Uitbreiding Iamgold Rosebel Gold Mines

4

Iamgold en het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) in Suriname hebben vandaag een samenwerkingscontract getekend voor de uitbreiding van de operatie van Iamgold Rosebel Gold Mines in het Klein Saramacca gebied en het versterken van de onderlinge coöperatie tussen de multination en de overheid. De handtekeningen onder het document werden geplaatst door NH-minister Regillio Dodson(r) en de CEO van Iamgold Steve Letwin.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Pijnlijke ontwikkeling,het maar blijven verkopen wat van ons is. Het ontbreekt de regering aan innovatieve ideeën om de economie een push in de juiste richting te geven.

    De grote vraag in deze is en blijft wat zijn de voorwaarden waaronder zo een deal wordt gesloten. Hoe rendabel is dit op de lange termijn of gaat het in deze om een poging de huidige economische crisis te helpen opkrabbelen!?

    Is het gebied waar dit gaat plaatsvinden niet te kostbaar om eenmalig goud te delven, waarvan het land waarschijnlijk niet zal kunnen genieten van de opbrengst!?

    De enige die beter word van de activiteiten rondom de legale gouddelving in Suriname is I am gold. Het gaat niet de problematiek rondom de lege staatskas oplossen. Die zal er zeker niet beter van worden, nog zal het ons een betere toekomst garanderen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.