Prince Koloni brengt weer een love song uit

7

Na zijn grote hit ‘Parfum’ komt de Surinaamse zanger Prince Koloni weer uit met een liefdeslied getiteld ‘Tan na Mi Sey’ (blijft heel dicht bij me). In het nummer vraagt de zanger zijn geliefde om dicht bij hem te blijven. Hij zingt in het Sranan Tongo en in het Engels.

Het succes van Parfum bleef volgens Koloni niet beperkt tot Suriname. In Frans Guyana vertaalde de waardering voor het nummer zich in een award. Hij erkent dat de concurrentie groot is. Daarom voelt hij zich zeer gezegend met dit succes.

Met ‘Tan Na Mi Sey’ hoopt de artiest weer iets moois voor zijn fans neer te zetten. Of het een grote hit wordt laat hij aan hen over. Prince Koloni zal ook live te bewonderen zijn op het Moengo Festival of Music 2016 ‘Poku Fu Kenki II’ dat van 23 tot 25 september plaatsvindt.

‘Parfum’ van Prince Koloni:

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. Muziek is geen talent van kunstuiting als commerciële eigenbelang ( njang, drigie,prisiriepokoe)…..maar een gave om de ALMACHTIGE te aanbidden en om dicht tot HEM te komen….en via een boodschap van liefde, blijschap, gelijkheid en gerechtigheid over te brengen van /naar het Volk toe ….tegen sociale onderdrukking,onrecht en uitbuiting van zwakkere, armen, dalits,Inheemse , ontbossing en klimaatverandering in deze gebroken Wereld….. Zoals vele artiesten : Peter Tosh + Bob Marley + Fela Kuti + met hun ” Music is the Weapon for Justice for Now and in the Future “


  Maak melding

 2. Muziek is niet alleen een kunstvorm voor commerciële uiting van eigenbelang ( njang, drigie, prisiripokoe) maar een gave van de ALMACHTIGE om HEM te aanbidden en om mensen dichter tot HEM te brengen…..ten tweede om via een boodschap van liefde, blijdschap, gelijkheid en gerechtigheid over te brengen ten dienste van/naar het Volk…..te strijden tegen onderdrukking, uitbuiting en onrecht jegens sociale zwakkeren,armen,dalits en Inheemse bevolkingstrgroepen, Ontbossing en klimaatveranderingen in deze gebroken Wereld…..Zoals vele Artiesten/ muzikanten voorheen deden : Peter Tosh + Bob Marley + Fela Kuti + met hun ” MUSIC is the Weapon for Justice for Now and the Future.


  Maak melding

 3. @ Moderator, wat is de reden van niet plaatsen ? geen belediging of racistische reactie, wel van bewustwording reactie…. U houd het systeem van naïviteit instand voor de zwarte bevolking .


  Maak melding

 4. Voor Prince Koloni heb ik een mooie talisman, de succesvolle-artiesst-talisman.
  Deze talisman brengt altijd al je creativiteit op 100% en zorgt ervoor dat alles wat je maakt, creeert, door bijna iedereen mooi gevonden wordt. Dus, hits gegarandeerd met deze talisman. Voor slechts 500 Srd! Bestellen! Doen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.