Moeilijke tijden voor Stichting Voor het Kind

26

Minister Dogojo van Welzijn in juli om de tafel met de leiding van de Stichting Voor het Kind (Stivoki) in Suriname. Ze beloofde toen dat ze de stichting niet in de steek zou laten. Nu, twee maanden later, krijgt de bewindsvrouw een golf van kritiek omdat het personeel moet zien hoe de maand september zonder geld te overleven. Zowel de salarissen van augustus als de vakantiegelden zijn achterwege gebleven. In een reactie daarop hadden de meeste medewerkers het werk neergelegd. Ze waren bereid het werk te hervatten, zodra de gelden zijn overgemaakt.

- Advertentie -

26 REACTIES

 1. De leden van KUMAKOISI ZIJN KABINET hebben altijd op tijd hun Salaris bijgeschreven gekregen.

  KUMA, JE MEET MET 2 MATEN

 2. Bouta gaat binnenkort weer sleutelen aan zijn ka-binet, hij doet er dan goed aan Het Ministerie van Mislukte Zaken in het leven te roepen, dan hebben we eindelijk in Suriname tenminste één ministrie met een ruime voldoende.

 3. Is toch ten hemelschreiend dat dit gebeurt ? Hoe moeten deze mensen verder ?
  DDB,ligt in zn hangmat te vreten en te drinken, Peggy heeft haar duizenden, Ingrid idem dito en deze mensen hebben geen salaris ??hoe is dit toch mogelijk ?

 4. Als de salarissen van die boevenbende van het kabinet van die moordenaar en die jaknikkers van de coalitie in de Dna maar gewaarborgd zijn.

 5. Niets is zo ergerlijk als de man die gezellig een praatje met je maakt terwijl hij je te veel rekent.

 6. Jammer dat de paarse regering de staff van deze stichting zo behandeld. Geen salarissen en geen vakantie geld. Nou staken zij. Zij zijn niet de best betaalde werknemers. De inwonende kinderen hebben al meer dan genoeg nare ervaringen gehad en krijgen dit bovenop.

  Sommige mensen aan de kassa denken dat deze kinderen geen stemmers zijn. Zo hun helpers kunnen op hun geld wachten.

 7. Nogmaals:

  Alle Surinamers de straat op om te
  PROTESTEREN, PROTESTEREN, PROTESTEREN, PROTESTEREN, PROTESTEREN, PROTESTEREN,

  WEG MET BOUTA!
  WEG MET BOUTA!
  WEG MET BOUTA!
  WEG MET BOUTA!
  WEG MET BOUTA!
  WEG MET BOUTA!

 8. Abrahams heeft al de benen genomen met al het gestolen geld zit hij in een riante LANDHUIS in West Suriname.

  Hij is ongeschoold maar wel slim. Maar voor hoe lang.
  Tik yu eye en loekoe!

 9. Er zijn mensen, die vol geduld sterven, maar er zijn ook gehoorzame mensen, die met geduld blijven leven.

 10. De NsDaP boeven hebben zichzelf zo verrijkt dat er zelfs voor hun achter achterkleinkinderen genoeg geroofd geld is.

  De rest van het volk met hun kinderen kunnen wat hun berteft doodvallen.
  Waarom doet Brunswijk hierover zijn bek niet open?

 11. De enige oplossing voor alle ellende, is dat DDB en zijn kabinet het veld moeten ruimen. Verdeel- en heers politiek brengen immers geen verandering. Vorm een eenheid maar geen verdeeldheid ongeacht jouw ras, cultuur en geloofs-overtuiging, want in essentie ligt de macht in handen van het volk, wees niet bevreesd, blijf niet aan de kant en leg alles plat. DDB zijn dagen zijn geteld. Ik ben overigens van mening maar zeer zeker ook ervan overtuigd, dat Santhoki de man is die Suriname uit het slop kan halen en tot grote hoogten kan brengen. De Surinamers in Nederland zijn daarnaast een grote factor van betekenis.

 12. De surinamers zijn dol op beloften…al is het niet waar wat beloofd wordt en door wiemaar een belofte boi ,en ze zijn zo omgekocht!

 13. @Ray,

  Niet helemaal. Alleen als een kafrie iets belooft, dan trappen ze erin. Als een Hindoestaan iets belooft dan zeggen ze dat ‘a koe-lie lee. Fa a go pai a sani’.
  Het verstand van de kafries werkt heel selectief.

 14. Salarissen kunnen niet eens uitbetaald worden maar men denkt aan grootschalige projecten…….kennelijk wil men terug naar de slavernij om mensen te laten werken zonder loon!!!

 15. Helaas, een staking zal niet helpen. De stakers hebben helaas geen enkel machtsmiddel waar de minister, respectievelijk de president, wakker van zal liggen. (Bij EBS ligt dit anders)
  Ik typte eerst in plaats van stakers, stakkers. Toeval?
  Wellicht kan de presidentsvrouw hier iets aan doen.
  Twee vliegen in één klap: de kinderen zijn erbij gebaat en er wordt de broodnodige goodwill gekweekt

 16. Zelfs de kinderen worden uitgekleed! wat een lafaard die boef Bouta zeg!! Deze RioolRat moet virodaan drinken!! dan heeft hij wel een goede nachtrust voor altijd!!!

  Aan beloftes doen is hij super kampioen!!
  Als mijn kont een oven was, had hij en zijn zijnen elke dag verse brood van mij!!!

 17. Pablo
  14 september 2016 laat die mensen zich niet voorzeren de 4 jaren zijn zo voor bij Ik zou niet willen ruilen en andersom ook niet onder deze omstandigheden ze krijgen al hulp het gaat goed de tijd zal het leren na 4 komt nog 5 tot de dood blijft ie zitten het is president of Santa boma

 18. In Indonesia worden de IDUL ADHA vlees Huis aan huis bezorgd op naam elk gezin krijgen minimaal 2 kilogram vlees. waren er 240 miljoenen inwoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.