Canada bevestigt negatief reisadvies Suriname

48

PARAMARIBO, 1 sep – Canada heeft het negatief reisadvies voor Suriname bevestigt. De bevestiging kwam enkele dagen terug. De Canadese autoriteiten doen er ook nog een schepje bovenop.

In het oorspronkelijke reisadvies was aangegeven dat Suriname gevaarlijk is vanwege criminaliteit en straatprotesten. Nu wordt ook de dreiging van het Zikavirus opgevoerd. Suriname staat overigens niet alleen in de bejegening vanuit het noorden. Ook Haïti, de Bahamas, Belize, Dominica, Guyana, Jamaica, Saint Lucia en Trinidad & Tobago worden genoemd. Opmerkelijk is dat Miami ontbreekt.

Dat is ook niet het geval in een apart reisadvies. De Amerikaanse stad met omgeving krioelt van zikadragende muskieten. Canada drukt onderdanen op het hart de genoemde landen zoveel mogelijk te vermijden. Zwangere vrouwen zouden extra beschermingsmaatregelen moeten treffen als ze er toch heen gaan. Suriname heeft diplomatiek geprotesteerd tegen het oorspronkelijke reisadvies.

Bekijk ook:

48 REACTIES

 1. Canada heeft het door. Een juspol in Suriname die juist de criminelen beschermd ,toeristen die beroofd en vermoord worden in een klein land met slechts 500.000 zielen ,een land waar iedere week een staking is,want dat doet men in suriname,om de beurten. Ziekenhuizen die geen apparaten hebben en een ministerie van volksgezondheid die de bevolking aanraadt om niet ziek te worden want anders is het je Eigen schuld……zo,ik kan Canada het niet kwalijk nemen. Dan heb je Miami,wel in Amerika heeft men de middelen voor degenen die getroffen worden door welke ziekte of virus dan ooit, Er wordt onderzoek gedaan totdat een kuur isnuitgevonden .In Suriname is er geen hulp voor je,je Eigen schuld dat je ziek bent zou men in Suriname zeggen.


  Maak melding

 2. Ik moet met pijn in het hart zeggen dat het negatieve reisadvies tot in de puntjes klopt. Suriname is verworden tot een rovernest met een compleet murw geslagen apathische bevolking. Er zal heel wat liters bruine bonen door de coronie moeten stromen voor dat dit goed komt.


  Maak melding

 3. Gelijk hebben ze, bauta zei als hij aan macht kom
  Kunnen wij hopen dat de dievijzer verwijder kan worden van elke huis
  Wat belachelijk ,het is de Surinamers eigen schuld
  Moeten ze beter de geschiedenis gaan leren
  Bauta houd de Surinamers dom !!!!
  Een brug gebouwd en verder niks
  Wij moeten gaat afkijken wat de Nederlander doen


  Maak melding

 4. Nou volk van suriname ik heb niks positiefs te zeggen en jullie zijn het niet waard om voor te liegen..Ik zal voorlopig wel buur landen bezoeken om de mentaliteit/gastvrijheid en de zorgsectors te vergelijken


  Maak melding

 5. Met smart moet ik het ook beamen.Zij zorgen en maken zich zorgen over de bevolking.Onze regering en Lijder kunnen er lering uit trekken.We zijn echt een zielig land…correctie een mooi land met zielige inwoners en super rijke LIJDERS.


  Maak melding

 6. Heel goed advies van Canada, wordt steeds slechter in mooi
  Suriname . .Slechte gezondheid zorg criminaliteit. Bevolking maakt van de stad een puin. Bepaalde plaatsen in Suriname zijn heel schoon en netjes b.v noord. Waarom de rest van het land niet. sommige percelen zien er zo onverzorgd uit maar dan staat er voor de deur een gloed nieuwe auto en een bouwvallige woning .BOG moet harder aanpakken wat hygiëne betreft.


  Maak melding

 7. Advies voor Bouterse: Stuur je Bessie Turf naar Ca nada.
  dan kan ze tijdens een italiaans etentje premier Trudeau onder tafel ervan overtuigen dat hij dat ad vies moet in trekken. Dora houdt van fellatio.

  IAM Gold is toch een Canadees bedrijf. Wel Bouta laten ze dan opsodemieteren.


  Maak melding

 8. Een Keihard advies aan de Canadezen dat grote gevolgen kan hebben voor Suriname.

  Als Nederland reisadvies geeft aan haar ingezetenen zal dit een zware wissel trekken op de economie.


