Handelsmissie ‘Women Business Booster’ naar Suriname

8
Koopkrachtversterking ambtenaren Suriname niet om vingers aan te branden

Negentien vrouwelijke ondernemers van diverse branches uit Nederland en enkele reeds gevestigde ondernemers in Suriname zullen onder begeleiding van Jaya Experience en Connected Media Clipping deelnemen aan een unieke handelsmissie in Suriname die formeel start op dinsdag 16 augustus en loopt tot en met 20 augustus 2016.

Hiervoor is een gedegen programma uitgewerkt, waarbij de deelnemers van de missie in een kort tijdsbestek niet alleen toegerust zullen worden met informatie over het zakendoen in Suriname, maar waar er naast evidente zaken van een missie ook aandacht zal zijn voor de do’s & dont’s van het zakendoen in Suriname en de kracht van vrouwelijk ondernemerschap om de crisis uit te komen.

Een prominent onderdeel van het programma is tevens het uitwisselen van contacten en ervaringen met mede ondernemers uit Suriname, waarbij er ook concreet aandacht zal zijn voor pitchen, matchmaking, speeddates, verdere facilitering van het zakendoen, vestigingsformaliteiten en de nazorg ondersteuning. In de programmering zijn opgenomen bedrijfsbezoeken en presentaties van o.a. het Suriname Business Forum, KKF, Caricom, Women in Business, Fernandes Bakkerij, Optiek Ninon, Zorg instelling, Suriname Candied Fruits n.v , Sukade plantage.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Jaya experience houdt zich bezig in Nederland met het begeleiden van middel-klein bedrijfjes; wat suriname niet nodig heeft. Trouwens alle mkb in suriname zijn al over de kop.
  suriname heeft begeleiding aan een groot ondernemerschap, die ook kunnen onderhandelen met grote multy nationaal.
  Dit is onzin, tijd is geld. ..en het is 1 voor 12.
  Aan een laissy faire lederschap als die van bouta hebben we niks aan, dat wordt wordt gebruik alleen in het leger…hij zelf heeft hulp nodig.


  Maak melding

 2. @Roberto,
  Je loopt je piemeltje achterna.
  Wat een gore hond ben jij.
  Heb je het artikel goed gelezen.
  Jouw commentaar slaat op niets.
  Als je zo stom ben als de Riool Ratten dan kan ik het begrijpen.
  Krijg de stront van je geur.


  Maak melding

 3. @Eens met Roberto

  Phoehoehoe, een vrouwen Handelsmissie, das natuurlijk koren op de molen van de mannelijke suri-ondernemers.

  Die zijn master in match making, netwerken, (business) speeddaten en verdere facilitering 🙂 🙂 een fantastische opportunity voor dé suri-man 🙂 🙂

  Weten deze ondernemers niet dat hun toekomstige potentiële klanten geen cent te makken hebben?

  Mila, Gail en Nancy suc6!


  Maak melding

 4. Wat een negatief commentaar weer, weet dat iedere crisis ooit over gaat (kan best een poosje duren) in de tussentijd op je kont zitten en niets doen heeft nog nooit wat opgeleverd, dus vooruit kijken is helemaal niet zo gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.