Vrouw in Suriname verkocht valse tickets naar Amsterdam

18

De Recherche van Paramaribo heeft deze week de 51-jarige Urmie A. aangehouden voor oplichting en verduistering. De vrouw was werkzaam bij een reisbureau in Suriname en verkocht vliegtickets naar Amsterdam die niet bleken te bestaan. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De oplichtster verstrekte namens het reisbureau vliegtickets van de vliegmaatschappijen KLM en SLM. Tot op heden zijn er tien aangiften gedaan tegen de verdachte. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat Urmie reeds USD. 8.000 en € 6.000 heeft geïnd van de aangevers.

De politie vermoedt dat Urmie meerdere personen moet hebben opgelicht en roept benadeelden op zich te melden op de afdeling Recherche Paramaribo, gevestigd in het politiebureau te Geyersvlijt.

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Tje poti,
  Ik heb te doen met deze vrouw.
  Door armoede is men in staat om handelingen te plegen die men anders niet zou doen.
  Deze mevrouw had werk maar een ieder weet dat je gulden nu 40 srd waard is.
  Dus met de inflatie is deze mevrouw genoodzaakt om de eindjes bij elkaar te knopen.
  Uiteraard is het niet goed te praten.
  Ik vraag mij af waarom wij Surinamers zo gestraft worden.
  President ik weet dat het aan dovemans oren gezegd is maar waarom moeten wij zo lijden.
  Je vroeg ons nog 5 en dat gaven wij je.
  Wat blijkt nu dat je ons voor de gek hebt gehouden om eigenbelang.
  Je ontloopt je straf en wij zijn genaaid.
  Is dit wat je ons beloofd had.
  Ik wens jullie slapeloze nachten toe.
  Inderdaad krijg ik ook slapeloze nachten van jouw.
  President je hebt Suriname letterlijk naar de klote geholpen.
  Wij liggen wakker en denken hoe wij alles moeten betalen.
  En jij hebt ons slapeloze nachten gewenst.
  Ik heb nu spijt dat ik voor jouw gestemd hebt.
  Dubai,is ver van ons bed


  Maak melding

 2. Surinamer, Neks tje poti, er is geen enkele reden te bedenken, waarmee het goed te praten is, dat deze vrouw haar landgenoten mag oplichten, van mij mogen ze haar opsluiten in Santo Boma. Mensen willen oplichten heeft niets met armoede te maken, hoe zouden we het anders kunnen verklaren dat Surinamers met een ministerssalaris de grootste oplichters in Suriname zijn?


  Maak melding

 3. Dit is een teken van dat mensen steeds wanhopiger en moedeloser worden, en dat uit zich in dit soort praktijken, ze voelen zich ook opgelicht door deze corrupte paarse bende.


  Maak melding

 4. @surinamer

  Uit armoede om voor die maand aan eten te komen kon zij slechts 1 ticket verkocht hebben en niet 9 a 10.
  Een bijbaan zoeken is ook een optie.

  Oplichten om big time uit te hangen noem ik dit!!


  Maak melding

 5. Het boeken van een reis via een reisbureau is vandaag de dag toch al lang achterhaald? Ik heb al in geen 15 jaar een reisbureau van binnen gezien.
  Anderzijds snap ik het ook wel als je door gebrek aan middelen niet in staat bent je e-tickets via het internet te bekomen. Je bent dan overgeleverd aan de reisbureau-geldwolven waar je op afbetaling een ticket kan kopen. En voor de rest is het hopen dat de familie in het buitenland bereid is je financieel te ondersteunen tijdens je vakantie. Uitspraak van een movina: “Winsi f’a no fa, mi o sori den buren fu mi taki mi ey go op reis”.


  Maak melding

 6. Hopelijk blijft hij niet zo lang zitten als Mugabe/Zimbabwe, want dan heeft hij nog wel een paar jaar te gaan. Hopelijk hebben de mensen nu hun lesje geleerd en weten ze bij de volgende verkiezing wel op de juiste mensen te stemmen.


  Maak melding

 7. Ik neem aan dat deze mw; thuis veel monden heeft om te voeden, waarvan de vader van de kinderen ( verwekker pleite zijn. ) Deze mw : moeten ze niet te zwaar straaffen,de gene die miljoenen wegsluizen moeten ze flink straffen !!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Ze zag een gat in de markt. De wegen zitten al vol gaten, nu de markt gaat ook veel gaten vertonen. Maar ze moest iets doen om niet in een zwarte gat te vallen. Ze probeerde de ene gat te dichten met een andere gat.


  Maak melding

 9. 1 oplichting is boven water oke dan en hoeveel van zulke oplichterijen zijn er nog ook?en dat niet serieus door t O.M genomen.Koppijn.Dit kan alleen in Suriname.Vroeger kende j van zulke bedrieglijke benadeling amper dus aan wie hb j dit allemaal te danken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.