Suriname vertegenwoordigd bij Franse roeiwedstrijd

1

De in Suriname geboren Nederlander Raymond van Hemert (m) neemt deel aan de Franse roeiwedstrijd Bouvet Guyana. Vanuit Saint-Louis (Senegal) zullen de deelnemers roeien naar Frans-Guyana. De deelnemer die als eerst aankomt op Duivelseiland, voor de kust van Frans-Guyana, wordt tot winnaar gekroond. De race begint op 25 november 2017.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. Weer een prachtig staaltje journalistiek: De deelnemer die als eerste over de finish komt wordt tot winnaar gekroond. Wie bedenkt deze kul? En omdat de man toevallig in Suriname is geboren, zegt niets. Hij is Nederlander! Vertegenwoordigt hij Suriname?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.