Nationale Partij Suriname: tijd niet rijp voor protest

48

PARAMARIBO, 7 sep – De tijd is nog niet rijp voor protestacties. Dit stelt voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname, NPS. De oppositiepartij neemt nog even een afwachtende houding aan. De VHP van Chandrikapersad Santokhi is klaar voor acties.

Santokhi denkt zelfs aan het overhalen van andere oppositiepartijen. Ook werkgeversorganisaties en de vakbeweging zouden in het geweer moeten komen tegen he beleid van de regering. Bij de NPS wordt het kennelijk iets anders gezien. “Wij vinden het nog niet het goede moment”, zegt Rusland tegenover de Ware Tijd. Binnen de NPS gaan weliswaar al stemmen op pro straatacties.

De VHP wil een zo breed mogelijk front. Een groot struikelblok is de houding van een groot deel van de vakbeweging. Behalve overwegingen die politiek zijn gekleurd, is er ook oud zeer. Vakbondsleiders vinden dat ze al gauw vergeten waren na de val van de regering Wijdenbosch in de jaren negentig. De val volgde op massaprotest. Rusland ziet overleg als remedie. “Als het nodig blijkt, moet de zaak besproken kunnen worden.”

Bekijk ook:

48 REACTIES

 1. In de NPS onder leiding van Rusland is er geen enkel vertrouwen meer. Hij zou plaats moeten maken voor een ander beter geschikte kandidaat. De generatie van 55+ heeft afgedaan en die zou nimmer terug moeten komen. Rusland heeft geen charisma en ook geen uitstraling. Hij moet plaats maken voor Wayne Telgt, dan krijgen ze een groot deel van de spijtoptanten terug.


  Maak melding

 2. Alsof nog langer afwachten iets oplost, daarom zit dit land in grote problemen, vanwege een afwachtende mentaliteit, hoe kun je het nog makkelijker maken voor deze paarse boevenbende, om zo,n houding erop na te houden.


  Maak melding

 3. Volgens Rusland is het moment voor actie-voeren nog niet aangebroken. Allicht pas nadat het aantal roofinbraken meer dan 99% bedraagt. Deze man is ongeschikt als leider van een politieke partij. Hij vond het wel nodig om C. Hofwijks bij aanvang van diens protest meteen aan te spreken.
  Benieuwd als die andere Rusland (H&I ???) familie van deze slapjanus is.
  Verder staan deze oppositie er niet bij stil welk signaal naar de gemeenschap wordt gegeven als er even wordt gebundeld vóór verkiezingen om hierna weer uit elkaar te gaan. In ieder en elk geval deugt de (politiek) bestuurlijke structuren in dit land langer dan 41 jaren absoluut niet.
  Volgens de traditie is dit gewoon de Surinaamse methode vandaar dat de situatie vandaag laat zien wat de gevolgen uiteindelijk zijn. Vragen stellen en reageren op de aanstaande lening bij de Wereldbank blijken dus onbelangrijk voor deze Rusland.


  Maak melding

 4. Fijn als Rusland niet wil wachten met acties dan gaat de acties door zonder hem!Santokhi laat een enkeling geen roet in het eten gooien Wij ,het volk van Suriname zijn gereed voor acties. Misschien dat Rusland wil sterven aan een langzame dood veroorzaakt door bouta,wij hebben zoveel geduld niet.De V7 gaat dor met acties zonder Rusland .Die mag zich gaan aansluiten bij de NDP!!
  Nu gaat of zal men begrijpen waarom Wij Santokhi als LEIDER WILLEN!!! e anderen hebben geen geloof in hun zelve,Santokhi wees geen Valies,Rusland mag dat zijn. Jij niet .

  Het is
  NU of Nooit!!!

  NPS begin uit te kijken naar een leider die durft. Rusland die is onzeker van zichzelf.Hij moet met onmiddelijke ingang vervangen worden!!


  Maak melding

 5. Tijd is niet rijp???? Wanneer dan? 1 april? 29 februari?
  Rusland kom er nou gewoon voor uit: je wilt niet tegen je soortgenoten protesteren.


  Maak melding

 6. Hij is een broer van die ene op Financien; persoonlijk vind ik hem geen sterke voorzitter en idd hij heeft ook geen charisma.
  NPSers willen een sterkere daadkrachtigere figuur hebben.
  Hij reageert altijd zo verzoenend en al te beschaafd op de dingen van DDB. Ik denk dat hij gewoon bang is om harde taal te gebruiken ! Jammer want keihard je mening geven hoef niet te betekenen dat je onbeleefd bent of dat je tot het nivo van de paarse bende afglijdt !


