VHP-leider gaat met de pet rond voor Suriname

61

PARAMARIBO, 15 sep – Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Verenigde Hervormings Partij, VHP, is op zoek naar buitenlandse hulp. Suriname is in nood en kan elke cent gebruiken. Hij praat met onder meer Surinamers in Nederland.

Tot de directe noodgebieden behoort de gezondheidszorg in Suriname. De bereidwilligheid om te helpen is er. “Het onderwerp van gesprek is geweest dat er op dit moment een crisis heerst en mijn volk de gevolgen van de crisis ernstig aanvoelt. Dat er sprake is van een toename van armoede en dat de gezondheidszorg in gevaar is. De vraag is wat gedaan kan worden vanuit Nederland”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname.

Onder meer wordt gedacht aan het ontwikkelen van een noodhulpprogramma. Ook met Nederlandse politici wordt gesproken. “Opvallend is dat Suriname voor politiek Den Haag al van de politieke agenda verdwenen was”, aldus Santokhi. Nu wordt nagegaan of een humanitair hulpprogramma mogelijk is. De politicus hoopt op medewerking van de regering. “Laat men niet vanwege trots de samenleving kansen ontnemen.”

Bekijk ook:

61 REACTIES

 1. Chandrikapersad Santokhi de internationale ambassadeur van Suriname. Een gerespecteerd man internationaal. Ondanks de vele waarschuwingen wordt in 2010 een president gekozen die niet buiten Suriname kan acteren, die geen enkele meerwaarde heeft voor Staat en volk. Vele generaties opgezadeld heeft met mega schulden en alles in het werkt stelt om buiten strafvervolging te blijven voor moord en foltering.


  Maak melding

 2. Laat de aanhangers van NDP de problemen die nu is ontstaan, het zelfs oplossen. In Nederland is RobGay de aangewezen man, deze manwijf zal alles in zijn eentje oplossen.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Ondankbaar zullen het gros der paars verarmde oerdomme idioten zijn. Liever mi e ka schuldenlasten voor baas en co helpen afbetalen onder het mom van leningen foe meki kondre drai bakka. Zelf een wc worm is van nature slimmer dan allen die stemden……nationale debielen partij…..hehehehahahha..neks no fout efoe baas e meki oeng paars dongwang ka. Baas e mek deng lobiwang foe ing..deng oerdomme paarse burikies en krabitas ka moro dagu na stratie.


  Maak melding

 4. VHP is er altijd geweest om Su boven water te helpen, keer op keer toen SU in shit is geraakt door de debielen van de regering.

  Suriname is deze keer door de boef Bouta een regelrechte ramp en begrafenis van gemaakt. Alle dolle honden moet je afmaken anders is er niemand veilig zoals nu gaande is!!!

  Van mij mogen de NDPers en zijn zijnen hun eigen poep opruimen en het liefst opvreten!! en jawel! dank zij hun papa bouta!! verzuip in je eigen stront ezels van paarse hondenlullo’s!!


  Maak melding

 5. met alle respect voor Santokhi…maar Suriname staat aan politiek Noordzee NIET meer op de agenda. Randdebiel en dorpsidioot DDB stond 1 jaar geleden nog in de paarse tempel Ocer te roeptoeteren dat hij voedselpakketten naar Nederland ging sturen. Dus het volk, dat tot 2x toe bewust voor deze paarse rattenkolonie hebben gestemd mogen nu de komende 4 jaar de gifbeker tot op de bodem leegzuipen.


  Maak melding

 6. In de ene helft van ons leven offeren we ons leven op om geld te verdienen, in de andere offeren we geld om weer gezond te worden. En al die tijd gaan gezondheid en leven er zachtjesaan van door.NEDERLAND HEEFT ECHT GEEN HAAST OM GET PAARS BEDRAG HE STEUNEN VOLGEND MIJ IS NED OOK AANGESLOTEN BIJ DE IMF(wakker worden)zou toch dubbel zijn ??het is me opgevallen dat er weinig aandacht aan su word besteed vanuit ned ..zolang boutersen aan de macht is ZAL ER GEEN STEUN VIA LIEFDADIGHEID KOMEN ..JULLIE PRESIDENT HEEFT ZIJN EIGEN GLAZEN INGEGOOID.zal me niet verbazen dat santoki en boutersen een deal hebben gesloten aangezien boutersen niet representatief genoeg is om europa binnen te komen..santokie is weer terug bij af het nieuws herhaald zich om het volk te paaien hier in nederland merken we niks dat er aandacht is voor land vol paars gedrag


  Maak melding

 7. Met bedelen en scharrelen vinden we erg weinig, maar met eerlijk te zijn tegen onszelf vinden we veel meer dan we verlangen.*De “wet” verbiedt, in zijn majestatische gelijkheid zowel de rijken als de armen onder bruggen te slapen, in de straten te bedelen en brood te stelen.**Wanneer ik in een arme man grote dankbaarheid waarneem, ben ik er zeker van, dat hij even vrijgevig zou zijn, als hij rijk was.**


  Maak melding

 8. Op zich heel goed initiatief van Chan, welk persoon uit de debiele partij van moordenaar bouta zou dat durven.
  Dat Suriname verdwenen is uit het politieke agenda van Den haag was al bekend sinds 2010 en dat gaat zich manifesteren tot 2020.
  Een idioot blijft nog altijd een idioot, denk nooit aan vooruitgang , innovatie en modernisering . Ze blijven altijd achter. Het is erg belangrijk dat Suri aansluiting vind met Europa . Zeer gewenst een noord-zuid dialoog c.q. Diplomatiek te voeren. Landen als Haïti en Venezuela hebben we niks aan.


  Maak melding

 9. STEMMINGMAKERIJ van onze LICHTZINNIGE Chandri(KA) Santhoki (lees: SANDOPIE). Als deze BEDRIEGER zo al te graag met de pet rond wil gaan, waar dan niet voor z’n EX van V 7 – Vieze – 7, wiens Hoofdkwartier op het punt staat geveild te worden.

  Maar uitgerekend voor de Regering Bouterse-Adhin die een HALF MILJARD van de IMF en ANDERHALVE MILJARD van de Islamitische Ontwikkelingsbank ontvangen, gaat deze op hol geslagen IMBECIEL met de pet rond. Deze NEO-KOLONIALIST is met de ZOVEELSTE SABOTAGE-ACTIE bezig en denkt dat het SURINAAMSE VOLK oftewel de WAARACHTIGE SURINAMER slaapt.

  Dat deze SANDOPIE met VUUR speelt, zal hij moeten weten.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 10. Leve Santokhi!!
  Hij gaat de juiste mensen en landen om hulp vragen.’
  En men gaat naar hem luisteren ook.
  Dat kan bouta de crimineewl noooooit kunnen naapen.


  Maak melding

 11. @Do the right thing, wat voor right thing doen jij en bouta voor het Surinaams volk?? nada toch….je laat je landgenoten gewoon stikken…..terwijl jij wel lekker vreet in Nederland!! Je kan beter stil blijven…..!!


  Maak melding

 12. Jan met de pet volgt zijn leiders klakkeloos*Slechte leiders gebruiken het bedrijf om er beter van te worden, goed leiders gebruiken hun capaciteiten om het bedrijf beter te maken’De essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen, niet meer volgers


  Maak melding

 13. @Do the Wrong thing.
  Jammer hoor dat je baasje jou als zijn woordvoerder heeft gekozen.,jullie beiden zijn even slecht!!
  hahahahaaa…..wat heb je een grote muil,je baasje lijkt die van hem verloren te hebben…..
  Whahahahaaa…wanhopige garnaal,paarse varken


