15 Jaar gevangenisstraf voor misbruik dochters

18

Het gerechtshof in Den Haag heeft een 62-jarige man schuldig bevonden aan het misbruiken van zijn dochter en twee pleegdochters en het feit dat hij hen tot prostitutie dwong. Hij is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar. Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 465.000 euro betalen aan de drie vrouwen.

Eerder achtte de rechtbank het misbruik niet bewezen. Toen werd de man alleen veroordeeld voor het dwingen tot prostitutie, waarvoor hij werd veroordeeld tot zes jaar celstraf. Na die uitspraak ging zowel het OM als de man in beroep.

De vrouwen werden vanaf hun tienerjaren geestelijk en fysiek mishandeld. Vanaf hun zestiende mochten ze niet meer naar school. Vanaf hun achttiende verjaardag werden ze gedwongen tot prostitutie; de opbrengsten hiervan moesten zij afstaan aan hun vader respectievelijk pleegvader.

Volgens NRC Handelsblad komt de man uit Suriname. Met het verdiende geld zouden huizen in Suriname gebouwd zijn. Toen de man definitief naar Suriname terugkeerde, maakten de vrouwen wekelijks een geldbedrag naar hem over. Hij werd in 2012 gearresteerd op Schiphol toen hij vanuit Suriname naar Nederland was gevlogen.

Bekijk ook:

18 REACTIES

 1. Zo’n vent nou ja vent, dient niet in leven gehouden te worden. Hij dient ter plekke opgehangen te worden, en liefst in het openbaar als volks vermaak !!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @@ JZwartmans!! Ik met jou eensgezind!! alleen is hij geen vent maar zie onderaan!! ik zou wat anders met hem doen, nl. op z”n chinees, hakkie takkie, weg zakkie!!! Op z’n moslims, besnijdenis, maar die hele hefboom vanaf de wortel uitroeien!!! en inderdaad, sa yu ay taki na wan sari tori!!

  Na wan kaolo saka saka Hyena!! 220 volt stroom aan zijn piemel verbinden en aansluiten via ebs op volle laag!!!!


  Maak melding

 3. Zo ging het ook met V 7 – Vieze 7. Daar is onze GEESTESZIEKE Paé Somo de POOIER. De VHP – De Valse Hoop op Paé-partij en NPS – Na Poor Sani, respectievelijk Chandri(KA) en Gregory zijn hier de SCHANDKNAPEN en dus de PROSTITUEES.

  Klaarblijkelijk maken deze SCHANDKNAPEN kennelijk niet genoeg over naar hun POOIER, gezien deze GEESTESZIEKE POOIER z’n Hoofdkwartier op het punt staat geveild te worden.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 4. Hoe kan een normaal denkend wezen ook maar politiek denken te bedrijven met zoiets mensonterend ???
  Of je hebt zelf een verziekte geest !!!,sorry ik moet kotsen !!!


  Maak melding

 5. De 61-jarige natuurgenezer André Pakosie is in Nederland in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar.

  Bron: De Ware Tijd Online, 15-09-2016


  Maak melding

 6. Er is veel chaos in het land door bepaalde soorten armoede en weinig toezicht van elkaar naar elkaar geen duidelijke regels wetten structuur opvoeding ZIJN De KINDEREN VAN DE MINDERBEDEELDEN(JONGENS/MEISJES/BABY,S/)DE RISICO GROEPEN !!!SEXUELE MISBRUIK LICHAMELIJKE GEESTELIJKE VERWAARLOZING EN MISHANDELING ER ZIJN NOG STEEDS GROTE GROEPEN KINDEREN DIE NIET OF NAUWLIJKS NAAR SCHOOL KUNNEN.zelfs in de hulpverlening(wat men er onder onder mag verstaan)is er weinig of geen pedagogisch beleid toezicht en medewerkers net zo corrupt handellen als hun baasje (GOD VOOR EEN IEDER)gebrek aan orde structuur/dicipline/organisatie/planning/screening/middelen/SURINAMERS met goodwill om het onmogelijke mogelijk te maken in suriname HET HELE VOLK MOET TOEGESPROKEN EN BEWUST WORDEN GEMAAKT SCHOLEN/KERKEN/WIJK CENTRA,S/GELD MOET er KOMEN maar met geld bereik je niks als de hart/kennis/solidair/loyaliteit/samenewerking er niet is..JULLIE PAARS ONDERGANG MOET ONTHEVEN WORDEN voordat puin geruimd kan worden de situatie is zo danig dat de meeste van jullie blind zijn of geen confrontatie inzicht willen met waarheid jullie mentaliteit hoogmoed emphatie sociaal zijn is zo danig misvormd door de leefomstandigheden NORMEN EN WAAARDES KRIJG Je VANAF DE WIEG MEE het is geen preoriteit om je kinderen te stimulieren dat sexi en schudden met de billen je verder brengt in de maatschappij ..complimenten nog voor padvinderij latour die menneer doet goed werk ..scholen latour pfffff geef het goede voorbeeld juffen jullie moeten zelf weer in de banken gaan zitten of een andere roeping gaan zoeken


  Maak melding

 7. De 61-jarige natuurgenezer André Pakosie is in Nederland in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar.

  Bron: De Ware Tijd Online, 15-09-2016

  Dit bovenstaande bericht van gisteren is heden, 16-09-2016
  in de Ware tijd gerectificeerd. Geen hogere straf André Pakosie, zie de Ware Tijd Online, 16-09-2016/ Rectificatie: Geen hogere straf André Pakosie


  Maak melding

 8. Die rechter moet flink in de war zijn geweest. Wie weet, misschien doet hij zelf dingen met z’n dochter?
  Want hoe logisch is het dat een pooier in Suriname woont en z’n hoertjes in Nederland actief zijn? Bestaat toch niet? wie leverde de klanten dan toe aan de dochters? De BVD?


  Maak melding

 9. Deze man moest eigenlijk levenslang krijgen maar 15 jaar is ook goed dan is de gemeenschap af van die vent.Het is een schande voor ons als Surinamers.Verlof moet hij nooit krijgen want hij is een gevaar voor de mensheid.Dat is mijn advies.


  Maak melding

 10. Deze heeft zijn straf gekregen. Hoe zit het met de miljarden anderen die niet ontmaskert zijn.

  Wat het oog niet ziet en het verstand niet weet staat wel in het leven geschreven! .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.