  Maak melding

 7. Ik doe ook mee met de protestactie!! oprotten met de rotte appels!!! oprotten met de paarse koeienkudde!!

  Rusland moet van Bouta gaan rusten en slapen!!


  Maak melding

 8. Probleem tevens traditie in SU is dat zgn bestuurders met olifantenlijm vastgeplakt willen blijven zitten. Nooit gehoord van de eer aan zichzelf houden en opstappen.
  De crisis heeft nog geen dieptepunt bereikt
  Merendeel heeft geen karakter en kent geen schaamte met hun goedlachse zwakzinnige houding. Het verder saneren door IMF zal doorgang moeten vinden als gevolg van gemaakte ondoordachte keuzes.
  Na 1975 zijn er geen weldoordachte projecten opgezet voor het genereren van inkomsten omdat corruptie en roofovervallen voorrang genieten maar toch de gore lef hebben over rechtstaat en democratie?
  Rusland en zn broer zijn de ultieme jokers met uitsluitend LUL-verhalen verkondigen.


  Maak melding

 9. De tijd is rijp om Rusland te vervangen!!
  NPS achterban doe iets,zoek een andere leider die geen medelijden heeft met bouta maar met het volk!!
  Alle forumleden hier hebben gelijk!!
  Laat Rusland gaan!!!


  Maak melding

 10. Men heeft gelijk dat Rusland geen leider is met Charisma. Hij heeft echter wel hersens althans meer dan menige minister in het huidige kabinet.

  Bedachtzaamheid moet men niet verwisselen met Zwakte. Venetiaan was ook heel bedachtzaam en iedereen ziet nu dat hij het helemaal niet slecht gedaan heeft, ondanks alle beperkingen waar hij mee te maken had.

  Blijft dat hij best iets assertiever en actiever mag reageren op de oproep tot actie. Rusland heeft helaas de handicap van een bestuurders partij.
  Het zou handig zijn dat hij het actie deel aan jongeren die goed met Hofwijks door de deur kunnen.


  Maak melding

 11. Rusland kijkt volgens DWT de kat uit de boom nou wat voor lulhannes ben jij als politicus om een afwachtende houding aan te nemen terwijl de dictator al 36 fucking jaren bezig is de boel te verzieken. Rusland zonder bril kan jij niks zien met bril is en blijf jij treurig met je broer die Canadezen oproept als vakantiegangers maar Canada geeft negatief reisadvies. Choleramongolen bij elkaar zijn jullie. Rusland speelt voor leider met zn tweetiebirdsnavel.
  Ach, V7 bestaat niet meer? Belachelijker dan dit bestaat niet. Deze schijtleider praat liever over Arron en Pengel maar verzuimd om over zijn eigen visie te praten. Moet wel zoon zijn van een hoerige moeder op zoek naar geld.


  Maak melding

 12. Weer de lafaards van NPS die de boel in de steek laten !! Zo ook verraad tijdens de verkiezingen , waarbij het grootste deel van de NPS-ers op NDP hebben gestemd !!!
  Natuurlijk gaat Rusland niet oproepen tot akties !!! Immers zij broertje zit lekker op de schoot van Bouta, als Minister !!

  Trouwens goed bekeken ruimt Relyveld de rotsooi van bijna 50-jaar, op Domeinen/Grondbeheer, waarbij al die jaren achter ons, de NPS-ers op dit ministerie sjoemelden met aanvragen die verdwenen, nergens te vinden waren; alleen met tjoekoes aan NPS-ers op dit ministerie kon je een lapje grond krijgen
  “Somo poeroe law gie VENE”; sedert Soemita waren de mensen die op Somo lijken al geinfiltreerd op R0GB en wisten precies waar de percelen voor het grijpen lagen.
  VENE, met zijn schone vingers durfde Somo niet aan te pakken !!
  Wie kan het tegendeel beweren ???


  Maak melding

 13. Bij 9 van 10 politieke partijen is het een grote vuilnisbelt. Is er een instantie die erop toeziet dat deze tiefusbende wordt opgeruimd en wordt gevolgd met terugfluiten bij smerig handelen? De (her)verkiezing van dit soort choleraleiders houdt de voortdurende schijterij wel gaande.
  Dat er bij bestuursverkiezingen wederom wordt gekozen voor de bekende imbecielen zegt veel over de structuur binnen de zgn politieke partijen. Overlopers laten immers schaamteloos zien dat het 1 pot jarenlang opgespaarde pis nat is. Allemaal vol in de bek schijten zal deze klootviolen wellicht doen opstappen.


