Brasadey 2016 komt met exclusieve theater voorstellingen

2

Ook dit jaar kun je op zondag 20 november genieten van het Brasadey festival Rotterdam. De organisatie pakt in 2016 nog groter uit dan voorheen en zal op verschillende locaties in Rotterdam Brasadey activiteiten aanbieden. Zo ook in Theater Zuidplein met 3 exclusieve voorstellingen om 12.00u, 16.00u en 20.00u!

Op zondag 20 november om 12.00 wordt gestart met BABA’s DROOM een voorstelling waarin de hedendaagse gebeurtenissen in onze maatschappij op een komische manier worden verteld door Baba Yaga. Guillermo Babel (1981) oftewel ‘Torimang Baba Yaga’ is in een zeer korte tijd razend populair geworden vanwege zijn typische manier van het vertellen van verhalen. Deze verhalen bevatten een grote dosis humor, maar geven ook een beeld van hoe Baba Yaga de wereld ziet.
ron
Om 16.00u is er de voorstelling ‘Eenmaal Hier’ van Ronny Ormskirk. Hij maakt deel uit van Dengboy fu a birti en presenteert voor het eerst zijn eigen one man show. Een primeur dus! De laatste voorstelling om 20.00u geniet weinig introductie: Bryan B presenteert zijn eigen theatershow voor het eerst in Nederland. de Winnaar van het bekende tv programma The winner is…. start zijn theater tour bij Brasadey Rotterdam.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Ik hoop dat Bouta als ere gast is uitgenodigd en hij moet er bij zijn!! en het liefst met zijn zijnen!!! Schiphol heeft alle aandacht voor hem!!

    Laat hij komen als hij ballen heeft!! anders een mietje!! zou inderdaad een theater worden! Hij als een komediant.

    Wa ha ha haaa!! 1 richting verkeer!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.