

 2. Goeie aktie van de politie.
  Maar ik ben bang dat de politie agenten niet naar het internationaal gerechtshof worden gedaagd door Santokhi voor liquidatie. Denk aan het geval van tout lui faut kanaal weg.
  Looser!!!!


  Maak melding

 3. Maak niet uit voor of vn achteren blijf vn andere mans spullen af. Ze moeten gaan werken en dan krijgen ze geen kogels nog vn voren en vn achteren. Dat na torie


  Maak melding

 4. Het is triest en in triest te noemen. Als dit geboefte op de politie durft te schieten wat is dan een burgerleven voor hen? De politie kan niet anders dan gericht te schieten om deze gasten het roven onder bedreiging proberen een halt toe te roepen.
  Het is een ramp dat er ééntje nog in leven is, gelukkig dat de andere dode rovers dus niet meer hn gang kunnen gaan.
  Advies aan de politie:
  Zorg dat een land zonder geld geen geld verspilt aan misdadigers.


  Maak melding

 5. JA we moeten de bevolkings aantal op Peil houden je moet ook goed opgeleid kunnen zijn om op armen en benen te kunnen leren schieten jachtgeweer en revolver aangetroffen Ben benieuwd HOEVEEL kans deze deze 4 hadden om terug te schieten op de vlucht deze jongelui hebben paarseleiders als hun voorbeelden men heeft weinig ALTERNATIEVEN in deze zogenaamde beschaafde land met inwoners ze hadden de keus om te stelen voor eten enz of de rekenning gaan halen/verheffen bij de mensen die mede geholpen/verantwoorlijk zijn voor de situatie waar ze nu in zijn beland..niet zo lang
  geleden was er een man neergeschoten omdat hij fruit Wilde stelen.gezien de reactie van sommige onmensen hier begrijp ik waarom het land draait zo als het draait meten met 2 maten deze mensen hebben verder geen toegevoegde waarde voor de mensheid matrialisme en de dood geeft hun vreugde en voldoening be happy en vreet jezelf vet. als ik zo naar de foto kijk vraag ik me af of er echt wapens aanwezig waren(alles is corrupt)DEZE jonge man schat ik onder de 18.


  Maak melding

 6. hahaha, een deel van de buit is gevonden. het andere deel is natuurlijk ‘spoorloos’ verdwenen. want ze werden achtervolgd, de politie had hun steeds in zicht, hoe kan dan een deel van de buit verdwenen zijn? ze weten toch waar ze moesten zoeken?


  Maak melding

 7. “Skootoe-Boutoe” zeiden wij in onze kindertijd.Jullie hebben een goede job gedaan.
  De werkende bevolking is trots op jullie !!! De bevolking heeft ondanks ijzertraliewerk voor ramen en deuren, toch slapeloze nachten !! Ga zo door met je “job” !!
  Eindelijk aktie !! Niemand moet in deze, tante Silos om rekenschap vragen over het handelen van de politie !!!


  Maak melding

 8. STOP MET UW RACISTISCH GELEUTER !

  Kom met OPLOSSINGEN VOOR HET FAILLIET GEMAAKTE SRANANG !

  DE POLITIEKE-TOP DIE SRANAN VERNIETIGT, BESTAAT UIT VELERLEI BEVOLKINGSGROEPEN !

  NAAST DE ROVERS VAN PARTICULIEREN, MOETEN OOK DE ROVERS VAN STAATSGELDEN EN STAATS-EIGENDOMMEN HARD WORDEN AANGEPAKT !

  ENIGE VERSCHIL is, DAT DE STAATSROVERS, die zich POLITICI NOEMEN, en IN PAK MET DAS RONDLOPEN !

  OPPAKKEN, STRAFFEN EN KAALPLUKKEN DEZE GEWETENLOZE STAATSROVERS !

  PS : Ook de Hoge Pieten, de leiders, die deze STAATS-ROVERS BESCHERMEN !!!!!!!!!


  Maak melding

 9. We hebben stromend water uit de kraan. De rest kan ons niet schelen. Ze schieten en doden maar. Dar gebeurde toch al altijd. Al sinds de blanken het land bezetten. Er is niks veranderd. Behalve dat we nu stromend water uit een kraan hebben. Hoera!!


  Maak melding

 10. De paarse politieke elite moet geliquideerd worden. Mensen die deze omgeving hebben laten creëren die moeten opgeruimd worden. Mensen die hebben zitten roven uit de staatskas het land hebben laten verpauperen, het land richting de Middeleeuwen hebben terug geworpen, die moeten goedschiks of kwaadschiks tot de orde worden geroepen. Begin met de paarse DNA leden die dit roof kabinet schragen en die ene grote hoer van het parlement.
  Deze jongens zijn slachtoffers geworden van de situatie waarin Su terecht is gekomen. Ja, hun drijvers was hun vrije wil maar ook de verpauperde omgeving waarin ze terecht zijn gekomen. Zware misdadigers mogen van mij ook naar de andere wereld worden geholpen. Voor mensen die roofmisdaden plegen, geen enkele medelijden.


  Maak melding

 11. Wanneer worden sommige mensen wakker om te beseffen dat het leven niet alleen uit Z.E.D.S bestaat.

  Mentale zwakte zonder discipline leid tot gewetenloosheid en in de meeste gevallen tot zelfvernietiging.


  Maak melding

 12. Ssiew

  De rovers bestaan uit alle lagen van de surinaamse bevolking. Etniseren, zoals enkelingen van jullie dat doen is niet verstandig. Wie ook rooft moet gestopt worden met of zonder een polite kogel. Ze moeten afblijven van bezittingen van hardwerkenden


  Maak melding

 13. Gezien de foto’s, het is toch afschuwelijk hoe een mensenleven tot een eind moet komen? Let op ik heb ook geen medelijden met roofmoordenaars. Maar deze jongens hadden toch makkelijk geneutraliseerd kunnen worden?? Het zal je kind of broer maar wezen zeg ik. De politie had toch de overhand en alle instrumenten om deze jongens op een proportionele en met de gepaste middelen te neutraliseren/arresteren. Hoeveel is een mensenleven nu waard in het paarse paradijs. Roofmoordenaars hebben ook geen plek in mijn hart maar volgens hadden zij zich niet aan roofmoord schuldig gemaakt.
  Pakt de omgeving aan die dit heeft laten gebeuren. Het paarse paradijs geschapen door Bouva, Misi kaba, Sidonia en de andere paarse gebroed en rovers.


  Maak melding

 14. Anoniem,

  Je zie daar een dode rover liggen en voelt medelijden. Maar je voelt niks voor de slachtoffers. Weet jij wat zij nu mee maken? Verplaats je je eens in hen.


  Maak melding

 15. Suriname en zijn racistische volksmeerderheid moet accepteren dat andere soorten, rassen behalve mensen van Afrikaanse afkomst het land regeren.

  Wil je economische vooruitgang of wil je voor eindigen als een Afrikaanse land. Het is kiezen voor een van deze twee, allebei kan niet. Wetenschappelijk en feitelijk bewezen.

  Het is al aangetoond dat wanneer het hele volk welvaart, ook bevolkingsgroepen die hoog scoren in criminaliteit, civiliseren en participeren. Als je je geld kan verdienen hoeft je ook niet te gaan stelen. Creeer dus inkomen voor alle mensen dan gebeuren zulke dingen niet.

  Een regering die zich alleen maar bezighoud met zijn eigen zakken vullen is mede verantwoordelijk voor alle ellende in het land.