  Maak melding

 14. RUSLAND JE BEN GEEN ECHTE LEIDER…OP WIE WACHT JE…EEN LEIDER BEN JE GEBOREN,EEN VOORBEELD VOOR EEN ANDER.MAAR NIET PASSIEF AKTIE DAT HOORT EEN LEIDER ..SCHANDE WAT EEN LEIDER,IS TIJD OM AAN DE JONGEREN OVERLATEN ,DAT ZIJN DE VOLK VAN MORGEN ,HUN MOETEN DE TOEKOMST BEPALEN .NIET MET ZULKE MENTALITEIT LEIDER,KAN JE GEEN LAND BESTUREN …DENG NA TORI RUS-LAND..!


  Maak melding

 15. Zo, de reacties liegen er niet om.
  Aangezien ik te weinig van Rusland en zijn daden weet, zal ik hem niet veroordelen noch verdedigen.
  Slechts één opmerking: misschien komt er een nog beter moment in zijn ogen.
  Bij het bbq’en moet je ook wachten totdat het vuur heet genoeg is en de vlammen uit zijn (niet dat ik het geduld kan opbrengen overigens)
  Dus brandt die man nog niet helemaal af, zodat hij als een dwaas actie gaat voeren terwijl het nog geen tijd is voor actie


  Maak melding

 16. Surinaamse politieke logica:

  We nemen pas actie als de tijd rijp is.

  De tijd is rijp als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen!

  Succes met jullie oppositie! (Helaas, echt jammer).


  Maak melding

 17. De lafaard “voorzitter van de VSB” kijkt met belangstelling uit naar …. wat ??? Naar tot dat wij dood gaan !!!

  Hoe oud zijn zijn ouders en grootouders ?? Komen die wel rond met hun inkomen/uitkering ???

  Gelukkig voor de oudjes(suri.-Neds), die tijdens de onafhankelijkheid naar Ned. zijn uitgeweken !!! De nakomelingen van de slavenhandelaren zorgen nu dat deze oudjes een goede,onbezorgde uitkering en gezondheidszorg hebben. Hulde aan Somo en Lachmon en ook aan Aaron(zonder de onafhankelijkheid zouden ze nu als ratten sterven in Suriname, door toedoen van de Paarse Bende ) !!!


  Maak melding

 18. De allerbeste functie voor Rusland en zijn broer zou resp. directeur en onderdirecteur van de Esther Stichting moeten zijn die jaarlijks een kokobe-trofee overhandigen aan de ijverigste bewoner van deze inrichting.


  Maak melding

 19. Pico:
  Spitsvondig je vergelijking met een b.b.q. !
  Toch is het jammer dat Rusland anderen straks de kastanjes uit diezelfde b.b.q. laat halen. De kans is dan groot dat ” de anderen” de kastanjes zelf opeten en dat Rusland met een lege maag blijft zitten!
  Denk i.d.d. dat Rusland van twee walletjes wil(blijven) eten.
  Mijn inziens moet Rusland “aan zijn stutten trekken” en afscheid nemen van de politiek. Laat zijn plaats maar ingenomen worden door een krachtdadiger persoon!
  Jammer dat er nog onvoldoende eenheid is in de oppositie.


  Maak melding

 20. Heb al eerder aangegeven dat wij de protest aktie afwachten.
  Wij hebben alles onder controle.
  Er ontbreekt eenheid binnen de oppositie.
  En zolang die er nog niet is en het grote deel achter zijn regering staat kunnen jullie rustig slapen
  Jammer dat bepaalde mensen slapeloze nachten krijgen.
  Oppositie laat je zien wij hebben al een passend antwoord klaar.
  Indien het merendeel van de bevolking geen geloof meer heeft in ons dan zullen wij onze mandaat teruggeven.
  Maar in 14 jaar na dato komt alles weer goed.
  Even een opfrissertje Paramaribo behoort tot de tien meest populaire aantrekkelijke steden.
  Toch zullen de alwetende het hiermee weer niet eens zijn maar geen ramp dat weten wij inmiddels van de landverraders.


  Maak melding

 21. Wanneer is de tijd dan rijp voor protestacties?
  Zullen we wachten tot de koers stijgt naar 20 voor de US dollar en de Euro?
  De tijd van overleg met de NDP is reeds lang verstreken.
  Door de NDP leiders worden goede adviezen en plannen geduldig aangehoord, die als het erop aankomt toch maar hun weg vinden in de paarse prullemand.

  Rusland kan het nog steeds niet verkroppen dat een prominent bestuurslid van zijn partij (Leeflang) nu in het bestuur van de VHP zit.
  Hij ziet nu zijn kans schoon maar vergeet dat hij met zijn houding juist meer gezichtsverlies lijdt.


  Maak melding

 22. Er zit natuurlijk een bepaalde strategie achter, langer wachten betekent nog meer ellende voor de eventueele NOG VIJF mede-actievoerders. Beter gemotiveerde actievoerders houden de actie langer vol. De heer Santokhi gaat ondertussen rustig verder met zijn gesprekken en komt vlak voor de actie bij de NPS, die tegen die tijd uiteraard ook van de partij is. Mensen, NU op dit moment actie voeren is niet juist. Wacht met de actie tot dat de vakantie voorbij is, veel effectiever.


  Maak melding

 23. De generatie van 55+ heeft afgedaan en die zou nimmer terug moeten komen, mee eens!

  Ik ga een stap verder nog! De NPS zou zichzelf mogen opheffen, lang overtijd!
  Maar het is niet de enige partij die zichzelf mag opheffen. Ook de blijvende etnische VHP zou er goed aan doen om zichzelf op te heffen, geen bestaansrecht meer in een moderne Suriname. Voor de huidige partijvoorzitter Santhokhi zou opheffing betekenen dat meer Surinamers potentie in hem zouden zien!


  Maak melding

 24. Rusland moet natuurlijk ook aan z’n broer denken, want als hij deelneemt aan protestacties dan krijgt zijn broer ervan langs van Bouta. Familie laat je niet in de steek!


  Maak melding

 25. ben het voor het eerst met rusje eens .
  ik zie het nut van een demo nu ook niet zitten.
  het is te vroeg of net te laat.
  toen curtis op het onafhankelijkheidsplein stond was de tijd rijp om te demonstreren.
  om nu met leden van de abop en de pl te gaan demonstreren gaat te ver.
  het beste wat rusje nu kan doen is wachten totdat het Surinaamse volk zelf de straat op gaat en zich bij hun aansluiten.
  bouta zal zich echt niet laten weg jagen met een demo.


  Maak melding

 26. Rusland zijn vader was de felle bestrijder samen met Bruma ,Derby als PNR, de grootste bestrijders van JOPIE PENGEL/NPS !!
  Met stakingen hebben ze Pengel ten val gebracht !!!
  Samen met de militairen was hij Minister van de PNR !!!
  Nu vernietigt hij de NPS !!! NPS zal verdwijnen van het toneel De NDP neemt alles over (zie;Hooghart,Kensenhuys,Pollak,prof Caram,SylvanoTjong A Hie ).
  Hij zit straks ook op de schoot van “a-ptjien-ingie-boi” !!!


  Maak melding

 27. Zonder een straat actie van NPS Regering al gevallen alleen de datum van een nieuwe verkiezing wachten wij

  De Regering NDP had zo een grote mond 25 mei 2015 naar de verkiezing dat ze problemen gaan oplossen .

  NDP wacht weer om te roepen Staat vijand of vijand om de hoek dat zijn de truckjes en smoesjes van oude Militairen .

  Gurtis van WIJ ZIJN MOE als voorbeeld hoe men denk binnen de NDP
  Abrahams en Henk Herrenberg hebben zelf een tegen demonstratie opgezet op een truck met DNA leden 60 minuten lang .

  Men was van plan om iets uit te lokken op die dag door te provoceren met Hooghart op de voorgrond .

  Wij van NPS WIJKEN voor niemand wij zijn geen voeten vegers voor NDP .

  Er zijn ook actie modellen waar alle werknemers thuis blijven je hoeft niet voor DNA gebouw te staan om actie te voeren .

  Limbo SRS Radio zoek al twee dagen naar een nieuwe staat vijanden mensen die de valuta koers naar boven brengen .

  Dat heeft NDP zelf gedaan door met IMF samen te werken en de vaste koers van centrale bank hebben ze los gemaakt .

  Wij van NPS staan klaar voor verkiezing datum al krijgen wij 1 zetel de tijd zal het leren .

  Er vallen er genoeg doden in Suriname zoals bedrijf ongeval , verkeer ongeval, familie ruzie ,schiet incidenten
  waar nooit een dader woord gevonden .

  NDP is al gevallen al zet IMF 2 miljard USD op de centrale bank van Suriname zal de koers op 1op 8,50 blijven .

  De valuta koers heeft niets te maken met Crisis op de wereld .

  Mensen van NDP zijn ook Cambio gaan spelen en dat Koning Hoefdraad teveel geld in omloop heeft gebracht .

  Voor IMF macht de koers van Suriname nooit meer naar 1op 3,50 met dankt van Koning Hoefraad
  Zelf de handelaars kunnen geen valuta van CBVS krijgen

  Wij van NPS werken met Satelliet die gasten van NDP werken nog met verrekijker .

  Zelf de Militairen en Politie gaan actie door THUIS te blijven zie zelf de loon van hun .


  Maak melding

 28. Waarom is de tijd niet rijp voor acties? Geheim van de NPS.

  Santok is in Holland praten met de sommige vertegenwoordigers in het parlement en met de Suri
  diaspora. Proberen steun te vinden. Actie na reces? Of
  is het vuur nog niet heet genoeg?

  De militaire structuur van de paarse organisatie manuvreert ook en wil toeslaan als de tijd rijp is.

  Wie is de strateeg wie wij kunnen vertrouwen? Wie heeft
  zenuwen als staal en heeft een koel hoofdje? En weet de juiste tijd. Of intuitief weet het moment.

  Hofwijks wacht ook. Somo en Brunsy zeggen niets.
  Ik denk niet dat het tijd is voor redenen dat ik niet weet.


  Maak melding

 29. Eendracht maakt macht. Ver te zoeken bij ons. Vandaar dat bouta en zijn cornuiten en gebruik en misbruik van maken. Nps is net als soenita. Het blijft een bende bijelkaar.

  Tjee


  Maak melding

 30. De Regering NDP is al gevallen ze zoeken een zonde bok om de schuld te geven .

  Limbo SRS Radio de domme wel zoek schuldigen via Radio SRS over de koers van 1op 8,50 SRD ,

  Lees de krant ware tijd over Domme Limbo ODI ODI Radio .

  Limbo je moet bij IMF zijn en niet bij de oppositie over valuta en koers moet je bij CBVS of bij Hoefdraad de slimme


  Maak melding

 31. Het is ieder ander behalve de regering.

  Kleine reminder, was het niet Hoefdraad die zei dat ze een verkeerde inschatting hadden gemaakt over de ontwikkeling van grondstofprijzen. ( en dat doen ze weer).
  was het niet Hoefdraad die van mening was dat hij zowel minister als governor kon zijn.
  was het niet Hoefdraad die beloofde dat devaluatie zou leiden tot overschot op de betalingsbalans. hij kreeg hiervoor juist depreciaties (die nog niet afgelopen zijn)
  enz enz.
  nee, het is niet de schuld van de regering.


  Maak melding

 32. Robje-de-slaaf,

  Doet vergeefse poging het FAILLISSEMENTSREGIME van Opa Desi te verdedigen !

  GILMORE zelf heeft, IN HET OPENBAAR, toegegeven dat
  ONS GELD EN ONS GOUD zijn VERDAMPT door het NDP-WANBELEID !!!

  PS Slaafje, tek YU DRESI ,LESI DENG CLAD RAPPORT, DANG YU NANGA DESI SROTO DEN FUFUR NDP- STAATSROVER !!


  Maak melding

 33. Srafu, jij moet verder kijken dan de grens van groenjarie met andere woorden je moet voorbij de muren van groenjarie denken. Ik wil je bij deze verwijzen naar de situatie in Ghana. Dit land is net als Suriname afhankelijk van de goudexport, de export van olie en een paar grondstoffen. Juist deze voor Ghana belangrijke exportproducten brengen thans weinig geld op de wereldmarkt.Suriname heeft hetzelfde probleem als Ghana. Het is daarom en kunst om te kunnen vergelijken en om conclusies te trekken. Ik maak me daarom geen zorgen over hetgeen jullie beweren en zeggen. Het is de keiharde realiteit van de malaise op de wereldmarkt. Dat is de waarheid. Andy Rusland van de NPS weet dit ook. Men weet heel goed dat NPS en VHP geen invloed kunnen uitoefenen op de prijs van de belangrijkste Surinaamse exportproducten.