  Maak melding

 14. Do the RIGHT thing!klopt toch niet??De feiten spreken voor zich ik erger me niet meer maar zo,n domme/laffe massa Heb ik nog nooit van zo dichtbij mee gemaakt.. HET IS ZOALS HET IS DAAROM DRAAIT HET LAND ZOALS HET DRAAIT.NOGMAALS..de duivel zegt:ik dacht dat ik slecht was maar het volk van suriname heeft me overtroffen-#’GOD ZEGT IN HEB ZELFS DE VOGELS VLEUGELS GEGEVEN de VOGELS weten wat ze moeten doen met het gegeven..ALLEEN HET VOLK VAN SU BEGRIJPT NIET WAT IK HUN HEB GEGEVEN


  Maak melding

 15. Mr. Santokhi bij deze mijn advies:
  BRENG ALLE SURINAMERS IN BEWEGING.
  Actie voeren, leg belangrijke punten plat en DEMONSTREREN DEMONSTREREN
  DEMONSTREREN
  DEMONSTREREN
  DEMONSTREREN
  DEMONSTREREN

  Weg met BOUTA!!!


  Maak melding

 16. Whahahahaha..##ZEGT santoki aan de times of surinam hou je lokaal bevolking voor de gek die willen volgen##had eerder GEDACHT dat je het hier in de kranten openbaar zou moeten gooien Aub we vragen uw gifte dat u kunst storten op giro nr 666 te veel opstapelingen van doorzichtigheid niks concreets


  Maak melding

 17. Santo is bezig met een show, hij loopt rond bij politici in Den Haag om inhoudvolle gesprekken te voeren.

  Iets waar DDB ( die dol is op symboliek) alleen van kan dromen. Tijd om Obiang weer uit te nodigen en hem weer een symbolische sleutel te geven.

  De aanhangers van DDB mogen zich uit deze door hun leider geschapen crisis uitlullen. Lulse.


  Maak melding

 18. Wow wat een plaatje, Santokhi met zijn sheriff hoed in de hand de voorbij gangers vragen: Broer heb je wat kleingeld?

  De humanitaire hulp van de nl regering zou prachtig zijn. De binnenlanders hebben medische zorg nodig. De armen in de stad kan het ook gebruiken. Chirurgische benodigheden in az en prive hospitalen zijn dringend nodig.

  Hopelijk ziet de paarse stem volk de actie en begrijpen waarom het gehouden wordt.


  Maak melding

 19. Elk verstandig mens kijkt neer op het gedrag en de levensstyle van deze president Bouterse.Hij geniet geen achting evenals de bevolking die zich steeds weer laat inpakken met valse beloften.Hoe laag kan je IQ toch zijn?


  Maak melding

 20. Santokhi als ik jou was had ik ook tegen de mensen in SWITI Sranan gezegt ga ook planten bijna alles groeit in SWITI Sranan.Ik denk ook dat een groot deel van mijn volk moet worden heropgevoed.In de jaren 70 hebben mijn familie en ik , ook gedaan,heel veel groenten geplant waar wij van konden leven.Ook heb ik meegemaakt dat er kippen/doksen werden/worden gekweekt.Misschien komt het toch nog goed met SWITI Sranan want de nood is hoog en worden ze nog inventief.


  Maak melding

 21. De feiten zijn dat Suriname maar één echte vriend heeft in deze wereld en dat is Nederland. Alleen in Nederland voelt men betrokkenheid bij het lot van de Surinamers. Alle andere landen kijken alleen maar naar Suriname om te zien wat er te halen valt. Nederland weet dat er in Suriname niets valt te halen.

  Echter, dankzij Bouterse zijn Nederland en Suriname van elkaar vervreemd en het domme volk laat zich ophitsen tot Nederlanderhaat.

