Gerenoveerde gemeenschapshutten Palmentuin

14

Firstlady Ingrid Bouterse- Waldring heeft op 3 augustus twee gerenoveerde gemeenschapshutten overgdragen aan het Directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs in Suriname. De hutten bevinden zich in de Palmentuin. Het verzoek kwam van de Stichting Amazone Suriname.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. Is er laatst niet iemand verongelukt nadat een past opgezette dak neerstortte in deze zelfde tuin?
  Waaarom is er niets over gezegd?? Zo zie je maar weer alleen je krachten heeft men nodig. Slachtoffers worden vaak vergeten.
  Of vergis ik me??


  Maak melding

 2. Nu de regering Bouterse geoefend heeft met het renoveren van deze twee hutten en de First Lady in eigen persoon de lintjes heeft doorgeknipt, mogen we verwachten dat ze nu serieus zullen aanvangen met de bouw van de in 2010 beloofde 18000 woningen.


  Maak melding

 3. @aartjes.!,..PANNENKOEKEN.
  Ramon,,Henkes,,,Ayatollahtolliestefi,,(real) anoniem,,,Ramon,,,JZwartmans,…typisch weer,dezelfde rediemoesoe/Suriname haters,..die Surinamers die niet op hun lijken DISCRIMINEREN,allemaal stuk voor stuk van die BOEBOE bit SJORIE oliebollen !…IK ZAL JULLIE BLIJVEN AANPAKKEN ! ik haaaaat landverraders .,,,die 2 uilskuikens TANTE BEP en HENK MOLENAAR. niet te vergeten ! jullie zullen er prachtig uit zien,na een behandeling met pek & veren met een rode muts op !.mijn handen jeuken.


  Maak melding

 4. @ Damsco

  Hoezo land verraders ?
  Verklaar je nader, dus volgens jou zijn de gene die nu in het buitenland werken en wonen landverraders.
  Ik persoonlijk haat Su niet, maar ik ben niet eens met het beleid wat daar gevoerd wordt. Hoe kan ik Su haten, terwijl ik daar geboren en getogen bent.
  Ik weet niet hoe oud je bent, maar ik ben al vanaf 1966 uit Su vertrokken, dus ik ben geen landverrader zoals je dat formuleert .. Ik moet altijd lachen om jou reactie, ook deze keer weer! Het verbaasd me wel, dat je al die mensen die je noemt, geen uitkering trekkers noemt !
  Als dat zo is; dan hebben ze het toch veel beter dan degene die in Su zijn achter gebleven, en pinaren onder bewind van jou geliefde Pres en zijn domme aanhang en het DNA,
  Ik ben in ieder geval geen uitkering trekker,heb hier in Ptata 40 jaar gewerkt, en werkt nog steeds als vrijwillger na mijn pensioen. Ai Damsco ; blijft maar dromen, maar ik droom niet met je mee, als de kippen kunnen blaffen, zal Su weer normaal worden. Tenminste dat hoop ik, want tegen die tijd ben ik er niet meer. Damsco jij en de andere pannenkoeken om jou woord maar te gebruiken, blijven jullie maar lekker dromen en vooral blijven dansen naar de pijpen van je Pres !!!!!!!! En vergeet je maatje RobG de hiele likker niet mee te nemen, als je naar de pijpen van je Pres gaat dansen.

  Sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 5. Eindelijk een liefdes gemeenschapshut voor Bessie Turf en Belly. En Belly je heb geluk. Ze houd van fellatio’.hapt zo heerlijk weg’ zegt ze altijd. a torie sidong bun. set unoe presi bun. ai baia.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.