Gezellige ‘BORGOE Party’ in R’dam brengt je terug naar Suriname

0

Zeven jaar geleden maakte Nederland kennis met de ‘BORGOE Party‘. Anno 2016 is dit feest niet meer weg te denken uit de club scene in Nederland. Met Borgoe Rum rechtstreeks ingevlogen vanuit Suriname en een gemoedelijke sfeer die we in Suriname kennen, is de ‘BORGOE Party’ dan ook het enige echte Surinaamse feest voor alle Surinamers en anderen die van SU houden! En de eerstvolgende editie is op zaterdag 3 september 2016 in de Maassilo Rotterdam.

Op deze speciale BORGOE -End of the Summer- Party wordt de zomer van 23.00u – 05.00 spectaculair afgesloten in de Maassilo. Er is dan weer live muziek, een selectie van top artiesten en de beste DJ’s. De line-up voor deze party is zeer divers en bestaat uit de artiesten JAYH JAWSON, F1RSTMAN en I AM AISHA, de populaire allround formatie LA FIESTA en top DJ’s BIGGI, FRANCK, PATRICK PAUL, DUANE FRANKLIN, MIKE MOTION, MC D-JAY and many more!

De altijd gezellige ‘BORGOE Party’ brengt je iedere keer weer terug naar Suriname en is het enige feest voor zowel jong als oud. Het feest biedt voor elk wat wils, dus kom langs en maak het mee!

BORGOE -End of the Summer- Party
Datum: Zaterdag 3 september 2016
Locatie: MAASSILO Rotterdam
Adres: Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam
Tijden: 23.00 tot 05.00
Kaarten: online via www.borgoeparty.nl
Leeftijd: 18+ (ID Verplicht)
Info: 010-2151770

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.