Muzikant Raymond Lokhin overleden

3

De muziekwereld van Suriname heeft weer een top muzikant verloren. Het gaat om de trompettist Raymond Lokhin. Hij overleed zondag 28 augustus op 53-jarige leeftijd na een kort ziekbed in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Lokhin was agent van politie 3e klasse en was werkzaam op de afdeling Muziek. Hij heeft langer dan 20 jaren zijn krachten gegeven aan de muziekwereld en heeft hij een grote bijdrage geleverd tijdens grote concerten.

Raymond Lokhin was zoon van wijlen musicus Stan Lokhin, die in 2010 overleed.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. koers van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) blijkt dat de ontwaarding van de Surinaamse dollar ergere vormen aanneemt. Voor de US dollar moet SRD 7.48 worden neergeteld. Bij cambio’s en commerciële banken moet SRD 7.60 worden neergeteld voor een US dollar. De euro is boven de SRD 8.50.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.