  Er zijn heel wat mogellijkheden om Suriname tot ontwikkeling te brengen en Nederland heeft de expertise en zal zeker willen helpen. Dan zal de Surinaamse houding naar Nederland wel moeten veranderen.
  Opheffen van de belachelijke en schadelijke visumplicht voor (Suri)Nederlanders zou een goed begin zijn. Bouterse en zijn corrupte vrienden de gevangenis in een andere goede stap.


  Maak melding

 22. BA KA REDIEMOESOE GAAT BEDELEN BIJ ZIJN BAAS DE KOLONISATOR…DEZE BOERIEKIE SPEELT ONDER 1 HOEDJE MET DE GROOTSTE BEDRIEGERS /UITBUITERS/SLAVEN DRIJVERS TER WERELD.HIJ GAAT INSTRUCTIES HALEN BIJ DE KAASKOPPEN,WAT EEN LAGIE DAGIE DAGOE,MAAR HET ZAL NIET LUKKENNNN !


  Maak melding

 23. Goed initiatief van Chan.
  Helaas nodig maar hopelijk leren de ndp stemmers nu eindelijk dat een keus voor bouterse inhoudt dat een heel volk uiteindelijk gen andere keus heeft dan bedelen.

  Bigi ting kon trong begi ting


  Maak melding

 24. Die ARME, ZIELIGE en WANHOPIGE Santhoki (lees: SANDOPIE) wil zo graag regeren, maar weet niet hoe. Hij heeft een PUINHOOP helpen maken vanwege zijn SABOTAGE-acties en het GELD van z’n GELDWOLF-achterban VERDAMPEN door zijn EIGEN STOMMITEIT.

  Het SURINAAMSE VOLK heeft op 25 MEI 2015 MASSAAL (let goed op: ik zei MASSAAL en niet masala) voor de NDP en dus voor Bouterse gekozen. En deze SABOTEUR, BEDRIEGER eerste KLAS noemt zichzelf democraat. Nu gaat hij zelfs “met de pet rond” om het geld te doen belanden in de zakken van de VHP GELDWOLVEN, de Valse Hoop op Paé-partij GELDWOLVEN.

  Deze man is zo’n POLITIEKE ONBENUL en RACIST bij UITSTEK, dat hij zelf niet beseft dat hij NIMMER met zijn LILLIPUTTER-partijtje, bestaande uit LOUTER een restje OVERGEBLEVEN RACISTEN, NOOIT en te NIMMER namens het RESPECTVOLLE SURINAAMSE VOLK kan spreken (of ie dat zelfs zou kunnen is de vraag).

  HUICHELEN met een land voornamelijk Nederland betekent nog niet ONDERHANDELEN met een land. Wilders onderhandelt toch ook niet namens Nederland.

  Een BELEID UITSTIPPELEN en UITWERKEN is iets van minimaal MAANDEN en/of JAREN om de UITKOMST ervan te kunnen ZIEN en te KENMERKEN. En onze OPPORTUNIST/BEDRIEGER komt haast dagelijks met een statement. Hoe ZWAKZINNIG kun je zijn.

  Sinds het bestaan van Santhoki z’n VHP-tje – z’n Valse Hoop op Paé-partij-tje, wordt er nu pas in SURINAME BELEID gemaakt. Het SURINAAMSE VOLK wordt GELEERD hoe men zich in een land dient te MANIFESTEREN. Die BEDELPRAKTIJKEN vanuit NEDERLAND, behoren VOORGOED tot het VERLEDEN.

  En onze NEO-KOLONIALIST, PURE RACIST, LEUGENAAR en BEDRIEGER eerste KLAS, zegt dat ie “met de pet rond gaat”, z’n cowboy-pet uit de VIJFTIGER jaren nota bene. Zo zie je welke SANDOPIE deze VHP heeft voortgebracht: een NIETSNUT, een POLITIEKE-ONBENUL, een PURE RACIST, een BOEF van zo heb je me niet, een LANDVERRADER bij UITSTEK en niet te vergeten een DELINQUENT die NOOIT z;n STRAF heeft GEHAD laat staan UITGEZETEN, voor de BRUTE en LAFFE MOORD op een ARME jongen die op zeer LAFFE WIJZE door Santhoki (lees: SANDOPIE) is VERMOORD en waarbij de ZAAK in de DOOFPOT van de VHP/FRONT (lees: STRONT) is beland.

