Groot prijsverschil bij aankopen Surinaams ministerie

46
Koopkrachtversterking ambtenaren Suriname niet om vingers aan te branden

PARAMARIBO, 26 aug – ‘Abnormale prijsverschillen.’ Dit zegt de Centrale Lands Accountants Dienst, Clad, van aankopen door het ministerie van Justitie & Politie. De aankopen werden gepleegd in de periode januari tot en juli 2015.

Dat was toen Edward belfort minister van Justitie & Politie was. Volgens de Ware Tijd is tussen ruim honderd tot ruim tweehonderd procent meer betaald dan de winkelprijs. Elke aankoop was minder dan vierduizend Surinaamse dollar waard (ongeveer duizend euro toen). Het was een foefje. Aankopen van boven de vierduizend Surinaamse dollar behoeven toestemming van de ministerraad.

Producten met een veel hogere waarden konden wel worden aangeschaft. De betaling werd dan in porties verdeeld. “Na analyse van de leveringen kan geconcludeerd worden dat ze zijn gesplitst om de gang naar de ministerraad te omzeilen”, stelt Clad. Op facturen komen geen serienummers voor. Dus kan ook niet achterhaald worden of er werkelijk geleverd is. De aankopen werden voornamelijk verricht bij drie bedrijven.

Bekijk ook:

46 REACTIES

 1. Er wordt geroerd in de beerput van Belfort en stront begint naar boven te dwarrelen. De oprispingen / aanvallen van Belfort alias Tigri Barba aan het adres van de regering had ik daarom reeds lang in een verdacht kader geplaatst.


  Maak melding

 2. Waarom geen onderzoek op alle ministeries ?
  Dan krijg je een realistisch beeld.
  Ik denk overigens, dat de uitkomsten hetzelfde zullen zijn.
  Het past gewoon bij onze cultuur om te bedonderen en bedonderd te worden.


  Maak melding

 3. Als je een hond wil slaan vindt je altijd een stok. (Ex) ABOP minister van justitie, Edward Belfort, thans in oppositie, zal nu een toontje lager moeten gaan zingen. Het zal mij ook niet verwonderen dat hij spoedig zal worden opgepakt, maar dan zijn de rapen gaar voor Lonny. Ik ben verder benieuwd als er ook nog onderzoek wordt gedaan naar de verdwenen miljoenen US dollars, waarvoor (Ex) OW minister Abrahams zich nooit heeft hoeven te verantwoorden. De onderste steen is tot nog toe nooit gelicht.


  Maak melding

 4. @RobG
  Laat mij je feeststemming doen verdampen en ik doe het graaag ook.
  Je hoeft niet blij te zijn dat Belfort de schuld krijgt hier.
  Je baasje moet nog de gemaakte schulden van Carifesta verklaren.

  Een van de meest opmerkelijke zaken die in het rapport staat is een bedrag van SRD 2.193.958 met vermelding van de naam van één van de Carifestatrekkers. Het bedrag zou zijn besteed aan vuurwerk, waarbij betrokkene als tussenpersoon gefungeerd zou hebben. Die post is een van de ruim negentien facturen die volgens de Clad verder onderzocht moeten worden. Totaal is dat ruim SRD 7.439.620.60 dat verder onderzoek behoeft. Het grootste bedrag daarbij is SRD 2.760.676,91 onbegrote kosten die nader bekeken dient te worden

  Wel stond je baasje stomdronken te zingen met Martelly van Haiti tijdens Carifesta …A NO MI…..


  Maak melding

 5. Nu snap ik de steun van de eigenaar van de combemarkt.

  De spullen zijn weliswaar door Justitie gedaan maar de vraag is wie de opdrachtgever is.

  De ex-ministerie van Justitie zal hard terug slaan en de beerput rondom de dubieuze aankopen openen.


  Maak melding

 6. Al die oerdom tot op het bot paars verarmde idioten die op de nationale DIEVEN partij en de baas der misdadigers en moordenaars hebben gestemd zullen zich paars schijten vanwege de paarse verdoemde armoede op elk vlak. Baas en zijn paars corrupte boevenbende bestelen het volk en paarse domkoppen dagelijks met al die moordende prijzen, naast de megaschulden die hun generatie zal moeten aflossen. Na werkelijk soso lobi baas en co deng paarse schijterij vol armoede, onrust, onvrede, misdaad en corruptie. NDievenP en hun lijder zijn de paarse rovende misdaadvloek die het gehele land in hun greep houden, dankzij al die oerdomme paars verarmde stommelingen, die dagelijks schijtend krijsen….soso lobi baas, wiens we ka na oenoe echte lijder, we lijden om zijn misdaden en neks no fout, we gaan nog voor 5×5. Baas en co. e mek deng ka. Tjies deng mooi beet, al die aanhangers die stemden op onberechte moordenaars, drugsbonzen en bankrovers. Wahahahahaha


  Maak melding

 7. Belfort met grote praatjes is teleurgesteld omdat ddb hem op een zijspoor zette. Dezelfde Belfort heeft ondertussen ook als minister lekker gefraudeerd.

  Zelfs bij het organiseren van Carifesta in 2013 hebben (paarse) corruptelingen met ’s landsgelden geknoeid. Hoofdrolspelers zijn o.a. ene Sidoel en I. Graanoogst.
  Wat steeds weer opvalt is dat bij CLAD-rapporten met vastgestelde onmiskenbare feiten deze criminelen niet worden voorgeleid. Zij zijn immers levende wezens van de allerlaagste soort.


  Maak melding

 8. RobG

  Niets verwonderlijks Belfort roert in de beerput en dan gaat het stinken.
  Het is wel bijzonder dat men nu na een jaar Belfort z’n laatste kleptomane trucje al in beeld heeft maar dat het rapport over Carifesta al jaren aan het daglicht onttrokken blijft en dat er ook nog geen rapport ligt omtrent de paspoorten van Bouterse Junior of de jurisische assistentie die hij heeft mogen ontvangen.

  Het lijkt mij prima om de schadelijk rapporten allemaal op te brengen.

  Ray u heeft overgeschreven uit het carifesta rapport. Wees een held en onthul het rapport zodat iemand kan verklaren of het echt is en de aangesprokene zich kan verweren.


  Maak melding

 9. Ai boi RobG,
  En zo herkennen wij je weer.
  Het is niet Belfort alleen dat dit kwaad heeft uitgevoerd het ijn alle coalitieleden. De één nog meer dan de ander en toch ben jij degene die Belfort ziet boer dwarrelen.
  Trouwens iets dwarrelt naar beneden en iets borrelt naar boven.

  Ik zou dus allereerst de wet, die reeds langer in de lucht hangt en nog steeds niet naar beneden dwarrelen kan omdat de corrupte Simons het maar als een vlieger blijft aanhouden, tegen corruptie laten aannemen en publiceren en ook nog eens vlugger dan de wet terugroeping en amnestie laten geschieden.
  Hierna moeten de corrupte bendeleden van EBS worden vervolgd
  Hierna zouden de corruptie handelingen bij OW worden onderzocht en gepubliceerd.
  Hierna bij het kiesbureau en vervolgens alle overige ministeries.

  Dan Rob G dan toon je degene met het ware gezicht die zich inzet om Suriname te redden voor alle Surinamers inclusief alle DNA leden.


  Maak melding

 10. ik wil graag,,, dat dit onderzocht wordt door een ” onafhankelijk ” bureau uit het buitenland..

  die is tenminste eerlijk onpartijdig.., dat neem ik aan..

  begin gewoon te onderzoeken, wat er met de geld middelen zijn gebeurt vlak na de coup in 1980 de verdrag middelen, die door bouta als opperbevelhebber is ontvangen.. plus-minus NF 500 miljoen… waar is dat geld naar toe gegaan..

  hoeveel heeft die bosje brug precies gekost, want eerst was het 90 miljoen NF vervolgens 120 miljoen NF en toen plots was het 190 miljoen NF..

  wie kan het juiste bedrag weergeven..

  wat is precies gebeurt met de 700 miljoen Euro bij overname 2010 van deze regering..

  enige uitleg zou het dombo volk niet slecht zijn..

  de vele tien tallen fraude gevallen zelf invullen..

  wat is met het geld gebeurt vraag aan josef zoon van de aanbouw trein verbinding onverwacht poelepantje.

  daarom pleit ik voor een onafhankelijk bureau uit het buitenland..


  Maak melding

 11. de overheid is de grootste fraudeur t.a.v inkopen in het buitenland..

  weet je nog hoeveel miljoenen er te veel betaald is aan de verschillende inkopen electra machines E B S..

  wat dacht je van over-facturering bij de overheid zelf, wordt al daar ook onderzocht..

  2010-2015 had de overheid zelf een 80 stuks auto ’s gekocht bij een groot handelaar Zorg-Hoop Yoko-Hama betaald en al.., maar de levering was máár 60 stuks..

  wat is er met het verschil gebeurt..

  over facturering daar is de overheid s me.. kampioen in..

  ze zijn ook caum-laude afgestudeerd in het stelen..


  Maak melding

 12. 2 a 3 keer meer betalen. Dus als je voor 3900 srd gekocht hebt, kun je 2600 srd in je zak stoppen.
  Vraag me af wat ze allemaal kochten. Ik weet niet wat de serienummer van 1 kg suiker is.


  Maak melding

 13. RobG(oebbels), inderdaad zal het rieken.
  Maar vergeet niet en maak daar zeker melding van in reactie (anders ben je aan het misleiden) dat dit alles heeft plaats gevonden tijdens de regering van je vriend de MOORDENAAR.
  Recentelijk is er ingegrepen in een lopendezaak bij de krijgsraad (massamoord), die BEERPUT zou een te groot probleem zijn voor de volksgezondheid, vandaar de ingreep.


  Maak melding

 14. Een fan van Tigribarba ben ik niet want als hij in de regering zou zitten zou hij anders zingen.
  Echter, ik kan me wel terugvinden in dit spreekwoord:
  “De paarse deskundigen zien de splinter in Tigribarba’s oog, maar de balk in hun 8erste dat voelen ze niet.”


  Maak melding

 15. Hoe staat het met de ambassade gebouwen in het buitenland die Suriname heeft gekocht??

  Hoeveel heeft Lakin in eigen zak gestopt?

  En waar is het geld van de cassave fabriek??


  Maak melding

 16. Goedzo!!! 1 rapport is binnen. Nu nog het CLAD rapport van OW (Abraham) en CLAD rapport Carifesta en CLAD rapport kabinet van de President en CLAD rapport Centrale Bank en zo kunnen we maar door gaan.


  Maak melding

 17. Beerput open, volgens mij is het beerputten,er zal nog meer volgen.Tjonge, gewoon triest,en dat er mensen verhongeren,ziekenhuizen stellen operatie uit.Suriname,suriname,god zij met ons werd er altijd gezegd,nu is het de duivel zij met ons.


  Maak melding

 18. EBS-ers moeten krijgen Srd. 500, op zijn salaris nu, AOV verhoogd naar srd.1000,- nu, en de Bijstandtrekken naar srd.500,- nu en de ambtenaren krijgen ook srd.500,- extra en de koersen mag naar 12 srd.voor een USD en voor Euro naar 15 srd. dan is redelijk vind ik.


  Maak melding

 19. @Robje-het-Desi-slaafje :

  U zegt : Er wordt geroerd in de beerput van Belfort en stront begint naar boven te dwarrelen.

  Wat denkt u dat naar boven komt dwarrelen indien ALLE uitgaven van de clan-van- Desi worden gescreend ?????

  Kabinet Desi I, daar zat Belfort in ! Dit NEP-NDP-kabinet
  heeft Ons Land FALLIET GEMAAKT , slaafje !!!

  Desi I heeft AL ONZE Reserves, Gelden en al Ons Goud verkwanseld ! Volgens Gilmore zijn Onze rijkdommen VERDAMPT !

  Robje, laat NDP starten met 300 miljoen aan de ondernemers te betalen, openstaande facturen weet je !!
  Zelfs niet eens alle Carifesta-fakturen zijn betaald door Desi,
  meneer dokt nog steeds en beschermt Graanoogst en Abrakadamsky !!!

  AUB, CLAD moet SNEL ALLE FIANCIELE HANDELINGEN en UITGAVEN van Gilmore CONTROLEREN ! Al hetgeen hij gedaan heeft als governor Centrale Bank ! Deze vogel is binnenkort gevlogen !

