Taekwondo kampioenschappen in Suriname

3

Taekwondo grootmeester Arthy Lie volgt voldaan een trainingsgevecht van twee jonge pupillen op de club. Zijn vechtschool Arthy Lie’s Taekwondo is voor het zevende jaar op rij kampioen van Suriname geworden. Alle lokale taekwandoclubs hebben deelgenomen aan de wedstrijden, waarvan enkele onderdelen hebben plaatsgevonden op 30 juni en de andere onderdelen op 4 augustus jl. De tweede plaats ging naar Yoshua Warriors en Yu-Sin werd derde.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. Waarom reacties op raymann gesloten?
  Komt hij nog hier wonen? Volgens Quote is hij broeken in ellende.

  Wie helpt Jörgen Raymann naar Suriname? Huur zijn huis voor €7000 per maand

  Veel vragen en hopen dat je een deel krijgt. Jörgen Raymann heeft zijn villa met zwembad in Almere in de verhuur staan. Hij wil tijdelijk emigreren naar Suriname. Als u wilt leven als Tante Es kost u dat wel €7000 per maand.
  Na een financieel rampjaar volgt nu de tijdelijke emigratie naar zijn vaderland. Jörgen Raymann deed het jaren, maar nu niet meer. De VARA-coryfee neemt genoegen met minder en wil ‘Surinaamser’ gaan leven. Zijn huis in Almere moet een deel van zijn inkomen garanderen, meldt Bekende Buren.

  Jörgen Raymann, de VARA-coryfee met kapitalistische inborst, biechtte recent op dat hij een financieel rampjaar heeft doorgemaakt. ’Financieel was 2015 confronterend. De publieke omroepen bezuinigden en ik kreeg minder programma’s. De financiële stabiliteit wankelde, ook ons huis in Almere staat onder water, er waren schulden op te lossen. Maar we zijn er bijna uit’, vertelde hij aan De Telegraaf.

  Jörgen Raymann zette ooit miljoenen om met het Rotterdamse theater- en productiebedrijf Men At Work, maar daar is weinig meer van over. In 2013 zonnestraalde er nog een eigen vermogen van €1,1 miljoen op de balans, maar die is volgens Raymann inmiddels gehalveerd. Het huis en het stuk grond dat hij in 2008 in Almere kocht en waar hij een hypotheek op nam van €2 miljoen, rendert maar matig.

  De cabaretier keek daarnaast lange tijd aan tegen een onverkoopbaar huis in Almere. In het laatst gedeponeerde jaarverslag van Men at Work TV producties over 2013 treffen we een schuld van dik een half miljoen aan.

  En toch is de grappenmaker die we kennen als Tante Es – een typetje dat hij nooit meer wil spelen trouwens – gelukkiger dan ooit. ’Op mijn veertigste zat ik op de top van mijn roem, haalde meer dan een flinke omzet. Niet van de buis weg te slaan, het kon niet op. Nu kijk ik meer naar binnen, mijn portemonnee is leger, de omzet is de afgelopen drie jaar gehalveerd, maar mijn lach is gepassioneerder.’

  ’De crisis zorgde er ook voor dat ik vol liefde heb gekeken naar wat ik wel heb. Ik ben al bijna 29 jaar samen met mijn lieve vrouw en soulmate Sheila en het gaat geweldig met onze twee dochters Melody van 22 en Jalisha van 18. Niet de tv, niet het theater, maar ons gezin is het belangrijkste wat ik tot nu toe in mijn leven heb bereikt.’

  Hij leeft nu ’iets Surinaamser’, vertelt hij. ’Ik rijd al vijf jaar in dezelfde auto en dat is prima.’ De bedrijfsauto stond in 2013 voor €10.500 op de balans.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.