  Geen enkele GOED bij z’n HOOFD zijnde CREOOL, INDIAAN, JAVAAN, CHINEES, MOSLIM en RECHTGEAARDE overige SURINAMERS, zullen het in hun HOOFD halen om deze VERDOEMDE RACISTISCHE VHP BENDE – Valse Hoop op Paé-partij BENDE, om deze LEVEN in te BLAZEN. De WAARACHTIGE SURINAMER is juist bezig om AR te REKENEN met het RACISME.

  Ze zullen het NOOIT LUID roepen in HOLLAND, maar NEDERLAND is beter af met een NDP die de HANDEN uit de MOUWEN steekt dan een TERRORISERENDE VHP een TERRORISERENDE Valse Hoop op Paé-partij die NEDERLAND komt TERRORISEREN door GELD op SMERIGE, SUBTIELE WIJZE ONTERECHT komt OPEISEN van de NEDERLANDSE STAAT. Daarin zijn de NDP/Bouterse en NEDERLAND, juist VRIENDEN voor het LEVEN.

  Dat Santhoki (lees: SANDOPIE) “met de pet rond gaand”zich DESONDANKS BELACHELIJK wenst te maken in NEDERLAND heeft te maken met zijn ZWAKZINNIGHEID en z’n “politieke gave” die NUL komma NUL is, eentje om niet NAAR HUIS te SCHRIJVEN.

  De GROVE LEUGENS, LIST & BEDROG en SMERIGHEDEN dat de Regering(en) onder Bouterse NERGENS GELD zouden kunnen KRIJGEN/LENEN bij ERKENDE INSTITUTEN w.o. IMF, worden hier GELOGENSTRAFT en NAAR het RIJK der FABELEN verwezen. Nu staat de EUROPESE UNIE zelf te POPELEN om over de BRUG te komen met HONDERDEN MILJOENEN is ook zo’n FEIT dat Santhoki (lees: SANDOPIE) het SURINAAMSE VOLK heeft steeds staan VOORLIEGEN en BEDRIEGEN met VALSE VERHAALTJES.

  Buiten een OUDERWETSE RAS-RACIST binnen de VHP, wie zou zo’n POLITIEKE ONBENUL, een LANDVERRADER, een GEBOREN en GEBLEVEN RACIST, een LAFFE MOORDENAAR, een OUDERWETSE NEO- KOLONIALIST, een BEDRIEGER en AARTSLEUGENAAR, zal zo iemand met dergelijke dergelijke INFERIEURE GEBREKEN (letterlijk: een BROKKENPILOOT) ENIG DRAAGVLAK kunnen hebben in een land.

  Laat deze zich van “LIST & BEDROG” bedienende SMEERLAP maar de CONFRONTATIE aangaan en laten zien wie er achter hem staan. Hij wil toch gaan demonstreren terwijl de REGERING Bouterse/Adhin juist HONDERDEN MILJOENEN binnen haalt om SURINAME op de RAILS te krijgen en dus ZEER POPULAIR is vanwege haar BELEID in het BUITENLAND en bij de daarbij behorende ERKENDE INSTITUTEN zoals het IMF. Noemen ze dat het het MAAR voor EVEN V 7 ISOLEREN van SURINAME? LEUGENS en nog eens LEUGENS zijn dat. Het mag getypeerd worden onder LASTER en JALOEZIE vanuit voornamelijk de BOOSDOENER en LASTERAAR de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Voor Santhoki (lees: SANDOPIE) RACISTISCHE GRIJZE ACHTERBAN, ben ik bereid voor 500 WANDELSTOKKEN te zorg dragen. Maakt niet uit of er maar 5 van zullen worden gebruikt. Ik hoor ’t wel over m’n serieuze aanbod.

  Een steeds MODERNER WORDEND SURINAME, dankzij VOORNAMELIJK Bouterse en diens NDP zal zich NIMMER laten MISLEIDEN door zo’n KWALITEITSLOZE, ZWAKBEGAAFDE ofwel LICHTZINNIGE zichzelf noemende “politicus”.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 25. Santokhi moet maar met zijn pet rond gaan voor de meer dan 100.000 Indiase mensen die in Saoedi Arabië zijn gestrand. Honderdduizenden van hen zijn ontslagen en ze leven thans als dakloze paria’s op straat. De Indiase regering moet dagelijks tienduizenden maaltijden uitdelen aan de gestrand landgenoten in Saoedi Arabië. De dommies van het Front mogen met hun eigen ogen gaan kijken wat de olie-crises veroorzaakt in de landen die olie exporteren.


  Maak melding

 26. Info voor de byzonder DOMME NDP-ERS :

  De OPPER REDIMUSU, DEVALUATIE-SPECIALIST, FAILLISSEMENTSCOORDINATOR, DESI, HEEFT SAMEN MET DE KOLONIALE HOLLANDSE ONDERDUKKERS De SRANANG DEMOCRATIE VERNIETIGD MET EEN STAATSGREEP !

  Deze ZEEUW, Desi heeft Samen met kolonel VALK van de NED Mil Inl Dienst de coup opgezet en uitgevoerd, ten bate van koloniale Hollandse machten !

  Zoek maar uit van wie DESI, de FAILLISSEMENTS-DICTATOR, welk pensioen uit Holland krijgt en in welke periode dit pensioen is opgebouwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 27. Budayayawa
  Als iedereen moslim is , hoef niet in de rij om vlees te halen bij IDUL ADHAH iedereen krijgen ze hun aandeel. ja heh? een stukje voorhuid.

  Dus Laat Me


  Maak melding

 28. Paimang, de WAARHEID is altijd HARD. Ik hou het kort samengevat voor jou met je VERSTANDELIJKE BEPERKING: RECHTGEAARDE SURINAMERS hebben afgerekend met alle LANDVERRADERS en RACISTEN. Ze zullen NOOIT meer in de buurt van – laat staan in het MACHTSCENTRUM van SURINAME mogen en/of kunnen belanden. Daar wordt er voor gewaakt. Hopelijk ben ik voor jou NU duidelijk.


  Maak melding

 29. @@@JZwartmans!! die NDPers kunnen het probleem niet oplossen! sterker nog, zij kunnen hun kont zelf niet gied afnemen, laatstaan!!!!! Het zijn geboren graaiers en bedelaars!!!!


  Maak melding

 30. Budayayawa is ook een geboren bedelaar/ster!! hij/zij gaat bij elke moslim deur voor vlees in de rij staan, blijkt uit haar/zijn posting!! een echte rioolrat!!


  Maak melding

 31. Tokkie gaat met de pet rond voor zichzelf en partijvriendjes.
  6 jaar buiten het machtscentrum heeft zijn tol geëist, geen nyanpatu meer, geen gronddiefstal, geen leveranties meer aan de overheid, enz. enz. enz. Het water staat ze aan de lippen.


  Maak melding

 32. Beste Do the RIGHT thing!, aan de tijdstippen van je reacties te zien woon je helemaal niet in Suriname, dus waar bemoei je je mee?
  Alleen Surinaamse staatsburgers hebben het recht te vertellen wat er wel en wat er niet in Suriname moet gebeuren. In Nederland wonende uitkeringstrekkers moeten hun mond houden en bovendien niet bijten in de hand die hen voedt!


  Maak melding

 33. Chan gaat in eerste plaats niet voor totaalhulp maar om eigen belangen politiek en partijgebonden te helpen opschroeven.

