Paramaribo-Texel gekozen tot beste voorstelling

2

De voorstelling ‘Paramaribo-Texel’ van Jette Derlagen/Rudolphi Producties is terug! En wel om een hele speciale reden; de voorstelling is verkozen tot beste voorstelling van afgelopen seizoen door de WijkJury Amsterdam en Groningen. En daar zijn de makers trots op!

Op 1 september begint het Nederlands Theaterfestival met op 5 en 6 september de voorstelling ‘Paramaribo-Texel’, een voorstelling over de Surinaamse cultuur, de reis van vele Surinamers naar Nederland en deze ervaring. Twee vrouwen steken beiden de oceaan over; de een reist naar Suriname en de ander naar Nederland. In hun ‘toevallige’ ontmoeting weerspiegelt zich de relatie tussen beide landen. Een persoonlijke confrontatie van twee vrouwen met elkaar en zichzelf.

Paramaribo-Texel
Rudolphi Producties / Jette Derlagen
5 + 6 sept. tijdens het Nederlands Theaterfestival in Theater Bellevue, Amsterdam Tickets
13 sept. Grand Futura, Groningen Tickets (start kaartverkoop 1 aug)

Bekijk ook:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.