  Maak melding

 16. O, ik zou alle foto’s open klikken. En zie met mijn ogen wat ik zie. Natuurlijk voel ik mee met de slachtoffers. Ik heb ook geen medelijden met harde roofmoordenaars. Roofmoordenaars hebben geen plek, geen bestaansrecht in de ruimte/de omgeving/de wereld die met elkaar moeten delen. Maar ik had het over proportionaliteit. Subsidiariteit en proportionaliteit.
  Of moeten wij een samenleving met elkaar creëren waarin mensen voor elke misstap met hun leven moet betalen. Het zou je familie moeten wezen zou ik zeggen. Dan piept je anders.


  Maak melding

 17. Anoniem,

  Nee hoor. Familie die zo roofzuchtig en moorddadig zou zijn en een wapen op onschuldigen zou richten met het risico dat die wapen afgaat, verdienen straf. En als ze op de politie gaan schieten ook nog, ja dan kun je wel eens een kogel in je kop krijgen.


  Maak melding

 18. Weetje dat de chinees jullie ook langzaam vergiftige levensmidellen verkopen weten jullie hoeveel kwik/kanker verwekkende voedsel jullie eten en daar inademmen DAT HET KRAANWATER DAAR VERVUILD IS(FEITELIJK BEWEZEN)GAAN JULLIE JE BEZIGHOUDEN met wat goed is voor volk en kind de muntstuk heeft vele kanten ik begrijp nu wat meer van het surinaamse volk daar hoeze met kinderen en ouderen omgaan.EN wie ze wel en niet als verantwoordelijk oproepen we gaan mooi rustig afwachten maar geloof me de boslanders hebben meer manieren en beschaving en hersenscellen dan jullie creolen als ze de kansen krijgen hebben ze een razende snelle ontwikkeling dat kan jaloezie brengen begrijpelijk..ik ben zelf creoolsmix ik heb de verschillende groeperingen geobserveerd en de creolen kwamen als de asiociaalste uit de bus..alleen de creool hoorde ik discriminerend praten over de rest van de bevolkings groepen chinees/javaan/hindustaan/djoeka,s en andersom heeele zelden de tijd zal het leren de allermachtigste voor ons allen


  Maak melding

 19. Wat een asociaal geleuter voor meer dan 80%! Er zyn enkele goede reakties. Die arme chinees zag er verschrikkelijk uit. Gelukkig heeft hy nog fufur’man kunnen roepen toen een klant binnen kwam die de Politie meteen gebeld heeft, waarop rovers gevlucht zyn. Het is al de 2e keer dat deze zelfde man is beroofd!Afgetakeld hebben ze hem. Wat een angst voor dit gezin!
  Denk daar eens aan! En blijf met je poten af van spullen die niet van jou zijn!! En vooral van het leven van onschuldige burgers die hard werken om te surviven!! En generaliseer niet over het ras dat nu toevallig gepakt is. Het waren niet alleen suries! En het zal idd je kind naar wezen.. maar die heeft een duidelijke keuze gemaskt om anderen te mishandelen..te beroven etc!!


  Maak melding

 20. CIVD-er schiet op burger. Die mag je van mij opruimen, deze soort machtswellustelingen. Deze soort moordenaars mag je van mij standsrechtelijk naar de andere wereld helpen.


  Maak melding

 21. Surinamers roepen dat de criminelen aangepakt moet worden.
  Wel wij geven gehoor dat de Surinamers en vakantie gangers zich veilig moeten voelen.
  De boeven die er werk van gemaakt hebben om mensen te overvallen cq op inbrekers pad gaan zullen wij niet sparen.
  Wij noemen het gewoon.
  Risico van het vak.
  Inbrekers gaan als beesten te keer .
  En wij zullen niet aarzelen om deze personen te bevrijden van hun ziekte.
  Tot nu toe alleen lovende woorden van de Surinamers richting de politie.
  Dus wees gerust en let op boeven denk aan risico v/h vak


  Maak melding

 22. De fotograaf (pr van het korps) heeft de politie een slechte dienst bewezen met de foto’s van de misdadigers. Ik heb de foto’s op een andere Surinaamse nieuwssite (weet niet meer welke) gezien en het eerste wat me opviel was dat de aangeschoten rovers geboeid waren.

  De vraag die elke advocaat ter discussie zal stellen is: Zijn de misdadige rovers voor of na de schietpartij in de boeien geslagen?


  Maak melding

 23. Oog om oog , tand om tand zo bedoelde Dora Silos en gefeliciteerd surinamers,we lijken nu op Mexico waar de lijken in de straten liggen.We hebben een mijlpaald bereikt..er bestaat geen law and order meer in Suriname!Gefeliciteerd surinamers,dora weet hoe ze jullie moet keren en draaien om aan haar zijde te krijgen en ze heeft succes behaald gezien de felicitaties hier,alleen in landen waar recht nog overeind staat krijg je zulke toestanden niet.je bent politie agent en geen rechter.Ergens anders in de wereld zouden deze politie mannen terechtstaan voor moord maar in Suriname ben je een Held.


  Maak melding

 24. Wat boeit het of de boeien voor of na de kogel zijn omgedaan. Ze waren toch ook zelf bezig die Chinees te boeien? Het wel en wee van die Chinees boeide hen ook niet. Het enige wat hen boeide was de buit. En de politie boeide hen letterlijk en figuurlijk.
  Dus een wwarschuwing voor alle komende rovers: je kunt beter stoppen en je direct overgeven aan de politie of een deal maken: 10% van de buit voor jou en 90% voor hen en je wordt of niet gepakt – je bent zgn ontsnapt – of je krijgt een lagere straf en je leven wordt gespaard.


  Maak melding

 25. @Anoniem

  De Chinese eigenaar ligt op de intensive care op het moment. Daar heb ik medelijden mee want dit is al de tweede keer dat hem dit overkomt. Ik ken de winkel. Er is niks te halen. Het zijn oudere mensen. Hij verkoopt wat bier en gasbommen. Ik hoop dat rover nummer 4 alsnog aan z’n eind komt. Valse honden maak je ook af.


  Maak melding

 26. Dit dodelijke geweld is voor iedereen triest, niet alleen voor de familie, nabestaanden van overvallers maar ook voor de schutters van de politie is de kans groot dat het nare gevolgen heeft.

  De rovers hebben een beroepsrisico genomen door geweld te gebruiken tegen een winkeliersfamilie en door op de politie te schieten. Hun overlijden kan men rationeel als eigen schuld/ diep gat zien als mede geen kosten voor de rechtszaak en de lange gevangenis straf.

  Belangrijk is wel vast te stellen dat in een kleine gemeenschap dit soort geweld normaal begint te worden. Zeker als je denkt aan het geweld dat de CIVDer op straat gebruikt heeft om een particulier menings te beslechten.

  De regering zwijgt opvallend.


  Maak melding

 27. PARAMARIBO – “Het belangrijkste wat we nog willen zien gebeuren, is dat organisaties die niet direct te maken hebben met gezondheid, actie ondernemen om mannen aan te moedigen zich te laten testen op hiv.” Dit zegt Wendy Emanuelson, coördinator van de campagne ‘Mijn toffe man’ van het ministerie van Volksgezondheid, in samenwerking met de Pan Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (Paho). Ze denkt onder andere aan bedrijven, verenigingen en buurtorganisaties

  Donderdag was het precies een maand geleden dat het departement het project is gestart om mannen te stimuleren op hun gezondheid te letten en op tijd naar de dokter te gaan maar vooral om een hiv-test te doen. Volksgezondheid heeft geconstateerd, dat mannen zich niet snel laat laten onderzoeken. “Dit moet veranderen,” stelt zij. Eind september zal een voorlopige evaluatie van het project plaatsvinden. Emanuelson kan nu niet zeggen hoe de doelgroep heeft gereageerd op deze campagne, maar ze hoopt in ieder geval dat het doel bereikt wordt. “We zouden het fijn vinden als men elkaar aanmoedigt. Die motivatie moet er altijd zijn.”

