woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFotoboek Suriname Beken(d)t krijgt vervolg

Fotoboek Suriname Beken(d)t krijgt vervolg

-

Does Travel - naar Suriname

Het boek Suriname Beken(d)t dat de bekende fotograaf Raúl Neijhorst heeft uitgebracht, krijgt een vervolg. Hij is nu al druk bezig met de voorbereidingen. “Bij het eerste deel was het doel om Surinamers die bekend zijn iets te laten bekennen. Iets bijzonders van zichzelf te openbaren. Dit keer wil ik dieper graven. Ik zoek naar onbekende parels. Mensen die niet bekend zijn, maar die zoveel goeds doen dat ze Suriname op de kaart plaatsen”, vertelt hij.

Deel twee zal ook 75 bijzondere mensen belichten. Ook dit maal is het van groot belang dat er een goede spreiding is van gender, etniciteit en beroepen. Neijhorst is heel tevreden over de ontvangst van zijn eerste boek. “Men reageert heel positief op de foto’s en men is blij dat het iets positief is”.

Wat hij wel heel apart vindt, is dat mensen aangeven dat zij het boek niet kopen, omdat hun zoon, tante, broer, of zichzelf er niet in zijn opgenomen. Voor het tweede deel van Suriname Beken(d)t daagt de fotograaf zichzelf nog meer uit als het gaat om de productie, fotografie en de interviews.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES