Doreen Reckerts presenteert collectie tijdens jubileum ZOJazz Lounge

0

De unieke urban-ethnic style van de Surinaams-Amsterdamse mode-ontwerpster Doreen Reckerts, aka Miss BeBe Rose, mocht zich reeds in gretige aftrek in binnen en buitenland verheugen. Aanstaande vrijdag 26 augustus vindt tijdens de succesvolle ZOJazz Lounge avond in buurthuis NoLIMIT aan het Geldersehoofd 80, 1103BG in Amsterdam Z.O. de premiere van haar nieuwe collectie plaats.

DE collectie is een uniek samenspel van etnische patronen en urban business smart, maar dan in een maatje meer. Een stijl waar de lady with curves in gezien zal willen worden. De show valt samen met het éénjarig jubileum van de ZOJazz avonden die altijd door een bijzonder gevarieerd publiek bezocht worden.

Een werkelijk unieke avond; georganiseerd door twee zeer gedreven multicultureel-Amsterdamse onderneemsters. FOTO(Melanie Thijm): Self made designer BeBe Rose voor haar winkel in Beverwijk. De ontwerpster haalt de inspiratie voor haar nieuwe XXL lijn uit het echte leven.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.