  Mannen kunnen zich op verschillende locaties gratis laten testen. Bij de Dermatologische Dienst is het tot eind van de maand mogelijk om een test via de mond te doen en bij geselecteerde poli’s van de Regionale Gezondheidsdienst gebeurt dat volgens de oude methode, met een prikje. Bij poli Latour hebben vanaf dinsdag tot vrijdag maar twee mannen zich laten testen, bij poli Albina waren het er zeven. Wat mogelijk een negatieve invloed zou kunnen hebben op het testgedrag zijn stigma en discriminatie. Personen die hiv-positief zijn, ondervinden vaker last hiervan. Alleen wanneer de gemeenschap zich voldoende bewust is dat hiv ook een chronische aandoening is, zou hierin volgens haar verandering kunnen komen.


  Maak melding

 28. @Ray,

  Deze rovers hadden pech. De rover Waalmiek had geluk. Hij probeerde op een dag de Heilige Narad Muni te beroven. Narad kreeg zo’n enorme medelijden met hem en vroeg hem: voor wie roof je eigenlijk? Voor mijn gezin, zei Waalmiek. Is jouw gezin hier mee eens? Weet ik niet. Ga het dan vragen. Mooi niet, want dan ontsnap jij. Ok, ga het ze vragen en bindt mij hier vast opdat ik niet ontsnap. Aldus gedaan. Walmiek kwam terug. Wat zei je gezin? Ze zeiden dat alleen ik de zonde van mijn daden draag en zij niet, want het is uitsluitend mijn verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen.
  Wil je dan toch doorgaan met dit zondige leven? Nee, maar wat kan ik anders? Hoe graag wil jij iets anders, hoe graag wil jij je verlossing bereiken? Dol graag, meer dan alles, maar hoe?
  Narad muni gaf Waalmiek de Raam-naam en na jaren van oefening werd Waalmiek zelf een Grote Heilige en de eerste schrijver van een epos op de werld: de Walmiekie Ramayan en tevens ontmoette hij Parmatma Bhagvan Shri Raam in levenden lijve, maar niet alleen Hem, maar ook Hanuman, Lakshman, Bharat, Shatruhan, Bhagvati Sita Devi. Hij voedde tevens de kinderen van Ram en Sita mede op.
  Dus als je als rover heel veel geluk hebt, kom je de Heilige Narad Muni tegen en heb je echt pech, dan kom je een gierige politieman tegen die je een kogel door je kop jaagt.

  Overigens, fijne Pitri Paksh toegewenst aan alle Hindoes. Pitri Paksh is gisteren begonnen en loopt tm 30 september. Het is de periode waarin Hindoes hun voorvaders gedenken, water en voedsel of minimaal een glas water offeren aan de 3 generaties boven hen en om zegen vragen om de continuiteit van hun kennis, religie en cultuur te bewerkstelligen. Het is de plicht van elke Hindoe om z’n cultuur, religie en spirituele kennis door te geven van de ene generatie op de andere, opdat hij altijd verbonden blijft met God.
  Tevens is dit een zeer gunstige periode om uit naam van je overleden (voor)ouders voedsel, kleding, geld en andere giften te schenken aan de behoeftigen. En ook om moeder de Koe extra te verwennen, met veel liefde zorg, lekkere hapjes (koeien houden van zoetigheden!), check up door een dierenarts (controle van ziekten en gebreken) enz.


  Maak melding

 29. waarom zou de politie terecht moeten staan?
  als je op de politie schiet, waar ter wereld dan ook,
  schiet de politie terug
  gelukkig waren ze raak, de gevangenis kost de belastingbetaler alleen maar geld
  eenmaal er uit, vervallen ze in dezelfde criminaliteit omdat ze geen moer kunnen.
  en de belasting betaler is weer het slachtoffer


  Maak melding

 30. @Water naar zee
  Kijk in Suriname gelooft men allang niet meer in wet en recht.Criminelen die zichzelf met amnestie belonen en om vergiffenis smeken en hun zin krijgen nogerbij moet je toch een heleboel vertellen dat wet en recht niet meer gelden in Suriname?Stel je voor in Suriname kunnen criminelen zelfs bevelen geven aan de rechters die dezen nog braafjes opvolgen!
  Dora heeft gesproken..
  ..wacht niet,schiet!!


  Maak melding

 31. Geen enkele oplettende burger in Suriname zal het gedrag van deze rovers goedkeuren, maar het is wel opvallend dat wij in Suriname meedogenloos optreden van de politie tegen kruimeldieven goedkeuren, terwijl we megadieven, die er ook schuld aan hebben dat het aantal kruimeldieven in het land schrikbarend toeneemt, met alle egards behandelen en hen ook nog aanspreken met Zijne Excellentie.


  Maak melding

 32. @Vijay,
  Jij bent de grootste nietsnutter en crimineel die nog rondloopt.
  Overschrijven copy paste daar ben je goed in.
  Kan je helemaal niet volgen.
  Blijf bij het onderwerp of zoek wakoof op.


  Maak melding

 33. @nooit meer last
  Wat denk jij?Dat hiermee alle criminaliteit is geeindigd?Nu gaat het nog spannender worden De criminelen gaan terugslaan en dan ga ik zien of de politie helden van jou een antwoord voor ze hebben.Geficiteerd nu hebben we het wilde westen in Suriname.


  Maak melding

 34. [dat wij in Suriname meedogenloos optreden van de politie tegen kruimeldieven goedkeuren]
  @Franchepane

  Iemand dusdanig mishandelen dat deze op de intensive care terecht komt en daarna als een dolle gaan lopen schieten valt in mijn beleving niet onder kruimeldieven.


  Maak melding

 35. Tja de meest gevreesde crimineel van Suriname is lijder heden en niemand die het plotseling erg vind misscbien dat ze hem heimelijk ook als een held zien want hij heeft de executies van 15 op zijn naam staan. Belfort heeft 4,dora beeft ook 4 en we blijven tellen..


  Maak melding

 36. PARAMARIBO, 28 jun – Het Internationaal Strafhof in Den Haag, Nederland, begin teen onderzoek naar gewelddadig politieoptreden in Suriname. Dit meldt de Ware Tijd. Het gaat om enkele gevallen met dodelijke afloop.

  De zaken zijn aanhangig gemaakt door de Surinaamse mensenrechtenorganisatie Allied Collective, AC. Het Hof heeft de organisatie laten weten dat haar verzoek om een onderzoek getoetst zal worden aan het Statuut van Rome. Suriname heeft dit mensenrechtenakkoord ondertekend en geratificeerd. “Het streven is om te komen tot strafvervolging van de daders en opdrachtgevers”, zegt AC-voorzitter Robert Hewitt.

  Er zijn minimaal vier gevallen voorgelegd aan het Strafhof. De bedoeling is het besef van wet en recht steviger te verankeren. “Volgens het internationaal recht hebben ook verdachten recht op een eerlijk proces en ze mogen niet zonder meer worden gedood door de politie. Zaken veranderen in de hele wereld, waardoor wetsdienaren niet meer zomaar mogen doodschieten. Dat moet ook gelden voor Suriname”, aldus Hewitt.


  Maak melding

 37. @Paul
  Dan het beste dat de politie kan doen voor ons is iedereen te voorzien van een wapen en dan hoeven wij niet bont en blauw geslagen te worden maar schieten wij de boeven zelfs kapot!
  Waarom dan wachten op de politie?


  Maak melding

 38. In de slavenij waren het de specials groep die zich durfde te verzetten het zal ook die groep zijn die het meeste gediscrimineerd word en die jullie zelf hebben gecreerd als tuig nu vandaag de dag


  Maak melding

 39. @pipo
  Ja prachtig zulke fotos te zien zolang je eigen familielid toevallig niet te zien is op de te volgen series.
  Dan zal het afgelopen zijn met de pret dat je nu beleefd.