  PS : Slaafje Rob, ik verkoop generatoren, EBS kan mij bellen, ik ben miljoenen goedkoper dan bij de laatste deal die de NDPers namens de EBS hebben gesloten !!!!!!!!!


  Maak melding

 20. Bij ’s Lands Hospitaal is er een diepgaand onderzoek gaande naar malversaties bij invoer van luiertassen. Dit hebben de ministers Patrick Pengel van Volksgezondheid en Gillmore Hoefdraad van Financiën donderdag meegedeeld in De Nationale Assemblee.

  Niets verbaasd mij meer, niets doet mij versteld meer staan.
  ’s Lands Hospitaal waarom daar mankracht en geld tegenaan smijten wetende dat de fraude daar niet eens 10% van het fraudebedrag bedraagt van OW?
  Waarom de beerput bij OW niet opentrekken en orgdragen om al het toegeëigende geld terughalen zodat je het tekort van enkele tientallen miljoenen gelden hierdoor zou kunnen opvangen?
  Waarom van Kanten (EBS zaak) niet vervolgen?
  Waarom de corruptie wet niet met de haast en voortvarendheid zoals van de terugroepwet wordt afgehamerd zonder enige discussie van niveau?
  Zovele vragen zo weinig antwoorden.


  Maak melding

 21. Assembleelid Naomi Samidin (NDP) benadrukte tijdens de suppletoire begroting donderdag dat de koersontwikkeling haar zorgen baart. Het volk heeft er onder te lijden. Zij wordt hier niet vrolijk van. Het Assembleelid voerde aan dat vanuit Sociale Zaken en Volkshuisvesting gezinnen die maximaal SRD 1000 verdienen in aanmerking kunnen komen voor materiaalkosten voor het komende schooljaar.

  Samidin voerde aan dat er gezinnen zijn die iets meer verdienen, maar totaal niet uitkomen met hun salaris. Zeker als een auto of een hypotheek moet worden afgelost. Leerkrachten met SRD 2000 zijn in grote problemen door de hoge koers. Er is bijna geen middenklasse meer volgens haar. Zij stelde dat het volk de regering nodig heeft. De koers moet dringend worden gestabiliseerd waardoor het voor iedereen draaglijk wordt.

  Uit de indicatieve koers van de Centrale Bank van Suriname blijkt dat de ontwaarding van de Surinaamse munt ergere vormen aanneemt. Voor de US dollar moet SRD 7,43 worden neergeteld. Bij cambio’s en commerciële banken moet SRD 7,60 worden neergeteld voor een US dollar. De euro is boven de SRD 8,50. ..

  …….Ik ben volkomen eens met Mbakayu N.Samidin Alle AOV moeten verhoogd worden naar srd.1000,- en de bijstandtrekken moet naar srd.500,- en alle Ambtenaren en EBS-ers krijgen srd.500,- bij op zijn salaris en de koerzsen mag naar 15 voor een USD en de Euro mag naar srd.20 dan is redelijk vind ik.


  Maak melding

 22. Laan ze onderzoeken doen by ow sozavo
  Buza defensie etc. Zo ben j niet eerlijk
  Bezig toch?
  Bouta joe mpp je klaar mie!
  Ie falliet a herie ka kondre!!!!!


  Maak melding

 23. RobG : Ziet de splinter in de ogen van Belly boy Belfort ; maar dat grote balk in de ogen van zijn baasje niet !
  Ellendige stuk verdriet, je bent echt een hiele likker van de ergste soort !!!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 24. Mr. Belfort hammert te hard op dikke ton. Zo een clad rapport moet hem stoppen. Ze vergeten dat hij hun maatje was. Zo wat er tevoorschijn komt belicht hun ook. Wize waarop en hun business cultuur.


  Maak melding

 25. Beste mensen, zie hieronder een aantal kreten van dhr. Robg.
  Ik heb er vier op een rij gezet met tijdstip van de posting op waterkant om het natrekbaar te maken. Dus geen alias die zijn nick ging misbruiken.

  – Over Belfort toen.
  “de heer Belfort is ‘the right man on the right place.”
  Gepost woensdag 14 augustus 2013 om 01:33 uur.

  – Over Belfort nu.
  “Het steekt hem dat hij het etiket de slechtste minister van Justitie zijn hele leven lang moet dragen.”
  Gepost zaterdag 20 augustus 2016 om 12:45 uur.

  – Over het beleid.
  “ik bekijk de ontwikkelingen in Suriname vanuit een positieve invalshoek.Ik kan het niet begrijpen dat jullie zo verzuurd zijn geraakt en verzuurd kijken naar de goede ontwikkelingen in Suriname.Het is toch en teken aan de wand dat het regeringsbeleid goed uitpakt. Ik hoop dat jullie eindelijk ook zullen inzien dat men in Suriname goed bezig is.”
  Gepost op woensdag 3 april 2013 om 00:28 uur.

  – Over zijn inzichten.
  “Tussen het feestend publiek kon ik een aantal gelaten waarnemen van grote tegenstanders van de regering van Suriname.Ook rioolratten die actief zijn op waterkant.net zag ik feestend genieten van de welvaart die president Bouterse voor Suriname heeft gebracht.PROFICIAT PRESIDENT BOUTERSE.”
  Gepost op donderdag 1 januari 2015 om 13:00 uur.

  Conclusies laat ik aan de lezers over.


  Maak melding

 26. PS . De stuiver van jullie rolt langzaam , MENNEER JAUW had al een eeuw eeder aan de bel getrokken maar ja ” mijn president ” at ook mee, zielig


  Maak melding

 27. Controle moet op tijd gebeuren. Als dat zo is kan er ook tijdig worden ingegrepen en gecorrigeerd. Het zal mij niet verbazen wanneer blijkt dat enkele personen zichzelf rijk hebben gemaakt. In feite hoort elk ministerie een eigen interne accountantsdienst te hebben die de boel op tijd controleert en welke dienst periodiek overleg moet voeren met de Algemene Rekenkamer. De CLAD kan zijn werkzaamheden beperken door vast te stellen dat de interne accountantsdienst haar werk goed heeft gedaan en alleen die punten controleren, die de interne controledienst niet grondig mag controleren vanwege arbeids- en gezagsverhoudingen. Een ding heb ik wel geleerd en dat is dat wanneer iemand of een regering niet gecontroleerd wil worden, hij iets te verbergen heeft.
  Bouterse c s zijn bang voor controle dus hebben zij veel te verbergen.


  Maak melding

 28. De hele wereld is een negatief saldo.
  Zullen we ons steentje daaraan bijdragen of is er nog een beetje positieve saldo in ons wil om daaraan een keer te brengen.


  Maak melding

 29. @Jojo
  Naast RobG ben jij het meest irriterende hier
  De hele wereld en wij natuurlijk weten dat je baasje bouta geen dossiers bijhoudt. Hij zegt doodleuk A NO MI,en dat is het the end of the story for him en wij houden de slapeloze nachten over. Wij moeten onze hoofden gaan breken en the math gaan doen terwijl je baasje als de schone slaapster zijn nachten in Broko baka doorbrengt zorgenvrij,de zorgen en hoofdpijn laat hij voor ons achter.
  De oppositie vraagt reeds lang naar het Carifesta rapport,

  Vanaf 2013 vragen wij de regering om rapporten te doen toekomen, maar wij hebben tot nu toe niets gehad. Wij hadden toch ook het rapport van Carifesta opgevraagd? Dat rapport is ook nog steeds niet doorgestuurd voor het parlement.” Dit stelt assembleelid Asiskumar Gajadien tegenover Dagblad Suriname naar aanleiding van de verklaring van het ministerie van Sport en Jeugdzaken naar vermeende malversaties binnen het ministerie .

  Volgens Gajadien is het opmerkelijk dat het ministerie juist hetgeen nu gevraagd wordt, ontwijkt. “Als het ministerie aangeeft dat deze mensen niet betaald zijn, dan is het een georganiseerde misleiding dat ten bate van de verkiezingen gebruikt is om de organisaties te misleiden.” Sedert 2013 worden er volgens Gajadien kanttekeningen geplaatst over het uitgavenbeleid bij dit ministerie. Sinds toen wordt er gevraagd dat een Clad-onderzoek ingesteld wordt. Vastgesteld kan worden dat tot heden geen enkel rapport aan DNA ter beschikking is gesteld door de regering

  Nu het Clad is uitgekomen met en rapport doet dezelfde minister Sidoel alsof hij nooit in zijn leven de Clad bevindingen heeft gezien eerder.
  Wat de Clad in zijn rapport verduidelijkt is geen nieuws voor ons.


