Jaarverslag van Bemiddelingsraad voor Geheel Suriname

5

Voorzitter Watti Deets (l) van de Bemiddelingsraad voor Geheel Suriname (BR) heeft afgelopen week het jaarverslag 2015 aangeboden aan minister Soewarto Moestadja van Arbeid (r). Uit het verslag blijkt dat de raad in 2015 heeft bemiddeld in 16 arbeidsgeschillen tussen werkgevers en vakbonden. De BR heeft al deze geschillen met succes afgehandeld. De oorzaak van haast alle arbeidsgeschillen was onenigheid tussen directie en vakbond over de hoogte van lonen bij onderhandelingen in het kader van Collectieve Arbeidsovereenkomsten. De BR werkt op basis van de Arbeidsgeschillenwet. Deze wet heeft ten doel de bevordering van vreedzame bijlegging van geschillen tussen werknemer en werkgever.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. elke surinamer is een vuile smerige ” egoïst “” hoezo een eenheid..

  waar blijft het collectief denken doen..

  iedereen wil op de pluche zitten voor altijd ..desnoods zijn laatste adem uit puffen op die stoel..

  wat een waardeloze / schaamteloze mensen zijn wij met z’n allen..

  de enige liefde die wij nog hebben, is voor de eigen portemonnee.., vrouw/ kinderen interesseren ons geen bal meer..


  Maak melding

 2. Roberto,Ray,Marcell het liefst had ik jullie tegen willen spreken maar de feiten spreken voor zich.zijn er nog mensen die tips hebben wat er nu feitelijk moet gebeuren met ons volk samenleving ..sugestie overal wijk centra,s om de mensen bewustwording bij te brengen? Afwisselende onderwerpen workshops hoe samen je wijk schoon te houden jongeren te stimulieren vul de rest verder maar in tips zijn welkom dit volk heeft een leger aan psychologen nodig om aan de toekomst van de volgende generatie te werken
  Kruwa
  15 augustus 2016
  Naar het schijnt hebben Dora en dochter persoonlijk geen last van de door Desiley veroorzaakte crises.
  Ik dacht dat ze wat van China als schenking hebben kunnen bedelen, kennelijk was de vraag veel groter dan gedacht.

  Beantwoorden maar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.