  Maak melding

 40. Wat een geleuter over het doodschieten van 3-criminelen!!!
  Hadden zij wel medelijden met de Chinees die ze overvielen ??

  Is ooit een familielid van jullie overvallen ?/
  Ik ken mensen die niet eens meer uit huis durven te gaan !!!
  Psychish helemaal kapot !!

  Skoto, soet-ding-kirie !!! Mijn belastinggeld hoeft ze niet verzorgen in Sant Boma !!
  Er zijn genoeg oudjes die pinaren
  Tante SIlos, goed dat je het opneemt voor de Politie, maar wanneer ga je optreden tegen de door jou genoemde “Marron schurken, benoemd door Tigri Barba” op ministerie van J/P ? We horen niets meer over die zaken.


  Maak melding

 41. @Vijay,

  Helemaal eens met jou! Onze voorvaders zouden niet trots zijn op ons indien we hun cultuur, religie en spirituele kennis weggooiden en die van de kafries of anderen gingen overnemen. Zonder continuïteit ontstaat alleen maar elllende. Tegenwoordig kun je zowel in Nederland, Suriname als India zien hoe een heleboel dogla Hindoes de voorvechters zijn geworden van de corrompering van het Hindoeisme. Van zulke dogla’s moet men gepaste afstand nemen, vind ik, uit zelfbescherming. Het enige wat ze kunnen is vernielen en verminken. Als je naar de dogla’s kijkt, dan zie je dat ze bijna allemaal kiezen voor de cultuur en religie van de niet-Hindoes. Hierdoor wordt het Hindoeisme niet voortgezet en de verwekkers van zulke dogla’s treft hier de blaam en de zonde!


  Maak melding

 42. @Ray

  Laat je nakijken idioot. Werkelijk elk onderwerp weet je te linken aan de NDP. Schaamteloos over de rug van een zwaargewonde bejaarde Chinees je politieke dingetje willen doen. Gadverdamme wat een onsmakelijk persoon ben je.


  Maak melding

 43. @ Ray
  Mijn familie leden zitten allemaal goed en kunnen hun eigen rookwaren betalen zij zijn niet van jouw soort die altijd maar bedelen voor een sigaretje. Wat zullen jouw ouders trots op jouw zijn hopelijk weet je wie jouw echte vader is.
  Moet ik nou medelijden met deze kakkerlakken hebben als het jouw zo dwars zit betaal jij de begrafenis kosten.


  Maak melding

 44. Overigens, vruchtbare Pitri Paksha toegwenst aan alle Hindoes. Als je niks kunt of wilt doen, herdenk dan in gedachten je overleden (voor)ouders en wees hen dankbaar en doe een gebed voor hun welzijn en dat ze een goede wedergeboorte mogen krijgen in een huis van Hindoes die het wel nauw nemen met hun religie, cultuur, taal en spirituele kennis.


  Maak melding

 45. de criminelen gaan terug slaan??
  wat denk je dat het schieten op de politie is, een grapje
  wha ha ha
  als de politie het toelaat dat op hun geschoten wordt en niets terug doen kunnen ze beter opdoeken
  daarvoor hebben we juist de politie
  maar wil je gaan schieten op de politie dan weet je dat je kogels terug kan verwachten
  overal ter wereld


  Maak melding

 46. B. Wakoef
  18 september 2016 heel veel zonde in alle rangen en standen klopt wel er zijn groepen die het overtreffen elke maand wisselen ze van kerk en geloof of om er een man te zoeken..Ik begrijp u als u zegt gepaste afstand ik heb in 27 maanden leren beseffen waarom ..AAN DE BUITE KANT ZIE JE NIET HOE ROT ZE VAN BINNEN ZIJN…


  Maak melding

 47. Wat short het aan berichtgeving.
  Politie laat foto’s van doodgeschoten Rovers zien.
  Waar heeft men het over ik zie maar een Rover op de foto.
  Jammer dat de posters dit niet gezien hebben.
  Ray die klets maar op los waren het families van jouw Ray?.
  Iemand beweerd foto’s op een site van de Rovers gezien te hebben maar weet niet op welke site.
  Jammer geheugen verlies


  Maak melding

 48. Foto’s worden geplaatst zo wil Dora laten zien hoe daadkrachtig zij te werk gaat. Heeft Dora na aankondiging van diepgaand onderzoek aangaande brandstichting Vreemdelingendienst al verteld wie de daders zijn?
  Wordt aan Dora gevraagd naar het volwaardig functioneren van het OM in deze rechtstaat?
  Burgers hebben het zwaar ivm de bouta-crisis enerzijds en de straatrovers anderzijds. Er is wel een significant verschil namelijk het individuele bankroet van burgers tov het nationale bankroet veroorzaakt door rijkgeworden criminelen pur sang die zich regeerders coalitie en adviseurs noemen.


  Maak melding

 49. Genetisch gemanipuleerde producten gevaarlijk voor gezondheid
  17-09- 2016
  Ricky Stutgard
  Ricky Stutgard
  Het is alom bekend dat meelproducten zoals rijst, bami en noodles uit onder andere India, de Filipijnen, maar ook in steeds meer Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen, en China van plastic worden gemaakt. Zelfs kenners weten niet gemakkelijk te onderscheiden wat echt is en wat van plastic, want zowel de smaak als de geur zijn identiek aan de echte producten. Eén ding is zeker en dat is dat plastic de gezondheid schaadt. Vandaar dat consumentenorganisaties de gemeenschap waarschuwen voor deze producten. Hetzelfde geldt voor producten die rode kleurstoffen bevatten. Dat is sulfaat en sulfaat is zwaar kankerverwekkend en daarom verboden in Europa, maar in Suriname stikt het ervan in supermarkten en restaurants.
  Voedseltechnoloog Ricky Stutgard zegt niet te geloven dat de producten inderdaad van plastic gemaakt zijn of plastic bevatten. Het zijn niets anders dan genetisch gemanipuleerde producten. “Dit kan gezien worden als een strijd die de westerse wereld met de Aziatische wereld heeft”, zegt Stutgard. “In de vijftiger jaren had Suriname namelijk ook zo’n discussie over kokosolie en sojaolie. Toen de Amerikanen kokosolie wilden exporteren, hebben ze ook veel negatief nieuws verspreid dat gebruik van kokosolie van Suriname hart- en vaatziekten verhoogt. Echter hebben ze nooit gesproken over hoe hun kippen ook hart- en vaatziekten verhogen.” Volgens de voedseltechnoloog wordt er momenteel negatief gesproken over de rijstproductie van China. “Amerika produceert rijst dat ongeveer 2% genetisch gemanipuleerd is. China daarentegen produceert rijst dat 5% genetisch gemanipuleerd is. Dat rijst van China is ook veel goedkoper. Hierdoor beconcurreert hij die van het westen heel zwaar. Vandaar dat er veel negatieve reclame gemaakt wordt door Amerika.”
  De voedseltechnoloog geeft aan echter sowieso tegen genetisch gemanipuleerde producten te zijn, omdat hij van menig is dat lichaamsvreemde stoffen in ons lichaam vroeg of laat voor allerlei problemen kunnen zorgen. In het verleden is het bewezen dat DES (diethylstilbestrol; een kunstmatig hormoon dat jarenlang in pil vorm gegeven werd aan zwangere vrouwen over de hele wereld, omdat men dacht dat het miskramen kon voorkomen) die werd gebruikt in de dertiger jaren juist voor zwangerschapsproblemen heeft gezorgd. “Genetische gemanipuleerde stoffen zijn sowieso gevaarlijk en we zullen de gevolgen op lang termijn zeker zien. We zullen in dit kader terug moeten gaan naar het eten van de rauwe grondstoffen. Want hoe meer de producten verwerkt zijn, hoe schadelijker ze zullen zijn. Dus gewoon onze eigen rijst gebruiken, onze groenten en vleesproducten omdat deze producten onder andere gezonder zijn”, aldus de voedseltechnoloog.
  BINNENLAND


  Maak melding

 50. De doden liggen met handboeien om, zouden zij willen vluchten richting Sarwa-eodaj of hodie mihi cras tibi, in ieder geval a boeng ghie ding beesten.


  Maak melding

 51. IN ONZE RECHTSSTAAT GELDT : RECHT VOOR EEN, RECHT VOOR ALLEN ! ALLEN GELIJK VOOR DE WET !
  ALLEN GELIJK BEHANDELD EN GELIJKBERECHTIGD !

  PAK OP EN BESTRAF, ZEER HARD, ALLE PERSONEN DIE STAATSGELDEN EN STAATSGOEDEREN VAN ONS
  ROVEN ! NIET ALLEEN DE KLEINE ROVERS !

  PLUK DEZE ROVERS, IN HUN NETTE PAKKEN, KAAL !!!

  DE STAAT SRANANG IS FAILLIET GEGAAN, MEDE DOOR HET ROVEN EN STELEN VAN CORRUPTE POLITICI !

  PRES IS ONGESTELD GEWORDEN NA PUBLICATIE CLAD-RAPPORTEN OVER CARIFESTA-GELDEN-ROOF EN NASCHOOLSE-OPVANG-GELDEN- ROOF !

  ONGESTELD OMDAT DE NAMEN VAN VELE NDP-KOPSTUKKEN GENOEMD ZIJN IN DEZE TWEE ZWARE CORRUPTIE-ROOFGEVALLEN !!!

  PAK DEZE ROVERS ONMIDDELLIJK OP EN BESTRAF HEN !!!

  SRANANG MOET, MET SPOED, WEER EEN RECHTS-STAAT WORDEN !!!!

  PS : DE BEJAARDE FAILLIETMAKERS VAN ONS LAND VERTONEN TEKENEN VAN VERGEET-ACHTIGHEID !!!!!

  WE MOETEN PAS JUICHEN ALS ALLE ROVERS, INCUSIEF DE ROVERS VAN STAATSGELDEN EN STAATSEIGENDOMMEN, OOK IN JAIL ZITTEN !!!!!!!


  Maak melding

 52. IK LEES DAT DORA de foto’s van de doodgeschoten ROVERS publiceert, om DAADKRACHTIG OVER TE KOMEN !

  UN OPO UN AI, DORA MAG DE CLAD-RAPPORTEN OVER DE MEGA-CORRUPTIE door de KOPSTUKKEN, NIET LEZEN !
  ZIJ MAG OOK GEEN ACTIE ONDERNEMEN OP BASIS VAN DE CLAD-RAPPORTEN !!
  DEZE TOP-BOEVEN LOPEN VRIJ ROND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DANG HOE DANG DAADKRACHTIG ?????
  HOE ZO DAADKRACHTIG ??????????????

  MAAK DAT DE NDP-KAT WIJS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 53. Het moreel verval bij sommige mensen blijkt uit postings die het opnemen VOOR de boeven. Het waren allen veroordeelde delinquenten die uit Hazard waren ontsnapt en zich jaren uit de handen van de politie wisten te houden.
  In de rug geschoten? Waaruit blijkt dat?
  Wie schoten het eerst? De boeven! De politie en de RBD hebben adequaat gehandeld.
  Tot de borven behoorde 1 Surinamer. De anderen waren 2 Jamaicanen en een Guyanees.
  Ik zou zeggen: Zand erover! Letterlijk.


  Maak melding

 54. Het gevolg van hun oerdomme stomme keuze, misdadiger worden als hun………..grote voorbeelden op wie ze hebben gestemd. Helaas hebben zij geen macht zoals de paarse roverheid en baas der misdaad. Triest, maar mooi beet.


  Maak melding

 55. Mamjo nr 2 hier met racistisch geleuter van een zwaar getraumatiseerd persoon.
  Foei waterkant dat je dit toelaat.zeker zelf olie op het vuur gooien voor vieuws en geld.
  Ik ben weg hier.
  Ik condoleer de families , want na sma mek deng toe.


  Maak melding

 56. Nu nog de de figuren die de staatskas leeggeroofd hebben en wij als gevolg daarvan moeten dealen een toename van de criminaliteit en slechte medische voorzieningen.Hoeveel mensen gaan de pijp uit door de gevolgen van de ellende waar het land nu in zit? Gevolg van corruptie , wanbestuur,beroven van het volk (graaien in de staatskas,toekennen van top salarissen aan managers en politici met de kennis dat de niet robuuste economie het niet kan dragen) Deze gasten komen ermee weg.


  Maak melding

 57. Rijst van plastic? Dan zou het toch smelten in de pan? Ik denk dat ze bedoelen dat het rijst goed fijn gemalen wordt en daarvan weer lange korrels gemaakt worden, net zoals ze dat doen met frites.


  Maak melding

 58. Ik vind het erg wij kijken tot ons neus waarom stelen ze de bron is ons regering die moeten ze weg sturen en berechten misschien hadden de mensen een gezin maar met geld gebrek moeten ze stelen nood breek wet


  Maak melding

 59. @RK
  “met geld gebrek moeten ze stelen nood breek wet”

  Deze kakkerlakken moeten leren om te werken voor je geld
  maar helaas zal het nooit lukken om een aap auto te leren rijden. Mensen zoals jij hebben een denkvermogen van een awarie daarom zal je nooit vooruit komen.


  Maak melding

 60. @njang ka

  Laat je eigen nakijken waarschijnlijk heb je ebola mensen noemen het beestje gewoon bij de naam is niks mis mee.
  Deze beestjes doen alleen maar roven en stelen ga eens langs in een gevangenis dan zie je wat voor beestjes er daar zitten, 9999.99% zijn beestjes..ITS a Fact.


  Maak melding

 61. Paul, je hebt gelijk dat het in dit geval niet om kruimeldieven gaat, maar in vergelijking met wat Zijne Excellentie heeft gedaan en nog steeds doet, gaat het ook in dit geval om kleine jongens.


  Maak melding

 62. Er zij te veel vreemdelingen in Su en deze mensen verzorgen alleen maar problemen en ontwrichten het paradijselijke leven in Switi Sranang. Canada heeft het gelijk, dat Su niet veilig is en dat hier rovers en wettelozen de dienst uitmaken in het openbare leven zoals de Guyanezen, brazilianen, chinezen, colombianen,venezuelanen , haitianen en andere. Kunnen we nog spreken dat Su ; switi sranang is. Ik woon gelukkig in het distrikt dat nog vrij rustig is tussen vrede lievende , hardwerkende en creatieve javanen.


  Maak melding

 63. Forummers, reageerders, Odi odi.

  Het KPS. maakt thans bekend, dat er geen enkele lijkschouwing plaats zal vinden op de doodgeschoten crimineel Furgel Grant.

  Ook zal er geen toestemming worden verleend voor het houden van een ‘singi neti’ voor deze rover.

  Hij zal in alle stilte worden gecremeerd door Hennep.
  Ook de overige twee (2) doodgeschoten criminelen, zullen samen met Furgel Grant in één OVEN van Hennep worden gecremeerd.

  Aldus het laatste nieuws van het KPS.


  Maak melding

 64. Ik kan nog steeds niet geloven dat, “goed bij hun zinnen zijnde personen” zo tekeer kunnen gaan tegen de pollitie die moet waken over de veiligheid van personen en niet zouden mogen terugschieten als op hen wordt geschoten !!!
  Kijk maar wat de politie in de USA doet !! Daar wordt je neergeknald om elk wisje wasje (in het top-democratisch land).

  Skotoe, sotoe ding beest dies direkt kirie !!! Geen voeding voor ze met onze belastingcenten terwijl oudjes creperen omdat voor hen niet gezorgd kan worden.


  Maak melding

 65. Mijn vermoeden is dat de politie die rovers heeft getipt en hen vervolgens heeft neergeknald en een deel van de buit in eigen zak heeft gestopt. Zei Dora laatst niet dat de politie geen geld heeft? Zo komen ze dus aan hun geld. Die omoe sneesie had maar een verzekering moeten afsluiten, dan had hij uitgekeerd gekregen.


  Maak melding

 66. ?? en de meneer met geheugenverlies, als je het bericht hierboven goed gelezen had, had je gezien dat de foto’s op de ‘site van de politie in Suriname’ te zien zijn, ga naar boven en click op de link.


  Maak melding

 67. Als er geen werk te vinden is en je moet eten dan pak je weg van anderen. Maar met een afgezaagde loop van het geweer en pistolen op zak zou je zeggen ze waren goed uitgerust voor wegpakken. Zo je verliest meestal van de politie met schieten. Overlevenden kunnen beter het pakketje van sociale zaken uitproberen. Is niet zo lekker maar je leeft langer.


  Maak melding

 68. De Front-aanhang is haastig op zoek naar punten die mogelijk de schending van mensenrechten van deze criminelen kunnen rechtvaardigen. Ik kijk daarom uit naar het moment waarop de Fronters een geldinzamelingsactie gaan houden om de advokaatkosten/procedurekosten voor de familie van de criminelen te kunnen bekostigen.

  Het zal me daarom ook niet verbazen als wij vernemen dat de acties van criminelen vanuit kamp Front worden geregisseerd.Hun doel is duidelijk. Zij zijn erop uit om de regering zoveel mogelijk in diskrediet te brengen.


  Maak melding

 69. RobG, wat heeft dit met het Front te maken? Als je als ordinaire crimineel in Suriname meer geld wil hebben dan je toekomt, dan ga je Chinese winkeliers (Front of NDP aanhangersd maakt geen verschil) overvallen, ben je echter een elitaire crimineel met sjerp en ambtsketen om je nek, dan zorg je o.a. middels een pennenstreek ervoor dat je vrouw, je ordinair criminele zonen en je dochter jarenlang een ministerssalaris innen, je vergroot daarmee je gezinsinkomen enorm en voor alle zekerheid schaf je ook nog een gepantserde auto aan, waardoor de politie of anderen je niet bij elke gelegenheid, die zich voordoet, kunnen beschieten of oppakken.


  Maak melding

 70. Middelmatige geesten veroordelen over het algemeen alles wat hun begrip te boven gaat.Een criticus die alleen leest om fouten te vinden en te veroordelen is een even barbaars wezen als een rechter die zich voornemen zou iedereen die voor hem geleid wordt te laten ophangen.


  Maak melding

 71. Als je het beheer over de Sahara aan de federale regering geeft, zal er binnen vijf jaar een tekort aan zand ontstaan.
  Wij kruisigen onszelf tussen twee dieven: spijt om gisteren en angst voor morgen.


  Maak melding

 72. Wanneer het aan mij zou zijn om te beslissen of we een regering zouden moeten hebben zonder kranten, of kranten zonder een regering, dan zou ik geen ogenblik aarzelen om het laatste te kiezen.


  Maak melding

 73. @ RobG

  wederom lul je weer uit je kaolo nek, deze kan.er lijer moeten ze opruimen. Dat moet met jou ook gbeuren idioot,
  wat heeft de regering hiermee te maken ??
  Het zijn gewoon criminelen zoals jij, alleen loopt jij misschien met een stropdas rond !!!!!!

  Sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 74. Een regering gaat nooit te gronde dan door eigen schuld en bijna altijd ten gevolge van oude fouten die de oorzaak zijn van nieuwe.Voor een onrechtvaardige regering is een martelaar schadelijker dan een rebel.Niet alleen onze toekomstige economische stabiliteit, maar de stabiliteit van onze democratische instellingen is afhankelijk van de vastberadenheid van onze regering om inactieve mensen werk te verschaffen.


  Maak melding

 75. @Poco Loco

  Naar aanleiding van de ernstige roof zegt u : “Het Front is achter de schermen gemeen, ja zeer gemeen bezig.”

  NEEN Poco Loco ,Uw NDP is NIET achter de schermen bezig, het gaat om OPENLJKE ROOF, zie de CLAD-rapporten over de GESTOLEN Carifesta-geldenen de GESTOLEN Naschoolse Opvang-gelden !

  Namen van NDP-kopstukken worden door de CLAD geneomd, soms met vermelding van de verdwenen BEDRAGEN !!!!!!!

  PAK DE NDP-BOEVEN VAN STAATSGELDEN OP, BERECHT ZE EN PLUK ZE KAAL !
  HANDEN AF VAN ONS STAATSGELD !

  DE COMPLETE NDP-DOKT , het Volk vraagt om TERUGSTORTING en AFPAKKEN van het GESTOLEN GELD !!! STOP DE CORRUPTIE, start met het wegvagen van de POLITIEKE-NDP-BOEVEN !!!

  PS : DORA EN DESI geven niet thuis, ze zijn ongesteld en zijn ondergedoken, omdat de Staatsveiligheid nog steeds in gevaar is !!! DENG FREDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 76. De politieke partijen verwerven al haar deugden zolang ze in de oppositie zijn en vergooien ze als ze aan de macht komen.Geen regering kan lang zorgeloos zijn zonder geduchte oppositie.

  De oppositie moet te goeder trouw zijn. Dit volgt uit de aard der dingen. Daarom mag een regering die te goeder trouw is, nooit de oppositie minachten.


  Maak melding

 77. @ROB-GEK

  De SCHENDING VAN MENSENRECHTEN zie je duidelijk bij de 8 DECEMBER MASSAMOORD en bij de MOIWANA-MASSAMOORD!!!!!!!!!!!!

  Acties van criminelen worden volgens u vanuit het Front geregisseerd ??????

  Wie van de NDP regisseert volgens u de ROOF door NDP- KOP-STUKKEN van STAATSGELDEN bij CARIFESTA en bij de NASCHOOLSE OPVANG ????????

  Wie van de NDP regisseerde volgens u het drukken en in omloop brengen van MILJARDEN AAN ONGEDEKTE SRD-BANKBILJETTEN ?????????????????????????

  Welke NDPer regiseerde de diefstal van het Jaarbudget van het Ministerie van Openbare werken ??????????????

  Welke NDPers regisseerden het verdwijnen van ALLE MONETAIRE RESERVES en AL ONS GOUD bij de Centrale Bank van Suriname ????????????????????????????

  YU LAW, MA A VOLK FU SRANANG NO LAW !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 78. In Indonesia worden de IDUL ADHA vlees Huis aan huis bezorgd op naam elk gezin krijgen minimaal 2 kilogram vlees. waren er 240 miljoenen inwoners. Slachten van vee in de maand IDUL ADHAH behoort tot de Moslim geloof ja, elk Moskee mag 20 koeien en 30 schapen/kaning slachten ja, de helf is voor familieleden en andere helf is voor de arme Moslim ja.


  Maak melding

 79. Forummers, reageerders, Odi odi.

  @JZwartmans (Jacko)!
  Fawaka man?
  Deze criminelen Rusten niet in Vrede, maar met ‘kogels’.

