Jörgen Raymann’s show in Suriname live te volgen vannacht

0

De speciale show, die de bekende cabaretier/stand-up comedian Jörgen Raymann in verband met zijn 50ste verjaardag in Suriname geeft, is vandaag live te volgen vanuit Suriname! De voorstelling getiteld ‘Un De Ete’ (we zijn er nog) is vanaf 01.00u NL tijd live te volgen via een Youtube stream van ATV. De show is hier te volgen

Jörgen Henri Raymann is een Nederlands-Surinaams cabaretier/stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator. Hij werd op 13 augustus 1966 in Amsterdam geboren. Alhoewel Jörgen Raymann werd geboren in Nederland groeide hij op in Suriname. Hij is vandaag dus 50 jaar geworden. Happy B-Day Jörgen!

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.