donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentLa Rouge krijgt gouden plaat voor 'Ik Mis Je'

La Rouge krijgt gouden plaat voor ‘Ik Mis Je’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse formatie La Rouge heeft een gouden plaat ontvangen voor het nummer ‘Ik Mis Je’, een samenwerking met de rapper Cho en Abigail Johnson. De gouden plaat is toegekend omdat het nummer meer dan drie miljoen keer beluisterd is op Spotify en de video maar liefst 3,7 miljoen keer is bekeken.

“Hij is binnen! Wij willen iedereen bedanken in het bijzonder Cho, Spanker, Abigail Johnson, TopNotch, Ninobeatz en onze trouwe fans. Soso lobi”, meldt Isaac Menso zanger tevens leider van La Rouge op Facebook. Ook Cho, de zangeres Abigail Johnson en de producer Spanker kregen een gouden plaat.

La Rouge is zowel in Suriname als in Nederland een kopstuk van de kaskawi of kaskawina-stijl, een explosieve hedendaagse kawina-stijl. Begin 2005 scoorden de groep grote hits met ‘Je doet’ en ‘Als je weet wat je doet’.

goud

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. En nu de volgende lied in het vervolg!! Gori tori najie machinia tjhape nakli note!!! arre baap reh baap!!( o, schat, jouw nieuwe machine drukt vals geld!! O, vader, o vader!!!)

    In de jaren 80 mocht deze liedje niet in Suriname afgedraaid worden!! het was door Bouta verboden!!!!( was gezongen door Ramkhelawan kries)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES