Fra Fra Sound op Suriname Jazz Festival 2016

14

De Surinaams-Nederlandse Afro Caribische Jazz band Fra Fra Sound onder leiding van Vincent Henar maakt zijn opwachting op het Suriname Jazz Festival 2016. Het festival dat dit jaar voor veertiende keer plaatsvindt, wordt van 27 tot en met 30 oktober gehouden.

Tijdens deze editie zullen ook artiesten en groepen uit Brazilië, VS, Frankrijk en Mexico het publiek muzikaal vermaken. Organisator Stichting Suriname Jazz Festival wil dit jaar een groter publiek bereiken. Daarom hebben ze op één event na ervoor gezorgd dat het festival gratis toegankelijk is voor een ieder.

Het evenement dat niet gratis is, is het concert van Fra Fra Sound op de laatste festival dag in de Ballroom van hotel Torarica. Een ander verschil met de voorgaande jaren is dat het Suriname Jazz Festival dit jaar vier in plaats van vijf dagen duurt. Naast optreden zullen de artiesten allen workshops verzorgen.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. Maar ik begrijp het wel. Als je heel veel problemen hebt, zoek je plezierige uitlaatkleppen om die problemen te vergeten. En Surinamers hebben altijd problemen. Het hele jaar door alleen maar problemen, jaar in jaar uit. Ze zijn gemaakt voor problemen. Dus proberen ze er het beste van te maken en de problemen te negeren. Door erg veel te eten, drinken, dansen en te naaaien en tegenwoordig ook door al die new age profeeten, de komedians te bezoeken.


  Maak melding

 2. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­


  Maak melding

 3. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


  Maak melding

 4. βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›βŒ›


  Maak melding

 5. πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―


  Maak melding

 6. Ok, de laatste dan..
  πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›


  Maak melding

 7. B.wakoef het heeft opgeleverd na dagelijks gebed*fra fra sound surinam;belofte aanpak wissel koers; aankondiging kabinet wijziging;surinam naar paralympische spelen;gezondheidszorg is duurzaam genezen;niet vluchten in harde valuta;nog langgg geen tijd voor protest;dat de regen tijd nog ff uitblijft want dan minder kans op muskiet en ziekte


  Maak melding

 8. Die Karl Chhoennie en Carlo Breetveld en Staatsadviseur Meije hebben de hele nacht en dag gebeden en toch is er geen wonder gebeurd? Rajkumar Rajaram heeft de hele nacht Bhaagvat paath zitten doen en Rashid Doekhie heeft de hele nacht soera’s zitten lezen en toch niks gebeurd?

  Hij moet ze ontslaan, want ze bidden niet hard genoeg!


  Maak melding

 9. PARAMARIBO – De 48-jarige voetganger Farida Uiterloo is de 44ste verkeersdode van 2016. Ze overleed dinsdagavond in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, na eerder op de dag door een personenauto aangereden te zijn op de hoek van de Zwartenhovenbrug- en dr. Sophie Redmondstraat.

  Bij het beschrijven van een rechtse bocht reed de chauffeuse de voetgangster aan. Ze verleende gelijk eerste hulp en vervoerde het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp, waarna zij de politie inschakelde. De chauffeuse verkeerde niet onder invloed van alcohol. Aangezien het onderzoek nog niet is afgerond, is haar rijbewijs ingevorderd.


  Maak melding

 10. Ondernemers belichten noodzaak gezonde leefstijl
  PARAMARIBO – Seraina Veldbloem, afgestudeerde aan de Anton de Kom universiteit heeft voor haar afstudeeronderzoek een businessplan opgesteld, dat gericht is op het bevorderen van werkprestaties binnen bedrijven. Daarin worden modellen belicht, die kunnen bijdragen aan het behalen van topprestaties binnen een bedrijf, te weten activiteiten die een gezonde leefstijl bij het personeel kunnen stimuleren, namelijk teambuilding, verbetering van de communicatie op de werkvloer en aanpassing van de fysieke werkomgeving.

  Het ondernemingsplan is opgestuurd naar 37 lidbedrijven van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven. Ongeveer 78 procent heeft aangegeven behoefte te hebben aan activiteiten, die een gezonde leefstijl bij het personeel kunnen stimuleren. De ondernemingen hebben ook hun interesse getoond in de overige factoren die kunnen leiden tot verbetering van de werkprestaties.

  Veldbloem heeft voor haar onderzoek een fictief bedrijf opgezet dat zal bijdragen aan het verbeteren van prestaties binnen bedrijven. Er worden voorbereidingen getroffen om de onderneming werkelijk van de grond te krijgen. In het businessplan wordt ook rekening gehouden met de slechte economische situatie en het effect daarvan op bedrijven. “Juist in deze moeilijke periode is het de moeite waard om dit op te pakken, omdat er juist nu behoefte is om werknemers te stimuleren de werkprestatie te bevorderen”, zegt Veldbloem desgevraagd. Ze stelt dat ondernemers de investering terug zullen verdienen wanneer de werkprestaties vruchten afwerpen.

  Het businessplan is zo opgesteld, dat op lange termijn ook buiten de grenzen toegepast te kunnen worden. Veldbloem draagt nu de titel Bachelor of Science in de Bedrijfskunde.


  Maak melding

 11. Water naar zee,

  Die mevrouw heeft zo haar best gedaan maar vergat een klein dingetje: privΓ© gebeurtenissen kunnen iemand apathisch maken en de werksfeer beinvloeden. Hoe wil ze dat aanpakken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.