  Maak melding

 9. Voor het laatst was ik in 2008 in Suriname met vakantie.
  Toen al was het treurig gesteld met de criminaliteit.
  Als je weg wilde, duurde het even voordat je de deur uit kon, want eer je alle sloten van het slot had ontdaan was je al 10 minuten verder.
  Ik voelde me heel erg opgesloten met alle diefijzers voor de ramen en de deuren.

  Toen had ik al besloten om niet meer met vakantie te gaan naar Suriname.
  Het is nu erger en treuriger geworden in Suriname.
  Zelfs jonge meisjes worden nu ook verkracht.
  Stel dat je medische zorg nodig hebt terwijl je met vakantie bent in Suriname, dan heb je geen garantie dat je die ook krijgt.
  Men heeft snel door dat je toerist bent en zelfs bij medische zorg moet je meer betalen dan normaal.
  Medisch personeel is ook corrupt.

  Bovendien zijn de tickets naar Suriname peperduur. Zelf hoef ik geen vakantiehuis te huren, maar als je dat ook nog moet doen, dan kost een vakantie met 4 personen in Suriname je een rib uit je lijf. Dat heb ik er niet voor over.

  Jammer want Suriname is een mooi land, de flora en fauna is prachtig en wat dat betreft een paradijs. Echter het leefklimaat van Suriname is enorm slecht.


  Maak melding

 10. Overal waan je ook heen gaat in Suriname moet je uitkijken voor rovers en de klere bende in het verkeer.
  Je gezondheid is een dierbaar goed maar in Suriname is dit haast een weggooi artikel.
  Anno heden wordt door AZ gevraagd naar ondersteuning, ja voor zelfs handschoenen, aan de Suriprofs.
  En wie kotsen ze uit in Suriname ja niemand minder dan de Surineds.
  Je wordt bejegend als een zika muskiet ja zelfs de medische dienst ziet je aankomen om als een zika mug de euro’s uit je zakken te zuigen.
  Geef mij 1 reden, niet de familiereden, dat ik een dure ticket koop naar Suriname?
  Veiligheid?
  Gezondheid?
  Verkeer?
  Criminaliteit?
  Vriendelijkheid?
  etc


  Maak melding

 11. Bigi Sma, een reden? wat dacht je van de natuur, het ecotoerisme, waar kun je als toerist nog voor een momenteel 100 euro 3 dgn all-inn low budget, in het binnenland nog van de natuur genieten


  Maak melding

 12. Met onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugsbonzen en bankrover aan de macht, dankzij oerdomme paars debielen is het land snel aan het verworden als…….Zimbabwe. Strak bestaat Suriname zoals men dat heeft gekend voor de onafhankelijkheid alleen in het hart van hen die nooit coupplegers, moordenaars en drugsbazen zullen aanbidden of volgen. Suribabwe is straks een feit met al die oerdomme paarse debielen die als een paarse sekte de paarse misdaad belijden olv van baas en afgod didibri. Stem baas.


  Maak melding

 13. Jiyani, mijn vrouw en ik komen nu een 23 jaar achtereen op een enkele uitzondering na, onze jaarlijkse vakantie door in Su, voor de helft van de tijd in Nickerie, een paar dagen in en ten zuiden van Paramaribo en een aantal dagen in het binnenland, overal kun je het mogelijke gevaar opzoeken, maar ook uit de weg gaan ook afhankelijk van het tijdstip van de dag en/of nacht , de diefijzers neem ik voor lief, praktisch in heel Zd-Amerika heb je die in en rondom de steden, dat je bij de medische zorg meer zou moeten betalen is mogelijk alleen heb ik daar weing van gemerkt, integendeel moest bij een consult voor mijn vrouw bij een huisarts een schijntje betalen voor wat ik er in Nl, voor betalen moest, een paar jaar geleden voor een dubbele zenuwbehandeling bij een tandarts waar ik perfect geholpen ben, op een veel prettiger manier dan bij veel tandartsen in Nl tegen de helft van het reguliere tarief wat in Nl. gehanteerd werd, bovendien je hebt toch een verzekering die onkosten in het buitenland vergoed,
  Oke. de tickets zijn niet goedkoop, moet voor een vlucht deze maand E 730 p.p betalen, maar als ik ergens anders 4 weken met vakantie ga ben ik totaal hetzelfde of meer kwijt


  Maak melding

 14. @ Jiyani, Je hebt gelijk v.w.b. de medische kosten !!

  Een kennis was met vakantie; voor een eenvoudige griep-consult heeft de huisarts gelijk Euro 60,– gevraagd en na 3 dagen moest hij weer voor controle : 50 euro; volgende consult zou over een week zijn !!!
  Natuurlijk is mijn kennis niet geweest; vooral artsen zijn “een stelletje oplichters”.
  Waarom moet men in US $ of euro’s betalen???


  Maak melding

 15. Johan, google eens op Lorenzo Ramcharan, die je voor minder het door mij genoemde bedrag naar Menimi brengt, een andere aanbieder heeft voor 880 pp all-inn voor 23,24, en 25 sept a.s. uit en thuis (paramaribo) een leuke aanbieding, beide betrouwbare aanbieders, maar wel basic, voor mij geen probleem.

  Haco, waarom zou ik mij moeten schamen, bovendien kan ik me met een gezamenlijk gezinsinkomen van een 1600 euro nou niet bepaald rijk noemen, maar zetten de tering naar de nering, Drinken en roken doen we geen van beiden, waar veel Surinamers met schele ogen een voorbeeld aan kunnen nemen en er staat bij ons voor de deur van een eenvoudig rijtjeshuis geen patserbak voor de deur. Bovendien houden zoals zovelen die Suriname bezoeken met ons wel behoorlijk wat Surinamers aan het werk en komen er Euro’s Suriname binnen


  Maak melding

 16. Hans
  Bigi Sma, een reden? wat dacht je van de natuur, het ecotoerisme, waar kun je als toerist nog voor een momenteel 100 euro 3 dgn all-inn low budget, in het binnenland nog van de natuur genieten

  Hans,
  Ik ben een echte natuurliefhebber en organiseer daarom altijd mijn eigen tripjes die ik met een vast stel vrienden en mijn zwager en neef van tevoren plan. Gedurende mijn verblijf van 3 maanden ga ik op pad, 4 dubbelcabs 4 wheel drives met vracht, voor 10 tot 14 dagen en keer terug om 3 weken te rusten.
  Onderwijl vissend op de Suriname rivier of boven Coppename.
  Laatste trip was naar Paris Jacobs en Wonotobo vallen en Kabalebo.
  Trip naar Wonotobo voor 15 dagen koste voor 8 personen aardig wat geld.
  Ik geniet van de echtheid in de natuur en leef van de natuur.
  Maar door de opsomming die ik heb weergeven ben ik vorig jaar voor het laatst geweest van mei t/m augustus. Ik pas voorlopig.
  Succes met je tripjes en verblijf in Nickerie en doe de mampira’s en muskieten de groeten 🙂


  Maak melding

 17. @@ Budayayawa!! wat wil je daarmee zeggen????

  !!! Sociale Bijstand in Suriname 200 srd: koers 1:9 is € 22,–

  alleenstande €11- per maand exkl.toelage.

  Met gezin € 22,– per maand exkl.toelage
  en het woord toelage bestaat niet in het vandalen van Suriname!! Gebruik geen fantasie woorden aub!!!

  Rest nu maar 1 ding en dat is de bana van Bouta vreten!!! De(bana) bruine uitwerpsels van hem!!!


  Maak melding

 18. @@Budayayawa!! Sociale Bijstand in Holland:

  alleenstande e.1100,- per maand exkl.toelage.

  Met gezin e.1600,- per maand exkl.toelage.

  Let wel op!! 1 krat Heineken bier (24 stuks van 25 cl) in de aanbieding kost € 8,99

  Door Bouta en zijn mede boeven, moeten de sociale zwakere Suries doen met € 11,- per maand!!! schande, schande en nog eens schande!! Deze boeven verdienen wel de hel van mij door een grote vuurzee heen!!


  Maak melding

 19. Sociale bijstand in Londo:
  €1083 uitkering
  €297 huurtoeslag
  €72 zorgtoeslag
  €148 kindgebonden budget
  €79 alleenstaande ouderkorting
  €60 bijzonder kinderbijstand
  €168 kindertoeslag


  Maak melding

 20. F’a luku leki @Hans kon drai 360 graden.
  Hans, welcome to the club of purple plebs.
  Geef die redimusu’s waar jij kort hiervoor ook toe behoorde van katoen. Onze Messias Don Don Buriki zal jou rijkelijk belonen; wat dat je bijvoorbeeld van levenslange ballingschap te Brokbakka, samen met je Nikkeriaanse vrouw. Fu so so; gratis.


  Maak melding

 21. Bigi Sma, helaas zijn mijn financieen niet toereikend genoeg om dergelijkse trips naar Wonotobo en Kabalebo te kunnen veroorloven, (de laatste is toch alleen fatsoenlijk per vliegtuig te bereiken?), daar wacht ik wel mee tot over 2 jaar wanneer ik definief in Suriname woon, tenzij de boel daar ontploft, Ik houd het wel bij de bovenloop van de Nickerierivier, de Maratakka en de Corantijn en zijn zijriviertjes en kreken, en Tibiti sula, en het stuwmeer voor een paar dagen, vermaak me daar ook opperbest met mijn hengels, de Toeks en Pirengs, van de muskieten en de Mampira’s heb ik hoegenaamd geen last, niet meer dan aan de oever van de Surinamerivier en de Commewijne wanneer ik daar aan het


  Maak melding

 22. hengelen ben, problemen en ongemakken zul je overal tegenkomen het ligt er maar net aan hoe je daar mee omgaat, kun of wil je dat niet, moet je lekker naar Parijs, London of Turkeye met vakantie gaan maar ook daar loop je het risico dat je een zelfmoordterrorrist, tegenkomt


  Maak melding

 23. @Hans,
  Ook Kabalebo hoeft voor jou en je Nikkeriaanse vrouw geen probleem te zijn; gratis en voor niets.
  Het ligt namelijk binnen zwembereik vanuit Nickerie.
  Ik wacht daar op jullie totdat jullie zijn aangespoeld.


  Maak melding

 24. Canada ik geef je groot gelijk . Ik ben het 200% met je eens. Ik vraag me af waarom men een bezoekje in Su zou moeten brengen, vooral als je geen fam. heb. Ze beroven je en je bent niet beschermd, corruptie overal waar je gaat. Binnenland forget it, een reis naar de buurlanden is goedkoper inclusief hotel.
  Het valt op dat je geen commentaar meer leest van de paarse rioolratten. De dede keba. whoooi dus de nog 5 hebben ze niet gehaald. Maar alles gaat goed zo hoor Su. Daarvoor hebben jullie gekozen . Dit is geen nog 5, maar voor altijd. Dit kom nooit meer goed


  Maak melding

 25. Budayayawa

  Man / vrouw met uitkeringssyndroom.
  Kapt ermee man/vrouw; besteed je tijd voor iets nuttigs dan
  alleen maar rotzooi hier uit te kraaien.
  Kuwé ghemblong, sira mu tida bagoos !!!!!!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 26. @elwemo,

  Wil je zonder begeleiding het binnenland in, ga dan niet te diep het binnenland in. Zorg ervoor dat je binnen een dag weer in Paramaribo kan zijn.
  Overigens kun je voor €100 weinig doen. Alleen al het huren van een auto voor 3 dagen kost je al €60,-


  Maak melding

 27. APELDOORN – Radja, de oudste orang-oetan van de Apenheul, is overleden. Ze werd 53 jaar oud. Ze had last van haar luchtwegen en hartfalen en kreeg daar medicijnen voor, maar dat hielp niet.


  Maak melding

 28. LICHT en WAARHEID maken VRIJ….zorgen voor BEWUSTWORDING……ACTIE EN GENEZING VAN MOEDER AARDE WERELDWIJD…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  INZICHTRIJKE- en WAARSCHUWENDE Boodschap van MOEDER AARDE in verband met de Hebzucht…..Egoisme…..Ondankbaarheid en Koppigheid van MENSELIJKE WEZENS.

  ‘Mijn Geliefde kinderen, ik wil graag een verhaal met jullie delen. Het is een geschiedenis over LIEFDE en KRACHT, VERDRIET en PIJN, VERTROUWEN en WAARHEID. Een verhaal dat nog steeds geschreven wordt en zonder een einde, want het einde zal tevens het begin zijn!

  Er was eens een tijd dat een deel van mijn oppervlak bewoond werd door mensen (inheemsen) met een heel ander soort bestaan dat wat mijn menselijke kinderen tegenwoordig ervaren. Hun bestaan was HARMONIEUS met een diepgaand contact en RESPECT voor mij, en de planten en dieren waar ze hun leven mee deelden.
  Het leven was gebaseerd op EER en TRADITIE. Ze plaatsten zich NIET BOVEN ANDEREN, maar geloofden dat alle LEVENDE DINGEN VERBONDEN WAREN MET ELKAAR, en dat is INDERDAAD zo!

  Jammer genoeg leefden er ook vele anderen mensen op mijn oppervlak die in diepe vergetelheid leefden. Velen hingen ook een religie aan. Ik kon niet met hen communiceren, want ze konden mij NIET HOREN….ZIEN OF VOELEN. Ze BEGREPEN MIJ NIET en door hun GESLOTEN HART, gaven ze maar WEINIG om elkaar. Hun bestaan was gebaseerd op MACHT, HEBZUCHT en UITBUITING. Ze HONGERDEN NAAR RIJKDOM in de vorm van comfort en MATERIALISME. Deze onuitblusbare honger was zo OVERHEERSEND, dat ze alles zouden doen om deze te stillen, ook al betekende dat het doden en vernietigen van elkaar. Wat ze dus ook regelmatig deden…….

  Tijdens deze zoektocht naar MACHT, hield het niet op bij ZELFDESTRUCTIE. Deze mensen in hun vergetelheid, VERNIETIGDEN ook veel van het dierenrijk. Ze slachtten massa’s dieren, zonder reden soms en ZONDER UITWISSELING af. Er was een bloedvergieten en VERGIFTIGING over mijn heel oppervlak. Ze verkrachtten mij, namen vrij wat NIET VOOR HEN BESTEMD WAS of waren NOOIT TEVREDEN. ONDANKBAARHEID is wat ZEGEVIERDE!

  Ze namen zoveel als ze konden dragen en kwamen terug voor meer en nog meer. Mijn frequenties bleven GEVAARLIJK dalen. Zij in vergetelheid VERGIFTIGDEN mijn WATERSTROMEN en oceanen en brachten GROOT LEED voor de wezens die er moesten leven. Zonder na te denken werden HELE GROTE BOSSEN OMGEKAPT en INHEEMSEN UIT HUN WOONGEBIEDEN GEDREVEN.

  Reuzen van bomen, die mij al duizenden jaren lang geholpen hadden de lucht rondom mij SCHOON TE HOUDEN en te voorzien van ZUURSTOF. Mijn moeizame ademhaling werd niet gehoord……….

  Een enkeling echter herinnerde zich en hield zich aan de oude weg en ondernamen INITIATIEVEN OM MIJ TE BESCHERMEN. Deze Geestelijke leiders ( ‘ ontwaakten’ en Hoeders van mij) waren degenen die met mij verbonden bleven. Ze COMMUNICEERDEN regelmatig met mij….. deelden mijn WAARSCHUWENDE boodschappen met de wereld…..kwamen in ACTIE voor mij…… ondanks de heftige tegenstand die ze hierin ondervonden, continue zoeken NAAR EEN WEG OM MIJ TE HELPEN.

  Regelmatig probeerden ze ook anderen te helpen ONTWAKEN, en BOVEN ALLE LEED UIT TE STIJGEN, en hun VERBONDENHEID TE VOELEN in plaats van de pijn. Maar er waren zo WEINIG VAN DEZE LEIDERS/ HOEDERS VAN MIJ en ZOVELEN in VERGETELHEID of KOPPIGHEID.

  Het was een PIJNLIJKE OPENBARING voor mij om te zien hoe mijn kinderen elkaar vernietigden. Maar zoals je weet is pijn een goede leraar! Het deed mij inzien, dat het TIJD werd voor mij om te ONTWAKEN, en vanuit MIJN KRACHTEN ACTIE TE GAAN ONDERNEMEN. Het werd TIJD VOOR MIJ om ZELF AAN MIJN GENEZINGSPROCES te BEGINNEN………….’

  Bron: Gaia – MOEDER AARDE/ Bron van LICHT EN WAARHEID en GERECHTIGHEID!

  p.s. Zelfs met het klimaat wordt er door wetenschappers nu geexperimenteerd en raakt onze lucht en MOEDER AARDE hierdoor ook vervuild en VERGIFTIGD! Dit alles heeft ook GROTE GEVOLGEN voor de voeding en gezondheid van mens en dier, en niet te vergeten de vele gewassen die WERELDWIJD met chemische gif worden bespoten tegen insecten!

  WAT VOOR GEZONDE WERELD BLIJFT ER VOOR DE KINDEREN EN TOEKOMSTIGE GENERATIES NOG OVER?
  MENSEN WERELDWIJD WORD WAKKER!!!
  EN NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID HIERIN!

  MESSAGE FROM MOTHER EARTH and GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 29. DD Bouterse heeft een jaar voor de verkiezing duizenden Huizen en grond papieren voor de heel arme bevoling van Suriname gegeven terwaarde van e.20.000 tot 60.000 per stuk, en dat is heel prestatie vind ik…… terwijl deze gronden kosten e.40,- per m2


  Maak melding

 30. Waarom is men zo ontdaan van het reisadvies betreffende Suriname?. Dat Suriname een gevaarlijk land is, is al meer dan 20 jaar al een feit. Dus voordat Bouterse aan de macht kwam.

  Suriname heeft jaren maffia’s uit buurlanden welkom geheten, alle formele zaken werden jaren onder tafel geregeld met betrekking tot hun verblijf in Suriname.

  Wat moet je in een land als Suriname waar je steeds achterom moet kijken of je niet gevolgd wordt door een crimineel?. Wat moet je in een land als Suriname als vakantieganger of investeerder?.

  Notarissen zoals o.a. Soerdjbalie maken valse aktes op aan de lopende band, rechters die zich aan de lopende band laten omkopen, Juspol die nooit heeft gefunctioneerd, zeer slechte gezondheidszorg, onbetrouwbare politie en justitie, oplichting, berovingen, moorden, inbraken, en ga zo maar door.

  Men wil door dit art. doen lijken of het allemaal de schuld is van Bouterse. Neen beste mensen, wij plukken nu de vruchten van onze daden in Suriname waar ze al meer dan 25 jaar geleden aan begonnen; iedereen binnen laten, onze goud aan Brazilianen geven, en de Surinamer heeft altijd het nakijken gehad.

  Bouterse heeft tenminste getracht om Suriname samen weer op te bouwen, maar de toegenomen criminaliteit, corruptie en fraude door rechters, advocaten, notarissen, juspol…….het is allemaal niet zo even opgelost door de komst van Bouterse.

  Eind resultaat:
  Suriname is een zeer onbetrouwbaar land geworden t.a.v. toerisme en zeer zeker voor investeerders uit et buitenland. In Suriname kun je NIETS meer doen zonder gevaar te lopen. Vrezen voor je leven dankzij de vele criminelen en anderzijds voor de corrupte rechtspraak, juspol en rest van de bende. Ja en dit is nog niet alles…..want ook de muskieten willen je graag een liefdes zoen geven die je het leven kan kosten.

  Is Suriname een onveilig land?
  Ja, in Suriname zijn er te veel criminelen die het op de toeristen hebben gemunt. Alles en iedereen is om te kopen in Suriname. De natuur is zeer dodelijk, want de muskieten kunnen dodelijk zijn.

  Zou ik met mijn gezin naar mijn geliefde Suriname toe reizen?. Neen, nooit

  Het land waar ik geboren en getogen ben was mijn land. Ooit was het Schoon Suriname O land van mijn dromen………maar nu is het een land waar ik niet meer wil komen.

  Staat een ieder vrij haar eigen mening te hebben, en ja ik weet dat men liever niet wil horen dat Suriname een gevaarlijk land is, ik zeg u, het is levensgevaarlijk


  Maak melding

 31. @Resto
  “Waarom is men zo ontdaan van het reisadvies betreffende Suriname”?
  je stelt deze vraag en ik weet dat het retorisch is, maar ik wil er iets aan toevoegen:
  als één land een negatief reisadvies geeft, zullen er wellicht meer volgen. Twee gevolgen
  1. minder inkomsten uit toerisme
  2. minder leningen van geld verstrekkende instanties, of tegen hogere rentetarieven.


  Maak melding

 32. Die rovers gaan generatie op generatie door zonder dat iemand zijn bek open doet en zegt nu is het over.
  Of hebben die Parlementariërs baat bij dat zou kunnen anders zouden zij iets doen.
  WANNEER GAAN ZE DE EER VAN SURINAME REDDEN ANDERS KOMT ER NIEMAND MEER DAN IS HET MEER AARMOE.

  HEB EEN VERZOEK AAN DE SURINAAMSE REGERING A,U,B, MAAK SURINAME SCHOON. VOOR AL VOOR MENSEN DIE SURINAME WIL BEZOEKEN.


  Maak melding

 33. @stenley,

  Bouta is niet eens zo gevaarlijk. Die aanhangers van hem zijn het grote gevaar. Ze zijn gewoon verslaafd aan gratis BBmetR. Bovendien hebben ze geen zin om iets te leren. Een wapen hanteren is makkelijk, spannend en geeft aanzien en macht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.