  Geen Sari tori! Maar opruimen van deze gasten.
  Ik hoop dat deze doodgeschoten criminelen in alle stilte, samen in één oven van Hennep gecremeerd worden.

  Doodgeschoten rover Furgel Grant, was 4 jaar terug ontsnapt uit Hazard.

  Hij kwam enkele dagen terug met (3) andere buitenlandse criminelen, om wederom een (roofoverval) met geweld te gaan plegen bij een winkelier.

  Hij wist niet dat hij zich moest melden voor zijn ‘zonden’ bij STEVE MEYE WONDER.
  Jullie weten het wel!
  Om voor zijn ‘biecht’ te verschijnen bij de zogenaamde ‘biechtvader’ STEVE MEYE WONDER van SRD. 8000,- npm.


  Maak melding

 80. @Budayayawa! maandag 19 september 2016 om 00:50 uur.

  Je bent vergeten om ook Bangladesh te vermelden.

  Heb je de beelden nog gezien op de TV?
  De straten waren ROOD v/h BLOED.


  Maak melding

 81. Bouta moest ook zo geliquedeerd worden weet je want hy is topcrimineel!
  Dan zal het beter gaan met suriname!
  Ik weet niet hor wanneer deze opa zijn straf krijgt want hy fokt de boel hier op !!!!


  Maak melding

 82. Poco, het Front hoeft niets gemeens te doen achter de schermen, ze kunnen bij wijze van spreken gewoon in hun hangmat gaan liggen en toekijken hoe de NDP, door zoveel onkunde, loze beloften en corruptie aan de lopende band, zichzelf ten gronde richt.


  Maak melding

 83. Dieven zijn dood. Politie heeft opgetreden. Punt!!!! Waarom moet er nu weer in kleur worden gesproken en mensen voor apen uitgemaakt. Daarom komt Suriname geen stap verder. Altijd mensen afkraken. Wanneer worden jullie een beetje volwassen.


  Maak melding

 84. Die mensen die bezig zijn rassen tebeledigen en domme dingen berichten waarom anoniem als je flink bent als hoe je schrijft komt met je echte naam in beeld verschuil je niet zo .


  Maak melding

 85. In plaats dat wij deze site gebruiken om goed en verstandig te communiceren wat doen sommige mensen die verheven voelen en denken dat beter zijn door andere op hun afkomst tebeledigen wie is dommer die donker gekleurde of laat ik het zeggen die aap of jij zelf .dogla crelool trots ben ik .


  Maak melding

 86. Waar wetteloosheid heerst , wordt je ook wetteloos gestraft !!!

  Waar gingen deze jongens niet werken?
  Als je werkloos bent pak een hengel en ga vissen.
  Ga tuinieren je eigen groente planten enzz.


  Maak melding

 87. @ Budayaya,

  Please, schrijf iets zinnigs op dit “Forum” waar lezers iets positiefs aan hebben !!

  Leg de oudjes uit hoe ze moeten overleven !!

  Hoe jusititie de gestolen gelden en goederen door de trawanten van “die nakomeling van die Zeeuwse slavenhandelaar” kan terug vorderen !!


  Maak melding

 88. Mensen, zet je wil en verstand vrij van indoctrinaties en wordt een met de schepping. Want elke ziel krijgt bij de geboorte nieuwe levenskansen. Het slavernij verleden is geen excuus voor criminaliteit.

  Heers over de slavernij duivels en trauma’s door zelfbewustheid en zelfwaardering.


  Maak melding

 89. @ FER. E

  Fa wakka Matie ; ben heel blij weer een reactie van je te mogen lezen. Jammer; dat de Politie deze klootzakken met
  een hand vuurwapen /geweer hebben gebruikt om deze
  zaka zaka dood te schieten !!!!
  Ik persoonlijk had liever een punt 50 gebruikt, geen mede lijden met ze. Jammer dat ze gecremeerd worden, ik had ze liever op straat laten liggen voor de gieren. En als voorbeeld voor andere criminelen die van plan zijn, om mensen te gaan beroven wat met hun ook kan gebeuren.
  Fer ; met sari tori bedoel ik bij deze het volgende, jammer dat ze gelijk zijn dood gegaan. Ik had ze graag zien lijden van pijn en ellende.

  Odi odi

  Jacko.


  Maak melding

 90. Politie toont foto,s vermoorde rovers, graag ook mee nemen in lijsten en aan de muur hangen beste schietgrage politie.

  vorige 3 doden , nu ook 3 doden
  maakt 666 hmm klinkt bijna duivels
  satan is werkelijk op aarde.


  Maak melding

 91. Wist niet dat er zoveeel racist kakarlakken in suriname wonen.
  wow. en ik weet welk volk dat doet.
  Ik ga liever naar dortmund dan weet ik waar ik aan toe ben.


  Maak melding

 92. RAS maakt niet uit, dat men dat niet door heeft !

  We worden GEPLUNDERD door een zeer BONT gezelschap, dat CLAD-rapporten VERSCHEURT en CORRUPTIE bevordert !

  DUS wegwezen deze Anti-Surinaamse MAFFIA-BENDE !!!

  Sranangmang, EIS VERANDERING !!!!

  STOP DE SLAVERNIJ, opgelegd door zich politici noemende BOEVEN !!!!!!!!


  Maak melding

 93. Moet vaker over gaan op dit soort actie .
  opgeruimd staat netjes.deze rover zien we nooit meer terug.
  in filipijnen is de politie allang begonnen met opruimen van dit soort mensen die de hele samenleven ontwrichten .
  een +++ voor politie Suriname


  Maak melding

 94. @ django
  Heeft niks met racisme te maken bepaalde soort mensen doen niks anders dan roven en stelen voor jouw is de waarheid hard om te horen maar Its a Fact voor jouw is het blijkbaar normaal zal wel aan je lowlife opvoeding liggen.


  Maak melding

 95. mohamed of hoe je je zelf nog erger kan verlagen zelfs erger dan geboefte en kaffri,s nog erger dan de moordenaar en crimineel..boedayayawa ga zo door hoorr


  Maak melding

 96. @ njang ka
  Mamjo nr 2 hier met racistisch geleuter van een zwaar getraumatiseerd persoon.
  Foei waterkant dat je dit toelaat.zeker zelf olie op het vuur gooien voor vieuws en geld.
  Ik ben weg hier.
  Ik condoleer de families , want na sma mek deng toe.

  Njang ka
  Boi wat een laag en laf geblaf van deze 2 letter.
  Want na sma mek deng toe. Zou je denken hé.
  Ik dacht eerder dat didibrie sribie nanga wang duivel mik deng 4 jorka disie, je zou eerder denken deng mang dies erger moro boesmeti.
  Soet deng mars kirie zou ik zeggen want dat is beter dan een zilveren kruis door hun hart heen timmeren.

  If na mi oso deng bo kong mi no bo kir deng mars ma mi bo ma-lengré deng foe kap deng foetoe en anoe kemoto.
  Want het zal je overkomen dat 4 moordenaars / boeven je overvallen in eigen huis waar je alleen voor staat.


  Maak melding

 97. Alles waarvoor de determinist heeft gewaarschuwd, zal uitkomen. Wie onberechte mensenrechten schenders, moordenaars en bij verstek veroordeelde drugsbonzen aanbidden zullen dader en of slachtoffer worden van elke vorm van de misdaad. Oerdomme paarse stommelingen verafgoden de grootste misdadigers die het land ooit hebben gekend. Baas en Bruns. Wo ka.


  Maak melding

 98. Je hebt een zekere G op deze site die beweert dat dit allemaal vanuit de Front kamp zou zijn geinstigeerd. Dit om de corrupte NDP regering de facilator van armoede, roof en corruptie in een kwaad daglicht te stellen. Om deze gedachte te hebben en om die hier te lanceren moet je corrupte brein hebben, aangevreten door K. Denk dat deze heerschap zoals meer van deze soort adepten hun hoofd te diep hebben gestopt en die bekende gat van Su.