  Concrete resultaten zullen heel lang op zich laten wachten.


  Maak melding

 34. Do the right thing,

  Hans van de Broek heeft wel een punt.
  Je post om kwart voor zes Surinaamse tijd en dan zijn de meesten van ons nog niet wakker.
  Het lijkt erop, want ik wil voorzichtig blijven, dat jij ook reageert vanuit Nederland.
  Geen enkel probleem, maar weet niet alles beter en praat zeker niet over verstandelijke beperkingen, landverraders en racisten.
  Ik hoop, dat ik nu duidelijk ben om jouw eigen woorden te gebruiken.


  Maak melding

 35. In Indonesia worden de IDUL ADHAH vlees huis aan huis bezorgd op naam ja, iedereen krijgen minimaal 2 kilogram per gezin. Indonesia hebben 240 miljoen gezinnen.


  Maak melding

 36. Off Topic

  Om toerisme naar Suriname te halen en Suriname internationaal op de wereldkaart te zetten is niet alleen dat de natuur van Suriname wat te bieden heeft, maar dat ook de faciliteiten op de lokaties up to date is en van alle/veel gemakken is voorzien. Ook de garantie veiligheid is belangrijk., evenals netheid en klantvriendelijkheid.

  Verder is heel belang dat er belangrijke mensen die naam hebben, van eco kennis hebben, natuurbeschermers, mensen die over dieren, primaten, zelfzame dieren en planten, films maken en schrijven in allerlei natuurbladen over flora en fauna, ook naar Suriname komen en hierdoor in hun bladen waar zij over die zaken schrijven, bekendheid geven aan Suriname.

  Bekende personen uit het buitenland moeten naar Suriname gehaald worden en bekend worden gemaakt met ecotoerisme, Galibi zeeschilpadden, Bigipan, Bergbeklimmers, enz. Het bergbeklimmen moet ook worden opgenomen als een toerisme mogelijkheid in Suriname. Alleen zal men moeten kijken welke bergen dat zijn, toegang naar de bergen over de weg/water gemakkelijk bereikbaar zijn en goede accommodatie en voorzieningen.

  Dat ontbreekt aan het promoten van de eco-toerisme van Suriname. Ook de prijzen zullen daardoor afnemen als infrastructuur beter wordt, geasfalteerde wegen, goede aanlegsteigers, bruggen, goede kampen, plaatsen om te kamperen in de natuur, foto’s en films flora en fauna in bekende e/o wetenschappelijke en huistuin en keukenbladen komen van de natuur of op Youtube op website te zien zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 37. Is er een probleem dat ik als surned mijn mening en steun op verschillende MANIEREN toevoeg de feiten zijn er we komen regelmatig in su we verblijven er ondanks dat we ook weer heen&weer terug gaan is het land van ons allemaal denkt u dat wij allen hier van een uitkering leven er word hier gewerkt zoals ik al veel MALEN heb gepost kortzichtigheid/discriminatie naar eigen volk waarom denkt u dat als su hier komt bedelen er toch wel aandacht aan word besteed????omwille van de 327 duizend surined waar denkt u dat dat de meeste steun VOOR SU vandaan komt??LIEVE MENSEN HET KOMT VAN JOU MENSEN OVERZEE MET HUN UITKERING MET HUN SALARIS DOEN ze jullie steunen hoezo hebben jullie geen dankbaarheid en emphatie waarom mogen wij onze mening niet geven waarom Bevestigen jullie x op x de waarheid waarom zijn jullie blind waarom voelt gij zich aangevallen waarom een KORTZICHTIGE verdediging door gedrag draait het land zoals het draait vergis je niet jullie MANIEREN zijn ons bekend we begrijpen het maar keuren het niet goed ons commetaar heeft meer diepte gang we kunnen het onderbouwen!!


  Maak melding

 38. 50% van de problemen in Suriname verdwijnt vanzelf wanneer de djoeka’s de stad verlaten en terugkeren naar het bos. In het bos zijn de djoeka’s als een vis in het water, in de stad zijn ze als een kwal op de strand.


