Typhoon te gast in TV programma ‘De Verwondering’

6

De Surinaams-Nederlandse zanger Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is de eerste gast van Annemiek Schrijver in het KRO-NCRV programma ‘De Verwondering’. Het nieuwe seizoen start op zondag 11 september om 08.25 uur bij de NCRV op NPO 2. Typhoon praat in de uitzending over Suriname, liefde en etnisch profileren.

Wekelijks ontvangt Annemiek Schrijver een gast uit verschillende religieuze tradities met uiteenlopende maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gast mee in de stilte van de zondag, om met hen toevlucht te zoeken bij inspirerende woorden en met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.

De Randamie groeide op in een protestants-christelijk gezin op de Veluwe. Toen hij Suriname bezocht, leek hij meer van zichzelf te begrijpen. Hij mediteert om dicht bij zichzelf te blijven en te groeien. Daarnaast probeert hij de mensen om zich heen liefde te geven. Hij zette het ‘etnisch profileren’ op de politieke agenda, nadat hij staande werd gehouden door de politie vanwege zijn auto gerelateerd aan zijn huidskleur.

De Verwondering, zondag 11 september om 08.25 uur bij de NCRV op NPO 2.(FOTO: KRO-NCRV)

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR INZICHT….RESPECT…..EN ZUIVERHEID TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  SPIRITUALITEIT IS HEILIG EN ZUIVER EN GA ER OP EEN RESPECTVOLLE- EN VERANTWOORDELIJKE MANIER MEE OM.

  IN DE SPIRITUELE WERELD WORDT ER VEEL MISBRUIK GEMAAKT DOOR MATERIELE HEBZUCHTIGEN OF MENSEN DIE DOEN AAN RITUELEN OM ZICHZELF TE VERRIJKEN OF MACHT TE VERKRIJGEN, MAAR DAAR IS DE ZUIVERE SPIRITUALITEIT NIET OP GERICHT. VELE KWETSBARE ZOEKENDE ZIELEN WORDEN VAAK SLACHTOFFER VAN DE ONZUIVERE SPIRITUELE WERELD!

  VRAAGT ME AF WANNEER ZE EEN NATIVE GAAN UITNODIGEN OM OVER HUN WARE SPIRITUALITEIT TE PRATEN. NOG NOOIT VOOR GEKOMEN! GAAN NAAR DIE LANDEN TOE, DOEN KENNIS OP VAN DIE MENSEN EN SCHRIJVEN BOEKEN OVER, EN VERRIJKEN ZICH DAARMEE OOK WEER! EEN MEVROUW DIE ZICH ‘ LITTLE GRANDMOTHER NOEMT VERTELDE DAT ZE DOOR EEN NATIVE AMERIKAANSE STAM INGEWIJD WAS, EN ACHTERAF BLEEK DE HELE STAM HAAR NIET TE KENNEN.

  OH ALMACHTIGE SCHEPPER VAN LICHT EN WAARHEID, WANNEER ZULLEN DE INHEEMSE VOLKEREN NIET LANGER MEER ONDERDRUKT EN MISBRUIKT WORDEN?

  ZO OVER HET BOEK ‘ KINDEREN VAN HET ECHTE VOLK’ VAN ABORIGINAL VOLK IN AUSTRALIE. DE STAM WAAROVER GESCHREVEN WORDT, BLIJKEN DE AUTEUR NOOIT GEZIEN OF GESPROKEN TE HEBBEN. HET BOEK WAS EEN BESTSELLER EN IS HEEL VEEL GELD AAN VERDIEND! NA ONDERZOEK KWAM MEN HIER ACHTER.

  ZOU MOOI ZIJN ALS ER DUS IN ZO’N PROGRAMMA OOK HIERAAN AANDACHT AAN ZOU WORDEN BESTEED . HOEVEEL BEDROG EN MISBRUIK IN DE SPIRITUELE WERELD AANWEZIG IS! DAT HELPT DE SPIRITUELE WERELD TE ZUIVEREN!!!

  HET LICHT IS MACHTIGER dan de duisternis….de WAARHEID KRACHTIGER dan de leugen. HET ZIJT ZO!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!


  Maak melding

 2. Liefde, Licht en Wijsheid maken vrij. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Spiriueel staat voor absolutie. Alles wat men zegt of doet wordt in het verenigveld opgeslagen. Het verenigveld bestaat in het Universum en kan niet uitgewist worden. Het is wel op een spiritueel manier uit te lezen door iedereen. Een ieder kan zijn spiritueel vermogen ontwikkelen en dat is de sleutel van het leven in de stoffelijke wereld.


  Maak melding

 3. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR INZICHT….RESPECT…..EN ZUIVERHEID TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  VEEL LEUGENS WORDEN VAAK MET DE MANTEL DER LIEFDE GEDEKT WAARDOOR DE WAARHEID WORDT VERZWEGEN!!!

  IN DE SPIRITUELE WERELD WORDT ER VEEL MISBRUIK GEMAAKT DOOR MATERIELE HEBZUCHTIGEN OF MENSEN DIE DOEN AAN RITUELEN OM ZICHZELF TE VERRIJKEN OF MACHT TE VERKRIJGEN, MAAR DAAR IS DE ZUIVERE SPIRITUALITEIT NIET OP GERICHT. VELE KWETSBARE ZOEKENDE ZIELEN WORDEN VAAK SLACHTOFFER VAN DE ONZUIVERE SPIRITUELE WERELD!

  VRAAGT ME AF WANNEER ZE EEN NATIVE GAAN UITNODIGEN OM OVER HUN WARE SPIRITUALITEIT TE PRATEN. NOG NOOIT VOOR GEKOMEN! GAAN NAAR DIE LANDEN TOE, DOEN KENNIS OP VAN DIE MENSEN EN SCHRIJVEN BOEKEN OVER, EN VERRIJKEN ZICH DAARMEE OOK WEER! EEN MEVROUW DIE ZICH ‘ LITTLE GRANDMOTHER NOEMT VERTELDE DAT ZE DOOR EEN NATIVE AMERIKAANSE STAM INGEWIJD WAS, EN ACHTERAF BLEEK DE HELE STAM HAAR NIET TE KENNEN.

  OH ALMACHTIGE SCHEPPER VAN LICHT EN WAARHEID, WANNEER ZULLEN DE INHEEMSE VOLKEREN NIET LANGER MEER ONDERDRUKT EN MISBRUIKT WORDEN?

  ZO OVER HET BOEK ‘ KINDEREN VAN HET ECHTE VOLK’ VAN ABORIGINAL VOLK IN AUSTRALIE. DE STAM WAAROVER GESCHREVEN WORDT, BLIJKEN DE AUTEUR NOOIT GEZIEN OF GESPROKEN TE HEBBEN. HET BOEK WAS EEN BESTSELLER EN IS HEEL VEEL GELD AAN VERDIEND! NA ONDERZOEK KWAM MEN HIER ACHTER.

  ZOU MOOI ZIJN ALS ER DUS IN ZO’N PROGRAMMA OOK HIERAAN AANDACHT AAN ZOU WORDEN BESTEED . HOEVEEL BEDROG EN MISBRUIK IN DE SPIRITUELE WERELD AANWEZIG IS! DAT HELPT DE SPIRITUELE WERELD TE ZUIVEREN!!!

  HET LICHT IS MACHTIGER dan de duisternis….de WAARHEID KRACHTIGER dan de leugen. HET ZIJT ZO!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!


  Maak melding

 4. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR INZICHT….EERLIJKHEID,,,,,,.EN ZUIVERHEID TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @Olrac zou u iets HELDERDER willen zijn met uw uitleg , want kan er helaas GEEN WIJSHEID uit halen!!!

  ALLES VAN ‘ LICHT EN WAARHEID’ GESCHIEDT VANUIT EEN ZUIVER LIEFDEVOL HART ……
  JA VANUIT EEN ZUIVER LIEFDEVOL HART WERKEN AAN EEN BETERE- EN RECHTVAARDIGE WERELD!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.