  Maak melding

 99. Opmerkelijk dat deze ‘criminelen’ met handboeien om, van het leven zijn beroofd.
  Ik ben benieuwd in hoeverre Jamaica naar toelichting vraagt omtrent de moord op 2 van hun burgers. Idem dito Guyana.

  Ordinaire moordacties, net als een aantal jaar geleden.
  Handboeien om en dan nog liquideren…


  Maak melding

 100. Goede actie.
  De stedelingen moeten het weer voor het zeggen hebben. En niet die apen van het binnenland.
  Stuur ze terug naar het bos. Want ze kunnen zich niet aanpassen.
  Je hebt niet voor niets het spreekwoord: vrostong djoeka!


  Maak melding

 101. In Indonesia worden de IDUL ADHA vlees Huis aan huis bezorgd op naam, elk gezin krijgen minimaal 2 kilogram vlees. waren er 240 miljoenen inwoners. Slachten van vee in de maand IDUL ADHAH behoort tot de Moslim geloof ja, elk Moskee mag 20 koeien en 30 schapen/kaning slachten ja, de helf is voor familieleden en andere helf is voor de arme Moslim ja.


  Maak melding

 102. VERNIETIG De ROVERS van STAATSGELDEN OOK !!

  ZIE CLAD-RAPPORT VOOR NAMEN VAN oa DE NDP-POLITIEKE-ROVERS !
  ALLES STAAT ZWART OP WIT, inclusief IDIOTE KAS-OPNAME van CARFESTA-GELDEN door een persoon van TWEEHONDERD DUIZEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Het kan NIET zo zijn dat kleine ROVERS zonder pardon worden neergeschoten en dat de POLTIEKE BOEVEN, PERSONEN IN JAS MET DAS, DIE ONZE STAATS-GELDEN ROVEN, NOG STEEDS, VRIJ RONDLOPEN !!

  De PRESIDENT IS BANG VOOR CLAD, VELE VAN ZIJN NDP-TOPPERS ZIJN GENOEMD DOOR CLAD !!!!!!

  OSOORTU ONTWIKKELING, RAVIJN UN E GO !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 103. @ Ray..

  Normaal reageer ik niet op je posting ( zie zondag 18/9 om 16;03 uur, wel beste Ray; overal ter wereld wordt er gericht
  geschoten als op de kit gaat schieten ! Erger nog, als ik Dora was, zou ik de zaak eerst laten onderzoeken.
  Als blijkt dat deze tuig eerst naar de kit hebben geschoten,
  dan zou ik alle betrokken agenten gelijk geven erger nog;
  ik zou ze laten bevorderen ! (Helden )

  In tegenstelling zou ik de man van CIVD, die bijna een man aan de HJ de Vriesstraat dood schoot laten vervolgen en opsluiten. (dat is macht misbruik )

  @ Django

  Dus jij vindt dat iemand die voor zijn mening opkomt een racist is, wel het is zo. Erger nog, je weet ook van welke ras die persoon is, nou ik vind het knap van je !

  @ Zwampoe

  In Filipijnen wordt de wet gehanteerd, zoals het hoort te zijn.
  Dat heeft de huidige Pres al aangekondigd voor zijn aantreden, en dat heeft hij waar gemaakt.
  Dat is voor mij een echte President, en geen marionet !!
  De Pres van Su kan geen opdracht geven om criminelen
  te laten arresteren, want dan zal hij als eerste die zich moet melden voor zijn criminele activiteiten.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 104. Het initiatief en de verantwoordelijkheid der gemeenschap in de plaats stellen van het individuele, dat is de mens zeer laag doen dalen op de ladder der menselijke waarden.


  Maak melding

 105. I know what you’re thinking. “Did he fire six shots or only five?” Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you’ve got to ask yourself one question: “Do I feel lucky?” Well, do you!


  Maak melding

 106. Eens gezins komt blijkbaar niet meer voor in su er hoeft maar iets tegebeuren maalt niet uit wat dan merk je de haat tussen de verschillende rassen dan schijnheilig lopen doen met me kaar valt nog veel teleren omgangskunde tekort.hou het bij de inhoud van het probleem steeds maar kinderlijke gedrag .


  Maak melding

 107. @Paulus de Woudkabouter, je hebt gelijk!

  Als je de beelden van Su op tv ziet lijkt het wel Afrika. Dat is jammer.

  Ze zijn een plaag net zoals die hoofddoeken in Ned.


  Maak melding

 108. Jeetje wat een ACHTERLIJKE, BELACHELIJKE STOMME ONZIN kramen een heleboel van jullie uit man. Ik denk niet dat het de bedoeling is dat men zich zo ONBESCHOFT, ONBESCHAAFD en ASOCIAAL opstelt. IK neem aan dat VOLWASSENEN reageren. Kunnen jullie je dan niet als zodanig OPSTELLEN! OMG ronduit SCHANDELIJK. En jullie willen anderen TOT ORDE roepen. IN en INTRIEST maar ook LACHWEKKEND. Trouwens een indien je stoer wilt doen om te reageren ga a.u.b. NEDERLANDS les volgen. Pffff vermoeiende mensen.


  Maak melding

 109. Als agenten op burgers schieten, ongeacht wat de toedracht daarvan is. Blijft het een verkeerde signaal naar de totale burger van Suriname toe. Kinderen groeien op met het idee doden mag als je maar agent bent. Als iemand een misdrijf heeft begaan, betekent het niet dat die persoon geen rechten meer heeft.
  Sterker nog, de politie is er om boeven te vangen en voor de rechter te brengen, zeker niet om doodvonnis
  ter plekke uit te voeren. De justitie baas weet niet dat je mensen niet kan veranderen, wel het gedrag van daders beinvloeden. Door bijvoorbeeld toekomst perspectief te bieden aan recidivisten. Gebeurd dat niet is een beurgeroorlog in de nabije toekomst niet ondenkbaar.Speel niet met de toekomst, dus kinderen doden. Khadafi had ook een lelijke gewoonte om kinderen van lastige ouders door de politie te laten doden. Suriname wees opgepast! Geschiedenis kent maar een kleur en dat is van God, Peace out.


  Maak melding

 110. Schandelijk!!!!!

  Ik lees hier over rascisme wantrouw naar elkaar,bevolkingsgroepen die elkaar kafris noemen de termen djuka etc….
  Is dr zoveel rasisme in suriname?
  Geen wonder dat bouterse doet wat ie wilt.
  Waarom word een massa moordenaar niet veroordeeld ..en een kruimeldief gewoon op straat neergeschoten?
  Waarom doet de politie hun werk niet comform de wet?

  Ik heb gemerkt dat de bevolking de criminaliteit zo zat is …dat men elk die vermoord word door de politie toegejuicht word door de bevolking.

  Deze zelfde politie mannen die het moorden of meerdere moorden gepleegd hebben zullen hier zeker last van hebben,en bij enig conflict met een burger niet aarzelen geweld te gebruiken

  Bouterse valt ook hierbij alles te verwijten burgers worden niet beschermd meer het is eerder andersom…bouterse hoort zoals een president beaamd te zorgen voor zijn bevolking…maar helaas elke buitenlander is hem meer waard dan een surinamer.

  Surinamers ….jullie zijn de enige die wat kunnen doen..stem nee tegen bouterse, stem nee tegen ndp,stem voor je toekomst en die voor generaties na jouw.
  Its the only way…..

  Het is jullie toekomst …bouterse daar moet je niet naar luisteren hij vertoeft op een andere wereld.
  Een president hoort naar zn bevolking te luisteren niet omgekeer!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.