  Maak melding

 34. @ RobG

  “Rusland geeft via omwegen toe dat de problematiek op dit moment van Suriname niet aan de regering verweten kan worden.”

  U bent wel heel erg ruim in het trekken van conclusies.

  Rusland geeft een paar dingen aan

  1) Hij is een bestuurder en geen man van actie.
  2) Straat actie geeft volgens hem nog meer ellende zonder dat hij van uit zijn bestuurlijke context kans op succes ziet.
  3) Zijn organisatie heeft nog onvoldoende signalen afgegeven dat men Keihard op straat komt en achter hem staat.

  Rusland heeft niets over de oorzaak van de problemen van het land gemeld.


  Maak melding

 35. @RobG

  Uw vergelijking met Ghana snijd geen hout. Ghana is veel groter en werd reeds sinds begin jaren 60 uitgewoond door slechte bestuurders en stammen conflicten.

  Ghana is rural en een speelbal voor China. Joden die Afrika plunderen en de Multinationals.
  Suriname is een micro landje met een redelijk niveau en enige spreiding in de economie;

  Suriname kan instaat geacht worden Alcoa te dwingen tot afkoopsommen, en zich te herstructureren omdat het minder afhanklijk van grondstoffen is dan een land als Ghana


  Maak melding

 36. Jojo, ik neem je het niet kwalijk dat jij de tekortkomingen van Rusland in een acceptabele kader voor hem en voor de NPS wil plaatsen. Rusland heeft samen met de NPS gefaald.Maar Rusland denkt ook strategisch. Hij heeft door dat grote protestacties van de oppositie voor het Front zullen uitlopen tot een fiasco.De kracht van de oppositie zou door deze afgang nog verder wegeroderen.


  Maak melding

 37. Volgens de pers chef van NDP limbo SRS Radio is de koers van 1 op 8,50 SRD door de oppositie tot stand gekomen .

  Zonder een demonstratie van NPS of V7 is de regering al gevallen wij hebben geen tijd om voor DNA gebouw te gaan staan .

  Laat NDP demonstreren dat het goed gaat met hun herstelplan en valuta koers van CBvS Laat Doehkie en Hooghart ook op de Sound truck .

  Zo lang IMF zaken doet met NDP Regering zal de koers I op 9 SRD blijven of hoger komen .
  Hoefdraad heeft een verhouding met mevrouw Lagarde van IMF

  Laat NDP hun zakken met Frankrijk regelen poort naar Europa zij hebben nooit een land of eiland hun vrijheid gegeven IN Zuid America alleen Haitie in 1800 ook niet zonder stoot .

  Vraag Doehkie Vice President van Coronie of hij Frans kan praten en schrijven want de poort naar Europa is Frankrijk

  Laat NDP de Haïtianen Exporteren via Suriname naar Frankrijk daar is de poort naar Frankrijk en geen Nederland

  Santokie was met vakantie in Nederland daar hij een Nederlandse opvoeding en opleiding heeft genoten .

  Wij van V7 WIJKEN niet wij zijn geen Voet Veger van niemand en wij blijven ORANJE tot de DOOD .

  Limbo SRS Radio kan je een CD van Papa Touwtje voor de Bevolking Groepen afdraaien ik betaal 200 euro voor dan kan je de Parfum kopen of ga jij dat ook zelf in Frankrijk kopen

  Limbo pers chef van NDP Regering begin Frans te leren praten en ook schrijven want als ga via Frankrijk naar Europa .
  .


  Maak melding

 38. DD Bouterse heeft een jaar voor de verkiezing duizenden Huizen en grond papieren voor de heel arme bevolking van Suriname gegeven terwaarde van e.20.000 tot 60.000 per stuk, en dat is heel prestatie vind ik…… terwijl deze gronden kosten e.40,- per m2……. Deze arme bevolking tot de dood heeft aan hem te danken, ik heb zelf EEN gehad in van hem terwaarde van e.80.000,-

  en uw dan heren hebben jullie ook gekregen, wat mij betref mag hij 10 jaar bljinven als Persident van Suriname……… Iedereen zoek voor een eigen belang/voordeel jullie ook he, maar Meneer Bouterse niet, voor de arme bevolking van Suriname Ja. … Hij mag de koersen naar 15 srd brengen voor een USD, en Euro naar 20 sdr. zijn redelijk vind ik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.