  Maak melding

 30. Rodg@ Je zeg dat Bouterse slimmer is dan Santokie en VENE van NPS samen .

  Misschien omdat Bouterse nog straf zaken heeft lopen bij de rechtbanken daar door is hij slimmer geworden

  Bouterse is slimmer daarom is hij niet overal meer WELKOM zo wel in Suriname, America en Nederland .

  Santokie en .Vene zijn niet slim maar zijn overal op de wereld WELKOM ze worden met open armen ontvangen ook in Nederland .


  Maak melding

 31. Vele oerdomme dieharde aanhangers van de grootste misdadiger en zijn criminele partij, de nationale drugs.dieven.dommen.dwazen.dedesma partij schijten en pissen dagelijks paars van kommer en kwel hoe te overleven, veroorzaakt door hun lieve onschuldigste criminele lijdsman………de paarse baas der paars verdoemde zombies. Hahahahahaahahahahaha, vele oerdomme jonge aanhangers zijn verworden misdadigers met een paarse allure…roven, stelen. moorden en drugs verhandelen op zijn paars, met als paars verdoemde motto………neks no fout…..


  Maak melding

 32. RobG

  “ik houd van inspirerende politici.Dat kan je in elk geval niet zeggen van de VHP en NPS politici. Ze zijn ongeschikt.”

  Ik houd van geen enkele politicus en beoordeel ze op de realiteitszin van hun beloften en de wijze waarop ze deze realiseren en VERANTWOORDING afleggen.

  Wat u inspirerende politici noemt kan men zien als staatsgreepplegers zonder enige noodzaak want de kiezer zou maanden later haar oordeel over de politici velen.

  Indien wij de staatsgreep plegers als politici gaan beoordelen kan slechts vast gesteld worden dat onder hun regime de economie 3 keer naar de knoppen is gegaan.

  Zij die u ongeschikt verklaard hebben volgens u collega economen 2 maal bewezen wel geschikt te zijn en instaat om de schade van Bouterse en co te herstellen.

  Of ze nu inspirerend zijn of niet zij hebben bewezen internationale crisissen en grondstoffenprijs dalingen wel de baas te kunnen.met minder praatjes en meer daden.


  Maak melding

 33. @Robje-G-het-Desi-slaafje

  U zegt : “ik houd van inspirerende politici.”

  Inderdaad kunt u bij alle politieke partijen terecht en soms ook bij de NDP !

  Zie uw directe slaven-WITMANGbaasje Desi, hij belooft en begroot 18.000 Volkswoningen aan de Bevolking, het blijken er in werkelijkheid 140 te zijn !

  Zie uw financieel NDP-fenomeen, Gilmore, zeer inspirerende ex-governor van de Centrale Bank, die een wegkwijnende SRD, met ruim EEN MILJARD DOLLAR heeft gesteund ! Hij moest op bevel van Desi, tot de verkiezingen GEHEIM houden, dat Sranang al FAILLIET was gemaakt door NDP-wanbeleid !

  Zie uw zeer inspirerende DNA-loopjongen BOUVA die luidkeels verkondigt dat hij, in de rechtsstaat Suriname, de Rechters gaat STOPPEN, via een NDP-NEP-Amnestiewet ! Thans is hij bezig de RECHTSSTAAT nog verder af te breken via een zogenaamde terugroepwet die ook al in strijd is met de Grondwet ! !

  Zie de zeer inspirerende strijdmakker van Desi, meneer graanOOGST, die veel schijnt te hebben GEOOGST bij het CARIFESTA-festijn ! Zeer inspirerende manager van geld en goederen ! Lees het CLAD-rapport over de Carifesta-uitgaven en het beheer van de Carifesta-kas maar !

  Ook zeer inspirerend is onze ex-NDP-minister van OW, de hr Abrakadamsky, jaarbudgetten van Openbare Werken zijn VERDAMPT onder zijn bewind ! Onderzoek komt nog !!!

  Heel erg inspirerend is mw SILOS, die de Veiligheid van de staat in gevaar ziet, die in het openbaar benoemt wie dit gevaar veroorzaken, nl de achterban van de NDP, doch die NIET optreedt als minister van Justitie om dit gevaar DIRECT AF TE WENDEN !!!

  Robje-de-slaaf, zoek inspiratie in RECHTSSTAAT en MENSENRECHTEN en luister voor INSPIRATIE in elk geval niet naar uw Slavenbaasje en clan !! Zoek de vrijheid !!!


  Maak melding

 34. JO JO @ heel goed en duidelijk beschreven ,ik ken Dominee Henk Herrenberg al sedert 1970 en E .Bruma waarom hadden zij geen staatgreep gepleeg toen de Nederlanders nog daar waren .

  Dominee Henk Herrenberg heeft Suriname totaal vernietig met de denk beelden van NEPPE REVOLUTIE

  Politie en Militairen blijf Alert vooral voor Henk Herrenberg ziet altijd staat vijanden of vijanden om de hoek .

  Rodg @wanneer is de gebed dag van Dominee Henk Herrenberg doe je ook mee .

  Wij van V7 of Nieuw Front wijken niet van onze juiste stand punten .

  Wij zijn geen voeten vegers van ndp met hun nep revo nooit in boeken beschreven .


  Maak melding

 35. Reageren op RobG, is vergelijkbaar als water naar zee dragen. Hij kan een Academicus zijn, maar hij lult gewoon uit zijn stinkende nek!!!!
  Reageren op RobG zijn mening, is gewoon tijdverspilling en vermoeiend worden zonder wijs te worden !!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 36. Rodg@ De DNA leden van NDP gaan jij de komende 4 jaren inspireren ze komen van de Universiteit van Temboektoe woestijn gebied .

  Vice President Doehkie van Nickerie en Hooghart en Abrahams gaan Rodg inspireren om ook naar Timkoektoe Universiteit te gaan je gaat zeker slagen schrijf als in boeken .


  Maak melding

 37. Rodg@ NDP gaat je ook naar Timboektoe Universiteit sturen Woestijn gebied .

  De anderen leden van NDP zijn ook van Timboektoe Universiteit beschrijf de REVO boeken samen met Dominee Henk Herrenberg beste denker over staat vijanden om de hoek .


  Maak melding

 38. Wanneer worden de heren OWEE-ABRAKADAMSKY en CARIFESTA-GRAAN-GEOOGST, bij de CLAD-DEN GEGREPEN en voor het gerecht gesleept , wegens ZWARE CORRUPTIE/BOEVERIJ ???????

  DESI en zijn IMF-witmangs WURGEN intussen de bevolking
  steeds HARDER !!!

  Binnenkort in Sranang : benzine-GEBOEFTE, BTW-GEBOEFTE, VEILIGE BANKREKENING-GEBOEFTE !
  A VOLK E PINA !

  Kan de Inter-Amerikaanse Mensenrechten Commissie wat spoed zetten en snel een UITSPRAAK doen over de DESI-amnestiewet ?
  De zaak is niet ingewikkeld, er is strijd met Onze Grondwet en met Internationale mensenrechtenverdragen !
  DUSsssssss, de NDP-WET IS NIETIG !!!!!


  Maak melding

 39. PARAMARIBO, 22 aug – Het Hof van Justitie gedraagt zich kinderachtig. Dit stelt minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie. Het Hof steekt ook nog de kop in het zand. Recentelijk gaf het Hof de regering er flink van langs.
  Orde advocaten diep teleurgesteld in Justitieminister SilosDe Surinaamse Orde van Advocaten (Sova) is diep teleurgesteld op wijze waarop minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie en Politie zwaar beledigende uitspraken richting de rechterlijke macht, een van de bewakers van de rechtstaat, heeft gedaan. “Ik denk dat de minister aan verstandsverbijstering lijdt of dat er vermoedelijk iets mis is gegaan met de juridische kennis van de minister. Zij zorgt bewust ervoor dat rechtstaat kapot wordt gemaakt. Er is niets met de staatsveiligheid aan de hand. Er is gewoon een probleem dat de regering de rechterlijke macht om zeep wil werpen”, zegt deken Harish Monorath aan Dagblad Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.