Roue Verveer dit weekend prime time op TV

3

Voor de fans van cabaretier Roue Verveer staat er een mooi televisieweekend voor de deur. De Surinaamse Amsterdammer is namelijk drie keer prime-time te zien op de Nederlandse TV.

Het eerste programma is vrijdag om 21.30 te zien in “3lab” op NPO3 met de pilot van een nieuw programma ‘Ben ik Normaal?’. Dit wordt ook Verveer’s debuut als showhost. Zaterdag is hij om 20.00u op RTL4 te zien met ‘Gabbers’, de registratie van de show van afgelopen juni in Ziggo Dome.

Eveneens op zaterdag om 20.30uur is de in Suriname geboren cabaretier te zien als vaste teamcaptain bij de ‘De Grote Freekshow’ van Freek Vonk op NPO1. Dit is een nieuwe wekelijkse familiequiz over dieren.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Hij treedt ook op in de Rai in Amsterdam onder andere op 4 december. Waarom de Rai? Kaartjes zijn daar veel duurder dan in bijvoorbeeld de Meervaart of in Amstelveen.
    Bovendien en wat dit betreft ben ik een echte Surinamer, dus geen Surined of Bounty of whatever, kom ik met de auto en niet op de fiets en is het volgens mij duur om daar te parkeren.
    Dus een volgende keer meneer Verveer, geen rai meer.
    Verder veel succes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.