DJ Alsparo wint Parbo Ligth DJ contest in Suriname

5

De jonge opkomende DJ Alsparo is zaterdagvond in club Euphoria te Paramaribo de grote winnaar geworden van het Parbo Light DJ contest ‘King of Clubs’. Op de tweede plaats eindigde Armada. Nummer drie werd Shaq-L Weza. De finale bestond uit twee ronden. In de eerste ronde van 10 minuten mochten de finalisten het doen met hun eigen keuze aan muziek.

Alsparo, die officieel Alan Sparendam heet, krijgt als hoofdprijs een complete Pioneer DJ Set. Hiernaast mag hij een jaar lang draaien op alle evenementen van Parbo Bier, waaronder de Parbo Nights. De Parbo Light DJ competitie King of Clubs wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Het contest is door de Surinaamse Brouwerij N.V. in het leven geroepen. Dit om jonge opkomende DJ’s (18plus) in Suriname een podium te bieden.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Goed werk Parbo bier,
  Ik vraag mij af waarom het de vorige regeringen nooit gelukt is om de jeugd te stimuleren.
  Ik denk dat het bedrijfs leven
  de graaiers niet wilde investeringen omdat de front meer aan eigenbelang dachten.


  Maak melding

 2. AMSTERDAM – Wetenschappers doen onderzoek naar een opmerkelijk signaal afkomstig van een ster op 95 lichtjaar van de aarde. Het wijst mogelijk op het bestaan van een buitenaardse beschaving die veel geavanceerder is dan de onze.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.