Organisatie SuriPop komt met nieuw muziekwedstrijd

6
Ook Suripop heeft last van economische crisis Suriname

De Stichting Ter Bevordering van Kunst en Cultuur, de organisatie achter het SuriPop componistenfestival, organiseert volgend jaar een nieuw muziekwedstrijd in Suriname. Dit werd op de galashow van de 19e editie bekend gemaakt.

Het gaat om een Singer-Songwriter competitie ter ondersteuning van jonge Surinaamse talenten, in het bijzonder tekstschrijvers die zelf hun lied ten gehore willen brengen. Het nieuwe evenement is weliswaar geen vervanging van SuriPop.

Een mooie verrassing op de avond was de overhandiging van een grondbeschikking voor een stuk terrein van 1,4 ha. door minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) aan de Stichting. Dit is bestemd voor het opzetten van een auditorium.

Tijdens de galashow werd ook de trofee van Suripop XX, die in 2018 wordt gehouden, onthuld. De trofee is voorzien van een goudlaag van 22 karaat.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Leuk hoor…. vooral dat gouden randje…..

  Maar Steven, Stefeno, Steve, sjonge, jonge, jonge.

  Is er iemand die mij kan vertellen welk ander kunstje deze mini-ster nog machtig is behalve stukken grond als cheese cake uitdelen?

  “Noodkreet houtsector: Werkgelegenheid in gevaar!”

  De houtsector is in problemen en de werkgelegenheid van duizenden is in gevaar. Dit is de noodkreet die vertegenwoordigers van bedrijven uit deze branche lieten horen, maandag bij een gesprek met minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB).
  Relyveld heeft zijn medewerking toegezegd bij het zoeken naar oplossingen.
  Bron: Starnieuws.

  Oplossing gevraagd Steven,ASAP!!!


  Maak melding

 2. de ware tijd schrijft,,

  Nederlandse artsen geeft gebrekkig advies zika-virus..

  welnu wat had je anders verwacht,, je wilt geen wittie basie, ze moeten niet bemoeien met ons land, zeden en gewoonten , doen en laten..

  maar je wil wel, gratis kennis krijgen van de vijand aan de noord-zee z.a. de baas dat uit drukt..

  ik zeg, zoek het maar zelf uit..


  Maak melding

 3. Off topic maar waar..Suriname(rs) moet een toontje lager zingen als je zelf niet bij machtte ben.Maar ja…zoals de ouden zongen piepen de jongen.Ze doen gewoon hun “baasje”na.Hopelijk legt het ze geen windeieren op lange termijn.


  Maak melding

 4. De troffee is voorzien van een goudlaag.
  Zouden ze de gouden ketting van “Brielle” gerecyceld hebben hiervoor.
  Wel zo goed voor het milieu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.