  Maak melding

 39. word deze man niet moe van het bedelen als een zwerver ?
  in su bedelt men de hele dag om een lekkers , maar om het nu weer aan de noordzee te gaan doen gaat te ver.
  men heeft al een lage dunk van Surinamers .
  het lijkt wel of su alleen maar bedelaars en smokkelaars heeft.
  liever had hij zich lokaal ingezet om de coalitie naar huis te sturen.


  Maak melding

 40. @Do the Right Thing, de enige racist op di forum ben jij. Jouw haat tegenover de Hindoestaanse bevolkingsgroep, zoals zovelen van jouw black brother en sisters, is zo typerend voor de zwarte ras; overal en altijd zien ze mensen die bezig zijn hun te vernederen. Word eens volwassen kerel en laat de geschiedenis achter je en kijk naar de toekomst. Jouw soort is het grootste gevaar voor Suriname en als het jou daar niet bevalt vertrek dan aub naar Afrika! Dan zul je pas zien hoe dankbaar jij moet zijn dat jouw voorouders uit de ghetto’s van Afrika weggehaald zijn. Ondankbare za ka za ka japie japie


  Maak melding

 41. Suriname is verloren onder Bouterse.Hij heeft het land kapot gemaakt en zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Bouterse waar zijn die reserves van het land.biecht het op.Wat heb je ermee gedaan.Wees eerlijk tegen je volk dat gestolen geld terug aan het land.Dat is mijn advies anders laat ik je oppakken door de FBI.Dan kom je naast je zoon te zitten in de gevangenis in Amerika.Het zou een goed zaak zijn voor Suriname en de vooruitgang.Santoki succes in Nederland.


  Maak melding

 42. Santokhi leuk dat je dit wilt doen voor je land, maar je lult laatde massamoordenaar dit zelf oplossen. Het is stank voor dank, straks moet je niet klagen.


  Maak melding

 43. De man van Suriname, waar ze trots op kunnen zijn.
  Deze houdt van het land Suriname en zijn bevolking.
  Zie zijn internationale inspanning.
  Huidige “president”, heeft Suriname naar de ondergang geleidt komt niet verder dan het oerwoud en het verdedigen van zijn eigen belang.


  Maak melding

 44. Alweer die bedrieger! Ja, ja fotootje maken voor en in het Europa Huis en dat aan de niet beter wetende Surinaamse gemeenschap verkopen als te zijn een geweldige zaak, Santoki als eerste en enige Surinamer ontvangen in het Europa huis. Wat een stel valse nichten! EEN IEDER die het wil kan het Europa Huis binnen gaan, met anderen daar afspreken en foto’s en of selfies maken, ook in de 2e kamer kan je als gewone burger elke dag binnen treden. Maar deze bediegers brengen het als een geweldige daad van Santoki. Ze hadden even goed in Blokker de foto’s kunnen maken, want ook daar komt een ieder binnen als hij dat wil. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die de Surinamers de ogen kunnen openen zodat ze de strategie en plannen van deze bedrieglijke partij, de VHP kunnen doorzien. Ze zijn het gelieg en bedrog zo gewoon, dat ze echt denken dat we erin gaan stinken. Daarom zullen ze het nooit redden in de Surinaamse politiek! De Surinamers hebben ze langer dan een halve eeuw zien roven en bedriegen en weten precies wat voor onbetrouwbare partij de VHP is en Chan de bedrieger is hun gezicht!


  Maak melding

 45. @ Japie: gesproken als een echte Chamaar! Jullie streven om Suriname geheel en al over te nemen zal nooit lukken. Ook niet met jullie zg DNieuws, alsof jullie Hindoestanen DE Surinamers in de Diaspora zijn!! Wat een gore bedrog! Maar ja, het is jullie cultuur en aard!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.