Rapporten herstructurering IMEAO naar minister

12

Wilgo Valies, voorzitter van de Stuurgroep Herstructurering IMEAO(r), heeft onlangs exemplaren van twee rapporten overhandigd aan minister Robert Peneux(l) van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in Suriname. Het betreft een evaluatierapport met daarin de inzichten van de commissie hoe het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs te verbeteren. Peneux was vooral blij met het doorstromingsreglement, waarin onder meer de overgangsnormen zijn opgenomen. De minister heeft de deskundigen aan het werk gezet, nadat hij signalen uit het veld had ontvangen dat de opleiding aangepast moest worden.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Die commissie heeft niet opgenomen in die rapport welke opleidingen iemand minimaal moet hebben om minister of president te worden. Je kan met de niet afgeronde 6e klas nog minister en president worden.


  Maak melding

 2. In Suriname is echt alles mogelijk.En het mooiste is dat ze zich niet generen en waarom ook ze worden toch herkozen.De lamme leidt de blinde is echt van toepassing in Suriname.Ik denk dat we een gezellig topic zijn voor de buurlanden wanneer ze aan de borrel zijn.


  Maak melding

 3. Vreemd. Pineut kan het bloed van deze Vakbondsvoorzitter wel drinken.
  Pineut gaar dit rapport als toiletpapier gebruiken.

  Maak van dit instituut een Business and Administrative College van. Zorg dan voor aansluiting bij Andere soortgelijke engelstalige scholen!


  Maak melding

 4. *Democratie betekent eenvoudig het ranselen van het volk door het volk voor het volk.*De Brede massa van een volk valt makkelijker aan een grote leugen ten offer dan aan een kleine*Enkele jaren zijn voldoende om het verstand van een volk te beschaven. Eeuwen zijn nodig om zijn karakter te beschaven.*


  Maak melding

 5. Het nadeel is van democratie dat komt ook een dief aan de macht.
  Ik vraag af waarom een president en minister moet betaalt worden zo goed.
  Geef hem gratis amstwoning en alles wat hij heeft nodig maar hem geef geen geld. President zijn van je land moet een grote eer zijn om echt volk te dienen. Als neem je geld dan je dient niet volk, maar eerst jezelf.


  Maak melding

 6. Ik heb diverse talismannen en talisvrouwen. Ik heb een talisvrouw voor onderwijs. Als je deze om je hals draagt, zal je verstand altijd scherp zijn en zul je een goede geheugen hebben, snel dingen kunnen oppakken en altijd tot de beste stuudenten behoren en altijd slagen voor je examen.


  Maak melding

 7. Jullie moeten zelf weer naar school gaan. Altijd negatief en kraaien de grootste stommiteit uit. Maar blijven jullie afkraken. Daarom komen we niet vooruit. Waarom laten jullie nooit je hersenen kraken en dan n goed plan presenteren van hoe iets aan te pakken. Nee nee.


  Maak melding

 8. In Suriname heb je meer grappenmakers dan elders in de wereld.De minister zit daar als monster en heeft niet veel verstand van het onderwijs.Mensen die verstand van hebben zitten niet in de politiek.Een land met amper 500.000 inwoners is al meer dan 6 jaren onbestuurbaar geworden.Als ik deze dingen ziet gebeuren dan vraag ik mijn zelf af wat de president er aan doen om Suriname vooruit te krijgen.Suriname is net als een stuurloze schip zonder kapitein.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.