Miss India Suriname verkiezing komt terug

23

De Miss India Suriname verkiezing wordt na zes jaar afwezigheid volgend jaar weer gehouden. Dat zegt Anil Ramhit Doebe voorzitter van SurIndia Glamour, de organisator van dit evenement. SurIndia Glamour heeft hiertoe na lang overwegen besloten.

Deze organisatie houdt vanaf 2006 jaarlijks dit glamour evenement. De winnares vertegenwoordigt Suriname op de Miss India Worldwide verkiezing. Met de nadruk op Glamour, schoonheid, stijl en culturele waardering, is de verkiezing van Miss India Suriname een kans tot persoonlijke ontwikkeling voor vrouwen van Indiase oorsprong.

In 2006 won Fareisa Joemmanbaks de Surinaamse titel en bij uitzending ook de internationale kroon. In 2012 was Suriname gastheer van de Miss India Worldwide verkiezing(FOTO). De laatste Miss India Suriname verkiezing, die in 2011 plaats vond werd door Varsha Ramratan gewonnen.

Bekijk ook:


23 REACTIES

 1. Miss India Suriname;
  Miss Holland Suriname;
  Miss Indonesia Suriname;
  Miss China Suriname;
  Miss Afrika Suriname;
  Miss Haiti Suriname;
  Miss Brazlie Suriname;
  Miss Indiaan Suriname;
  Miss Marron Suriname;
  Ben ik er 1 vergeten?


  Maak melding

 2. In Miss Worold als je bepaalde maten hebt heb je een grote kans dat je gekozen wordt.

  In suri heb je verschillende ethnische vrouwen. De ideale maten in de verschillende etnische groepen zijn anders. Een ideale javaanse vrouw heeft een grote ronde gezicht. Laten we de schoonheid van alle etnische groepen genieten.


  Maak melding

 3. Deze Anil Doebe zou zijn naam eer aandoen als hij liever een paar sociale instellingen bedacht had, dan tijd,moeite en geld te verspillen aan zoiets dat in niemand zijn belang ligt.


  Maak melding

 4. @Hans,
  Het cynisme in mijn vorige reactie ontgaat jou.
  Dat jij je aangesproken voelt, so be it.
  De ‘Miss lukkelingen’ waarover ik schreef, was in navolging op reacties over de vele Miss verkiezingen.
  Is het kwartje gevallen?


  Maak melding

 5. @ Paraman,

  Beoefenen alle creolen ook alle takken van sport? (neem aan dat je met taken takken bedoelt)

  Hoeveel medailles hebben Surinaamse sporters behaald met de recente Olympische Spelen?

  Je gezeur over hindustanen en sporten neemt ziekelijke vormen aan.

  Wat al die miss verkiezingen betreft: wat een onnodig tijdverdrijf. Terwijl met name Surinamers met een smalle beurs zwaar gebukt gaan onder het huidig beleid van Bouterse II, gaat men dergelijke miss verkiezingen organiseren die klauwen met geld kosten.

  Besteed dat geld aan projecten waar de behoeftige Surinamers iets aan hebben.

  En voor de mannen die graag naar mooie vrouwen kijken, doe je ogen wagenwijd open en kijk maar hoeveel mooie
  vrouwen zich dagelijks in het openbaar bevinden.
  Je hebt echt geen miss verkiezing nodig om je ogen de kost te geven. Wat een slap geouwehoer!


  Maak melding

 6. Al die miss-verkiezingen zijn bedoeld om de mooie vrouwen te verzamelen voor bepaalde rijke mannen, een soort selectie dus.
  Zeven van de 10 missen gaan van het ene bed naar de andere. Die winnaressen laten ze veelal ongemoeid. Die 2e tm 10e, daar gaat het hen om. Want zij krijgen geen publiciteit meer, hebben echter wel ambities en zijn dan een makkelijke prooi voor allerlei zaken.


  Maak melding

 7. Wat een stelletje sukkels, wat is er mis mee ?????
  Het zijn toch een paar lekkere dingen bij elkaar !
  Unu blaka man hebben een heleboel K@ te vertellen, als het niet om een creoolse gaat.Het is gewoon een MPPgedachte wat jullie op na houden !!!!!

  @ Hans je hebt gelijk .

  Als het om creoolse dames ging, dan hebben we niks negatief gelezen, wat een stelletje hypocrieten zijn het !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. In Suriname mag elke etniciteit mag wat mij betreft een miss-verkiezing houden op grond van vrijheid, diversiteit, eenheid in verscheidenheid, de grondwet,

  De etniciteiten die m.i. het beste Suriname kunnen vertegenwoordigen als het om de miss universe verkiezingen gaat zijn, Surinaamse Inheemsen, Surinaamse Javanen, Surinaamse Hindoestanen, Surinaamse Boeroes en sommige gemengden. Dit op grond van Miss Universe is westers/USA heel sterk, de maten en kenmerken, haarsoort.

  De missen komen vaak uit westerselanden komen, hoewel ze dit wat willen verdoezelen, door ook uit Afrika, Azie, Latijns-Amerika een verkiezing te laten winnen.

  De Surinaamse etniciteiten die ik genoemd hebt, maken de beste kans om ooit een Miss Universe worldverkiezing voor Suriname te winnen of een grote model te worden in de westerse wereld. Natuurlijk kunnen de andere etniciteiten dat ook halen, maar zal niet gemakkelijk zijn om de concurrenten te verslaan. Zal wel van afzonderlijke klasse moeten zijn of een soort excuus zijn om de wereld te laten zien dat iedereen dat kan worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.