Rewind Hits on the Beach with Deejay Manie

0

Op zondag 21 augustus 2016 neemt REWIND Hits je mee naar het strand van Scheveningen op een speciale zomer editie met Deejay Manie! In Beachclub Bliss kun je dan van 17.00u ’s middags tot 23.00u ’s avonds lekker loungen, chillen en genieten van muziek en herinneringen uit de goeie ouwe tijd…

REWIND Hits – www.rewind.website – brengt je de heerlijkste Swingbeat, R&B classics, Bubbling, Soul, Funk, Disco, Ballads, Reggae, Hip Hop, Slow Jams, Dancehal, Latin & Oldschool nummers van toen. Met een speciale, lange exclusieve set van Deejay Manie. Supported by DJ Meo Mania en een surprise guest! Early Bird kaarten zijn tijdelijk slechts 7,50 ex fee en te koop via: http://bit.ly/REWINDHits OP=OP!

Beachclub BLISS is direct toegankelijk via de boulevard van Scheveningen. Het feest vindt binnen in de beachclub plaats dus het is geheel overdekt. Geen probleem bij slecht weer! Natuurlijk kun je ook gewoon buiten relaxen bij goed weer. Beachclub BLISS ligt rechts naast de pier van Scheveningen aan Strand Noord nummer 52.

Early Bird kaarten zijn tijdelijk slechts 7,50 ex fee en te koop via: http://bit.ly/REWINDHits OP=OP! Gewone voorverkoopkaarten zijn 10 euro. Kaarten aan de deur zijn duurder.

Rewind Hits on the Beach with Deejay Manie
Datum: Zondag 21 augustus 2016
Tijd: 17.00u – 23.00u
Kaarten: voorverkoop online via http://bit.ly/REWINDHits of aan de deur.
Muziek: Swingbeat, R&B classics, Bubbling, Soul, Funk, Disco, Ballads, Reggae, Hip Hop, Slow Jams, Latin & Oldschool by Deejay Manie, Meo Manie en een surprise guest
Toegang: 25+
Info: 0626328025 – www.rewind.website

Bekijk ook: